Foto e pare Hamas Training Icon ndersa e dyta, Metamorfoza e nje pape, nga nje besimtar i penduar![]()
Absence Of Evidence Does Not Correlate To Evidence Of Absence... © Deny Ignorance © Autochthonox
Gjurmet e Civilizimeve te zhdukura Dodona pjese e trashegimise se vjedhur Fshehje te Zbulimeve Arkeologjike Shtetet Ilire Antropologjia e Ballkanit
Mesjeta Shqiptare dhe periudha e pushtimit Osman Rilindja Kombetare Illuminati ! Kulti i syrit qe sheh cdo gje Lufta Dulces Mistere Histori e Letersise Shqiptare
Jo po pengohem, nese une shpreh mendimin tim, margjinalizohem ne kufijte ekstreme si nga islamiket si nga ateistet, dhe shpeshhere marr vetem fyerje dhe ofendime (te cilat ty si moderator aspak nuk te pengojne e ne fakt duhet qe te mos lejosh aso shkrimesh). Une nuk prezantoj ne te gjitha postimet e mia krishterimin e as Jezusin, une prezantoj vetem mendimin tim personal dhe mendoj dhe e kam thene edhe ne postimet e mia ndoshta e ke verejtur, se idologjia Islamike bazike ne Kuran dhe shkrimet e tjera islamike (kur personazhi Muhamed ka fituar forcen e pushtetin) eshte doktrine e djallit dhe shkatrrimtare per njerzimin ne pergjithesi dhe per ne shqiptaret ne vecanti.
Mesia4ever, se une nuk jam as Profet e as Shpetimtar i dikujt...
Une nuk jam anetar i komunitetit protestant, nuk prezantoj protestantet e as katoliket, une qendroj i pavarur kur shpreh mendimin tim, bile disa denominacione protestante kane qene pro doktrines shkatrrimtare islame, e sa te krishtere dhe myslimane te moderuar ka vrare islami, kjo s'qenka asgje. Mos shiko Islamin e shqiptareve se ky nuk eshte Islami i vertete, myslimanet shqiptare nuk ia kane idene per islamin, pra jane ne injorance vetem se cfare i indoktrinojne hoxhallaret per cdo te premte. Islami i vertete eshte ai i xhihadisteve dhe fashisteve islamike qe shkaktojne mijera viktima ne muaj.
Nese te pengon nje postim i imi, lirisht fshije por sa e di une nuk ka ndonje rregullore ne kete forum qe ndalon postimin e nje karikature.
Ju 99% te kohes suaj jeni kristofobe dhe urrejtes te krishterimit dhe mundoheni me te gjitha mjetet qe ta kriminalizoni krishterimin dhe te krishteret, ne fund thoni: "o shikoni se cfare ka thene Jezusi", "shikoni se cfare thote Bibla", "shikoni se cfare ka thene ai legjendari Jezus mitologjik i cili nuk ka ekzistuar kurre"?!
D.m.th. ky nenforum sa e di une nuk ia mbane anen ndonje besimi, perse vetem per postimet e mia ankohesh?
Pershendetje dhe te gjitha te mirat
ooooo njerzii po rrini more rahat mos tju intereson besimi i njerzve edhe qysh zgjedhin me qu jeten e vet a mlohen a qplohen a qa dojn bojn njerzit o njerzi , por po po edhe une dyshoj ketu se kjo tem eshte e hapur nga nje grek shqipfoles
We are all Aliens
Ok shqiptaret e maqedonis le te distancohen nga arabet shqipfoles, por do ishte me mir edhe shqiptaret te distancohen nga greket shqip foles .Kjo do ishte shum mir.
Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria
Gjithashtu, si ka mundesi qe keto fenomene perhapen vetem ndermjet gegeve te maqedonise dhe jo toskeve (presparet)?
askush nuk esht me shum se un per zhdukjen e censures virtuale po kjo tema esht komplet djallzore
ide tjeter per teme aktuale
xfiles: revolucionar ateist i kohes moderne apo i virgjer i depresionuar ?
Krijoni Kontakt