Close
Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 169
    me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Ej, ho me, e dergove aplikimin per ta futur Shqiperine ne Bashkimin Afrikan?
    Po ti ç'pate, frikohesh se nuk do gjesh partner mashkullor? Ja unë të jap ca lekë e shko bli një gomar.

Cudi qe s'te kane pranuar, me keto qe po thua ti duhet te kesh marre shume duartrokitje ne sallen e tyre prej kashte.
    Në sallën e tyre prej kashte, ka përplot njerëz që vuajnë nga AIDS, (e që është e përbashkëta e zezakëve dhe e juve homoseksualëve).

Nëse ka ndonjë njeri primtiv, je ti bashkë me ato vemjet, që nuk dinë ligjet e natyrës.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Shife mire se ku ndodhet Shqiperia dhe shifi mire aspiratat qe ka.

Nuk mund te dalesh ti me mentalitet Arabie nderkohe qe qellimi jot eshte tjeter per tjeter.
    Un me mentalitet arabie? Ti qenke tamam SA KOT. Goce para se te flasesh personalisht per dike, duhet me pare ta njohesh, edhe nuk njihet nje person vetem se eshte kundra ktyre specieve te pista. Pra para se te me thuash se kam mentalitet Arab mendohu mire. Ti ke mendimet e tuja un te mijat, ty te djeg shum kur te shajn kta bythshkelymat, kurse mua sma ndjen shume. Pra menitalitet arabie apo jo, ska cte te interesoje ty gjithsesi. Ti shih se ca mund te besh per te mbrojt kta sumcet se vetem kte e ben mire.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-08-2007
    Vendndodhja
    beyond the road... I lie in wait...
    Postime
    469
    Kjo puna e homoseksualeve (kur u thua "gay", eshte sikur je duke tall mikun), hap perseri debatin midis individualizmit e komunitarianizmit. Dmth lirine e te drejtat nga njera ane, e te miren e shoqerise nga ana tjeter.

Personalisht mendoj se eshte e deshperueshme situata... eshte sikurse kjo puna e homoseksualeve u'a plas shpulle atyre qe mbrojne te drejtat e lirite e individit.

Edhe nje njeri qe eshte avokat i pandreqshem i lirive dhe te drejtave individuale... duhet te ballafaqohet me realitetin se njerzve u jep lirine, dhe ata e fusin ate ne b...!

Mendoj se homoseksualet nuk duhen persekutuar prej shtetit, por gjithashtu nuk duhet ky i fundit te marr persiper ta beje kulture te popullit te vete, tolerimin e homoseksualeve. Sepse kjo eshte njesoj si te homoseksualizosh ndergjegjen e kulturen e popullit. Te thuash "eshte OK te jesh homoseksual", eshte njesoj sikur te thuash "eshte mire te jesh homoseksual". Homoseksualiteti nuk duhet lejuar te behet MODE.... ashtu sic eshte ne perendim.

Ktu ma heqin trurin mua kta qe shajne Islamin, sepse Islami ka ca ka, por ama eshte i VETMI sistem idesh, qe nuk e lejon kete fare degjenerimi shoqeror.
    Ndryshuar për herë të fundit nga artful dodger : 16-08-2008 më 18:16

Aq me plas... Maska e Sa Kot
    Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Po ti ç'pate, frikohesh se nuk do gjesh partner mashkullor? Ja unë të jap ca lekë e shko bli një gomar.

Në sallën e tyre prej kashte, ka përplot njerëz që vuajnë nga AIDS, (e që është e përbashkëta e zezakëve dhe e juve homoseksualëve).

Nëse ka ndonjë njeri primtiv, je ti bashkë me ato vemjet, që nuk dinë ligjet e natyrës.
    S'kam nevoje per paret e tua te qelbta...dhe s'kam ngel qe te me gjeje partner nje kokepeshqir si puna jote.

---

AIDS eshte e perbashketa e zezakeve dhe homoseksualeve. Ashtu? Ku e bere shkollen ti, ne Kenya apo Ruanda?

---

Ligjet e natyres. Hmmm, natyra lejon gjithcka qe mund te behet.

Mbase ti deshe te thuash ligjet afrikane apo arabe? Apo e kishe per ato ruset?

Ohhh, do e kesh pasur per Kinen! Aha.

Ligje te kendeshme. Respekte.
    As qe du me dit!

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Un me mentalitet arabie? Ti qenke tamam SA KOT. Goce para se te flasesh personalisht per dike, duhet me pare ta njohesh, edhe nuk njihet nje person vetem se eshte kundra ktyre specieve te pista. Pra para se te me thuash se kam mentalitet Arab mendohu mire. Ti ke mendimet e tuja un te mijat, ty te djeg shum kur te shajn kta bythshkelymat, kurse mua sma ndjen shume. Pra menitalitet arabie apo jo, ska cte te interesoje ty gjithsesi. Ti shih se ca mund te besh per te mbrojt kta sumcet se vetem kte e ben mire.
    Pra mentalitet Arabie.
    As qe du me dit!

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    S'kam nevoje per paret e tua te qelbta...dhe s'kam ngel qe te me gjeje partner nje kokepeshqir si puna jote.
    Ah as unë nuk pata nevojë për llomotitjet e tua me erë të qelbur. Thjesht dhashë mendimin tim sa i përket temës. S'pata gjë personale.

Unë nuk të gjej partnerin, unë thjesht të gjejë lekët, pastaj ti gomarin blije vetë, blije atë që të pëlqen. Megjithëse vështirë që do gjesh gomar, tash është modernizu komunikacioni, ka vetëm vetura, motoçikleta etj.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Sa Kot Lexo Postimin
    Pra mentalitet Arabie.
    Jo o Sa Kot, thjeshte skam mentalitet orgjie sic ke ti! Nuk me pelqejne te tilla specie qe shkojne kundra ligjeve te natyres, jam kundra ktyre pislliqeve. Sdo te thote te keshe mentalitet arabie thjeshte se ke qejf qe gjerat te ecin normalisht.

Jam kundra bythshpumeve, sepse b.ytha e ka nje qellim, nuk ka pse te perdoret per qellime te tjera, se ashtu shkakton deme ansore

Ti Sa Kot, si Sa Kot qe je mund te marresh nje parulle edhe te dalesh ne shesh duke mbrojt te drejtat e ktyre (te drejta te cilat nuk egzistojne) por gjithsesi..
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga alibaba Lexo Postimin
    Ah as unë nuk pata nevojë për llomotitjet e tua me erë të qelbur. Thjesht dhashë mendimin tim sa i përket temës. S'pata gjë personale.

Unë nuk të gjej partnerin, unë thjesht të gjejë lekët, pastaj ti gomarin blije vetë, blije atë që të pëlqen. Megjithëse vështirë që do gjesh gomar, tash është modernizu komunikacioni, ka vetëm vetura, motoçikleta etj.
    Edhe une s'pata nevoje per derdellitjet e tua te shpifura. Thjeshte dhashe mendimin tim sa i perket pislliqeve qe me drejtove. S'pata gje personale.

Dhe s'kam nevoje per leke arabesh. S'kam asnje deshire per te bere pis duart me balte organike.
    As qe du me dit!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Kjo puna e homoseksualeve (kur u thua "gay", eshte sikur je duke tall mikun), hap perseri debatin midis individualizmit e komunitarianizmit. Dmth lirine e te drejtat nga njera ane, e te miren e shoqerise nga ana tjeter.
    Shumë e drejtë. Madje argumenti kryesore që mbizotëron në shoqëritë perëndimore është "çfarë të duhet ty se çfarë fut ai tjetri në vrimën e vet të pasdaljes".

Ktu ma heqin trurin mua kta qe shajne Islamin, sepse Islami ka ca ka, por ama eshte i VETMI sistem idesh, qe nuk e lejon kete fare degjenerimi shoqeror.
    Ndërsa ky është budallik.
    Zëvendëso: Islami me: Fashizëm, nazizëm, nacionalizëm, apo thjesht fare shqiptarizëm.
    Fjalia tënde nuk e humbet kuptimin llogjik.
    Ezekiel 25-17.

Anëtarësuar
    19-12-2005
    Postime
    1,044

Talking

Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Jo o Sa Kot, thjeshte skam mentalitet orgjie sic ke ti! Nuk me pelqejne te tilla specie qe shkojne kundra ligjeve te natyres, jam kundra ktyre pislliqeve. Sdo te thote te keshe mentalitet arabie thjeshte se ke qejf qe gjerat te ecin normalisht.

Jam kundra bythshpumeve, sepse b.ytha e ka nje qellim, nuk ka pse te perdoret per qellime te tjera, se ashtu shkakton deme ansore

Ti Sa Kot, si Sa Kot qe je mund te marresh nje parulle edhe te dalesh ne shesh duke mbrojt te drejtat e ktyre (te drejta te cilat nuk egzistojne) por gjithsesi..
    Ah, ligjet e natyres. Paske dale ti t'i tregosh arrat natyres dhe te dirigjosh ne emer te saj.

Ehhh, sa enderrimtare ka pasur kjo bote. S'je i vetmi por gjithsesi..
    As qe du me dit!

Faqja 3 prej 17 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çështja shqiptare në polemikat e studiuesve anglezë
    Nga Davius në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-08-2006, 17:29
  2. Ceshtja Shqiptare,detyrim Per Cdo Shqiptar
    Nga DARDAN PEJA në forumin Problematika shqiptare
    Postimi i Fundit: 14-09-2005, 07:33
  3. Feja Islame
    Nga Muslimane në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 28-07-2005, 21:23
  4. Çështja e kombit nga vështrimi Islam
    Nga ORIONI në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 25-02-2005, 11:24
  5. Çështja çame: PS rrëzon projektrezolutën e opozitës
    Nga Albo në forumin Çështja kombëtare
    Postimi i Fundit: 25-02-2004, 17:22

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •