Nuk eshte se sllavet jane me te bukura se tjerat por ne gjenetikisht i adhurojme armiqet tane shekullore dhe na duken bukurosha.......sa per te bukura jo,mund te jene me te lehta e kini plot shembuj ne evrope e gjetiu....
Nuk eshte se sllavet jane me te bukura se tjerat por ne gjenetikisht i adhurojme armiqet tane shekullore dhe na duken bukurosha.......sa per te bukura jo,mund te jene me te lehta e kini plot shembuj ne evrope e gjetiu....
Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.
dhe shiko sa te mençur jemi:Nje b....th lakuriqe dhe na ben te perqahemi kosovar e shqipetar????? TURP!!!
Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.
në fakt në temë janë i grup arabësh shqipfolës që po flasin në emër të shqiptarëve të Kosovës duke shit patriotizëm pesleksh në lidhje me dy stripers që kërceshin me i pub. dhe hyn dhe i arab tjetër duke vonë në dukje "përqarjen" qe supozohet se ka ndodh mes "kosovarëve e shqiptarëve"
të vje me qesh
nuk i pëlqejnë Muhamedit këto shfaqjet borgjeze e? në fun të funit shqipet tegojn shpirtgjerësi se jon tu punësu serbet me i punë që e bojnë mirë
I nderuar flag!
Citova pjesen e fundit(ne mos gjysmen) e postimit tuaj me te cilin shpreh mendimin tuaj per cfare shkruhet prej anetareve dhe reagimin tuaj ndaj koncepteve qe percjellin keta te fundit, ne nje teme kaq te veshtire per ta shtjelluar. Titulli i temes eshte thjesht nje shkak i cili provokon realitetin e mardhenieve kombetare Serbi-Shqiperi( kombin shqiptar).
Referuar citimit te postimit tim.
Une vazhdoj te perkrah ato qe telegrafikisht shkrova ne postim. Nuk i takoj brezit te ri te euro-atlatizuar kohet e fundit. Praktika ime e jetes me çon ne perfundimin se vetem duke edukuar femijet me ide demokratike(me te gjitha ato qe permban ky term) do te behemi pjese e familjes perendimore, sepse ne perkasim ne Perendimin Demokrat dhe duhet te mesojme femijet tí dine monopatet qe te shpien atje. Nuk dua qe femijet e mi te behen vellezer me greket apo serbet por dua te respektoj dhe te kerkoj respekt prej tyre se ndryshe do te zhduken dhe c'kuptim ka Shqiperia atehere. Dikur duhet te ishte nje luftetar i denje, sot dhe neser duhet te jete nje demokrat i denje. Keshtu mbrohen kombet ketej e tutje. Kete e kane kuptuar fare mire popujt lindore, te aferm e te larget dhe i jane turrur Perendimit per studime, per t'u larguar sa me shpejt nga kafshesjelljet shumeshekullore.
Jam optimist per femijet e mi se do ta bejne me te bukur shqiperine.
Tek sebepi tani
Ka ca serbe qe jane shume te bukura, por ne pergjithesi jane komb mix besoj se je dakord me kete. Ruset me pelqejne me shume kur bejne karrike....
Jam shume dakord me pjesen me te madhe te postimit tuaj. E di qe lufta ishte dhe vazhdon e rende per Kosoven, thjesht morra anen optimiste te ceshtjes.
Te paca te gezuar!
Ndryshuar për herë të fundit nga Korbi999 : 12-09-2008 më 11:24
Bese dhe hakmarrje.
Mos mendo qe jam ndonje patriote folklorike por shkrimi yt me la pa tekst.Shkrim me pa logjike kam mundur te lexoj vetem tek komunitetet fetare nga disa islamist.A i ke be pyetje vetes ndonjehere , a thua serbet a i bine shkurt kur eshte ne pyetje nje shqiptar pa marr parasysh a eshte nga Kosova apo SHqiperia?
Sa i perket ketyre balerinave apo striptizetave nuk eshte ndonje gje e
madhe ,dhe nuk ka asgje te keqe por te shprehesh shperfillje per pjesen tjeter te kombit nuk eshte qe tjeter pos nencmim i vehtevetes .Mos mendoni se serbet juve ju dojne me shume perkundrazi ka pasur teza nga serbet ku kane then qe shqiptaret e Kosoves nuk jane te ngjajshem me ata te Shqiperise sepse keta te Kosoves jane serbe te shqiptarizuar.
qa behet me ket tem akoma sesht mbyll me kto balerinat serbe,,,,,paramendoni qe ne Kosovaret,qe sa koh kemi pasur balerinat serbe,,,,,apo mos erdhen ne SHqipri te virgjera????
na qmendet me to aman
Edhe pse kjo ishte pershendetje nga rreshti i fundit, asesi nuk eshte e parendesishme. Prandaj edhe po e filloj kete koment timin mu nga kjo fjalë, sepse ky ishte mesazh i rendesishem.
O te paca te gezuar edhe une o vella/moter Korb999, dhe pergjithe jeten.
Jo vetem qe me berë nostaligjikë me kete fjalë-urim, sepse si femije e kam ndegjuar shpesh, por me te vertetë ishte urim kuptimplotë e i fuqishem. Edhe une I paca te gezuar te gjitheve, ata qe nuk urrejn dhe ata qe urrejn. Ata qe urrejn ju duhet me se shumëti gezimi, sepse kur kan gezim atehere edhe urrejtja eshte me e vogel. Te lumt Korb999
Edhe une jam dakord qe te flasim per realitetin sepse vetem kur e flasim realitetin(pavarësisht sa i hidhur per ne) atehere do te shohim nje te ardhme te dritëshme. Duhet te kalojm neper te kaluaren ne menyre te ecim/vazhdojm ne te ardhmen. Nuk mund te fluturojm ne te ardhmen apo jo?
Te kam cituar komentin tuaj por pergjigja per ju ka qen vetem aty ku kam shkruar per lapsin dhe thiken. Mbas kesaj nuk ka pas te beje me komentin tuaj por ja qenka kuptuar se ishte fjala per ju.. Kerkoj ndjesë nese kjo paqartesi ka len hapsire te mendohet se ishte fjala per ju Korb999.Une vazhdoj te perkrah ato qe telegrafikisht shkrova ne postim.
Po vet keto shtete "demokrate"- "familje perendimore", me veprimet e tyre, na tregojn se duhet te duani vetveten se pari e pastaj te tjeret.Kjo familje perendimore, se pari e shikon interesin e vet e pastaj te komshiut. Pastaj, respekti eshte i dy anëshem apo jo?Nuk i takoj brezit te ri te euro-atlatizuar kohet e fundit. Praktika ime e jetes me çon ne perfundimin se vetem duke edukuar femijet me ide demokratike(me te gjitha ato qe permban ky term) do te behemi pjese e familjes perendimore, sepse ne perkasim ne Perendimin Demokrat dhe duhet te mesojme femijet tí dine monopatet qe te shpien atje.
Kete po ju garantoj edhe une, se femiju im e i juaj, kurr nuk do te behen vellezer me Grek e Serb. Jo pse une dhe ju nuk deshirojm apo pse i urrejm Serbet e Greket, por ata, Greket dhe Serbet, kurr nuk do lejojn qe Shqiptari t'ju behet vella. Per kete as mos te mashtrohemi, as ne e as femijet tonë.Nuk dua qe femijet e mi te behen vellezer me greket apo serbet por dua t.
Ketu ishte thelbi i komentit tim, jo vetem ne kete temë por edhe ne temat tjera. Respektoje po aq sa te respekton. Nese te urrenë nuk ke nevoj te urreni mirepo t' ia u imponojm dashurinë tonë, vetem te tregohemi se sa te mire qe jemi, nuk kemi nevoj.Dua te respektoj dhe te kerkoj respekt prej tyre se ndryshe do te zhduken
Kjo eshte nje temë tjetër, temë kjo qe me shekuj shkruhet e komentohet nga e mbarë bota, madje edhe nga akademiket me te mire boterorë, dhe ne fund, duhet vet te gjeni pergjigjen. Ndoshta fjala Naftë, te tingellon si fjalë e njohur?Dikur duhet te ishte nje luftetar i denje, sot dhe neser duhet te jete nje demokrat i denje. Keshtu mbrohen kombet ketej e tutje. Kete e kane kuptuar fare mire popujt lindore, te aferm e te larget dhe i jane turrur Perendimit per studime, per t'u larguar sa me shpejt nga kafshesjelljet shumeshekullore.
Edhe une jam optimist per femiun tim por ky optimisem shuhet kur shoh se si ne Shqiperi femijet rriten si te fluturojn ne te ardhmen e jo, si mbarë bota, te ecin neper te kaluaren per te arritur ne te ardhmen.Jam optimist per femijet e mi se do ta bejne me te bukur shqiperine.
Kush thotë se nuk ka Serbe, Greke, Ruse te bukura eshte naiv. Cdo popull ka vajza e djemt te bukur. Por cka eshte per dikend e bukur nuk eshte per tjeterin, kjo krejt varet nga shija e njeriut. Problemi qendron se disa po i perziejn gjerat, gje qe kishte me qenë idej e mire sikur te hapim nje temë me kete titullë " Eshte e mire sepse eshte e bukur apo eshte e bukur sepse eshte e mirë" dhe do te habitemi me pergjigjet.Ka ca serbe qe jane shume te bukura, por ne pergjithesi jane komb mix besoj se je dakord me kete. Ruset me pelqejne me shume kur bejne karrike....
Edhe une Ju dhe te gjitheve.Te paca te gezuar!
Flag
Krijoni Kontakt