O gjelosh po ik a derbardhe meso shqip iher, cte duhen kto muhabete ty? Mriam mire mire e leme me kaq po te desh qejfi se skemi me u marr vesh.
Kjo teme po shkon shële.Ato rruspijet serbe si e tha nje shqiptar nga kosova i keni shaluar ju perpara .ç'te keqe ka ti shalojme dhe ne
njihere!!!!!!
Eror ne dergim .
Kjo me adresohet mua .Une te thashe edhe me pare ,ti munde te besh cte duash,besoj qe nje martes me nje serbe me lekur te bardhe (edhe pse me sy mongol) per ty do ishte nje privilegj i madhe pasi munde ta " pastrosh" racen e dyshimte qe me siguri gjendet ne venat e tua sepse te jesh nje shqiptar 100% ( te jesh shqiptar duhet ti kesh disa parametra fizik ,nuk mjafton vetem te flasesh shqip) smunde ta nencmosh veten deri ne kete shkalle.
Pash nderin te cilin ju nuk keni asnji fije, si mundesh me m'thane mu shko e mso shqip, po qfaje te kam une se ti nuk e kupton djalektin tem, i cili para se te hypte ai i mallkuari ne pushtet ishte dialekte zyrtare e sot kopilat e magjypeve po me thojne shko e m'so Shqyp.
Ma paqi faqen e zeze ju dhe familja qe ju ke rrit.
Me pelqen te jem shqiptar sipas menyres time, jo tende. Keshtu qe ka mundesi te mos me tregosh parametrat?!. Une mund te martohem me Serbe, Shqiptare, Greke, Italiane, Kineze...lol, kaq e veshtire eshte per ju qytetaret e Kosoves ta kuptoni qe njerezit JANE TE LIRE per jeten e tyre?!
. Ka mundesi te evitoni paragjykimet, sepse jeni paragjykuar nje jete te tere nga sllavet dhe duhet ta dini shume mire sa e padrejte eshte?! Ne fund fare, ka mundesi te me lesh rehat ne punen time?!
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Krijoni Kontakt