Close
Faqja 404 prej 1135 FillimFillim ... 304354394402403404405406414454504904 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 4,031 deri 4,040 prej 11341
    ...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Ketu ja ke fut kot se mesia3ever eshte i Kosoves. Mos u huto mer Gostivar djali se do humbasin tespiet
    Edhe me zi... ky qenka i Kosoves. Shitet edhe per me lire!

Ketu me siper edhe qenka identifikuar me ate fotografine.
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

Foto e pare Hamas Training Icon ndersa e dyta, Metamorfoza e nje pape, nga nje besimtar i penduar
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura   

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin
    PĖR TĖ DISATĖN HERĖ, LEXOJA MESIA:

Po ta kesh vėnė re, askush nuk pengohet qė tė shkruajė kėtu.. por jo pėr tu pėrdorur - feja ime ėshtė mė e mirė se e juaja - (e ke idenė si pėrkthehet kjo, besoj) kur duke qenė se po feja juaj, vetėm nė fasadė ka njė ndyrėsi mė tė vogėl se islami.. perėndia e pėrshkruar nė atė qė ju besoni (qė ėshtė i njejti "banor" shkretėtire) nuk ėshtė mė pak psikopat dhe sadist se ai qė shpjegohet nė kuran.
    Jo po pengohem, nese une shpreh mendimin tim, margjinalizohem ne kufijte ekstreme si nga islamiket si nga ateistet, dhe shpeshhere marr vetem fyerje dhe ofendime (te cilat ty si moderator aspak nuk te pengojne e ne fakt duhet qe te mos lejosh aso shkrimesh). Une nuk prezantoj ne te gjitha postimet e mia krishterimin e as Jezusin, une prezantoj vetem mendimin tim personal dhe mendoj dhe e kam thene edhe ne postimet e mia ndoshta e ke verejtur, se idologjia Islamike bazike ne Kuran dhe shkrimet e tjera islamike (kur personazhi Muhamed ka fituar forcen e pushtetin) eshte doktrine e djallit dhe shkatrrimtare per njerzimin ne pergjithesi dhe per ne shqiptaret ne vecanti.

Citim Postuar mė parė nga darwin Lexo Postimin
    si thua mesia?

Nqs ke mendim ndryshe, hap te forumi protestant ēfarė tė duash mbi fenė islame, ortodokse, katolike.. kėtu jo, kur bėhet nė shkallė krahasore.

Diēka ka thėnė ai mėsuesi yt legjendar mbi hedhjen e gurit tė parė.. kam shpresė se do tė fillosh t'ia besosh fjalėve qė i atribuohen atij.
    Mesia4ever, se une nuk jam as Profet e as Shpetimtar i dikujt...

Une nuk jam anetar i komunitetit protestant, nuk prezantoj protestantet e as katoliket, une qendroj i pavarur kur shpreh mendimin tim, bile disa denominacione protestante kane qene pro doktrines shkatrrimtare islame, e sa te krishtere dhe myslimane te moderuar ka vrare islami, kjo s'qenka asgje. Mos shiko Islamin e shqiptareve se ky nuk eshte Islami i vertete, myslimanet shqiptare nuk ia kane idene per islamin, pra jane ne injorance vetem se cfare i indoktrinojne hoxhallaret per cdo te premte. Islami i vertete eshte ai i xhihadisteve dhe fashisteve islamike qe shkaktojne mijera viktima ne muaj.

Nese te pengon nje postim i imi, lirisht fshije por sa e di une nuk ka ndonje rregullore ne kete forum qe ndalon postimin e nje karikature.

Ju 99% te kohes suaj jeni kristofobe dhe urrejtes te krishterimit dhe mundoheni me te gjitha mjetet qe ta kriminalizoni krishterimin dhe te krishteret, ne fund thoni: "o shikoni se cfare ka thene Jezusi", "shikoni se cfare thote Bibla", "shikoni se cfare ka thene ai legjendari Jezus mitologjik i cili nuk ka ekzistuar kurre"?!

D.m.th. ky nenforum sa e di une nuk ia mbane anen ndonje besimi, perse vetem per postimet e mia ankohesh?

Pershendetje dhe te gjitha te mirat

...beyond Maska e Alienated
    Anėtarėsuar
    19-09-2005
    Vendndodhja
    Cassiopeia Constellation
    Postime
    3,139
    Citim Postuar mė parė nga Darius Lexo Postimin
    Foto e pare Hamas Training Icon ndersa e dyta, Metamorfoza e nje pape, nga nje besimtar i penduar
    Perseri nje mace terroriste... nje mace s'eshte pjese e asnje besimi fetar sepse eshte nje kafshe, dhe per pasoje i bie te jete e pa fe... ateiste (si i thoni ju)
    Koha ėshtė e maskarenjėve
    Por atdheu i Shqiptarėve

i/e regjistruar Maska e extreme
    Anėtarėsuar
    29-04-2005
    Postime
    1,272
    ooooo njerzii po rrini more rahat mos tju intereson besimi i njerzve edhe qysh zgjedhin me qu jeten e vet a mlohen a qplohen a qa dojn bojn njerzit o njerzi , por po po edhe une dyshoj ketu se kjo tem eshte e hapur nga nje grek shqipfoles
    We are all Aliens

i rregjistruar Maska e LaCosTa
    Anėtarėsuar
    15-02-2007
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    249
    Ok shqiptaret e maqedonis le te distancohen nga arabet shqipfoles, por do ishte me mir edhe shqiptaret te distancohen nga greket shqip foles .Kjo do ishte shum mir.
    Dashuro Nese Done Te Jetosh,Pastaj Jeto Nese Te Lejon Dashuria

i/e regjistruar Maska e malo666
    Anėtarėsuar
    26-04-2007
    Postime
    564
    Gjithashtu, si ka mundesi qe keto fenomene perhapen vetem ndermjet gegeve te maqedonise dhe jo toskeve (presparet)?

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga malo666 Lexo Postimin
    Gjithashtu, si ka mundesi qe keto fenomene perhapen vetem ndermjet gegeve te maqedonise dhe jo toskeve (presparet)?
    sepse presparet jan krejt ne amerik ska met kerkush atje

po ne ato te manastirit se ne ato tosk jan nisoj me kto te tjeret jan
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-07-2008
    Postime
    21
    askush nuk esht me shum se un per zhdukjen e censures virtuale po kjo tema esht komplet djallzore

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-07-2008
    Postime
    21
    ide tjeter per teme aktuale

xfiles: revolucionar ateist i kohes moderne apo i virgjer i depresionuar ?

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •