Close
Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 70
    Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Kshu puthje që thu ti vetëm me të afërm gjaku, halla, teze, kushrina, kushëri etj. Ndërsa me shokë a të tjerë vetëm jap dorën dhe ndonjëherë cakitim kokën (sa për të transmetu morrat ).

Ska puthje te na , kam pas disa koleg ne fakultet nga Shqipria , mashkulli me mashkullin i ngjitnin buzet , sme duket burrerore mua.
    Çar lloj puthje paska kjo me "të ngjitme buzësh"?
    Life's too short to remove USB safely.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga AuGuSt_ Lexo Postimin
    Shqiptaret puthen ne faqe kur takohen. Kur jane shoke ose te aferm, ata puthin faqet e njeri-tjetrit.

Puthja klasike shqiptare eshte 4 here, 2 per secilen faqe, po ka edhe raste kur puthen 8 here, 4 per secilen faqe.

Mendoj se kjo eshte gabim. Nje dhenie e thjeshte dore, ose nje perqafim ne rastin kur jane shume te afert, eshte gjeja e duhur.
    Te na ska bo vaki me u puthe ne faqe, -ket send per here te pare po e ndi. Burrat mes vete merren ngryk, (vec n'raste tranda), ase kur shkojne me deke, se per ndryshe faqet i kan pas mbuluem me shall tbardhe.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

E kane zakon....
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Special kind Maska e *Lorisa*
    Anëtarësuar
    08-07-2008
    Vendndodhja
    Buzë liqenit
    Postime
    346
    Po ju lexoj dhe po qesh, vertet interesante, te gjithe shqiptare jemi dhe te gjithe ndryshe pershendetemi.

Tek ne nuk puthen as 1 here ne faqe jo me nga 2 puthje per 1 faqe , boo siduket ju na i paskeni mar borxh ato 2 puthjet e tjera dhe kemi mbet ne pa asnji.

Ne pershendetemi duke ia dhene doren njeri-tjetrit (shoku-shoqja), dhe duke u puthur ne faqe por vec 1 her (shoqe-shoqe) , shume ralle ndodh shoku me shoqen te puthen ne faqe.

Persa u perket te aferme ose mysafireve pershendetemi duke ia dhene doren dhe varet nga situata edhe duke i perqafuar ose nqs. nuk jemi pare shume gjate edhe duke u puthur ne faqe, p.sh. kur e shoh nipcen time mbas 1 viti jo vec 2-3 puthje por e pushtoj me puthje e perqafime.

Ka ndonje as me dore nuk pershendetet haha.
    Por smund ta le pa i permend disa kushurinka te largeta te prinderve, kur vin ato o Zot sdim nga te fshehemi une dhe vllau, puthin ne faqe nga 2-3 here po le ate gjithe peshtyma ta bejne faqen, do me duhet nja gjysem ore ta laj fytyren pastaj.
    Ndryshuar për herë të fundit nga *Lorisa* : 26-08-2008 më 09:38

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Une s'puthi njeri(qe s'i kam miq), vetem kur me terheqin me zor Madje dhe doren t'i jap tjetrit me duket sh. jo-higjienike. Ka sh. forma per te treguar respektin ndaj te tjereve pa e pllaq-plluqur. Kendej ketu banoj cun-goce(miq) pershendeten me puthje ne ajer por te tjeret jo.

Ama ajo qe me ben te qesh kur shkoj ne Shqiperi jane meshkujt qe pershendeten me te puthura hahahaha
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 26-08-2008 më 09:59
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Me!
    Anëtarësuar
    18-08-2008
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    297
    Njerez te dashur, bujar... puthen se duhen shuuume ... ne faqe nga nje here ne secilen faqe e ka zona ime .. obobo disa e paskan me nga 8 here
    My Code is Honer & Pride!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Asgje te keqe ska nga puthja po veq mos te me kashon .E sa per skjarim ndoshta nuk jeton gjate ne Kosove Flora82 se qe besa lere qe puthen ne faqe po edhe haptas ne Buze!
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382
    Puthja ne faqe ka qene nje tradite shqiptare dhe me duket se tani eshte drejt zhdukjes,sidomos nga ata qe jetojne jashte .Dihet se jashte puthja midis dy meshkujve ne faqe nuk perdoret si rezultat i frikes se ngjitjes se emrit "pusht" .Per mendimin tim puthja ne faqe eshte vetem respekt ,sa me shume kohe pa u takuar aq me shume puthesh e perqafohesh .puthje dhe perqafime te pafund per ata qe i pranojne.
    respekte bejbi
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga Bejbi Lexo Postimin
    me duket se tani eshte drejt zhdukjes,sidomos nga ata qe jetojne jashte .
    respekte bejbi
    kush tah mi qe ne qe jetojme jasht nuk putehmi ne faqe??per kundrasi kur shkojme ne per vizita ose kur vin njerz ke ne pershendetemi me puthje ne faqe si burra si gra...nuk jemi ne ato qe i harrojme keto gjera po jan ato qe jetojn ne shqiper..........une kam ketu shoqe turke arabe etj dhe te gjitha kur takoemi puthemi ne faqe..dhe ketu burrat cunat puthen ne faqe kur takoen nuk ka gje te keqe....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tironcja_BLN : 29-08-2008 më 13:19
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga Bejbi Lexo Postimin
    Puthja ne faqe ka qene nje tradite shqiptare dhe me duket se tani eshte drejt zhdukjes,sidomos nga ata qe jetojne jashte .Dihet se jashte puthja midis dy meshkujve ne faqe nuk perdoret si rezultat i frikes se ngjitjes se emrit "pusht" .Per mendimin tim puthja ne faqe eshte vetem respekt ,sa me shume kohe pa u takuar aq me shume puthesh e perqafohesh .puthje dhe perqafime te pafund per ata qe i pranojne.
    respekte bejbi
    po jo o Bejbi se nuk ka te thoje fakti nese je jashe apo jo, une puthem ne faqe si me shoket e mi shqiptare kur kam ca kohe pa i takuar po ashtu me shoket italian, dmth eshte praktike jo vetem e jona.
    Dhe nuk besoj se te thote njeri pusht apo ku di une se çfare nese takohesh me nje shok dhe shkemben puthje ne faqe.

Faqja 2 prej 7 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skënderbeu
    Nga Arbushi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Çka i ndanë dhe çka i bashkon shqiptarët?
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33
  5. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •