Close
Faqja 304 prej 1135 FillimFillim ... 204254294302303304305306314354404804 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,031 deri 3,040 prej 11341
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Pasi mendon se ka nje Zot (Krijues) ke tentuar ta gjesh pse - ne e krijimit .
    Pasi qdo gje behet per nje qellim padyshim edhe ne jemi ketu per nje qellim. Mendon keshtu.
    Asnje akoma nuk e ka gjet se nga e kemi prejardhjen.. Edhe un jam mundura ta gjej (me mendjen time te vogel) por sja kam arrit, kshu qe.. varja as qe me intereson.

edhe pse thua tikeshtu me kto flal vetem sai ben zullum vetes tende se askuj tjeter se edhe ti je nga ata qe juka dhanAfat Alllahu deri ne diten e gjykimir o mjert ju se qfar denimi do te kini
    O i mjeri ti per mendjen qe ke, ti qe kenaqesh kur ndodhin katastrofa ne bote, sepse thua eshte veper e allahut, ti qe zbardh dhembet kur nje tsunami vret mbi 100 mij te pafajshem, ti qe gezon kur nje terment shemb me mijra shtepi edhe vret mijra njerez..

A lum si ty per mendjen qe ke.

Dukesh qe nga avatari qe je i etur per gjak, o XHIHADI.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Besimtar Musliman Maska e eldonel
    Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    [QUOTE=Apollyon;1895752]Asnje akoma nuk e ka gjet se nga e kemi prejardhjen.. Edhe un jam mundura ta gjej (me mendjen time te vogel) por sja kam arrit, kshu qe.. varja as qe me intereson.

Nuk te intereson apo nuk k emundur sepse keto gjera ne thelb ndryshojn . Prejardhja perderisa mendohet se ka Zot ateher nga kemi ardh vetem eshte e ditur por qeshtja qendron tek pse -ja , me vje mire qe mendon q e ka Zot . Qeshtja qendron tek qellimi , nuk mendoj se j ei pajtimit se jemi kot fare , sepse agje nuk eshte kot fare . Je i pajtimit .
    KOSOVA E MADHE

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Zot . Qeshtja qendron tek qellimi , nuk mendoj se j ei pajtimit se jemi kot fare
    Deri sa asnje sme thote dot te kunderten (qe ska zot) pse mos ta besoj qe ka? Sjam dakord me kte Odaha qe ben presion qe gjasme do ndeshkohem diten e kjametit... Dita e kjametit e syve qe i pellcasin.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Citim Postuar mė parė nga Odaha Lexo Postimin
    edhe pse thua tikeshtu me kto flal vetem sai ben zullum vetes tende se askuj tjeter se edhe ti je nga ata qe juka dhanAfat Alllahu deri ne diten e gjykimir o mjert ju se qfar denimi do te kini

Edhe mua mė ka frikė ky zoti i arabėve, allahu. Mė ka tmerr, kujto se du me i bo nai gjo tė keqe...varja... se ēa pune kam unė me zotin e arabėve. Pah

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    "Ai ishte pa truprojė, pa pallat, pa tė ardhura tė caktuara. Nėse ndonjė njeri ka tė drejtė tė thotė se ka udhėhequr nė bazė tė Shpalljes Hyjnore atėherė ai ėshtė Muhammedi, sepse ai e kishte gjithė fuqinė pa instrumente. Atij nuk i interesonte veshja e fuqisė. Thjeshtėsia e jetės sė tij private ishte nė pajtim me jetėn e tij publike". Bosworth Smith
    Rrethanat ndryshuan por Profeti i Zotit jo. Nė fitore apo nė humbje, nė fuqi apo nė fatkeqėsi, nė pasuri apo nė skamje, ai ėshtė njeri i njėjtė i cili gjithmonė shfaqi karakterin e njėjtė"
    Prof. K.S. Ramakrishna Rao nga libri Mohammed the Prophet
    KOSOVA E MADHE

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Lexoje mire cfar shkruajta.

Nuk thashe qe KA NJE ZOT. Thashe me pelqen te mendoj se ka nje zot, kjo eshte zgjedhja ime, perderisa asnje nuk e ka pare, por te gjith flasin per te, atehere eshte me mire qe te them se ka nje zot.. fundja nuk me kushton asgje. Edhe per ta besuar qe ka nje zot, nuk po humb asgje.

Nuk me interesojne fare adetet edhe zakonet e juaja, ato jan per mendjembyllur, qe jan te fiksuar pas dickaje, edhe turren si bagetite te gjith grumbull.. Feja per mua nuk eshte asgje.

Besimi im eshte pak a shum si kjo shprehja " Ne zot nuk besoj, ama friken ja kam"
    Zotin tim kam njohur me faktet e Tij dhe nga krijesat e Tij, ndėrsaprej fakteve ėshtė nata dhe dita, dielli dhe hana, ndėrsa nga krijesate Tij janė: shtatė qiejt dhe toka dhe ēka ka nė tė.
    KOSOVA E MADHE

i/e regjistruar Maska e Borix
    Anėtarėsuar
    17-01-2003
    Postime
    2,316
    ndėrsa nga krijesate Tij janė: shtatė qiejt dhe toka dhe ēka ka nė tė.
    Je edhe ti - kjo dukuri po shqeteson shkencetaret.
    "The rule is perfect: in all matters of opinion our adversaries are insane." (M. Twain)

Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Zotin tim kam njohur me faktet e Tij dhe nga krijesat e Tij, ndėrsaprej fakteve ėshtė nata dhe dita, dielli dhe hana, ndėrsa nga krijesate Tij janė: shtatė qiejt dhe toka dhe ēka ka nė tė.

Harrove te shtosh edhe Muhamedin Pedofill.

Anėtarėsuar
    07-09-2007
    Vendndodhja
    Prishtina
    Postime
    1,219
    Harrove te shtosh edhe Muhamedin Pedofill.
    Harrove ta lexosh nje postim me larte.
    KOSOVA E MADHE

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Boll fole.
    Bibla jote e toleron homoseksualizmin apo pedofillizmin?
    Bibla i denon keto dhe aspak nuk i toleron, keshtu qe gjema nje varg nga Bibla ku justifikohen keto.

Ne shkrime jo, por ne vepra PO.. sepse pa qene vete PAPA i cili ka lejuar prifterinj homoseksuale edhe pedofille qe te japin mesha ne SH.B.A
    O i nderuar nuk duhet me marr nje shembull te keq, nje prift kur abuzon me femije apo nje tele-evangjelist kur therret per dhune si p.sh. Pat Robertson, por duhet te shikohen shkrimet e pastaj duhet te nxjerrim konkludimet tona se besimtaret krishtere gjithmone i kane denuar dhe jane distancuar nga ato vepra. Une mendoj se kisha katolike eshte nje fe e rreme sepse meson gjera qe nuk gjenden ne Bibel, pra lloj kulti. Bibla e ndalon, kisha katolike e lejon. A te duket ty krishterim kjo?

Per kte pune, feja katolike eshte 1000 here me e qelbur se feja myslimane.
    Edhe feja islame hiq mos e merr ne mbrojtje e si mbuloje per cmendurite e saj, njeri 40 vjet martohet me te mitur dhe e lakmon seksualisht, a po te duket ty mir kjo a? E perse mediat perendimore nuk e jepin nje lajm per kete (aha po na u fyjkan myslimanet dhe islami e duhet me respektu fene), por kur nje prift abuzon me femije, krejt mediat fajesojne besimin krishter, a te duket fer ty kjo, apo standard i dyfishte. Ai qe nuk e vlereson jeten njerezore nuk eshte i krishter. Ato vepra vet profeti i islamit i ka bere, edhe asnje media nuk e thote, une pyes perse?

http://doctorbulldog.files.wordpress...fghanistan.jpg

http://elver.files.wordpress.com/2007/10/mollah.jpg

Ik lexo ndonje gje per te qene, mos thuaj shpifje pa lidhje, Kurani eshte liber qe nuk eshte nderruar ne kalimin e viteve, kurse bibla eshte nderruar 100 here.
    Une s'po shpif kurgje i nderuar.

plus qe e thashe me lart, sjam mysliman as katolik as ortodoks
    As une...

Perse mediat perendimore nuk i tregojne keto raste...

http://www.assistnews.net/Stories/2008/s08040143.htm
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga mesia4ever : 26-04-2008 mė 17:19

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •