Close
Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 58
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Po ne c'fare duhet tu themi pushuesve maqedonas qe kane zaptuar komplet bregdetin e jonit sivjet,mos u lani se duhet leje speciale?

Po kam faj une qe i ndihmova nja ca nga ata fundjaven e kaluar duke u treguar rrugen qe te cone per ne Sarande :^ inat Ahh... ta kisha lexuar ca dite me perpara kete artikull,po po s'i kisha nisur per ne Berat lol
    Mos u be fëmije tash, se po bere atë gjë vitin tjetër sdo vijnë te hargjojn nja 500 euro se paku ne Shqipëri po do shkojnë ne greqi, kështu humb ti, humb Shqipëria. Mundohuni sa me mire ti mbani Turistet qe te vijnë prape.

Sa për temën, nuk ka ndonjë Shqiptar andej parni pishine qe shkon te shkau për tu la kjo familje ?
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

Larguar nga forumi Maska e Embelsira
    Anëtarësuar
    26-09-2006
    Vendndodhja
    Po te mori mendja hajde dhe ti !!!
    Postime
    127
    Citim Postuar më parë nga MmEeTtIi Lexo Postimin

Sa për temën, nuk ka ndonjë Shqiptar andej parni pishine qe shkon te shkau për tu la kjo familje ?
    Ju nuk e keni kuptu qellimin e atij qe ka hap temen, ai i bjen samarit ti kujtohet magarit keshtu ka bo.... ai ne kete menyre mundohet te akuzoje partine shqiptare ne pushtet se shum pak ben per shqiptaret.. kete ka dashur te bej po dikush ska kuptuar qellimin... dhe sme mer mendja qe per kete gje skan lejuar te futen ne pishine pasi me siguri ka pasur ndonje qellim tjeter.
    Kodi:
    Larguar per shkaqe personale

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Mos u be fëmije tash, se po bere atë gjë vitin tjetër sdo vijnë te hargjojn nja 500 euro se paku ne Shqipëri po do shkojnë ne greqi, kështu humb ti, humb Shqipëria. Mundohuni sa me mire ti mbani Turistet qe te vijnë prape.

Dakort jam me ate qe thua ti.Po edhe kurrkujt nuk kemi pse te servilosemi ne. Nese ata kane te tilla qendrime karshi shqiptareve te maqedonise,te tille qendrim do te kem dhe une karshi tyre. Koken nuk kam pse ta ul une te asnje,se fundja edhe ata kane nje arsye pse vine dhe e shpenzojne lekun ne shqiperi se s'po i bie kurrkush me detyrim.

Sillmu mire te te sillem mire<->nje nder parimet e mia.Se na kjo tolerance perfitojne shtetet tona fqinje, qe perpiqen te na marrin tokat tona pa te drejte, dhe qe na diskriminojne ne vendet e tyre sikur te ishim kafshe.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga Endless Lexo Postimin
    Dakort jam me ate qe thua ti.Po edhe kurrkujt nuk kemi pse te servilosemi ne. Nese ata kane te tilla qendrime karshi shqiptareve te maqedonise,te tille qendrim do te kem dhe une karshi tyre. Koken nuk kam pse ta ul une te asnje,se fundja edhe ata kane nje arsye pse vine dhe e shpenzojne lekun ne shqiperi se s'po i bie kurrkush me detyrim.

Sillmu mire te te sillem mire<->nje nder parimet e mia.Se na kjo tolerance perfitojne shtetet tona fqinje, qe perpiqen te na marrin tokat tona pa te drejte, dhe qe na diskriminojne ne vendet e tyre sikur te ishim kafshe.

Nese eshte ajo qe mendon ti se duhet bere ne shqiptaret atehere sdua te lexoj kësi fjale....

Ne 97, ushtria shqiptare dezertoi masivisht, dhe kur u dha alarmi qe ne kufi po hyn serbi me 12 mars 1997, te gjithe braktisen qytetin e Kukesit....Kjo tregon gatishmerine e shqiptareve per te luftuar. Tani, kur shqiptaret ne kohe paqeje po rrezikojne koken vetem e vetem si te ikin nga Shqiperia, si mund te pretendosh qe ne kohe lufte te rrine e te luftojne???
    ...une thash duhet respektuar turistet ne mënyre qe t'ju marrim paret cdo vite dhe jo te sillna keq qe te mos vijnë ata me.

i/e regjistruar Maska e Periodi
    Anëtarësuar
    03-02-2006
    Postime
    253
    seleksionimi nuk ka te bej ne baze nacionale ne shum raste, megjithatye kete rast nuk dua ta paragjykoj .

lagja 'aerodrom' eshte lagja aristrokrate e Shkupit, dhe shumica e shqiptareve nuk kan sjellje te mire kur hyn ne ate mes.
    thjesht disa tipa nuk i pret as sharra e nuk i gdhend as lima, shqiptar e kam fjalen.

Une me ka rastis disa her vitet e kaluara te jem ne pishinen e kalase ned Cair, ku pjesa me e madhe eshte me shqiptare e mbushur.

Paramendo, ne ate mes thuaj se ska pas asnje femer, te gjith meshkuj .
    A thua pse femrat shqiptare frigohen te shkojn atje ku ka vetem shqiptar??
    A ja keni shtru kete pyetje vetes?

Sepse ne ate mes , une me sy te mij kam pa shum rrugaq e vagabonda, qe shumica prej tyre nuk e meritojn te jen ne kopsht zologjik me sjelljet e tyre e le mo ne nje pishin , ku njerzit shkojn per freski dhe rekreacion.

Me falni , .. po duhet te jemi auto-kritik. shpesh her duhet ta kthejm majen e thikes edhe nga vetja per ti pa disa gjera te cilerta.

Nje koleg i imi maqedonas, ne qytetin ku banoj ka nje restorant peshku . menyja e restorantit eshte vetem se me ushqim deti dhe asgje tjeter, plus objekti eshte i vogel i ka gjithsej 8 tavolina dhe eshte si ne periferi te qytetit.
    ne nje bised e siper me tregonte se shumica e shqiptareve duke u 'shfalerat' shkojn me pi veq makiato dhe e uzurpojn tavolinen per 1 ore, ose me shum

Dhe tash ku eshte gabimi, qe ai disave ju ka drejtuar pasi jan ulur , se tavolina eshte e rezervuar ( ose restauranti) per mos ti injoruyar ne menyre klasike, .. dilni jasht.
    Dhe besoj se shumica prej tyre kan thane, : na nxorren nga restauranti vetem se vetem jemi shqiptare.
    Jo ore jo,.. duhet te dini nga te shkoni per takime qfardoqofshin ato. Nuk shkohet ne restaurante te pish nje makiato ose dy dhe ta mbusheh taketuken me duhan per 2 ore.

definitivisht disave u duhet ta lexojn bontonin.

pershendetje ..

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Nese eshte ajo qe mendon ti se duhet bere ne shqiptaret atehere sdua te lexoj kësi fjale....

...une thash duhet respektuar turistet ne mënyre qe t'ju marrim paret cdo vite dhe jo te sillna keq qe te mos vijnë ata me.

Kujdes se po i ngaterron gjerat pak,ok? Asnjeri nuk foli per lufte ketu,lexoje me vemendje postimin tim. Jane shume faktore qe neve shiptareve te shqiperis na jane zhveshur ndjenjat e patriotizmit per vendin tone,dhe nje njeri i llogjikshem e kupton sh mire se cilet jane ata faktore.Per vete nuk i ve fajin popullit,por atyre qe na kane qeverisur qe nga shekulli i kaluar e deri tani. Pak rendesi ka se kjo eshte teme tjeter per tu diskutuar. Une personalisht kam qene jashte shtetit dhe e di ca do te thote fjala diskriminim sh mire,prandaj dhe nuk duroj dot te tilla gjera ndaj patrioteve te mi. Pastaj perpjekjet me te medhaja duhet te behen nga shteti jone per te afruar turistet,duke u krijuar kushte me te mira,cmime me te lira,infrastrukture te mire, etj.Se ai turist qe ngelet i kenaqur nga pushimet e tij ne nje vend nga cmimet,ambjenti,etj,nuk besoj se do te merzitet aq sh sa mos te kthehet perseri te ai vend nese dikujt si puna ime ja jep mendja per ti ngaterruar ne rast se e pyesin.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Me ato qe thaje ti, u pergjigja dhe unë. Për atë qe thaje duhet qe qeveria te beje përpjekje për te tërhequr turistet pajtohem me ty, por ato nuk arrihen vetëm me anën e qeveris, se nëse ti ju tregon rrugën e kundërt turisteve, ata policet, ju marrin gjoba turisteve(sic u kishin marr kosovareve, bilës bilës vellezerve ju merrni pare se jo hasmeve) nesër del ai tjetri me arme, dhe pas disa viteve keni për te mbetur ne plazh vetëm ata qe jeni aty. Dhe fukarallëku mbetet mbi nivel.

Never say never Maska e besa.a.best
    Anëtarësuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga Periodi Lexo Postimin
    seleksionimi nuk ka te bej ne baze nacionale ne shum raste, megjithatye kete rast nuk dua ta paragjykoj .

lagja 'aerodrom' eshte lagja aristrokrate e Shkupit, dhe shumica e shqiptareve nuk kan sjellje te mire kur hyn ne ate mes.
    thjesht disa tipa nuk i pret as sharra e nuk i gdhend as lima, shqiptar e kam fjalen.

Une me ka rastis disa her vitet e kaluara te jem ne pishinen e kalase ned Cair, ku pjesa me e madhe eshte me shqiptare e mbushur.

Paramendo, ne ate mes thuaj se ska pas asnje femer, te gjith meshkuj .
    A thua pse femrat shqiptare frigohen te shkojn atje ku ka vetem shqiptar??
    A ja keni shtru kete pyetje vetes?

Sepse ne ate mes , une me sy te mij kam pa shum rrugaq e vagabonda, qe shumica prej tyre nuk e meritojn te jen ne kopsht zologjik me sjelljet e tyre e le mo ne nje pishin , ku njerzit shkojn per freski dhe rekreacion.

Me falni , .. po duhet te jemi auto-kritik. shpesh her duhet ta kthejm majen e thikes edhe nga vetja per ti pa disa gjera te cilerta.

Nje koleg i imi maqedonas, ne qytetin ku banoj ka nje restorant peshku . menyja e restorantit eshte vetem se me ushqim deti dhe asgje tjeter, plus objekti eshte i vogel i ka gjithsej 8 tavolina dhe eshte si ne periferi te qytetit.
    ne nje bised e siper me tregonte se shumica e shqiptareve duke u 'shfalerat' shkojn me pi veq makiato dhe e uzurpojn tavolinen per 1 ore, ose me shum

Dhe tash ku eshte gabimi, qe ai disave ju ka drejtuar pasi jan ulur , se tavolina eshte e rezervuar ( ose restauranti) per mos ti injoruyar ne menyre klasike, .. dilni jasht.
    Dhe besoj se shumica prej tyre kan thane, : na nxorren nga restauranti vetem se vetem jemi shqiptare.
    Jo ore jo,.. duhet te dini nga te shkoni per takime qfardoqofshin ato. Nuk shkohet ne restaurante te pish nje makiato ose dy dhe ta mbusheh taketuken me duhan per 2 ore.

definitivisht disave u duhet ta lexojn bontonin.

pershendetje ..
    Ehe epo si thuan faji eshte jetim me duket se ashtu na mbetet te thuajm disa gjera behen me qellim e disa jo mirpo ne kete rast them se ka percarje mirpo kjo nuk navert nga njena pale por nga dyja palet per nje harmoni dhe lumturi duhet ti respektojm nejrezit pa marr parasysh se nga jan ose kush jan sduhem te bejm seleksionim duke mos e ditur njeriun ashtu ne thelb por vetem keshtu nga origjina, por duke pranuar dhe respektuar, duke ja dhene vendin e merituar si qytetar te atij vendi .

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sa te bute jeni ju shqiptaret e maqedonise.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Never say never Maska e besa.a.best
    Anëtarësuar
    08-01-2008
    Vendndodhja
    Maqedoni
    Postime
    539
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Sa te bute jeni ju shqiptaret e maqedonise.
    Hehe pse mendoni ashtu ?

Faqja 2 prej 6 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Si u grabit ari nga pushteti komunist ne Shqiperi.
    Nga DYDRINAS në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 20
    Postimi i Fundit: 03-04-2015, 10:52
  2. Ç'mendim keni për nacionalizmin shqiptar?
    Nga Anton në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 45
    Postimi i Fundit: 25-09-2012, 16:09
  3. Partia Islamike Shqiptare
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 104
    Postimi i Fundit: 27-03-2004, 12:23
  4. Me Titizmin kunder Enverizmit
    Nga Albanino në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 08-09-2002, 19:06

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •