Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 70
    i/e regjistruar Maska e BaBa
    Anëtarësuar
    12-03-2006
    Vendndodhja
    Facebook.com/BabaAlbanian
    Postime
    4,061
    Pse shqiptaret puthen ne faqe kur takohen?

kemi dhe ne shqiptaret trraditat tona te mrekullueshme , kemi dhe ca tkota po nejse .

po si mos te puthemi kur e duam njerin si njeri i mir qe eshte,
    dhe kjo eshte per shenj respekti kur puthen ne faqe.

jo si italjan ose greket qe po u kujtu te japi doren te jep doren e majt se te djathten arroje!
    apo ta puthesh te hedh ne gjyqe loool
    kurse italjanet as nuk te perfillin fare se kush qysh tek nga vjen kush je as nuk i intereson fare shum popull koti per mendimin tim.
    Dhe kau i mirë po s'e ngacmove, s'tërheq në brazdë.

Shkodrani Maska e fiso
    Anëtarësuar
    31-10-2003
    Vendndodhja
    Albania
    Postime
    187
    Ok kur nje mashkull puth nje femer ne faqe kur takohet edhe anasjelltas, po kur shikon dy meshkuj qe puthen 4 here, edhe dicka e pa kuptueshme, pasi ka dy gjera o keto meshkuj ndjejne dicka per njeri tjetrin dhe i vjene zori ta shfaqin, o jane pre e injorances disa vjecare qe vashdojne ne shqiperi, pasi eshte e pa kuptueshme kur shikon djem dhe vajza qe puthin seksin e tyre me marri sa here qe takohen. ky eshte mendimi i im per kete teme,

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    po kaq problem e keni qe ju puthin ne faqe nga 3-4 here
    hemo mos boni kshtu se faqet ne vend ja u lejn prap nuk jau marin me vete

vallahi nuk e di per ne greqi apo ne itali po ktu ne gjermani edhe ne buze puthen me njona-tjetren(nuk flas per lesbiket)kto femrat njeher kto gocat e reja po ishalla nuk hyn kjo metode ne shqiperi se pupupu(apo ka hy dhe ke ne)se kam nja 2 vjet qe nuk kam shkuar ne shqiperi dhe nuk e di

Ultras Maska e KUSi
    Anëtarësuar
    30-11-2006
    Vendndodhja
    Tetovë
    Postime
    3,049
    Pse e kane gjakun e embel.
    ” UNË JAM MIRË KUR ASHT MIRË SHQYPNIA! ”

Mua per here te pare me ka puthur burri nga 3 ose kater here ne ajer ne Turqi, mos ka ngel gje puthja nga Turqit, Plaku ishte Shqiptar dhe Turkun e kishte dhender, e verejti plaku se ne rame ne pozit jo te mire une me shokun, se Shqiptaret meren ngryke 2 here majtas nje here djathtas, ose nje here majtas.

i/e regjistruar Maska e alproud
    Anëtarësuar
    03-05-2008
    Postime
    292
    si shume gjera te tjera edhe kjo eshte dicka e lene nga pushtuesit osman, ceshte e verteta metoda shqipetare eshte ndryshe, nje gje te tille mund ta shikosh tek te vjeterit kur takohen me njeri tjetrin, psh ato te moshes mbi 70 ne pergjithesi, ose ne filma te vjeter, historik sic eshte ai i skenderbeut.

me bezdis kjo menyre, dhe mendoj se nje perqafim miqesor eshte me i plote dhe me miqesore.
    Fali armiqte e tu por asnjehere mos harro emrat e tyre.

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Puthja faqe me faqe per mendimin tim nuk eshte respekt ( edhe pse disa duan ta jusifikojne si dicka te tille) por eshte thjeshte nje zakon i mbetur, qe fatmiresisht eshte drejt zhdukjes.
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

kuaj fuqi Maska e limbo
    Anëtarësuar
    28-04-2008
    Postime
    492
    un skom pa nai qe puthet ne faqe. ne ajer anej ka ana faqes po, ose takojne koken nga dy anet.

me gocat ndrysho puna

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    14-07-2008
    Postime
    273
    Aman vdekja ime ky zakon, vetem nga halli e perdor, por vetem nje her nga nje faqe nje her nga tjetra.Madje kur si puth nfaqe thojn po ti mi spo na takon eeee?Tka ngel hatri?
    Kurse kto fisnat(plaka), bahhhhhh, qe e vogel mbasi me puthnin e fshija faqen me mengen e bluzes, ose kur isha nshpi shkoja e laja.
    Hajtmo zakone Shqiptaresh, robi s`ka pse te puthet ne faqe 100 her, mjafton nje te dhenme dore, po qe se ke kohe qe se takon hajtmo nje perqafim, por kshu sic thojn kto 8 her, eshte acaruse, te meren mendt.hahhahhaha

rrushja Maska e Bejbi
    Anëtarësuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Këndej rrotull
    Postime
    382
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    po jo o Bejbi se nuk ka te thoje fakti nese je jashe apo jo, une puthem ne faqe si me shoket e mi shqiptare kur kam ca kohe pa i takuar po ashtu me shoket italian, dmth eshte praktike jo vetem e jona.
    Dhe nuk besoj se te thote njeri pusht apo ku di une se çfare nese takohesh me nje shok dhe shkemben puthje ne faqe.
    ketu ku jam une ca te bejme ndodh e kunderta
    shoh shume meshkuj qe japin vetem doren midis njeri tjetrit dhe asgje me shume
    une dola nje dite me kusheriren time dhe e kapa per krahu dhe ajo ma heqen doren me stil dhe me thote mos me kap me nga krahu se ketu kujtojne se jemi te martuara bashke
    ne ate moment mu ngrit tensioni per keto mendime idiote
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Gjergj Kastriot Skënderbeu
    Nga Arbushi në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 434
    Postimi i Fundit: 18-09-2022, 06:57
  2. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  3. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  4. Çka i ndanë dhe çka i bashkon shqiptarët?
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-04-2006, 18:33
  5. Shqiptarët Popull Solidar
    Nga [A-SHKODRANI] në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 29-01-2006, 20:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •