Me ke merrem une thuaj... Sipas teje nga ta di une cpo ben ti, thjesht do kem pershtypje apo hamendje.
Janë "shoqe".
Dhe si të gjitha gratë kanë shumë llafe.
Aman o burrë i dheut, këto tema u ngelen i vetmi hobby që kanë. Se mos merren me politikë dot, me ekonominë, me çështjet kombëtare.
Për punë brekësh i ke të parat. U duhet dhënë prioritet. :P
Ej po une sta dhashe si asist per te gjuajtur mbi gjinine femerore
Per breket shume mire e kane, se tani ka lezet, ka 72,7 lloje brekesh jo si ne kohen e pare ku femra kishte vetem nje pale breke edhe ato deri te gjuri.
Di c'nuk permendet ne kete punen e pederastise... Fakti qe femrat homoseksuale jane ne numer shume te vogel ne krahasim me meshkujt, pra eshte gati problem mashkullor. Eshte kurioze te shikosh se pavaresisht monogamise mijeravjecare natyra prodhon pa meshire meshkuj difektoze me qellim riprodhimin e me te forteve.
Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!
Mos u bëj e trashë fare tani se nuk ka lezet.Hmmm, pse mbi 20 vjec...nuk mund te kete homoseksuale?
Nën 20 vjeç nuk ka mundësi të ketë homoseksualë të deklaruar, ose ka fare fare pak.
Sepse devijimi zbulohet vonë në moshë. Dhe llogaritim që jeta seksuale fillon aty rreth 20 vjeç, mesatarja shqiptare.
Veç nëse mund të quash një fëmijë si homoseksual. Po puna është të mos ia ngopim kot llogjikës. Se gjynaf jo për gjë.
Ezekiel 25-17.
Dukshem qe sado te mundohesh te mungon shum nivel shum me teper se sa me kishte ngelur mua pershtypja ... kot nuk thone qe heret a vone te tille njerez i kthehen rrenjeve te vjetra te tyre eehhhh zakonet e vjetra nuk harrohen lehte.
Se c'ben ti ne diten tende ordinere apo edhe ne ate me speciale aq me ben, po me sa duket i kushtoke goxha rendesi emancipimit te vetes ... good luck you need it so desperately.
Nga e more vesh ti qe devijimi zbulohet vone ne moshe? Edhe sikur te zbulohet vone, kjo do te thote qe me pare s'ishin dhe tani jane?
Apo me te degjume e me te vezhgume i ke te gjitha keto? Edhe ti hamendes dhe pershypes qenke?
Aha, epo...une e trashe, ti i holle atehere. Ca te them une.![]()
As qe du me dit!
boh unë s'vazhdoj më.
Ik pirdhu se shumë vëmendje të dhashë.
Ezekiel 25-17.
Krijoni Kontakt