There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Edhe ty sta jep te drejten njeri te gjykosh mentalitetin tim, ashtu sic nuk po gjykoj un mentalitetin tend.
Dakord?
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Po bota është e madhe moj. Le të ekstradohen jashtë. Edhe ata do jetojnë më mirë edhe ne.Dhe kete, ta garanton historia!
Ezekiel 25-17.
Nuk po ta gjykoj aspak mentalitetin tend, ne fakt qe nga fillimi nise te kruheshe, shum e zjarrte ne mbrojtjen e ktyre homove. Gjithsesi, te them te drejten sma ndjen jo tju dal ne mbrojtje, por as te bej muhabet per to, edhe si shum e zgjata edhe kaq. Jepi mbroji ti, ti je e civiluzuara, mbro bythshpumit. LOL ca civilizimi.Ashtu sic nuk po gjykon ti mentalitetin tim?
Mendoj se kjo teme eshte e mbushur me nje doze toksike hipokrizie.
Gjithesesi, te drejtat nuk jepen ne kete univers. Ato jane te dhena qe ne fillim.
Shiko iher postimet, e para fillove grindjet, s'pata gjë me ty.Edhe une s'pata nevoje per derdellitjet e tua te shpifura. Thjeshte dhashe mendimin tim sa i perket pislliqeve qe me drejtove. S'pata gje personale.
Dhe s'kam nevoje per leke arabesh. S'kam asnje deshire per te bere pis duart me balte organike.
Nëse je bërë "pa punë", ik shko bli gomarin.
Përndryshe të këshilloj që të pushosh pakëz. Grindjet me secilin anëtar të lodhin, dhe të shterrin tërë fuqinë seksuale që ke.
Vetëm këtë që nuk ta garanton historia. Je qenie interesante gjithsesi. Varesh nga një fije peri.Gjithesesi, te drejtat nuk jepen ne kete univers. Ato jane te dhena qe ne fillim.
Vendos populli. Edhe mendja/llogjika.Dhe kush je ti qe te vendosesh?
Nëse një homo nuk ndihet mirë në Shqipëri, do ikë.
Unë psh do siguroj, veproj që kjo të ndodhë. Do bëj pjesën time. Tuka të tijën dhe historia të vetën.
Thjesht ta marrim, nëse disa vende do jenë më tolerante se disa të tjera ndaj homove, ata do shkojnë aty ku të ndihen më mirë. End of story.
Ti je në amerikë psh se aty ndihesh më mirë. Kjo e jotja është zgjedhje, por mund të jetë detyrim. Psh ty mund të të mos pëlqejë mentaliteti shqiptar dhe prandaj je aty.
Gjuha juaj është konvenienca, njësoj dhe për homot. Ai do të ndihet konvenient mbi gjithçka e do të ikë vetë.
Ezekiel 25-17.
te gjithe duhet te kemi te njejtat te drejta.
un nuk e kuptoj kujt i prishe pune se si e perdor byth** nje njeri. lerini o vlla njerzit te bejne ate qe i ka qejfi
Ndryshuar për herë të fundit nga puroshkodran : 16-08-2008 më 18:59
Krijoni Kontakt