evropianet jane te krishtere
evropianet jane te krishtere
Epo shqiptarėt kanė qenė tė krishterė, siē ka qenė edhe familja ime. Pėr interes,pėr favor, ndėrrum fenė dhe u bėmė myslo. Unė pėrvete e di edhe mbiemrin katolik (ska lidhje me katolicizmin nfakt), tėcilin e kam shtu edhe te mbiemri aktual.
Masanaj, Europa s'eshe vetem feja, po edhe gjona tjera.
Life's too short to remove USB safely.
perderisa evropa eshte edhe gjera te tjera, atehere feja nuk te ben 'jo-evropian', nqs je evropian. apo jo?
Zakonet arabike jan per arabi, "vdekje qafirave" jane per ne Arabi, hixhabi eshte per ne Arabi (sepse sipas ketyre horrave, femrat qe s'veshin hixhab jane ku*va, ndersa ato qe e veshin jan te ndershme), etj,,, etj.... etj......
p,s. Kush shan islamin ti pritet koka lol. Apo nuk ka mo demokraci e liri mendimi?
Life's too short to remove USB safely.
Koha ėshtė e maskarenjėve
Por atdheu i Shqiptarėve
E lexova artikullin ne krye te temes dhe me duket se ata qe i mbeshtesin keto ide kane tendenca te forta antishqiptare.Shqiptaret e maqedonise nuk jane kursesi arabe, po jane shqiptare ne doke,zakone, folklor,muzike,gjuhesi,etj etj etj.Nuk duhet te mbarosh universitetin, qe te kuptosh kete lol.Po mua me duket qe problemi nuk qendron ne 'shqiptarizimin' e Shqiptareve te maqedonise, por diku tjeter.Zoteria qe ka postuar shkrimin ne krye te temes me sa duket ka veshtrim kritik ndaj islamit te shqiptareve, jo vetem ne maqedoni por kudo.Qe ne esence ky debat eshte i tipit mesjetar, ne nuanca te theksuara islamofobike.Shqiptaret jane 75% myslimane dhe ndoshta ky artikull ofendon ndjenjen patriotike dhe i cenon te drejtat e tyre universale.Shqiptaret gjate gjithe historise kane vendosur islamin e tyre per tu per ti rezistuar assimilimit te pushtuesit, prandaj mos u cuditni qe ne maqedoni shqiptaret te jene "kaq myslimane",.Nuk dua "ti hedh benzine zjarrit" po une per veten time them per kedo qe i ka te turbulluara mendimet : Une jam Shqiptar,Une jam Mysliman ( ashtu si 75%), ky eshte identiteti im dhe nese nuk i pelqen dikujt, atehere nuk eshte problemi im, per me teper eshte problemi i tyre, qe ofendojne duke vene ne dyshim 'Shqiptarizmin' tim dhe Shqiperine time.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga RenaldoNjeshi : 03-08-2008 mė 11:38
o artfulo, as ngadhnjimin nuk di ta shijosh nė heshtje mė? unė nuk tu pėrgjigja se more drejtim tė panjohur shoqėruar me inteligjencėn mahnitėse, karakteristike e gėrmave tė tua..
pse mė quan fashist i vogėl? unė vėrtet jam archie bunker (kjo mė duket shprehja qė e kupton mė mirė ti) por nuk jam pėr shfarosjen e gay-ve. bile s'jam as kundėr martesave tė tyre..thjesht nuk mė pėlqen tė birėsojnė fėmijė.. si thua, tu pėrgjigja?
Do vijė dita ime qė ta paguajnė ata qė mė detyrohen borxhe?
Hahaha, o i gjori ti..vazhdo rropatu nė mekanizmin kapitalist dhe ujiti ato iluzionet e tua pėr liri dhe drejtėsi.. qė tė mos ngatėrrohesh, unė nuk rropatem..dhe borxhet, i keni paguar - tė gjithė.
Prektora
sikur tė pashė anej ka remiksi mduket bashkė me jashtemsit e tjerė. robt kan i veti tė theksume me dalė jashtė teme kur janė analfabetė
Krijoni Kontakt