flag ai shkrimi yt ishte kryeveper
respekte
flag ai shkrimi yt ishte kryeveper
respekte
JO SEKS PARA MARTESE
Ma permblidh pak ca tha ia flag se vallahi pertoj me e lexu tere ate shkrim.
e ha vet........
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
ky s'qeka problem shqiptar, po nderkombetar
ktu ma era tradhti he burra
Unë një gjë nuk e kuptoj! Si ka mundësi që shqiptarët e Kosovës jo vetëm bashkëndjejnë por e përjetojnë shumë rëndë çdo keqtrajtim, dëbim, krim etj, të shovenistëve grek ndaj bashkëkombasve tanë, ndërsa (disa) shqiptarqiqa të "moderuar" nga shteti Amë (tash fqinj) duan miqësi me serbët? Po ta dinin ata se çfarë mendojnë serbët, çfarë thonë, çfarë të "mirash" u dëshirojnë kam frikë se do "të çmendeshin" më shumë se me lakuriqësinë e "Artisteve të mëdha të Baletit", performarnsa e të cilave ka aq art sa ka borë në Saharë.
Kujdes o njerëz, kujdes...
Shqiptar më lindi Zoti!
- Falemnderit prej tij.
Qe ti biem shkurt ketij muhabeti, dmth ti bini ju nga Kosova se ne ketej nga Shqiperia i kena rene shkurt me kohe. Nuku i vjen rreziku Shqiperise nga shalet e prapanicat e vajzave serbe. Keshtu qe fleheni mendjen me kete lloj nacionalizmi te lodhur. Bllaaa, na e shpifet, barkun te perzini me keto muhabete koti. Deri dje ne vitet 80 kosovaret kercenin e kendonin kenget serbe rrugeve te Beogradit, sot duan te japin mend.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Kur vjen puna te stripers , shqiptaret e papare ... nuk njohin ngjyre, rrace , kombesi .. whatever
sa e keni diskutu kete teme . lol
Krijoni Kontakt