Dhe mua me acarojne keto lloj puthjesh pllaq-plluq ne faqe. Pa kuptim. Si perdor fare, vetem me familjen dhe bebet e vogla.
Dhe mua me acarojne keto lloj puthjesh pllaq-plluq ne faqe. Pa kuptim. Si perdor fare, vetem me familjen dhe bebet e vogla.
Feelings change - memories don't.
dea,
puthja ne faqe 'eshe e fort ose e ndukur si i thone,...lol
e forte eshe me te heq dhomet,...lol
--- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...
---voudou.. ---
Edhe une them qe asht gabim te puthesh, sot me gripin e derrave ne perhapje duhet mu pershendet shqiptarqe, me marr n'gryk e mi fshi durt ne shpind te shokut qe pershendet .....
ishte nji debat ne tv franqeze e mjeket than mos puthni askend as mos ja epni doren askujt e lani durt sa her te prekni diqka ne qytet tramwai etj , humoristi i ftuar tha: une se puthi askend e gruja ime po e kur vjen ne mbramje ne shtrat vjen me puth edhe mu ......![]()
"Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....
andeja nga anet tona kur takohen grate ngelen 15 minuta me ore ne dore :
si je , si shkon , me shendet , burrin , kalamjt , ata prinderit. mire te gjithe .
ulen ne divan, dhe pastaj ja fillojne nga e para.... e mire mire fol po deshe.
nejse me mungojne keto gjera tani.
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
Putheja eshte shprehi sllave,kurse te gjith popujt evropian perqafohen,Ja keta popuj puthen kur pershendesten ne mes veti
Ruset
Serbet
Bullgaret
Rumunet
Boshnjaket
Kroatet
Shqiptaret per dtradit kan pasur te marrurit ngryk(perqafimin)por u perzi leshi tani dhe nuk din kush qfar jemi.
Italianet puthen dy here 1 ne cdo faqe,kjo kur jane dy femra ose nji femer dhe nji mashkull,dy burra i japin vec doren njeri-tjetrit.
Mire e keni ju ,po hajde mbushu mendjen shqiptareve!nese refuzon puthjen katershe te quajne mendjemadhe.Mbas takimit me shume persona duhet me dizinfektu faqet.
me sa shoh une a ka rendesi shuplaka?????????????
Nje shoqa ime jo shqiptare,nje dite me pyeti :
Pse te tjeret (shqiptar) i puth 4 here dhe mua vetem nje here ???
O zakon - i thashe
Tani duhet me e puth ne ate 4 here.
Puthje eshte shenje kofidence ose miqesie per ne .
Nje personi qe se njeh, qe e takon per here te pare , i jep vetem doren lol .
Jeto sot se neser nuk i dihet
Krijoni Kontakt