Close
Faqja 0 prej 20 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 194
    ..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503

Question Kur keni qare per here te fundit?

Nje pyetje per te gjithe forumistat.Kur keni qare per heren tuaj te fundit?Psh une zyrtarisht kam qare para 8 muajsh kur gjerat me te dashuren time nuk po ecnin sic duhet dhe ndjeva friken se do e humbisja.Ndersa lot kam derdhur dje kur mu fut tymi i cigares ne sy.Po ju?

p.s.Pres pergjigje te sinqerta

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    kurse une vajta tek dentisti dhe hoqa nje dhemb,dhe per momentin mu mbushen syte me lote!!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Psh une zyrtarisht kam qare para 8 muajsh kur gjerat me te dashuren time nuk po ecnin sic duhet dhe ndjeva friken se do e humbisja.
    Ku i gjejne mo femrat keto meshkuj qe qajne nga frika se do ndahen?!! Seriously, tell me

Une para nja ca ditesh me rreshqiten lotet nga nervat se kur ndjehem e trishtuar apo e frikesuar zakonisht nuk qaj rehat.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Ku i gjejne mo femrat keto meshkuj qe qajne nga frika se do ndahen?!! Seriously, tell me
    Hmmm ndoshta meshkujt e shenjes se gaforres jane te ndjeshem ne kesi gjerash.Normalisht kur ke shume me dike dhe e do shume ,dhe vjen nje moment i keq frika per ta humbur kalon cdo kufi

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Hmmm ndoshta meshkujt e shenjes se gaforres jane te ndjeshem ne kesi gjerash.Normalisht kur ke shume me dike dhe e do shume ,dhe vjen nje moment i keq frika per ta humbur shkel cdo gje
    Tani nese i leme shakate menjane, meshkujt qe bejne mbas nje femre sikur te ishte shpresa e fundit per lumturi, sikur s'me terheqin. Jam tip qe ka nevoje per karaktere te forta, sidoqofte ke te drejte kur thua qe gaforret jane rob zoti por prape vazhdoj te preferoj akrepet

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    para ca ditesh..pastaj i thashe vetes: ''ok tani mjaft u qyrrose, erdhi koha te reagosh''
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    Tani nese i leme shakate menjane, meshkujt qe bejne mbas nje femre sikur te ishte shpresa e fundit per lumturi, sikur s'me terheqin. Jam tip qe ka nevoje per karaktere te forta, sidoqofte ke te drejte kur thua qe gaforret jane rob zoti por prape vazhdoj te preferoj akrepet
    Eshte perhere "tabu" qe vajzat qajne ne shpatullen e djalit,por edhe djemte njerez jane,i shkojne ndonjehere lotet.Mos harro edhe Akili qajti nje here sipas mitologjise,nuk tregohet force karakteri te qash apo mos qashe.

p.s akrepat jane bote shumeeeeeeeeeeeee e erret

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Eshte perhere "tabu" qe vajzat qajne ne shpatullen e djalit,por edhe djemte njerez jane,i shkojne ndonjehere lotet.Mos harro edhe Akili qajti nje here sipas mitologjise,nuk tregohet force karakteri te qash apo mos qashe.

p.s akrepat jane bote shumeeeeeeeeeeeee e erret
    S'me shqeteson e qara e nje mashkulli, me shqetesojne idete qe e cojne ate mashkull deri aty sa t'i mbylle gjitha shtigjet vetes per nje cope femer dhe te ia nise te qaravitet Me pelqejne njerezit praktike qe ne nje lidhje japin shume por dhe mbajne mendjen e kthjellet; po s'eci me te, ka per te ece me dike tjeter.

P.S. S'te pelqen erresia?

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    S'me shqeteson e qara e nje mashkulli, me shqetesojne idete qe e cojne ate mashkull deri aty sa t'i mbylle gjitha shtigjet vetes per nje cope femer dhe te ia nise te qaravitet Me pelqejne njerezit praktike qe ne nje lidhje japin shume por dhe mbajne mendjen e kthjellet; po s'eci me te, ka per te ece me dike tjeter.

P.S. S'te pelqen erresia?
    Nje cope femer???Joooooooo nje engjell.Ka shume ndryshim ne kete mes.Une nuk i mbyll shtigjet por nuk i mbyll deren as ndjenjave.Lotet jane ilac per shpirtin ka thene dikush(jo se e kam zakon te qaje LOL).
    Nje gje interesante psh.Si e percepton egzistencen shenjat e horoskopit:
    Dashi thote: Une jam!!!
    Demi thote: Une kam
    Binjaket thone: Une mendoj
    Gaforrja thote: Une NDIEJ
    p.s Akrepi thote: asgje se eshte shume i erret dhe sdel ne siperfaqe lol
    p.s Erresira me pelqen vetem per nje gje.Nqs ajo s`do egzistonte s`do egzistonte as drita.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 08-09-2008 mė 20:18

Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Nuk besoj ne engjej, besoj ne njerez qe jane super te afte te perdorin masken e tyre dhe te aktrojne si te tille. E pare me thelle, qenka me mire te dashurohesh me nje jo-engjell qe s'ben mundime te fshehe defekte qe jane brum i natyres njerezore, sesa me te tjeret.

Citim Postuar mė parė nga Nyx Lexo Postimin
    Welcome to the dark side, we got cookies.
    Only for the good kids!

Faqja 0 prej 20 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Fatmir Limaj
    Nga ARIANI_TB nė forumin Bashkėpatriotėt e mi nė botė
    Pėrgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 07-02-2015, 16:09
  2. Elmaz Plava
    Nga Davius nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-12-2006, 14:28
  3. Mbi dashurine
    Nga ani-ani80 nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 05-03-2006, 12:05
  4. Lamtumira fundit e Vath Koreshit
    Nga Brari nė forumin Enciklopedia letrare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 07-02-2006, 18:16
  5. Zhvillimet e fundit politike
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 01-08-2002, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •