Close
Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 131 deri 140 prej 169
    life is a flower Maska e maryp
    Anëtarësuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    vallahi as homoseksualet vete po bejne aq zhurme e po i japin kaq rendesi kesaj ceshtje sa po i japim ne ketu ne forum..........
    Ndryshuar për herë të fundit nga maryp : 17-08-2008 më 14:08
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    I duhet kushtuar vemendje sepse eshte e papranueshme ne baze te standarteve europjane qe te cenohet liria e nje personi te pafajshem, cfaredo qofte ai.

:
    Po cenohet kush? Kush po i ngacmon kta pislliket qe kan mbushur cdo lulishte neper tirane? Kush po i vret kta kush po ua cenon lirine ktyre? Un kam te drejten time qe te me vije neveri kur shoh kta njerez qe puthen apo prekin njeri tjetrin ne vende publike. Sikur kto shqetesohen se po u preket "liria" edhe un shqetesohem se me neveritet kafja kur shoh kta njerez duke u puth llape ne llape me njeri tjetrin.

Ti tani do thuash qe pse duhet te me vije neveri se kshu cenohet liria atyre.. Eh skam ca te bej, le te cenohet, mua do me vije neveri sa her ti shoh as qe me plas fare.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga maryp Lexo Postimin
    vallahi as homoseksualet vete po bejne aq zhurme e po i japin kaq rendesi kesaj qeshtje sa po i japim ne ketu ne forum..........
    Homoseksualet jane pjesa me e vogel e gjithe ketij debati.

Kjo ceshtje tashme ndikon drejtpersedrejti me interesat e Shqiperise ne teresi. Hetero, gay, bi e kush te jete.

Eshte bashke me dritat, ujin, rruget, shkollat, pensionet, pronat, etj etj.

Dhe fatkeqesisht media dhe shteti vazhdojne te mbajne publikun ne erresire dhe nuk i parapergatisin qe ceshtja e orientimeve seksuale eshte nje nga me kryesoret kur vjen puna per ne BE.

Zakonisht e maskojne me termin "te drejtat e njeriut".....por nuk po bejne asgje per te pergatitur publikun psikollogjikisht per faktin se Europa do kerkojne ligje, reforma dhe implementim edhe ne fushen gay.

Publiku ka te drejte te informohet dhe te parapergatitet per kete "postbllok" qe eshte i panegociueshem per BE.
    As qe du me dit!

i/e regjistruar Maska e maxhuni
    Anëtarësuar
    11-08-2008
    Vendndodhja
    Atje Ku S`Ke Qënë NDoNJëHeRe Ti :)
    Postime
    269
    Sa Kot Amon Sa Nerva Qe Paske me u Mare Me Kte Teme ??? !!!

E Paske Me Qef Mduket

Suksese DHe me Tej
    FJªLët Janë G®ā .... VeP®aT Jãńë Bų®®ǻ

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Po cenohet kush? Kush po i ngacmon kta pislliket qe kan mbushur cdo lulishte neper tirane? Kush po i vret kta kush po ua cenon lirine ktyre? Un kam te drejten time qe te me vije neveri kur shoh kta njerez qe puthen apo prekin njeri tjetrin ne vende publike. Sikur kto shqetesohen se po u preket "liria" edhe un shqetesohem se me neveritet kafja kur shoh kta njerez duke u puth llape ne llape me njeri tjetrin.

Ti tani do thuash qe pse duhet te me vije neveri se kshu cenohet liria atyre.. Eh skam ca te bej, le te cenohet, mua do me vije neveri sa her ti shoh as qe me plas fare.
    Nqs te vjen neveri, duhet ta mbash per vete. Nqs ja shpreh atij tjetrit ate neveri, ligji europjan te fut brenda. Kjo eshte nje nga gjerat qe do kerkohet te nenshkruhet dhe implementohet perpara futjes ne BE. Ligji kundra diskriminimit.

Po s'te pelqeu, s'ka BE.
    As qe du me dit!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nqs te vjen neveri, duhet ta mbash per vete. Nqs ja shpreh atij tjetrit ate neveri, ligji europjan te fut brenda. Kjo eshte nje nga gjerat qe do kerkohet te nenshkruhet dhe implementohet perpara futjes ne BE. Ligji kundra diskriminimit.

Po s'te pelqeu, s'ka BE.
    Atehere mua me cenohet liria e fjales!! Un kam qejf te shpreh neverine time kundra Shtetit, kundra qeverise/homove/ edhe cfar do lloj gjeje tjeter qe sme pelqen! Kam te drejten time te fjales. Mund te ofendoj edhe te komplimentoj ke te dua, ESHTE DEMOKRACI nese nuk e ke kuptuar.

E shef qe ja fut kot edhe bie brenda me kembet e tua?

Po s'te pelqeu, s'ka BE.
    Nqs ja shpreh atij tjetrit ate neveri, ligji europjan te fut brenda
    Ahahahaha e forte, tani po flet percart o goc.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga maxhuni Lexo Postimin
    Sa Kot Amon Sa Nerva Qe Paske me u Mare Me Kte Teme ??? !!!

E Paske Me Qef Mduket

Suksese DHe me Tej
    Eshte teme kryesore qe ka te beje me te ardhmen e Shqiperise. Vetem injorantet do e anashkalonin.
    As qe du me dit!

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Atehere mua me cenohet liria e fjales!! Un kam qejf te shpreh neverine time kundra Shtetit, kundra qeverise/homove/ edhe cfar do lloj gjeje tjeter qe sme pelqen! Kam te drejten time te fjales. Mund te ofendoj edhe te komplimentoj ke te dua, ESHTE DEMOKRACI nese nuk e ke kuptuar.

E shef qe ja fut kot edhe bie brenda me kembet e tua?

Ahahahaha e forte, tani po flet percart o goc.
    Liria e fjales dhe diskriminimi jane dy gjera te ndryshme.

Diskriminimi ndeshkohet, dhe nqs eshte i dhunshem, te fut edhe brenda qe c'ke me te. Ti shko provoje ne Angli ose Gjermani kete "liri-demokracine" tende dhe do e shofesh se sa do te eci.
    As qe du me dit!

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Liria e fjales dhe diskriminimi jane dy gjera te ndryshme.

Diskriminimi ndeshkohet, dhe nqs eshte i dhunshem, te fut edhe brenda qe c'ke me te. Ti shko provoje ne Angli ose Gjermani kete "liri-demokracine" tende dhe do e shofesh se sa do te eci.
    E kam provu, lesht mi kan rrujt (me fal per fjalorin) lol

i/e regjistruar Maska e maxhuni
    Anëtarësuar
    11-08-2008
    Vendndodhja
    Atje Ku S`Ke Qënë NDoNJëHeRe Ti :)
    Postime
    269
    Ti Qe je e Mencur Jepi Temes .... Vallai Mu Sma nin hic Per Kto LLoj Robesh. Por e Me e mira ka Qene Te Marresh Nai Homo Dhe Ta Sjellesh Ne Forum Qe Te Mbeshtese Me Shume Ty .... Dhe Ti Jepni nai Drejtim Temes .... Se Kshu Vetem Debate Kot Mkot Je duke bo mi Shoqe

Gjithsesi me Vjen mire qe I jep Perkushtuar Shume Ksajt Teme ... Uroj ti nxeresh nai Konkluzion ....
    FJªLët Janë G®ā .... VeP®aT Jãńë Bų®®ǻ

Faqja 14 prej 17 FillimFillim ... 41213141516 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çështja shqiptare në polemikat e studiuesve anglezë
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2006, 17:29
  2. Ceshtja Shqiptare,detyrim Per Cdo Shqiptar
    Nga DARDAN PEJA në forumin Problematika shqiptare
    Postimi i Fundit: 14-09-2005, 07:33
  3. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  4. Çështja e kombit nga vështrimi Islam
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 11:24
  5. Çështja çame: PS rrëzon projektrezolutën e opozitës
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 17:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •