Close
Faqja 42 prej 48 FillimFillim ... 324041424344 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 411 deri 420 prej 475
    i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga GjergjPresheva Lexo Postimin
    Zoti fisnik(me duhet te respektoj sepse qyqarlleku juaj eshte mbi cdo nivele)Duhet te flisni me fakte mos genjeni sepse ne ju po shohe nje agjente te Serbise.Nuk jeni askushi te me kallxoni ju per fene time,jeni vetem nje piun i Serbise(kete ta them se kam mjafte fakte).Ju kam dhene imelen time te kam tregu cdo te dhene personale ju jeni aq firgacak(kjo deshmon se jeni ahjent i serbise dhe qarqeve arabe)ju nuk keni guxu as te me flisni nuk publikoni asgje te sakte per ju o njeri kur ta thuash te verteten ajo te mbrone,kete ju e deshmoni se feja juaj eshte njke genjeshter e paster.Mos hapni genjeshtra te tilla kur nuk ke dijeni per numrin e katolikjeve.Ne jemi me te shumte ne numer sepse e jetojme fene tone me Dashuri kurse ju e jetoni me para nga Serbia(kete ta them me shume fakte ti kam permend edhe ne shenimin e gjate qe ta kam be ne kete forum).Katedralja eshte teper e vogel per ti pranu ne vete besimtaret besnik te saj,ju jeni edhe me te vegjel qe ti pershkruani Besniket e fese time sepse ju jeni vetem nje sherbetor i armikut.Ju nese doni mun d te shkruani me akull ne diell por kurr nuk mundeni ta nderroni vendimin e Katedrales.Sepse populli jone ka dy shenjet ata jane po ti them se nuk i din ti as koleget tuajjergj Kastrioti dhe Nena Tereze.Po them as edhe nje nene tjeter ne boten Shqipetare nuk eshte me zemer paster dhe me e madhe se Nena Tereze-kete e ka deshmu edhe bota-keni kujdes edhe nje fjale te vetme po ta thnuani ju hyni ne mekat sepse e mohoni origjinen tuaj.Edhe pse e dij se ju thoni se jeni musliman,e jo Shqipetare.Katedrtalja ndertohet me gjakun dhe djeresen e miljona deshmoreve te Atdheut tone,kurse xhamit(qe po ja nderton serbia si ne fshatin tim ne Presheve dhe Gjilan rastet qe edhe une po i dij)ato nuk kan me jedtu gjate.Sepse edhe ju jeni njeri n\der ata qe paguheni ne nje forme per ta hap nje islamizem ne Atdhen tone.Mos hap genjeshtra kurr o njeri sepse po e shohe se sa i pacipe qenke duke thene per Popullin Shqipetare ai eshte ne OKB dic tjeter e jo musliman-shkoni o voglush e shihne mire se nuk po ju bejka fare mendja e as syte.Mos genje me ke kujdes

Po shihet se kush eshte agjent i serbise ketu, sipas teje o klloshar 98% e shqiptarve nga kosova na qenkan serb ose agjent te tyre, turp te kesh o magar.

Nese serbia paska ndertu xhami ne Presheve, ateher kjo eshte politik e saj per ti perqa shqiptaret e till sikur puna jote.

P.S. po harron se ju te krishteret jeni "minoritet" ne kosove dhe te tille do te mbeteni (ndoshta jo), vetem edhe ajo katedrale boshe po ju mbetet si nje simbol i ekzistences suaj krishtere, mbase nuk po mund te identifikoheni me diqka tjeter.

"Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin

P.S. po harron se ju te krishteret jeni "minoritet" ne kosove dhe te tille do te mbeteni (ndoshta jo), vetem edhe ajo katedrale boshe po ju mbetet si nje simbol i ekzistences suaj krishtere, mbase nuk po mund te identifikoheni me diqka tjeter.

Eshte fatkeqsi e kombit tone se ketu kane sunduar popuj te tjere, fatkeqsisht ata iken, pra i ndoqem por na lan shume kopila.

Nuk e di se qka nenkupton te ti shprehja "minoritet" kur ja drejton nji shqiptari katolik. Jam i sigurte se ti nuk e njef historine as qe e ke lexue bile ne jeten tende, kete e verteton budallaku i yt ketu ne kete shkrim.

Vertete nuk jemi edhe aq shume shqiptar te besimit katolik ketu ne Kosove, bile kjo eshte edhe tragjedia e Kosoves. Vertete shqiptaret e muhuan Krishtin dhe Kishen e Tij, por edhe diqka; ne prej se e ndryshuam besimin, pra prej qe e mohuam Krishtin u gjymtua kombi i jone dhe ende nuk na jane larguar vuajtjet dhe perjetimet e tmerrshme qe pesuam gjate shekujve.

Krishti na thote: "Ju jeni kripa", pra pa kripe ushqimi nuk ka shije. Ai prap na thote; "Ju jeni Drita", pra pa drite ka vetem terr. etj etj. Vertete nuk jemi shume por me vlera.

Gabimish i drejtoheh te krishterit duke e quajtur "minoritet". Minoritet ti shko e thuaju turqve-vellezerve tu aty ketu neper Kosove dhe maxhupve se edhe ata i kie vellezer, pra e ke te njejtin Alla dhe profet, te njejtin ramazan e bajram me ta. Mos gabo ti drejtohesh me ato shprehje shqiptarir autokton, mos ju drejto ashtu ati populli i cili qe 2000 vite qendroj i pa lekundshem as ne fe as ne komb.

Minoritet je ti me ata mjekerr-gjatet e pantoll-shkurter, te cilet kan ardhur dhe jane duke takuar ndonji kopil dhe derdalle me emer shqiptare duke mbjelur perqarje ne mes te keti populli shume te vuajtur.

Hajt tash e lexoe ndonji rresht te mesimeve tua per te sulmuar me bombe ata qe nuk mendojne si ti!
    Ndryshuar për herë të fundit nga ClaY_MorE : 13-08-2008 më 07:21
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Eshte fatkeqsi e kombit tone se ketu kane sunduar popuj te tjere, fatkeqsisht ata iken, pra i ndoqem por na lan shume kopila.

Dhe...kshtu ju mson feja juaj, kshtu ju mson bibla, qe ti quani shumicen e shqiptarve kosovar kopila vetem pse besojne ndryshe nga ti?

Nuk e di se qka nenkupton te ti shprehja "minoritet" kur ja drejton nji shqiptari katolik. Jam i sigurte se ti nuk e njef historine as qe e ke lexue bile ne jeten tende, kete e verteton budallaku i yt ketu ne kete shkrim.
    Historia na tregon se shqiptaret ishin orthodoks e jo katolik, bile bile nese kthehemi ende ne kohe,shqiptaret ishin pagane.

Une me shprehjen "minoritet" (ne thonjeza) mendova shqiptaret pakice (ne aspektin e fese), por te kuptoj se shqisat tua nuk kane aftesi per te kuptuar me shume nga rreshtat perpos aq sa ta sheh syri.

Vertete nuk jemi edhe aq shume shqiptar te besimit katolik ketu ne Kosove, bile kjo eshte edhe tragjedia e Kosoves.
    Kjo bie ne kundershtim parafolesin (GjergjPresheva) i cili tha se katoliket jane shum me shum ne numer, per kete edhe e citova.

...ti shko e thuaju turqve-vellezerve tu aty ketu neper Kosove dhe maxhupve se edhe ata i kie vellezer, pra e ke te njejtin Alla dhe profet, te njejtin ramazan e bajram me ta...
    dhe ti shko thuaju grekeve, serbeve, ruseve rumuneve, se e ke besimin e njejt me ta, ke krishtlindjet e tyre, ke kishat se bashku me ta. Por une nuk e ndrroj besimin tim vetem pse dikush tjeter beson sikur un

Minoritet je ti me ata mjekerr-gjatet e pantoll-shkurter, te cilet kan ardhur dhe jane duke takuar ndonji kopil dhe derdalle me emer shqiptare tuj mbjelle perqarje ne mes te keti populli shume te vuajtur
    Perçarje mes ketij populli te shumevuajtur po mbjellin ata qe duan ta paraqesin shqiptaret e kosoves si popull i krishter.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    GjergjPresheva
    Zotri si nje person qe sapo qenke regjistruar dhe siq po shifet je akoma i paambientuar me rregullat e ketij froumi ,sepaku rregullat teknologjike qe existojn ne kete pasqyre nuk jan te mirditura nga ti...

Une Spiun Serbie....Hahahahaha kesaj here deshmove se Adoleshenca nuk perkufizohet me moshë,sepse me kete deshmove se edhe po te kesh 70 vjetë perseri mbetesh adoleshent...adoleshenca deshmohet akoma me kjart tek ti ,kur thua se kam Fakte.. per kete...hahaha

Tani fillon me kerkesa explicide qe te diskutoj me ty ne msn,dhe fakti qe une paskam refuzuar te flas me ty ,kjo po deshmoka se jam frikacak dhe se po frikesohem nga ti ...

Shokit me keqardhje po te them se Msn ja ime hapet njeher ne muaj,dhe at Ofline,keshtu qe tash mund te kuptosh se nuk jam bredhes mesengjeresh dhe njekohesisht humbes kohesh ne keto ambiente...

Dhe sa i perket Temes qe ti iu ke kyqur,ateher po te informoj se iu ke kapur per bishti dhe aspak per gjoksi...

Kam hapur Temen per te diskutuar si nje problem qe te trajtohet si nje problem apo qeshtje ,te mos them e karakterit Urbanistik ,por thjesht Padrejtesit dhe palegjshmerit Morale eventuale qe jan bere ne kete rast te ketij ndertimi...

Fakti qe po ndertohet nje Katedrale ,te mos kuptohet se Po ia ha buken nje Muslimani ,per kundrazi muslimani as nje lloj konkurence nuk shef ketu dhe ne kete rast,sepse nje Lloj Depoje te Till,ka mundesi qe pas disa dekadash me ankand publik te shitet dhe te blehet nga muslimanet...(krejt duke u bazuar ne krizen qe parashifet ta perfshij krishterzmin nga skandalet preverze/seksuale ne te ardhmen,sa qe do konsiderohet turp te quhet dikush katolik apo i krishter dhe komuna do ta fus ne ankand publik kete objekt dhe do blehet per qallam nga muslimanet )
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    kisha dashur qe per tu kyqyr ne temë ,ateher ju preferoj qe te i kyqeni temes ,duke u diskutuar keto Pika qe kam parashtruar,e jo te diskutoni se cili eshte spiuni ketu apo frigacaku i mesengjereve...
    1. Perqindja e vogel e besimtareve te komunitetit katolik (reth 2 %)

2. Prishja e shkolles se mesme ,per tu ndertuar kjo katedrale (ku dihet mungesa e shkollave ne rajonin e prishtines)

3. Ndersa ndihet mungesa e Xhamive ne prishtine ,sa qe detyrohen gjamati musliman te falen rrugeve ...(mbi 98% musliman)

4. Jo transparenca ne procesin e dhenjes se lejeve te ndertimit per paluajtshmeri...

5. Perqarja ndermjet komuniteteve per shkak te ketij joproporcialiteti.
    .

4. Jo transparenca ne procesin e dhenjes se lejeve te ndertimit per paluajtshmeri...
    Ketu do isha ndalur pak (me qellim qe te drejtohet pak kjo temë) :

Ketu kemi te bejme me nje padrejtesi multinatyrore ndaj qytatareve te Prishtines..,Pse???

Qe ne kohen e pas Luftes eshte kerkuar nje lokacion qe te ndertohet nje Xhami ne Prishtine ,mirpo nuk iu eshte dhene leja dhe sot e at dite ,muslimanet falen ne borë dhe shi ,ne per mote te ftohta dhe te nxehta dhe ne hapesira te pa pershtatshme,sa qe vendi per tu falur nje musliman eshte aq i gjore ,sa qe nuk pershkruhet dotë.

Ndersa ne saje te Politikes se disa personave qe ishin te manipuluar ne qdo sfer te jetes ,u ndertua ne menyre publike burokratike nje Objekt sa per Panoramë dhe aspak i dobishem...

Tash per tu kyqur konkretisht ne diskutim ,po e them kete>>

Per te deshmuar se nuk ka akte manipulante ne kete rast ,ateher Kuvendi Komunal ,le te leshon lejen e ndertimit te nje Xhamie qe po kerkohet tash e gati nje dekad dhe vazhdimisht po refuzohet

Nese leshohet leja e ndertimit per ket Xhami ,ateher publikisht do kerkoj qe te mbyllet kjo teme sepse konsideroje se do zhduken polemikat per kete qeshtje....

Mirpo per derisa une falem rrugeve,dhe nuk kam hapesire se ku te falem ,ateher kam te drejt ta ngris zerin nga nje padrejtesi e till,me karakter te ndytë politike...

Po ju informoj se eshte Sot ,Xhemati ne Prishtina jan Falur mu ne mes te betonit ,aty ku parkohen Makinat dhe ne kohen kur Dielli eshte ne Zenit dhe te shkrumon fare ,ky vend qe sot e dy jav jan duke e falur xhuman muslimanet e prishtines eshte Ish Tregu i vjeter ,pas pallatit te rinis dhe sporteve-kerkoj njdes per munges fotosh ne kete rast ,po besoj se ne javen tjeter do ju sjelli...

Munohuni qe kete tem ,ta diskutoni ne kete kendveshtrim , e jo te na sjellni biografi te Skenderbeut dhe Nena Terezes ketu,sepse askush nuk po nderton Shtatore ne kete rast...
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 08-08-2008 më 13:21
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Pik se pari ky postimi i yt tregon qe ti nuk ke lidhje me fene islame. Kur them nuk ke lidhje me fene islame, e mendoj kete , nuk e them kot.
    Tani pse them keshtu , them pasi keto qe lexoj dmth qe ke shkruar ti me bejne te te them se ti nuk ke lidhje.
    Nuk dmth qe nqs je musliman ose budist ose krishter ose politeist ose ku a di une se cfar do te kesh bekimin e Zotit.
    Bekimin e Zotiti mund ta marri edhe nje ateist i cili nuk beson ne Zot, por ne jeten e tij ben vepra te mira.
    Pastaj ti qe nuk ke haber me te verteten, cfar bekimi shikon ti tek vendet peremendimore?!!
    Bekim per ty eshte se 90% e kesaj popullate jane te zhytura deri ne fyt ne kredi bankare a ?!!!
    Bekim eshte per ty te punosh tan jeten si qen dhe te frigohesh se nese nuk e paguajte ne kohe detyrim bankar vijne dhe ta marrin shtepine?!!
    Shiko se cfar ndodh ne Amerike! 100.000 shtepija jane para bankrptimit sepse njerezit nuk kane para ti bajguajne detyrimet bankare.

Sa i perket pse muslimanet jane ne kete gjendje, pergjigjen e gjen ne Kuran!!! Po ti nuk e ke lexuar Kuranin ndonjehere.
    Ne Kuran Allahu thot qe nje popull qe devijon nga rruga e vertete , Zoti atij populli i con armikun me te madh, dhe poashtu thuhet se Allahu nuk ndryshon gjendjen e nje populli perderisa ai popull te ndryshoj veten e tij.
    Muslimanet , te pakten per mendimin tim kane devijuar nga mesimet e verteta Islamike, andaj Perendija i denon, jo per shkak se juve paskeni qene te bekuar.
    Juvu jeni te mallkuar , po ti se kupton kete, jeni te mallkuar pasi qe tan jeten punoni per te paguar kredit bankare.

Me Respekt GV_USA

Pagesa e kredise bankare e ben boten perendimore te vuajtur? Perse emigrojne magjypt e arabise ne perendim atehere?

Cfare po na thua me kete qe bota perendimore vuan per buke e nga kriza financiare jeta e tyre nuk eshte e plote sepse ata paguajne kredi? Edhe lopa qe kullot e di tashme se kredija eshte burimi kryesor i kapitalit privat dhe me tej qe krijon nje ekonomi vitale, njerez produktive dhe jete kualitative. Bota islame ku kredia nuk lejohet eshte nje bote ku nuk ka as art, as sport, as ekonomi te zhvilluar. Nje bote e varfer, me shpirt te varfer tamam si shkretetira ku ata jetojne.

Allahu juaj iu ka lene si kafshe, njerez te varfer, te deshperuar, te fundit ne cdo fushe, qe nuk dini te gezoni e te ecni perpara. Njerez qe roni me shpresa dhe mundesine e hakmarrjes prej Allahit tuaj. Me poture neper kembe dhe garza ne koke sic keni qene 1500 vjet me pare. Allahu iu ka kthyer ne zhulin, dhe llumin e shoqerise humane, kudo qe shkoni iu percmojne. Iu shikojne si njerez barbare, te pacivilizuar dhe koketrashe. Ne fakt ashtu jeni. As bashkombasit tuaj nuk iu njohin e nuk iu duan me, kaq shume iu ka ndryshuar Allahi juaj, e ju ka tjetersuar deri ne perverse.

i/e regjistruar Maska e Dorontina
    Anëtarësuar
    22-09-2006
    Vendndodhja
    "In your dreams making you happy"Nese e ke humb dashurin e ke humb aryen e jetes, nese ende se ke gjet ke arsye te jetojsh "
    Postime
    3,488
    Citim Postuar më parë nga GjergjPresheva Lexo Postimin
    Ju njerez qe e mbroni islamizmin ju lutem te me shkruani ne imelen [email]timeGjergjShqiperia_eBashkuar@hotmail.com.

Skam nevoj te shkruj une ty,Islamin e mbroj se asht feja ime asht feja e popullit itm asht kultur e vendit tim e mbroj me te gjitha arsyet .
    asht feja e paqes dhe feja ma e madhe ne BOtê...
    tjerat vijn tani edhe pse jan te vogla kan vendin e tyre ....
    "Msyja Henes po smujte me u ndal ne Hene,mbi yje ateron gjitsesi" ....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga Dorontina Lexo Postimin
    Skam nevoj te shkruj une ty,Islamin e mbroj se asht feja ime asht feja e popullit itm asht kultur e vendit tim e mbroj me te gjitha arsyet .
    asht feja e paqes dhe feja ma e madhe ne BOtê...
    tjerat vijn tani edhe pse jan te vogla kan vendin e tyre ....
    Islami qenka kultura e popullit tend? Atehere shko jeto ne arabi, se une nuk njoh ndonje kontribut te islamit ne kulturen shqiptare, vecse asimilin e saj. Islami eshte feja qe duhet zhdukur nga kombi yne po, ashtu si zhduket fekalja nga trupi, nepermjet jashteqitjes, dhe bashke me te edhe ju, do keni nje rruge te mbare pa kthim per ne Buhara. Atje ku eshte kombi juaj, arabo-magjyp.

Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Islami qenka kultura e popullit tend? Atehere shko jeto ne arabi, se une nuk njoh ndonje kontribut te islamit ne kulturen shqiptare, vecse asimilin e saj. Islami eshte feja qe duhet zhdukur nga kombi yne po, ashtu si zhduket fekalja nga trupi, nepermjet jashteqitjes, dhe bashke me te edhe ju, do keni nje rruge te mbare pa kthim per ne Buhara. Atje ku eshte kombi juaj, arabo-magjyp.
    Shyqyr zotit qe jemi popull me shumic muslimane se perndryshe nuk do ta gezonim epitetin e nje populli tolerant sa i perket aspektit fetar.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    Po shihet se kush eshte agjent i serbise ketu, sipas teje o klloshar 98% e shqiptarve nga kosova na qenkan serb ose agjent te tyre, turp te kesh o magar.

Nese serbia paska ndertu xhami ne Presheve, ateher kjo eshte politik e saj per ti perqa shqiptaret e till sikur puna jote.

Master2006 mos u nervozo me kete person, ky nuk eshte shqiptar, ta garantoj me kohe. Po ne e dime se kush jeton ne rrethin e Presheves dhe Bujanovcit. E dime se cfar besojne shqiptaret ne ato rrethe.
    Nuk e gjen nje shqiptar kristijan pr ilac ne keto vise!!!
    E tani na del nje " GjergjPreshava" dhe na shitet si kristijan, kurre nuk e besoj kete.
    Ate qe besoj une eshte se ne rrethin e Presheves ka plot serb qe shqipen e folin dhe shkruajne pastert, por shqiptar nuk jane. Ky eshte nje serb i tille. ME GARANCION!!!!
    Nga e di kete , e di sepse kam hasur ne Maqedoni, maqedonas qe shqipen e folshin ne menyre perfekte sikur me qene profesor te gjuhes shqipe. Andaj ky GjergjPresheva, per mendimin tim vetem ben iiiishh atje ku nuk ka pula.
    As mos u merr me te.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 42 prej 48 FillimFillim ... 324041424344 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •