Close
Faqja 936 prej 1135 FillimFillim ... 4368368869269349359369379389469861036 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 9,351 deri 9,360 prej 11341
    Pasioni pėr shkencėn Maska e Erlebnisse
    Anėtarėsuar
    06-12-2007
    Postime
    3,438
    Sa qenke munduar mer fusnik me gjet ngjasimet. Njesoj qenkan, si dy pika uji
    La vita č bella...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-06-2009
    Vendndodhja
    webcam or email ne tek tvsh21@yahoo.com
    Postime
    825
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin

tvsh , nipi im !!! edhe ma merrte mendja sepse gjasonim

Kete ndjenje qe kam per ty eshte njemendesisht ndjenje farefisnie!

tvsh nipi im me nxjerr nga kopshti sepse nuk e meriton fisi ynė kete padrejtesi!!

Nipi im kam mall per ty, gabimin qe kan bere fataret qe nuk na pranuan si paraardhes tuajin, korigjoje sot...

Nipi im Shimpanza te ka ne mendje
    ai monkey qe te nxorri ty nga kopshti mos ishte ky monkeys fluent in baby talk

edhe ky mesoi kompjuterin, ishte ne nje klase per kompjuter me priftin dhe hoxhen. orifti dhe hoxha ngelen ne klase.

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anėtarėsuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Mendoni dhe per jetimet

SOS

Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Ēufo Cufo o gjumash... Maska e Mau_kiko
    Anėtarėsuar
    06-03-2009
    Vendndodhja
    In the Jungle, the mighty Jungle!
    Postime
    1,576
    Citim Postuar mė parė nga tvsh Lexo Postimin
    ai monkey qe te nxorri ty nga kopshti mos ishte ky monkeys fluent in baby talk

edhe ky mesoi kompjuterin, ishte ne nje klase per kompjuter me priftin dhe hoxhen. orifti dhe hoxha ngelen ne klase.
    su beka me ky, qenka rendshem fare
     /l、
    (゚、 。 7
     l、 ~ヽ   
     じしf_, )ノ
    ...e Dio disse kung e kung fu...
    哈哈

heretic Crusoe Maska e darwin
    Anėtarėsuar
    25-08-2004
    Vendndodhja
    under the microscope
    Postime
    1,918
    U lodhėt duke spekulluar me fjalėt e injorantėve.

Charles Darwin ka arritur nė pėrfundim dhe ka publikuar madje nė librin "Prejardhja e njeriut" qė njeriu dhe majmuni kanė njė paraardhės tė pėrbashkėt, jo si spekullojnė fetarėt "ne vijmė nga majmuni".. hajt, bini rehat tani.
    Prektora

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Mendoj qe ketij nenforumi duhet ti nderohet emri!
    Ne fakt ky forumi nuk eshte forum i agnostikeve, por eshte forum i ca kristijaveve qe shtiren si agnostik dhe kjo tema kontraditat Biblike , ma mire shlyjeni!!!
    Pse duhet te ekzistoj si teme , perderisa juve po shlyni cdo kontradite Biblike qe sjellim ne ketu?!!

Jam jashtzakonisht i sigurte qe para nje jave solla nje postim ne te cilin fliteshte per nje kontradite Biblike sipas se ciles Toka ne te kaluaren eshte perplasur me yje, dhe sot kete postim nuk e shikoj ketu!!!!

Me beni te ndjehem sikur po ju rej dhe andaj juve e keni shlyer, por e verteta eshte se une nuk genjej dhe ate kontradite au kam sjellur nga vet Bibla.

Urdheroni hapeni Biblen tek Zbulesa , kapitulli i 8 , vagu i 10 , lexoni vete se cfar shkruhet aty!!!

GV_USA
    Ti a e din qysh je, ti je si ata ateistat shqiptar qe e akuzonin Xhorxh Bushin si ekstremistin fetar krishter, e shihnin si rrezik per paqen, deri sa Bushi krishter tha se Kosova do te jete e pavarur dhe morri anen e drejtesise, miqeve. Juve deri sa t'ju ndodh dicka e madhe qe ua hap syte, ju nuk ndrroni qendrim, pervecse llomotisni kot e vetem humbisni kohe.

Tung Gostivari Usa, te kerkoj takim ne New York, 11 Shtator te vitit 2015, para konsullates se Izraelit ne New Your, 800 2nd Ave # 2
    New York, NY 10017, United States

Kjo eshte adresa, pergatitu per takimin.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anėtarėsuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    O a mendoni qe vetem tu fol jeni shqiptar ???

Bonja qefin vetit ju , ju qe kurr sbeni gje per shqiptari po veq lehni gjithe diten si gomari ne lloq e vini shitni ktu trima.

Tregoni ju gjithe ateistat pra qfare te mire beni per SHQIPERIN ??

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    paridi26@

Desha te them emri i Zotit Marduk ka qen i Sumeris Zoti i Luftes...a kurse ne Babiloni qe koka Zoti me i lart i te gjithve kete se pasna dit...

Por nja e di qe rrejen ky emer e ka prej Sumeris, pastaj ka pas ndryshime brez pas brezi...ose ose me thuaj ti me kjart se pak e pshtjella...

me t'mira...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-12-2008
    Postime
    661
    Citim Postuar mė parė nga Marduk Lexo Postimin
    paridi26@

Desha te them emri i Zotit Marduk ka qen i Sumeris Zoti i Luftes...a kurse ne Babiloni qe koka Zoti me i lart i te gjithve kete se pasna dit...

Por nja e di qe rrejen ky emer e ka prej Sumeris, pastaj ka pas ndryshime brez pas brezi...ose ose me thuaj ti me kjart se pak e pshtjella...

me t'mira...
    ne mitologjine sumere marduk ishte zoti qe krijoj gjithēka.ai per sumeret ishte zoti i gjithēkaje .sipas tyre ai ne fillim krijoj universin e organizoi ate ,pastaj krijoj token dhe qiellin ,pastaj krijoj njeriun.Dhe per sumeret ai pra ishte zoti absolut.religjoni babilonez ishte pothuajse ai i sumereve.te pakten kjo eshte ajo qe un kam studjuar ne librat e historis ne itali.e rendesishme eshte se ne rrenjet e te gjitha religjoneve ishte besimi ne nje zot absolut ,besim qe mekalimin e kohes u trasformuan ne politeizem.mjafton te mos lexosh vetem librat e disave ,sepse me beso shumica e gjerave qe nuk dime gjenden ne librat qe tashme jan mbushur me pluhur ,sepse dikush nuk ka deshire qe ne ti lexojme.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-07-2009
    Postime
    567
    Per Sumeret e vjeter po mendoj qe e ki nje Gabim, sepse Zoti i gjithesis ka qen dhe i tokes: Enlil, i cili pastaj e ka kriju njerin ne mes lumit Tigri ne Irak qe gjindet tash dhe i ka mbajt si sllav qe te punojn per Interesat e Zotit Enlil, por ka qen vllau i Enlilit i cili i ka jap shpres njerzve qe ti permbahen ksaj jete dhe te shumohen me shum dhe te zgjerohet rrethi i Sumerian...

Nuk tingllon edhe shum kjo gje qe po e them, por eshte nje Liber qe quhet Kush e Sundon Boten? Aii liber eshte per Masoni e aty jan disa Mistere te lasha t'cilat tregojn per rruget e Sumeris t'cilat kan qen ne ate kohe te hershme shum shum interesante...besoj po ta lexosh ate liber do te gjesh shum gjera interesante...

A sa per Zotin Marduk une e di qe krejtesisht gje tjeter eshte ndoshta pak s'po pajtohem por prap mund ta kemi bised te mirefillt...

Ne qoftese deshironi ta dini Bibla eshte kopje e gjitha e Librit Egjiptian qe quhet: Libri i te Vdekurve

Me t'mira...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •