Close
Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 126
    Citim Postuar më parë nga Flora82 Lexo Postimin
    bo bo ani ishin edhe komenet e tua , ufff sa mire qe po me vjen hahaaaa
    Une i kerkova vete ti fshinte me se nuk doja qe te tjeret te lexonin se si ti me refuzofe ( e kam per buken me miser dhe me kos,se mos na keqkuptohesh lol.)

Kisssss Flora82(po i lutem budes te mos jesh 82 vjec lool.)

'80
    Anëtarësuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    tej maleve
    Postime
    34
    Druaj qe do fyhen balerinat artistike qe kan nje pergatitje shkollore dhe performojn nje art shume fisnik, me kete se si i quani ju keto valltare baresh apo vajza strptesi .... e kush me mire se sllavet e bejne kete pune ne gjithe europen .
    Njerzit kenaqen, qmenden bejne qejf gjer ne kulm por ata qe mbajne nje bar nuk zgjedhin menyren njerzit apo mjetet per te arritur gjer te parat , dhe e dime te gjithe cfare behet neper bare ne nje kuptim me te gjere dhe me te hollesishem prandaj do kisha nje keshille te vogel cemnduni me serbe , bullagre ,ceke cfaredo qofshin ato por mos harroni se cmenduria e knaqsise suaj mund te jete cmenduria e fatkeqsise se dikujt tjeter .

Pse jon heq gjith kto komente kshu me? ça ka nodh me u kthy komunizmi dhe po ve censur e??

i/e regjistruar Maska e Selami2006
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Te ?
    Postime
    367
    Ne Shqipri akoma nuk ju ka djegur qumshti per me i fry kosit:

Hajde ua marrim hakun serbëve për këtë gjëmë që na kanë bërë. U dërgojmë ca shqiptare që të zhvishen në mes të Beogradit dhe ti turpërojmë komplet si shtet. Mos dinë nga të futen nga turpi.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Hajde ua marrim hakun serbëve për këtë gjëmë që na kanë bërë. U dërgojmë ca shqiptare që të zhvishen në mes të Beogradit dhe ti turpërojmë komplet si shtet. Mos dinë nga të futen nga turpi.

Për temën, vetë Muji shkonte dhe i vidhte gocën krajlit. Mos shprehni ndjenja inferioirteti. Ku ta gjej të kem një serbe përpara duke më tund cicat.
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-10-2006
    Postime
    241
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    hahahahah, me thene te drejten une pervete kam pasur vetem eksperienca pozitive me serbet, jane rob qe dine ceshte shoqeria,respekti etj. te pakten ata qe kam njohur une. Gjithashtu desha te shfrytzoj rastin me i kujtu Zombiet qe Shqiperia ja kalon pothuajse cdo vendi evropian persa i perket nr. te prostitutave.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga zari Lexo Postimin
    hahahahah, me thene te drejten une pervete kam pasur vetem eksperienca pozitive me serbet, jane rob qe dine ceshte shoqeria,respekti etj. te pakten ata qe kam njohur une. Gjithashtu desha te shfrytzoj rastin me i kujtu Zombiet qe Shqiperia ja kalon pothuajse cdo vendi evropian persa i perket nr. te prostitutave.
    Ta dhashte zoti e gjithmone vetem me serbe u takofsh!Se po ta jap besen, ke per ta paguar 100 fish si shume te tjere koketul qe menduan se po bejne ndoj gja te posaqme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Daja-GONI : 09-09-2008 më 10:02

Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin

Ku ta gjej të kem një serbe përpara duke më tund cicat.
    Ti qenke anti-shqiptar.

I qete Maska e BEHARI
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    Nje sqarim do kerkoja nga moderatoret e kesaj teme??
    edhe une si shum te tjere,kam shprehur mendimin tim ne lidhje me temen,madje kam postuar 10 citime ku kam shpreh dhe une ate antipatine ndaj ketyre "balerinave!laviere serbe,mir por kam vene re qe te gjitha postimet e mia jane fshire!!!
    kurse postimet e atyre te cilet preferojne balerinat serbe, nuk ju fshihen!!
    si te ja ngjisim emrin ketij veprimi te moderatorit????

Faqja 5 prej 13 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  2. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •