Close
Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 126
    Nuk eshte se sllavet jane me te bukura se tjerat por ne gjenetikisht i adhurojme armiqet tane shekullore dhe na duken bukurosha.......sa per te bukura jo,mund te jene me te lehta e kini plot shembuj ne evrope e gjetiu....
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

dhe shiko sa te mençur jemi:Nje b....th lakuriqe dhe na ben te perqahemi kosovar e shqipetar????? TURP!!!
    Nëse dëshiron ta dish të vërtetën duhet të jesh i gatshëm ta pranosh.

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    dhe shiko sa te mençur jemi:Nje b....th lakuriqe dhe na ben te perqahemi kosovar e shqipetar????? TURP!!!
    në fakt në temë janë i grup arabësh shqipfolës që po flasin në emër të shqiptarëve të Kosovës duke shit patriotizëm pesleksh në lidhje me dy stripers që kërceshin me i pub. dhe hyn dhe i arab tjetër duke vonë në dukje "përqarjen" qe supozohet se ka ndodh mes "kosovarëve e shqiptarëve"

të vje me qesh

nuk i pëlqejnë Muhamedit këto shfaqjet borgjeze e? në fun të funit shqipet tegojn shpirtgjerësi se jon tu punësu serbet me i punë që e bojnë mirë

Paqe me shqiponjat. Maska e Korbi999
    Anëtarësuar
    08-04-2008
    Postime
    355

Smile

Citim Postuar më parë nga flag Lexo Postimin
    Kjo ne teori eshte shume e logjikshme dhe do te ishte funksionale sikur edhe te tjeret te veprojn njejte. Por nese ti e meson femijun tuaj se si te perdore lapsin e jo thiken kjo nuk do te thote se neser femijun tuaj nuk do te sulmojn me thikë, sepse sipas logjikes tuaj, edhe te tjeret duhet te mesojn si perdoret lapsi apo jo?

Edhe une dua te mesoj femijun tim se duhet te perdore lapsin e jo thiken mirepo ne te njejten kohe do ti tregoj rrezikun qe thika mund te shkaktoj, cka nese vjen perball thikes, si duhet te veproj, nga kush mund te vjen ky sulm me shume e nga kush me pak, dhe si duhet te mbrohet.

Me fjalë tjera, do te mesoj te mos urrej mirepo nuk do te kerkoj nga ai te doj ate qe nuk e don, sepse keshtu do te duket se eshte nacionalist apo anti europian, anti demokrat etj. Do ti tregoj se per tango duhen 2 persona e jo sikur disa ketu qe gjithenje shkojn ne ate teorin, une duaj ty e ti duaje veten. Eh po ja qe keshtu nuk shkon, nuk ka qene asnjehere e nuk do te jete, perveq nese je i verber dhe te gjitha keto i ben te dukesh tjeter me cfare je. Ne realitet me keto nuk je askushi perveq fals me identitet falso.

Ti duaje ate ai te don ty, ti respekto ate ai te respekton ty por nese ai nuk te don, pse te duash ti atë? Pse te nencmoni veten? Nese ai nuk ju respekton, pse te respektoni atë? Disa madje shkojn aq larg se qe i bejn te gjithat dhe 'ia imponojn respektin ndaj atyre qe nuk e meritojn. Krejt kjo ne emer te pro europian, pro demokracis, civilizimit, liberalizmit etj.

Nese dikush te urren nuk do te thote te urreni edhe ju ate por te pakten mos e duani, jo publikisht apo per hater te dukem i civilizuar te tjeret. Perkundrazi do te dukesh naiv, i verber ne mendje dhe kurr nuk do te fitosh respekt nga te tjeret.

Une me duhet te pranoj se nje pyetje qe e kam shtruar vetes per shume vite, e kam gjetur pergjigjen ne kete forum, dhe forume tjera Shqiptare.
    Pyetja ime ka qen shume e thjesht, pse ne Shqiptaret, pasardhes te Ilireve, me shekuj ne kete toke qe jemi sot, jemi mbetë popull i vogel, popull qe me se shumeti eshte copetuar, popull qe me se shumeti i jan abuzuar te drejtat elementare, kultura e identiteti?

Pergjigjen e kam marr nga Ju liberalet, ju pro europianet, ju pro demokratet, ju qe keni kaluar lumin. Ju qe ne emer te civilizimit apo te dukeni te civilizuar, liberal, demokrat (qe asnjeres fjalë nuk ja dini dmthenjen e sakt) i lejoni te ju poshtrohet vendi, kultura, emri dhe gjuha Shqipe. Ju qe e nënçmoni vendin ku jeni rritur vetem te hyni ne hater te tjetrit per nevoja te juaja personale.
    Dhe me ketë, kam ardhur ne konkludim se nese sot kemi njerz te tillë atehere ne paskemi qenë gjithenje keshtu, prandaj edhe nuk eshte per te u habitur qe te tjeret na kan vjedhur shume gjera te çmueshme, na kan copetuar si kan dashur vet sepse ne vet i kemi lejuar, te gjtiha keto ne emer te civilizimit dhe te tregohemi se ne jemi me te civilizuar se tjetri. Keshtu kemi lejuar Greket, te cilet sot çdo gje lidhet se eshte krijim i grekeve, ndersa ne qesim pushk e top neper forume se si na i kan vjedhur etj. Perderisa ne i fshehim-ulim vlerat tona dhe i ngrisim te komshiut, sepse keshtu dukemi te civilizuar, mos u habitni qe ne nje kohe shume te shkurt te mos flasim e shkruajm as Shqip.

Me respekt e dashuri per te gjithe
    Flag
    I nderuar flag!
    Citova pjesen e fundit(ne mos gjysmen) e postimit tuaj me te cilin shpreh mendimin tuaj per cfare shkruhet prej anetareve dhe reagimin tuaj ndaj koncepteve qe percjellin keta te fundit, ne nje teme kaq te veshtire per ta shtjelluar. Titulli i temes eshte thjesht nje shkak i cili provokon realitetin e mardhenieve kombetare Serbi-Shqiperi( kombin shqiptar).
    Referuar citimit te postimit tim.
    Une vazhdoj te perkrah ato qe telegrafikisht shkrova ne postim. Nuk i takoj brezit te ri te euro-atlatizuar kohet e fundit. Praktika ime e jetes me çon ne perfundimin se vetem duke edukuar femijet me ide demokratike(me te gjitha ato qe permban ky term) do te behemi pjese e familjes perendimore, sepse ne perkasim ne Perendimin Demokrat dhe duhet te mesojme femijet tí dine monopatet qe te shpien atje. Nuk dua qe femijet e mi te behen vellezer me greket apo serbet por dua te respektoj dhe te kerkoj respekt prej tyre se ndryshe do te zhduken dhe c'kuptim ka Shqiperia atehere. Dikur duhet te ishte nje luftetar i denje, sot dhe neser duhet te jete nje demokrat i denje. Keshtu mbrohen kombet ketej e tutje. Kete e kane kuptuar fare mire popujt lindore, te aferm e te larget dhe i jane turrur Perendimit per studime, per t'u larguar sa me shpejt nga kafshesjelljet shumeshekullore.
    Jam optimist per femijet e mi se do ta bejne me te bukur shqiperine.
    Tek sebepi tani
    Ka ca serbe qe jane shume te bukura, por ne pergjithesi jane komb mix besoj se je dakord me kete. Ruset me pelqejne me shume kur bejne karrike....

Jam shume dakord me pjesen me te madhe te postimit tuaj. E di qe lufta ishte dhe vazhdon e rende per Kosoven, thjesht morra anen optimiste te ceshtjes.
    Te paca te gezuar!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Korbi999 : 12-09-2008 më 11:24
    Bese dhe hakmarrje.

Citim Postuar më parë nga optimus.prime Lexo Postimin
    Nuk besoj se ka thënë ndonjëri nga ata që ka qënë duke i parë "Poshtë Kosova". Biles dyshoj se kanë pasur në mendje Kosovën, Serbinë apo ndonjë çështje tjetër politike.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Qe ti biem shkurt ketij muhabeti, dmth ti bini ju nga Kosova se ne ketej nga Shqiperia i kena rene shkurt me kohe. Nuku i vjen rreziku Shqiperise nga shalet e prapanicat e vajzave serbe. Keshtu qe fleheni mendjen me kete lloj nacionalizmi te lodhur. Bllaaa, na e shpifet, barkun te perzini me keto muhabete koti. Deri dje ne vitet 80 kosovaret kercenin e kendonin kenget serbe rrugeve te Beogradit, sot duan te japin mend.
    Mos mendo qe jam ndonje patriote folklorike por shkrimi yt me la pa tekst.Shkrim me pa logjike kam mundur te lexoj vetem tek komunitetet fetare nga disa islamist.A i ke be pyetje vetes ndonjehere , a thua serbet a i bine shkurt kur eshte ne pyetje nje shqiptar pa marr parasysh a eshte nga Kosova apo SHqiperia?
    Sa i perket ketyre balerinave apo striptizetave nuk eshte ndonje gje e
    madhe ,dhe nuk ka asgje te keqe por te shprehesh shperfillje per pjesen tjeter te kombit nuk eshte qe tjeter pos nencmim i vehtevetes .Mos mendoni se serbet juve ju dojne me shume perkundrazi ka pasur teza nga serbet ku kane then qe shqiptaret e Kosoves nuk jane te ngjajshem me ata te Shqiperise sepse keta te Kosoves jane serbe te shqiptarizuar.

Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Mos mendo qe jam ndonje patriote folklorike por shkrimi yt me la pa tekst.Shkrim me pa logjike kam mundur te lexoj vetem tek komunitetet fetare nga disa islamist.A i ke be pyetje vetes ndonjehere , a thua serbet a i bine shkurt kur eshte ne pyetje nje shqiptar pa marr parasysh a eshte nga Kosova apo SHqiperia?
    madhe ,dhe nuk ka asgje te keqe por te shprehesh shperfillje per pjesen tjeter te kombit nuk eshte qe tjeter pos nencmim i vehtevetes .Mos mendoni se serbet juve ju dojne me shume perkundrazi ka pasur teza nga serbet ku kane then qe shqiptaret e Kosoves nuk jane te ngjajshem me ata te Shqiperise sepse keta te Kosoves jane serbe te shqiptarizuar.
    Jam i sigurtë se dhe djemt serb do kënaqen po të shofin prapanica femrash shqiptare. Biles po të kishte ndodhur kjo, do hapej një temë këtu, "Turp për femrat shqiptare që dalin byth përjasht para serbëve!"

i/e regjistruar Maska e Blearti007
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    Spanje, Barcelon
    Postime
    38
    qa behet me ket tem akoma sesht mbyll me kto balerinat serbe,,,,,paramendoni qe ne Kosovaret,qe sa koh kemi pasur balerinat serbe,,,,,apo mos erdhen ne SHqipri te virgjera????
    na qmendet me to aman

i/e regjistruar Maska e flag
    Anëtarësuar
    24-04-2005
    Postime
    348
    Citim Postuar më parë nga Korbi999 Lexo Postimin
    Te paca te gezuar!
    Edhe pse kjo ishte pershendetje nga rreshti i fundit, asesi nuk eshte e parendesishme. Prandaj edhe po e filloj kete koment timin mu nga kjo fjalë, sepse ky ishte mesazh i rendesishem.

O te paca te gezuar edhe une o vella/moter Korb999, dhe pergjithe jeten.

Jo vetem qe me berë nostaligjikë me kete fjalë-urim, sepse si femije e kam ndegjuar shpesh, por me te vertetë ishte urim kuptimplotë e i fuqishem. Edhe une I paca te gezuar te gjitheve, ata qe nuk urrejn dhe ata qe urrejn. Ata qe urrejn ju duhet me se shumëti gezimi, sepse kur kan gezim atehere edhe urrejtja eshte me e vogel. Te lumt Korb999

Citim Postuar më parë nga Korbi999 Lexo Postimin
    I nderuar flag!
    r. Titulli i temes eshte thjesht nje shkak i cili provokon realitetin e mardhenieve kombetare Serbi-Shqiperi( kombin shqiptar).
    Edhe une jam dakord qe te flasim per realitetin sepse vetem kur e flasim realitetin(pavarësisht sa i hidhur per ne) atehere do te shohim nje te ardhme te dritëshme. Duhet te kalojm neper te kaluaren ne menyre te ecim/vazhdojm ne te ardhmen. Nuk mund te fluturojm ne te ardhmen apo jo?
    Une vazhdoj te perkrah ato qe telegrafikisht shkrova ne postim.
    Te kam cituar komentin tuaj por pergjigja per ju ka qen vetem aty ku kam shkruar per lapsin dhe thiken. Mbas kesaj nuk ka pas te beje me komentin tuaj por ja qenka kuptuar se ishte fjala per ju.. Kerkoj ndjesë nese kjo paqartesi ka len hapsire te mendohet se ishte fjala per ju Korb999.
    Nuk i takoj brezit te ri te euro-atlatizuar kohet e fundit. Praktika ime e jetes me çon ne perfundimin se vetem duke edukuar femijet me ide demokratike(me te gjitha ato qe permban ky term) do te behemi pjese e familjes perendimore, sepse ne perkasim ne Perendimin Demokrat dhe duhet te mesojme femijet tí dine monopatet qe te shpien atje.
    Po vet keto shtete "demokrate"- "familje perendimore", me veprimet e tyre, na tregojn se duhet te duani vetveten se pari e pastaj te tjeret.Kjo familje perendimore, se pari e shikon interesin e vet e pastaj te komshiut. Pastaj, respekti eshte i dy anëshem apo jo?
    Nuk dua qe femijet e mi te behen vellezer me greket apo serbet por dua t.
    Kete po ju garantoj edhe une, se femiju im e i juaj, kurr nuk do te behen vellezer me Grek e Serb. Jo pse une dhe ju nuk deshirojm apo pse i urrejm Serbet e Greket, por ata, Greket dhe Serbet, kurr nuk do lejojn qe Shqiptari t'ju behet vella. Per kete as mos te mashtrohemi, as ne e as femijet tonë.
    Dua te respektoj dhe te kerkoj respekt prej tyre se ndryshe do te zhduken
    Ketu ishte thelbi i komentit tim, jo vetem ne kete temë por edhe ne temat tjera. Respektoje po aq sa te respekton. Nese te urrenë nuk ke nevoj te urreni mirepo t' ia u imponojm dashurinë tonë, vetem te tregohemi se sa te mire qe jemi, nuk kemi nevoj.
    Dikur duhet te ishte nje luftetar i denje, sot dhe neser duhet te jete nje demokrat i denje. Keshtu mbrohen kombet ketej e tutje. Kete e kane kuptuar fare mire popujt lindore, te aferm e te larget dhe i jane turrur Perendimit per studime, per t'u larguar sa me shpejt nga kafshesjelljet shumeshekullore.
    Kjo eshte nje temë tjetër, temë kjo qe me shekuj shkruhet e komentohet nga e mbarë bota, madje edhe nga akademiket me te mire boterorë, dhe ne fund, duhet vet te gjeni pergjigjen. Ndoshta fjala Naftë, te tingellon si fjalë e njohur?

Jam optimist per femijet e mi se do ta bejne me te bukur shqiperine.
    Edhe une jam optimist per femiun tim por ky optimisem shuhet kur shoh se si ne Shqiperi femijet rriten si te fluturojn ne te ardhmen e jo, si mbarë bota, te ecin neper te kaluaren per te arritur ne te ardhmen.

Ka ca serbe qe jane shume te bukura, por ne pergjithesi jane komb mix besoj se je dakord me kete. Ruset me pelqejne me shume kur bejne karrike....
    Kush thotë se nuk ka Serbe, Greke, Ruse te bukura eshte naiv. Cdo popull ka vajza e djemt te bukur. Por cka eshte per dikend e bukur nuk eshte per tjeterin, kjo krejt varet nga shija e njeriut. Problemi qendron se disa po i perziejn gjerat, gje qe kishte me qenë idej e mire sikur te hapim nje temë me kete titullë " Eshte e mire sepse eshte e bukur apo eshte e bukur sepse eshte e mirë" dhe do te habitemi me pergjigjet.

Te paca te gezuar!
    Edhe une Ju dhe te gjitheve.

Flag

Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Miriam, kosovare je? Nese je e tille nuk kam ndermend te te shpjegoj me teper ne kete teme per aq sa thashe sepse me duket mision i pamundur.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

Faqja 8 prej 13 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53
  2. Mesjeta e hershme shqiptare
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 15-11-2006, 15:10
  3. Kryengritja Popullore Shqiptare E 1912 – 1915
    Nga ORIONI në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 12-07-2005, 14:44
  4. Cili është synimi i AKSH-së?
    Nga Faik në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 04-12-2003, 04:22
  5. Permbysja e rregjimit ne 97, Revolucion komunist?
    Nga Seminarist në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 66
    Postimi i Fundit: 28-05-2003, 23:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •