Per her te fundit kem qar, kur jam ardh ne mergim si isha per pushime ne vendlindje ... ahahah aman jo aq shum skem qar ....
me nder dhe respket
Per her te fundit kem qar, kur jam ardh ne mergim si isha per pushime ne vendlindje ... ahahah aman jo aq shum skem qar ....
me nder dhe respket
Pasi eshte tema ne nenforumin e romances duhet te japim nje pergjigje per heren e fundit qe kemi derdhur lot qoft te gezimit ose qoft te merzise, mirepo qe ka te beje me dashurine, meqe gjendemi ne ate rubrike.
Keshtu qe lotet e mi te fundit qe kam derdhur per dashurine, kane qene lote lumturie, diten kur ajo pranoi se me don dhe se une jam dhe kam qene nder vite engjulli i saj i preferuar, ne ato momente se mbaja veten dot.
Sui generis
Eh c`me kujton maskat.Njerehe ne shkolle te mesme bera nje super hartim per to dhe e katranosa ne fund se skruajta qe drita ska nevoje per erresiren.Jan ato super njerez qe permend ti qe i perdorin me aq mjeshteri maskat,qe vrasin ndjenjat gje qe e urrej.
p.s Engjej ka sepse kam pare dhe po jetoj ne zemren e nje engjelli.E kam hedhur celesin dhe besoj se jam i denuar me perjetesi ne kafazin e zemres se engjellit![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga white-knight : 08-09-2008 mė 20:28
Eshte nje emision tek MTV, quhet Cribs. Jep per jeten e njerezve te pasur ne Amerike dhe luksin e papare ne te cilin jetojne. Zot i modh c'te shohesh. Sa here e shoh filloj e qaj pa ze![]()
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Ne klase te pare kam qene kur kam qare per here te fundit, ishte koha e xhaxhit edhe mesueset te rrihnin nese skishe bere detyrat.
Po me ne fund erdhi demokracia, edhe ja mora hakun per ate thuper qe me theu te gishtat. (i kapa gocen)
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Auu s'ska nje muje qe kom qajturisha ne pushime dhe kure mbaruane ditet e pushimit dolen ne ajroport shume nga te afermit e familjes dhe duke i pare te gjithe duke na pershendetur e perqafuar me lote , ateher nuk mundesh te rezistosh
![]()
Dje ndersa lexoja librin "mille splendidi soli"
hera e fundit ishte dita e shtune ,ku nje nga forumistat me kujtoj dicka qe me preku ne zemer ,e keshtu e gjith dita vazhdoi me te te qare ,lote trishtimi ,malli ,lote qe nuk do te shterojne kurre nga syte e mi ........
Ka qene viti 84 nese memorja po me sherben mire. Nuk mbaj mend shume gjera, pervecse disa grave me rroba te bardha perpara meje qe po me mbulonin me nje carcaf te bardh,pasi me kishin nxjerre plote mundim nga nje vrim e ngushte dhe e vogel, qe as une vet nuk e di se si kisha hyre atje! Qe nga momenti qe njera nga ato grate me perpareset e bardha qe i therrisnin mamije me mori ne krahet e saj, dhe me mbeshteti fort te gjinjte e saj...une pushova menjehere, dhe aty ne ate cast e kuptova se femra me gjoksin e bukur dhe me maje duhet respektuar dhe vleresuarhahah
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt