Close
Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 126
    Paqe me shqiponjat. Maska e Korbi999
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Postime
    355
    Citim Postuar më parë nga flag Lexo Postimin
    Edhe une jam optimist per femiun tim por ky optimisem shuhet kur shoh se si ne Shqiperi femijet rriten si te fluturojn ne te ardhmen e jo, si mbarë bota, te ecin neper te kaluaren per te arritur ne te ardhmen.

Flag
    Po, jam edhe une i mendimit se duhet pare e kaluara dhe nuk duhet harruar, bile nje firme te tille kam ne fund.
    "Kerkova te gjej" nje pike ku nuk bie dakord me ato qe shkruat dhe gjeta "ky optimizem shuhet".
    Vetem ketu s'jam i nje mendimi.
    Te paca me gezim dhe me kurajo gjithmone!
    Vellau Juaj Korbi999.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korbi999 : 12-09-2008 më 23:34
    Bese dhe hakmarrje.

i/e regjistruar Maska e flag
    Anëtarësuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar më parë nga Korbi999 Lexo Postimin
    Po, jam edhe une i mendimit se duhet pare e kaluara dhe nuk duhet harruar, bile nje firme te tille kam ne fund.
    "Kerkova te gjej" nje pike ku nuk bie dakord me ato qe shkruat dhe gjeta "ky optimizem shuhet".
    Vetem ketu s'jam i nje mendimi.
    Te paca me gezim dhe me kurajo gjithmone!
    Vellau Juaj Korbi999.
    Korb999 vëlla,

te dytë jemi te nje mendimi por siduket nuk po mundemi te gjejm shprehje te duhur ku na konfirmon keto mendime te njejta.

Nese je i mendimit se duhet parë e kaluara dhe nuk duhet harruar atehere as kjo cfare thash une, qe disa po harrojn dhe po duan te fluturojn ne te ardhmen, nuk eshte ndryshe.

Perveq nese e ke fjalen se nuk ka te tillë Shqiptarë qe duan te fluturojn ne te ardhmen pa e harruar te kaluaren dhe vetveten atehere kjo eshte çeshtje tjeter.

Nese kjo ishte arsya pse nuk u pajtove me komentin tim per shuhje, atehere edhe ketu nuk jemi larg pajtimit sepse nese nuk ka te tille atehere as optimismi im nuk do te shuhet. Kjo pra vlen vetem nese ka te tillë.

Sa per firmen tuaj, e pash ende pa perfunduar pergjigjen e kaluar, e kopjova me mendim te citoj por duke shkruar harrova te shtoj edhe komentin per firmen.

=Korbi999;2023468] Mjere ata qe durojne roberine, njemije here mjere ata qe e harrojne!
    Siduket forumishqiptar ka filluar te ofroj edhe telepati nder antare te saj

Me respekt
    Flag

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Mos mendo qe jam ndonje patriote folklorike por shkrimi yt me la pa tekst.Shkrim me pa logjike kam mundur te lexoj vetem tek komunitetet fetare nga disa islamist.A i ke be pyetje vetes ndonjehere , a thua serbet a i bine shkurt kur eshte ne pyetje nje shqiptar pa marr parasysh a eshte nga Kosova apo SHqiperia?
    Sa i perket ketyre balerinave apo striptizetave nuk eshte ndonje gje e
    madhe ,dhe nuk ka asgje te keqe por te shprehesh shperfillje per pjesen tjeter te kombit nuk eshte qe tjeter pos nencmim i vehtevetes .Mos mendoni se serbet juve ju dojne me shume perkundrazi ka pasur teza nga serbet ku kane then qe shqiptaret e Kosoves nuk jane te ngjajshem me ata te Shqiperise sepse keta te Kosoves jane serbe te shqiptarizuar.
    Miriam tani une te marr vesh ty(po te jesh kosovare) d.m.t edhe une do ta kisha te veshtire te shoqerohesha me serb ose mos ti shihja si armiq ne rast se do me kishin vrare ndonje pjestar te familjes etj. Ne nje rast te tille eksperienca(urrejtja) personale nuk te le me te llogjikosh paster dhe ti shohesh gjerat sic jane, puna eshte qe do sdo ti edhe ai serbi njeri eshte si ti e une. Kto perpjekjet tuaja me i nxjerr si inferior, barbar, kafshe etj. jane qesharake ne fakt kur mendon qe ne "te civilizuarit" do i kishim zhduk nga faqja dheut me kohe po te kishim patur rastin/fuqine.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga zari Lexo Postimin
    Miriam tani une te marr vesh ty(po te jesh kosovare) d.m.t edhe une do ta kisha te veshtire te shoqerohesha me serb ose mos ti shihja si armiq ne rast se do me kishin vrare ndonje pjestar te familjes etj. Ne nje rast te tille eksperienca(urrejtja) personale nuk te le me te llogjikosh paster dhe ti shohesh gjerat sic jane, puna eshte qe do sdo ti edhe ai serbi njeri eshte si ti e une. Kto perpjekjet tuaja me i nxjerr si inferior, barbar, kafshe etj. jane qesharake ne fakt kur mendon qe ne "te civilizuarit" do i kishim zhduk nga faqja dheut me kohe po te kishim patur rastin/fuqine.
    Merre lexoje edhe njehere se cfare ke shkruar,dhe ndoshta do ta kuptosh marrezine tande.
    Si mundet qe tragjedia e nje "kosovari"ta leje indiferent shqiptarin e Shqiperise?
    Simbas teje "kosovaret"paskan te drejte te urrejne,per shkak te kaluares,ndersa shqiptaret e viseve tjera,jo.Jo, sepse ti nuk u masakrove dhe nuk u perdhunove nga serbet.As ndonje anetare i familjes tande.Dhe si i tille ti ke te drejte mos ti urreshe ata,biles edhe ti duash.Ban per veten tande cfare te duash,por mos u trego shqiptareve te Kosoves se si duhet te sillen me serbin.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Edhe paskan fajin balerinat?

E kane fajin ato qe i lene brenda...na qelbin vendin me sorra orientale.
    As qe du me dit!

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    OOO Te lumet o Daja-GONI,
    Po me te vertet mua po me duket shume e pa logjikeshme dhe thuaja idiotizem shprehja e Zari, Po muk di se qfar gjaku rrjedh ne venat e tjie mos ka ndonje gjak tjer e jo ate shqipetare..
    Une me sa e njof historin e Shqiperis se madhe edhe ata kan hjek nje kohe bukur te gjat nga shkau por aty kan mbet disa shkije qe me von Enver Hoxha i ka shqiptarizuar, e tash merre me mend ka nga ata edhe ne kete forum dhe flasin nga ana e shkive or vlla.
    Po si do qe te thon une dhe ti e shume tjer do ti urrejm dhe do te ngjall urrejtje edhe te psardhesit e mi per SHKIJET se ata do mbeten Shkije...
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Voleur du coeur.. Maska e Roi
    Anëtarësuar
    10-06-2004
    Vendndodhja
    Ne vendin tim....
    Postime
    2,303
    Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Merre lexoje edhe njehere se cfare ke shkruar,dhe ndoshta do ta kuptosh marrezine tande.
    Si mundet qe tragjedia e nje "kosovari"ta leje indiferent shqiptarin e Shqiperise?
    Simbas teje "kosovaret"paskan te drejte te urrejne,per shkak te kaluares,ndersa shqiptaret e viseve tjera,jo.Jo, sepse ti nuk u masakrove dhe nuk u perdhunove nga serbet.As ndonje anetare i familjes tande.Dhe si i tille ti ke te drejte mos ti urreshe ata,biles edhe ti duash.Ban per veten tande cfare te duash,por mos u trego shqiptareve te Kosoves se si duhet te sillen me serbin.
    OOO Te lumet o Daja-GONI,
    Po me te vertet mua po me duket shume e pa logjikeshme dhe thuaja idiotizem shprehja e Zari, Po muk di se qfar gjaku rrjedh ne venat e tjie mos ka ndonje gjak tjer e jo ate shqipetare..
    Une me sa e njof historin e Shqiperis se madhe edhe ata kan hjek nje kohe bukur te gjat nga shkau por aty kan mbet disa shkije qe me von Enver Hoxha i ka shqiptarizuar, e tash merre me mend ka nga ata edhe ne kete forum dhe flasin nga ana e shkive or vlla.
    Po si do qe te thon une dhe ti e shume tjer do ti urrejm dhe do te ngjall urrejtje edhe te psardhesit e mi per SHKIJET se ata do mbeten Shkije...
    Fal po munde, mos ndrysho por ruaje tenden...

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Nuk beson se ne Beograd do te ndodhi gje?Pa ik njehere e provoje pa eja e bisedojme.Ose pyete Olta Boken dhe delegacionin shqiptare te eurosong.

Po si ju ka verbuar zoti deri ne kete shkalle,nuk po mund te kuptoj?
    Eshte pikerisht ky funksioni i shumices...te verbohet nga syte dhe te kenaqet me mall te skaduar, nderkohe qe elita ben qejf me xixrrat qe i rrjep kopeve. Me-e-e-e-e-eh!

Nuk e dije kaq i gjo ti mer daj?! Te kemi edhe nga Kosova pale.....
    As qe du me dit!

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Te pakten pederat nga shqiprija skan website online sic kanë pederrat nga kosova.
    Pse pret t'i gjesh ne Google ti kshu?
    As qe du me dit!

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Hajde ua marrim hakun serbëve për këtë gjëmë që na kanë bërë. U dërgojmë ca shqiptare që të zhvishen në mes të Beogradit dhe ti turpërojmë komplet si shtet. Mos dinë nga të futen nga turpi.
    Shqiptaret kane delegacione ne te gjithe boten tashme...s'besoj se Serbia ka qene e veshtire per tu gjetur ne harte.
    As qe du me dit!

Faqja 9 prej 13 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  2. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •