Druaj qe do fyhen balerinat artistike qe kan nje pergatitje shkollore dhe performojn nje art shume fisnik, me kete se si i quani ju keto valltare baresh apo vajza strptesi .... e kush me mire se sllavet e bejne kete pune ne gjithe europen .
Njerzit kenaqen, qmenden bejne qejf gjer ne kulm por ata qe mbajne nje bar nuk zgjedhin menyren njerzit apo mjetet per te arritur gjer te parat , dhe e dime te gjithe cfare behet neper bare ne nje kuptim me te gjere dhe me te hollesishem prandaj do kisha nje keshille te vogel cemnduni me serbe , bullagre ,ceke cfaredo qofshin ato por mos harroni se cmenduria e knaqsise suaj mund te jete cmenduria e fatkeqsise se dikujt tjeter .
Pse jon heq gjith kto komente kshu me? ça ka nodh me u kthy komunizmi dhe po ve censur e??
Ne Shqipri akoma nuk ju ka djegur qumshti per me i fry kosit:
Hajde ua marrim hakun serbëve për këtë gjëmë që na kanë bërë. U dërgojmë ca shqiptare që të zhvishen në mes të Beogradit dhe ti turpërojmë komplet si shtet. Mos dinë nga të futen nga turpi.
hahahahah, me thene te drejten une pervete kam pasur vetem eksperienca pozitive me serbet, jane rob qe dine ceshte shoqeria,respekti etj. te pakten ata qe kam njohur une. Gjithashtu desha te shfrytzoj rastin me i kujtu Zombiet qe Shqiperia ja kalon pothuajse cdo vendi evropian persa i perket nr. te prostitutave.
Nje sqarim do kerkoja nga moderatoret e kesaj teme??
edhe une si shum te tjere,kam shprehur mendimin tim ne lidhje me temen,madje kam postuar 10 citime ku kam shpreh dhe une ate antipatine ndaj ketyre "balerinave!laviere serbe,mir por kam vene re qe te gjitha postimet e mia jane fshire!!!
kurse postimet e atyre te cilet preferojne balerinat serbe, nuk ju fshihen!!
si te ja ngjisim emrin ketij veprimi te moderatorit????
Krijoni Kontakt