Close
Faqja 24 prej 34 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 337
    OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga RinorZ Lexo Postimin
    Ata diten me se miri te i shpetojne asimilit Sllavo-Maqedonas...per shekuj me rradhe...edhe ate fale fese Islame...
    po ju asimilojne tani arabt me fe islame mer debil,ke miliona shqiptare ne turqi,plus ata qe perzuri Tito dhe tani jane komplet te turqizuar,islamizuar,nuk dine me asnje fjale shqip,nuk kane me asgje shqiptare pervec gjakut dhe lekures se bardhe.

ps.me thuaj ti cfar gjeje ke shqiptare?????????????????????asgje nuk ke,ta kane pjerdhur trurin me zakone arabe dhe fe islame..............te pakten te ka mbetur gjuha shqipe,per te fal e dim se falesh arabisht,dhe pershendet arabisht
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga RinorZ Lexo Postimin
    Shqiptaret e Maqedonise...kane qene...jane...dhe do te jene mu ata qe shqipetare, qe ndoshta vellezerit e tyre neper trevat tjera mbare shqip-folese...do u'a kene per inat...

Ata diten me se miri te i shpetojne asimilit Sllavo-Maqedonas...per shekuj me rradhe...edhe ate fale fese Islame...

Po sikur te ishin ata te fese Ortodokse, sikur qe jane vellezerit tane atje ne jug te Shqiperise...atehere nuk do te dallonin gje, nga Greket apo Maqedonasit...
    ...
    Nder shqiptaret ortodokse nga Jugu me te shquar qe njihen per kontributet e tyre ne kulturen dhe identitetin shqiptar jane Themistokli Germenji, Andon Zako Cajupi, Asdreni, Petro Nini Luarasi, Papa Kristo Negovani, Fan Noli, Naum Veqilharxhi, Kristo Dako, Sotir Peci, Mihal Grameno, Tefta Tashko Koco, Gjerasim Qiriazi, etj etj.

Shqiptaret nga Maqedonia qe kontriubuan ne kulturen dhe identitetin shqiptar jane ??? Une s'njoh ndonje, qofte edhe nje, te pakten deri para L2B.

Nga prespektiva kombetare ju e keni humbur njesoj shqiptarizmin, nuk u bete greke, apo sllave por u bete arabe e turq, me keq akoma.

Per mikepritje e bujari njihen gjithe shqiptaret, shko meso me shume per kombin tend, se dukesh qe s'ia ke idene e traditave shqiptare.

Te na rroje kujtimi i Haxhi Qamilit. Vetem ai luftoi per idealet kombetare turke, per idealet qe na dhane begati per 500 vjet me rradhe......

Ah sa njerez te trashe ka kjo toke.

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Për atë punën e flamurit të Arabisë Saudite nuk na sqarun kta arabët shqipfolës që kalojnë herë mas here knej. Po ajo që s'mor vesh është pse këta arabët që rrojnë mes shqiptarëve të Maqedonisë dun me u heq për shqiptarë...?! Kët s'po e mor vesh. Nuk i bën atdheu i tyre Arabia Saudite krenarë që janë arabë? Kanë nai kompleks inferioriteti apo si osh puna?

Nqs je biologjikisht jevg dhe kulturalisht arab, je arab, nuk je shqiptar. Kaq e vështirë qeka kjo me u kuptu? Shqiptari nuk është biologjikisht jevg e as kulturalisht arab. Nqs jeni biologjikisht jevgj dhe kulturalisht arabë, kjo dmth që jeni arabë, jo shqiptarë. Harroni ça ju ka mësu sllavi se jua ka fut direktivën mrapsh në tru, duke qujt romët, jevgjit, arapët e turqit e rajonit për shqiptarë, po s'ka gajle se është gjo që ndreqet. Mos keni frikë. Hapi i parë është të shifeni i herë në pasqyrë.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga pryll Lexo Postimin
    Për atë punën e flamurit të Arabisë Saudite nuk na sqarun kta arabët shqipfolës që kalojnë herë mas here knej. Po ajo që s'mor vesh është pse këta arabët që rrojnë mes shqiptarëve të Maqedonisë dun me u heq për shqiptarë...?! Kët s'po e mor vesh. Nuk i bën atdheu i tyre Arabia Saudite krenarë që janë arabë? Kanë nai kompleks inferioriteti apo si osh puna?

Nqs je biologjikisht jevg dhe kulturalisht arab, je arab, nuk je shqiptar. Kaq e vështirë qeka kjo me u kuptu? Shqiptari nuk është biologjikisht jevg e as kulturalisht arab. Nqs jeni biologjikisht jevgj dhe kulturalisht arabë, kjo dmth që jeni arabë, jo shqiptarë. Harroni ça ju ka mësu sllavi se jua ka fut direktivën mrapsh në tru, duke qujt romët, jevgjit, arapët e turqit e rajonit për shqiptarë, po s'ka gajle se është gjo që ndreqet. Mos keni frikë. Hapi i parë është të shifeni i herë në pasqyrë.
    Me trego ti mua i here ku e shikon ti kete kulture arabesh tek shqiptaret musliman ?!!
    Para se e folish per kulture , fillimisht ti duhet te dish kuptimin e kesaj fjale !!! Nqs se ti akuzan shqiptaret musliman se jane arab vetem e vetem qe besojne ne fene islame, atehere une te akuzoj ty qe nuk je shqiptar sepse kultura jote ska te bej asgje me kulturen shqiptare, ti ke kulture te huazuar nga italianet , greket , gjermanet etj etj.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Me trego ti mua i here ku e shikon ti kete kulture arabesh tek shqiptaret musliman ?!!
    Ja psh, une shof kulturen arabe te kjo video (ne veshje bi fjala):

(Maqedonsa jan)

Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Ja un shof kulturen italo greko prostituto euro perendimoro jo shqiptare

Shqiperi eshte edhe Cameria

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Nji m.ut te dyja jane. Ti pershembull e kundershton me naj gjo ate videon qe te solla une, se un se kundershtoj kete taten?

(dhe here tjeter, lexo titullin e temes)
    Life's too short to remove USB safely.

Citim Postuar më parë nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ja psh, une shof kulturen arabe te kjo video (ne veshje bi fjala):

(Maqedonsa jan)

http://www.youtube.com/watch?v=uvDmQ...&feature=email
    Ca ishte kjo katastrofe keshtu mer? Pupupupupupupu dhe i thone vetes shqiptare keta kafshe?

Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Ja un shof kulturen italo greko prostituto euro perendimoro jo shqiptare

http://www.youtube.com/watch?v=VcHExykUpN0

Ti do mbetesh deficent ne arsyetimin tend. Kujton se duke kundervene pislleqet e nje feje per te mbrojtur fene tende, ja arrin ketij qellimi? Kur ta kuptosh kotesine dhe turpin ku e keni futur veten, atehere mbase keni ndonje shprese per shpetim. Ose e di cfare. Me mire vazhdo mbajeni kete arabizem dhe xhahillek andej nga Kumanova e kusur dhe na lini rehat ne te tjereve qe as duam ti degjojme emer e ze kesaj injorance.

jo ër taj, Kumanova osht e jona.

Faqja 24 prej 34 FillimFillim ... 142223242526 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Identiteti evropian i shqiptarëve
    Nga Iliriani në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 572
    Postimi i Fundit: 02-05-2012, 15:45
  2. Ortodoksia Shqiptare sot
    Nga Orientalist në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-09-2010, 10:11
  3. Plavë e Guci
    Nga Davius në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 05-10-2008, 23:36
  4. Nga Iliret deri tek Shqiptaret!
    Nga tani_26 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 06-03-2007, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •