Ohhh, ja metri i niveleve, zgjuaresive dhe pershtypjeve qe po me ben bilancin mua pas perrallezave dhe propagandes qe u mundua te zbraze ne kete teme.
Se cfare bej une ne jeten time eshte pune per mua, megjithate pak me pare dukej sikur kishe marre kohen te imagjinoje dhe thurje fantazi te ndryshme rreth asaj qe bej une dhe nuk ngurove as qe t'i shpalosesh.
Sa per luck-un, kush je ti qe te vendosesh se sa dhe si me duhet, desperately or not. Apo te intereson edhe fati im tani? Si shume vemendje po me kushton, po skuqem.![]()
![]()
As qe du me dit!
Se cfare do te dish ti s'eshte problemi im.
Nuk kemi aq konfidenca bashke.
Dhe sa per shoqerine dhe njerezit si une, mund te them te njejten gje per ty...por ne fund ne fundit, s'eshte ne doren time qe te vleresoj se kush duhet dhe s'duhet te jete pjese e kesaj shoqerie. Po ti, ke ndonje gje ne dore? Hehehehe.![]()
As qe du me dit!
Pune qe zgjidhet ... mos te te ushqej kot idealet qe me kaq zell i mbron ... drown into yourself ateher.
Kujtova se ishte problemi jot, po ti rrofsh qe ma qartesove.
Po cdo thuash ti moj mavrie, se mos ke ndonje gje per te thene ti... Une do te keshilloja pasi te laje pjatat , te merrje nje furke e nje kile lesh e te filloje te tirrje lesh, te pakten do merreshe me nje gje te dobishme e sdo stresoje as trurin dhe as te afermit.
Gje ne dore nuk kam tani, po zakonisht mbaj celularin kur flas e paketen e cigares kur dua te pi duhan . Po ti ca ke ndonje gje ne dore ?
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Per pjata ka lavapjatese, leshin e blej te gatshem dhe te tjerrur ne dyqan. Madheria juaj patriarkale kishte gje tjeter per te me sugjeruar?
Cigare? Ha, vetevrasesi kerkon te shpetoje shoqerine nga kthetrat e perversiteteve homoseksuale.
Po zbuloj qe je shume humoristik, shume seksi.
Cfare kam une ne dore? Gjithcka qe me perket mua. GJITHCKA.![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga Sa Kot : 16-08-2008 më 20:33
As qe du me dit!
Krijoni Kontakt