Close

Rezultati i Sondazhit: A duhet largohet Janullatos?

Votues
279. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • PO

236 84.59%
  • JO

43 15.41%
Faqja 5 prej 102 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 1014
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga BEHARI Lexo Postimin
    sinqerisht e pelqej menyren tende te debatit,dhe bashkohem pothuaj se plotesisht me mendimet tuja!!
    dhe se fundi te pershendes!

ShQIPERIA PER SHQIPTARET-GREQIA PER TRADHTARET!!
    jo jo jo ktu prishesh me kalorisin

turqia per tradhetaret, se greqia sen sna ka bo.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Pse ja fut kot.Aty eshte nje vije qe tregon ''minoritetin'' grek(nqs ka grek).Himara as nuk ka ngjyre tjeter,ka po te njejten ngjyre me rrethet e tjera
    Kur duhet thene dicka e drejte kjo behet edhe kur qendrohet shtrember. Himara eshte toke shqiptare dhe sado 'minoritet' qe te kete nuk ka pse te ndahet ne ate menyre nga pjesa tjeter. Nuk i takon as kishes dhe as pushtetit lokal te beje ndarje te tilla.

Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin

po pse nuk e ka nda dhe dropullin?

pastaj himara zyrtarisht (meqe ti i ke qef dokumentat zyrtare) nuk asht zone minoritare, athere me cte drejte e shpallka ksiha ortodokse shqiptare si zone minoritare?

shko e pyte priftin kur te shkojsh ne kishe, pse e kani nda himaren ke website i juj thui?
    Pergjigje e merituar !!!

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    lol

pastaj himara zyrtarisht (meqe ti i ke qef dokumentat zyrtare) nuk asht zone minoritare, athere me cte drejte e shpallka ksiha ortodokse shqiptare si zone minoritare?

Se di me cfare te drejte apo te padrejte por ajo ka nje ngjyre me gjithe rrethet e tjera.Vija vec e thekson si nje zone ose vater te "nxehte"nqs mund ta quaj keshtu.Nqs do e kishte shpall autonome ajo do kishte ngjyre te kuqe psh.Me sa di une KOASH se ka shpall ndonjere ne ndonje deklarate Himaren zone minoritare se nuk eshte detyre e saj ne rradhe te pare.Me sa di une kete e ka bere qeveria me partine e k*rvave PBDNJ por eshe per punen e qeverise sjam 100% i sigurt.
    KLM

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503

Ti do me lujt dhe me i bo te tjeret grek me zor.Na gjej nje shkrim pro-grek nga 400 e sa qe kam bere une dhe flasim pastaj

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    jo jo jo ktu prishesh me kalorisin

aq sa i ka bere serbi kosoves,i ka bere dhe greku shqiprise!!e harrove camerin ti????

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    aq sa i ka bere serbi kosoves,i ka bere dhe greku shqiprise!!e harrove camerin ti????
    si nuk more vesht ni her mer burr i dheut pu pu pu pu pu sdi shka kam me bo me ty

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga white-knight Lexo Postimin
    Ti do me lujt dhe me i bo te tjeret grek me zor.Na gjej nje shkrim pro-grek nga 400 e sa qe kam bere une dhe flasim pastaj

nuk po te boj grek

po ti vet me gojen tane (ne ket rast me gishtat e tu) me ke than gjat replikave qe kemi bo se ne sot per sot kemi armik ma te madh turqin sesa greqin.

kur dihet se turqia ka 100 vjet qe asht largu nga kto troje, dh enuk ka asni synim territorial ndaj shqipris

kurse greqija armike e perhershme. ka ni territor te konsiderushem shqiptar nen pushtim. ka synime territoriale ndaj gjysmes se shqipris.

keqtrajto dhe vret shqiptar ne greqi sikur me qon kafshe.

I qete Maska e BEHARI
    Anėtarėsuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ME MENDJE DHE ZEMER NE SHKODER!!
    Postime
    2,119
    si nuk more vesht ni her mer burr i dheut pu pu pu pu pu sdi shka kam me bo me ty
    ne virtualitet mund te thuash dhe besh cfare te duash ti,por vetem grek ,serb,apo turk qofte,nuk do ja arritesh te me besh!

dhe kujdes mos personalizo se nuk ta ka kush ngene!!

Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ne virtualitet mund te thuash dhe besh cfare te duash ti,por vetem grek ,serb,apo turk qofte,nuk do ja arritesh te me besh!

dhe kujdes mos personalizo se nuk ta ka kush ngene!!
    ca thu mer ca thu

si jep hall muhabetit hic

hajt vezhdo rrugen e mos me cito hic kur nuk kupto se ca kam shkrujt.

..... .....
    Anėtarėsuar
    11-05-2008
    Postime
    2,503
    nuk po te boj grek

po ti vet me gojen tane (ne ket rast me gishtat e tu) me ke than gjat replikave qe kemi bo se ne sot per sot kemi armik ma te madh turqin sesa greqin.

kur dihet se turqia ka 100 vjet qe asht largu nga kto troje, dh enuk ka asni synim territorial ndaj shqipris

kurse greqija armike e perhershme. ka ni territor te konsiderushem shqiptar nen pushtim. ka synime territoriale ndaj gjysmes se shqipris.

keqtrajto dhe vret shqiptar ne greqi sikur me qon kafshe.
    Edhe ti kam mohu ndonje here keto qe po thu ti.I kam mbrojt gjo una?.Nuk harrohen armiqte se ti bejne prap ato qe te kan bo.Kurre se fal Turqine se po mos ishte per ato magjyp, do ja kishim bo ne grekve keto qe po na bejne neve sot, se do ishim ku e ku me zhvillim po magjypet u kapen vec me ne per shkolla e gjona te tjera.Edhe per armike te perhershme qe ndoshta po e ekzagjeron tani.T`na kthej Camerine edhe ne rregull jemi ne.Kurse shkijet duhen perzone fare nga Gadishulli Ilirik me gjithe turqit.Nje kurd me tha: ju keni qene me te pafatet qe ju ka pushtu Turqia dhe me me fat ne bote qe se keni ne kufi, se do kishin bere ate qe bene ne Armeni ne 1915.Une thjesht du me i zgjidh problemet nga origjina.

Faqja 5 prej 102 FillimFillim ... 345671555 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lidhja Shqiptare e Prizrenit
    Nga dodoni nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 13
    Postimi i Fundit: 01-06-2009, 00:29
  2. Paketa e propozuar nga Ahtisari pėr statusin final tė Kosovės
    Nga Nice_Boy nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 451
    Postimi i Fundit: 21-10-2007, 12:59
  3. Gjergj Kastrioti sipas pikėpamjeve antishqiptare
    Nga Davius nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45
  4. Lajme nga Bota Orthodhokse
    Nga Eni nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 30-09-2005, 13:01

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •