Close
Faqja 436 prej 1135 FillimFillim ... 336386426434435436437438446486536936 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,351 deri 4,360 prej 11341
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar mė parė nga auloni2008 Lexo Postimin
    Shikoni ju pasi i sulmoni njerezit pse folin keshtu ose ashtu.
    Une sot kam ardhur nga Shqiperia ne Kosove pasi isha ne pushim,

Eshte per te ardhur keq pasi shkova ne >Shqiperi me gezim u ktheva i deshperuar, kam kaluar disa dite ne shqiperi, kam shetitur ne shum vende te ndryshme te shqiperis, kam qene ne jug dhe veri, qka kam pare, dhe ndegjuar?
    Une nuk kam pare ne jug te Shqiperis, shqiptare, kam pare grek te gjith grek ore, jam habitur, kam mbetur i shokuar se si traditat, fene, muziken dhe mbi te gjitha Gjuhen e kishin nderruar foleshin greqisht, ose nga pak munde te shifshe italian.

eshte per tu habitur se si ne Fier, Vlore, Elbasan, Ksamil, Gjirokaster, Tepelene, Butrint, e shum e shum fshatra ku kam qene dhe kam bere1500 km me vetur duke shetitur nuk kam degjuar fjale shqip perveq neper qytete te mdhaja qe flisshin te meshuarit shqip, VAllahi ne nje shitore na duhej perkthyesi, shkoni more merruni me ta e leni ofendimet..

Shume antare te forumit dine veten te shajne e jo te bisedojne shtruar, por ata nuk dine asgje me shum se ofendimi, sepse i kane lexuar nga dy libra...

Tung

Haha, pash zotin kush e ha kete? Shoket e tu arab ne Kosove e Maqedoni? Ne Vlore e Sarande digjej flamuri grek pak kohe me pare, kurse ne Shkup valezonte ai arab dhe digjej ai amerikan.

Leje pash zotin, se cfaredo te flasin ne jug te shqiperise, magjyp e arabe si ju nuk jane kurre. Njerez pa asnje tradite shqiptare, qe prej Tetoves, Kumanoves, Gostivarit e me tej, nuk gjen nje emer te shquar te kultures shqiptare.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar mė parė nga Renea Lexo Postimin
    Aha i jepnin , e kaluar e kryer kjo kultura qe po flet ti .
    Ndersa sot cka po ndodh shko te : Problematika shqiptare , do ta shifsh cfar kulture po na jep Korca e sotme.
    Eh tani na doli qe dikur Tetova nuk i paska dhene asgje kultures shqiptare. Ok, kete e pranove. Tani me thuaj Tetova sot qe eshte kthyer ne qendren Ballkanike te Islamit, sa figura i ka dhene ose po i jep kultures shqiptare? Nje emer te lutem?

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar mė parė nga auloni2008 Lexo Postimin
    Une sot kam ardhur nga Shqiperia ne Kosove pasi isha ne pushim,

Eshte per te ardhur keq pasi shkova ne >Shqiperi me gezim u ktheva i deshperuar, kam kaluar disa dite ne shqiperi, kam shetitur ne shum vende te ndryshme te shqiperis, kam qene ne jug dhe veri, qka kam pare, dhe ndegjuar?
    Une nuk kam pare ne jug te Shqiperis, shqiptare, kam pare grek te gjith grek ore, jam habitur, kam mbetur i shokuar se si traditat, fene, muziken dhe mbi te gjitha Gjuhen e kishin nderruar foleshin greqisht, ose nga pak munde te shifshe italian.

eshte per tu habitur se si ne Fier, Vlore, Elbasan, Ksamil, Gjirokaster, Tepelene, Butrint, e shum e shum fshatra ku kam qene dhe kam bere1500 km me vetur duke shetitur nuk kam degjuar fjale shqip perveq neper qytete te mdhaja qe flisshin te meshuarit shqip, VAllahi ne nje shitore na duhej perkthyesi, shkoni more merruni me ta e leni ofendimet..

Tung
    te duhet perkthyesi ne shqiperi sepse nuk di shqip ti mer t.rap,je i arabizum komplet........kur te kesh mesuar shqip mire eja dhe do shohesh qe nuk ke nevoje per perkthyes ne shqiperi.

ps.ti felliqesire propaganden e grekut ben qe quan gjith shqiptaret e jugut greke???????
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 19-08-2008 mė 17:28

Shkodran Antik
    Anėtarėsuar
    16-08-2006
    Vendndodhja
    Sa andej sa kndej
    Postime
    9
    O njerz pse keni frike prej denimeve te rrepta nqs ju nuk i shkelni?? Mu nqs dikush me vret nje person te aferm, ai detyrimisht meriton vdekjen, edhe ai qe me grabit pasurine qe e kam ba me djersene allit pa i hy askujt ne hak, du qe te denohet se fundja fundit asht mundi jem pa i ra ne qafe kerkujt, dhe qe te vendoset rendi duhen rregulla te forta. Ti kleos e shoh qe paske mbaru shkollen tek ato privatet qe paguan paret dhe ne fund shkon dhe merr diplomen. Po te ishin ligje te kqija at'here s'do te ishin zbatu per 1500 vjet rresht. Ne shqiperi vec se s'ka denim me vdekje, behen rasje perdite po ashtu edhe graitje cdo dite sepse nuk ka denime te rrepta, ta tregoj une ty se sa do te kishte pase ngha ko lloj krimesh nqs do t'ishte denimi kapital per vrasje dhe keputja e dores per vjedhje. nqs ndokush prej jush e ka provu me ju graite pasurine dhe me ju vra njeriun e familjes, dhe prap jeni kunder ketyne denimeve, at'here kot qe diskutojme.
    Rrofte Shqipnia Etnike. Proud 2 be Albanian

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-07-2008
    Postime
    66
    1 propagande tjeter e grekut dhe e serbit esht qe shqiptaret myslimane jan turq ose te arabizuar

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga zenith Lexo Postimin
    o julius lale,une nja dy postime ekstremistesh solla por nuk ke vetem ato,hyre ke nenforumi myslyman shiko temat e tyre ke me qindra postime talebanesh ku bejne thirrje te hapur per dhune,as une nuk e kuptoj sesi nuk moderohen,si nuk ju fshien postimet ketyre qelbesirave qe perhapin propagande talebanesh ne nje forum shqiptar.

shiko nje fare fisnik student leshi ka nje teme per sheriatin atje,e dime te gjithe ca dhune eshte sheriati,dhe ky zgjebja arabe e quan kushtetuta e pare e botes,kte sistem jete totalisht antidemokratik shume here me teper me i keq sesa vet komunizmi...............komunistet te fusnin plumbin,keta te vrasin me gure dhe te presin duart,mer lale.

ps.dhe kete sheriat te qelbur ja u propozojne dhe shqiptareve.............pra sipas ketyre zgjebjeve ne duhet te behemi republike islamike,te permbysim demokracine dhe te vendosim sheriatin si kushtetute.....kte gje e ka thene fisniku student me dhjetra here.
    O Matrapaz (ish Landi,Billi the Kid,Diocleziano,Clint dhe tash Zenith)

Kur do te mbushesh mend dhe te lesh keto Krime qe bene ne per Forume.

Te kam thene edhe njeher kur ke qen me ato nofka me heret ,se kur te shqipton emrin Tim ,Goja jote e felliqur duhet pastruar nese nuk mundesh ta deznifektosh ,ateher mbushe me plesticide ,nese nuk ke plesticide ateher mbushe me dhe te lagur,Sepse Emri im nuk meriton te gjendet ne gojen tende per plot Pupla majmuni...

Ndoshta isha i kjart ,tash pres nga Moderatoret qe posht emrit tend te felliqur ,te shkruhet Perjashtuar
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-07-2008
    Postime
    66
    dmth sipas teorise tende del edhe ti flliqesire ke parasysh

OPENMINDED Maska e land
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    jo sipas teorise time ai qe quan gjysmen e shqiptareve te shqiperise grek eshte nje **********,dhe ai qe citova une eshte pikerisht ashtu,apo ke dhe ti nevoje per perkthyes ne shqiperi...........ca tju bej une ju mer vete thoni qe duhet perkthyes ne shqiperi,pra une kuptoj qe nuk jeni shqiptare meqe doni perkthyes

sipas teje cfare jane shqiptaret e jugut????????????????thuaje,ne baze te pergjigjes tende,te them dhe ty kush je.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga land : 19-08-2008 mė 18:04

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anėtarėsuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nėn hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar mė parė nga konsolid Lexo Postimin
    dmth sipas teorise tende del edhe ti flliqesire ke parasysh
    Si??? nuk po te kuptoj, sqaro se qfar deshe te thuash???
    "Idea ėshtė Kėshilltari mė i mirė i Veprės"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-07-2008
    Postime
    66
    e kisha me zenithin qe mben si tip nevrik dhe i indinjuar

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •