Close
Faqja 36 prej 48 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 351 deri 360 prej 475
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Me ty as qe du te diskutoj sepse je nje cope njeriu tape nga trute!
    Askush nuk i ndali, e lane te lire te bej cfar te kete qef!
    Gjaku i atyre 8000 muslimaneve nuk eshte vetem ne duart e Mladicit ose Milloshevit, ose kti m.utit qe e burgosen , eshte po ashtu edhe ne duart e 1500 ushtareve kristijan FRANCEZ ( katolik si puna jote ) qe lejuan ajo masaker te marri pjese para syve te tyre !!!!
    E Sa i perket a.s. Muhamedit , ti as tek qimja e sjetullave nuk mund ti vish. Ti je nje ZEROOOOOOOOOOOOOOOOOOO e madhe qe Beson se Toka eshte e vjeter 6000 VITEEEEEEEE.
    Ti je nje njeri qe mendon me gangliona dhe beson se TOKA u krijua para DIELLITTTTTTTTTTTTT.
    Andaj nuk ka arsyeje njeri te flasi me ty sepse ke IQ = 100000000000000 * 0 !!!

GV_USA
    O Gosti.. po lene or mik se u bere gazi i botes. Ketu nuk po flitet per token 6000 vjetesh apo toka para diellit. fol per sqetullat e Muhaemtit, i cili me shpate vra e preu mijera njerez, po keshtu per martesene tij me nje femije, apo per haremet e tjera. Kur them une se ti je nje bukshkale dhe hipokrit , se qe ha bukene amerikes dhe sle fjale pe e share ate. Ky eshte karater islamiko arab, turp per nje te tille shqipfoles.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Si duket se nuk e kuptove as postimin tim po as videon qe ta solla.
    Nejse edhe pse nuk kam kohe, do te mundohem te te japi nje pergjigje sa i perkete fjaleve qe gejnden tek parate amerikane pra "IN GOD WE TRUST"!
    Askush nuk e mohon fakrin qe amerikanet besojne ne Zot, por parashtrohet pyetja se kush eshte Zoti i tyre ( te pakten Zoti i njerezve qe rijne pas dizajnimit dhe shtypjes se parave amerikane ).
    Historikisht dime qe edhe sumeret, edhe babilonasit, persianet, indianet, kinezet, romaket, iliret, hunet etj etj kane besuar ne Zot, kete nuk mund ta mohojsh.
    Kur kane qene te pyetur ne ate kose se a besojne ne Zot, te jane pergjigjur se "po, besojme ne Zot", dhe kur kane qene te pyetur kush eshte Zoti juaj, jane pergjigjur: " Zoti i Diellit, i henes, i lumit, i llumit, i eres, i detit , Zoti i spinakut ( popaji ), Zoti i prasit, i barit, Zoti i kesaj e Zoti i asaj. Pra besimi i tyre ka qene politeist.
    Tani parate amerikane qe me permend ti kane me miliona simbole pagane dhe asnje simbol te krishterimit, HIQ, NULA , NADA, ZIP, NO ONE etj etj po kane fjalite " In God We Trust" !!!
    Hmm kujt Zoti i besojne keta njerez qe shtypin parate amerikane, Zotit simbolet e te cilit nuk gjenden aspak tek parate oseeeeeeeeeeee ZOTIT SIMBOLET E TE CILIT GJENDEN ME SHUMICE TE PARAT AMERIKANE , PRA ZOTIT PAGAN!!!
    Mendo mire e me jep pergjigje!
    Ate videon e postova edhe me nje qellim tjeter qe tju tregoj se juve jeni akoma terrorista me te medhej se muslimanet, para se te rezohen kullat ne menyre figurative rezimin e tyre e keni paraqitur tek parate!
    Shikoj mire Dollaret, 5 dollareshi paraqet ne menyre te fshehur kullat binjake, 10 dollareshi, njeren kulle ne zjar, 20 dollareshe te dy kullat ne zjar, 50 dollareshi shembjen e kullave dhe 100 dollareshi tymin e mbetur pas shembjes.
    KEto para nuk ua shtypen muslimanet jo, i shtypet vet dhe vet i futet ato simbole aty para se te ndodhin ngjarjet si dhe me tonelata simbole pagane dhe me fol mua se cfar shkruan ne ato para, mua qe i kam cdo dite ne xhep, mitregon parate amerikane qe ne ender nuk i ka pa.
    Dhe nese dikush mendon se ajo eshte koincidence, ate person e ka kaplu vetetima.

Me Repekt GV_USA

P.S. " Per kuriozite kush deshiron te shikoj kete video urdheroni e klikoni tek videoja e poshtme "

http://www.youtube.com/watch?v=SMgGC...eature=related

GV_USA
    Se per ke Zot behet fjale, ta kam dhene pergjigjen por ja qe je pak i vonuar ne te kuptuar. Ata besojne ne ate Zot te cilin e shpall ai Liber, ne te cilin Presidente para se te marin postin e tyre BETOHE. dhe ky liber qe shpall Zotin eshte bibla. Edhe sepse ti kam thene dhe shpjeguar gjerat, ti perseri vazhdon ne mjegullen tende islamike. Por je me te vertet i hatashem per diskutim, sepse nuk i cek fjalet e tjera qe une kam then per ty si hipokrizine me te cilen jeton ne Aemriken qe e shan dhe e lufton me shume.
    Po kam e nje pyetje per ty: Si munden keta amerikanet qe ti pikturojne dhe shkruajne ne dollar ato gjera qe do te ndodhin qind vjet me pas ne amerike? Vertet cudi..por mbase ti ma thua.
    Ndryshuar për herë të fundit nga deshmuesi : 27-07-2008 më 22:13

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Kesaj Here nuk u bllokua ,ky Udhekryq,sepse Xhemati kishin parasysh Tollovin qe mund te shkaktohej nese bllokohet kjo Rruge...

Ja shiko ,Ku Muslimanet Falen Rrugeve ,ndersa Ndertohet Katedralja , pa kurfar Nevoje,vetem se per politikë dhe propagand fetare nga qarqe te caktuara...

Ti nuk e kupton se perse falen ne rugeapo nuk do? ti mendon se nuk ka vend ne xhami??Vertet me vjen epr te qeshur. Vend ne xhami ka sa te duash, por ne rruge ju pelqen se keshtu falen arabet. Falja neper rruge eshte detyrimi qe ju bejne hoxhat arabe atyre mejraneve, ne menyre qe ta paraqesin kosoven dhe nje pjese te maqedonise, sa me teper islamiko arabe. Por ja qe europa nuk para i ha keto lojra arabe dhe e di mire se, shqiptaret 90% jane pro europes dhe jo pro arabit dhe pisllekut te tij. Kjo ju ben te pelcisni edhe me teper nga marazi sepse po realizohet endra e kombit tone per te rihyre ne familjen e tij europiane. Mjaft lojten sllavet me shqiptaret, duke i paraqitur ata si turq dhe te ardhur ne trojet kosovare. Loja mbaroi dhe kete e beri amerika, duke ja u djegur ne dore kartat sllaveve dhe arabeve. .

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga deshmuesi Lexo Postimin
    Ti nuk e kupton se perse falen ne rugeapo nuk do? ti mendon se nuk ka vend ne xhami??Vertet me vjen epr te qeshur. Vend ne xhami ka sa te duash, por ne rruge ju pelqen se keshtu falen arabet. Falja neper rruge eshte detyrimi qe ju bejne hoxhat arabe atyre mejraneve, ne menyre qe ta paraqesin kosoven dhe nje pjese te maqedonise, sa me teper islamiko arabe. Por ja qe europa nuk para i ha keto lojra arabe dhe e di mire se, shqiptaret 90% jane pro europes dhe jo pro arabit dhe pisllekut te tij. Kjo ju ben te pelcisni edhe me teper nga marazi sepse po realizohet endra e kombit tone per te rihyre ne familjen e tij europiane. Mjaft lojten sllavet me shqiptaret, duke i paraqitur ata si turq dhe te ardhur ne trojet kosovare. Loja mbaroi dhe kete e beri amerika, duke ja u djegur ne dore kartat sllaveve dhe arabeve. .
    Nuk po e zgjas me shumë,sepse e pelqej veprimin Konkret!!!

Nese pretendon kete se eshte Evertet ,ateher behu konkret dhe sjelli disa foto (qoft edhe bardh e zi) te ndonje xhamie ne Prishtinë ne Diten e Premte ne Kohen e Xhumas qe deshmon se eshte e zbrazet apo ka vend per tu falur ne atë Xhami ne Prishtinë...

Thjesht nje Foto (po e zbus kriterin) sjelle te ndonje Xhamie ne Prishtinë ne diten e premte ,ora 13:00 - mesditë,nese gjen diqka te tillë ateher te premtoj se do ta braktisi kete forum dhe do iki...

Po e zbus akoma kriterin ,nese nuk shef qe gjysma e Xhematit ne ato Xhami te jenë Studenta dhe Profesionista te te gjitha fushave shkencore ,ateher po te premtoj se per 1 vjetë nuk do kyqem ne Forum...

Shokit ka ardhur Koha per ndryshime dhe te behen gjerat ne menyre te sinqert dhe sheshazi>>>
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-06-2008
    Postime
    83
    O Fisnik djali ?,

Nga shkrimet tuaja,shihet se je djal inteligjent,se lexon dhe mendon mjaft...,por kam vërejtur se po i përgjithëson gjërat deri në apsurd.Nuk kanë qenë,nuk janë as që do të jenë shqiptarët e Kosovës dhe të Shqiperisë,çfarë do të doje ti shihje ti dhe disa të nderuar këtu.Pastaj,ato përqindje që i përmend aq shpesh,janë krejtësisht të pabaza.Kush dhe kur ka bërë një regjistrim të këtillë në Kosovë (përkatësia fetare),kur ne qe 27 vjet e ca nuk kemi fare regjistrim popullsie dhe në fakt as që dijmë sa jemi gjallë në këtë vend.

Pastaj,euforia yte rreth pjesëmarrjes së besimtarëve në rituale të faljes,është tejet intriguese dhe tërësisht e pa sakt.Me bindje të plotë- ta thot Shpati se:- në Prishtinë sidomos,pak kush qanë kokën për fe e sidomos për modelin e fesë që ti dhe disa miqë tanë në këtë Forum të nderuar propagandoni.Ajo që po reklamohet se :-xhemati nuk vend ku të falet dhe falet në sheshet e Prishtinës,e para nuk qendron fare-një xhami po renovohet dhe -o burra u bë nami dhe të dalim në ish Sheshin Vëllaznim-Bashkim dhe të bëjmë Namaz-protest,-E pakta që mund të them, -e pa hijshme dhe vullgare për një vend dhe komb që ka synim jetësor dhe pikë reference të vetme-Perendimin dhe vlerat e tij demokratike që fundja i bënë këtij populli të mundëshme- të jetojë në liri dhe demokraci në tokën e vet.
    - E dyta,Fisnik më habitë pozicioni juaj rreth Katedrales së Nanes Tereze.
    Gjimnazi ,të cilin ju disa aq shumë e ankoni,ka qenë një godinë krejtësisht e amortizuar,me një histori tejet trishtuese (thuhet se ka qenë komanda e shtabit të ushtrise së kuqe jugosllave pas LDB,e cila ka masakruar mbi 45.000 shqiptarë),dhe,nuk e thoni trjetren- që Ipeshkëvia e R.Kosovës ka siguruar mjetet për ndërtimin e një godine të vërtetë për këtë Gjimnaz,sepse është krejt e natyrshme,që Ipeshkëvia jonë të kujdeset për popullin e vet dhe fëmijt e tij.
    -Dhe,e tretaurthemelin e kësaj shtëpie të shejte të kombit tonë që do mbajë emrin e figures më të shejte shqiptare-Nanes Tereze,e ka vu ai i cili e ka vu gurthemelin dhe e ka ndërtuar këte vend të bekuar-me emrin Republika e Kosovës-i madhi dhe i paharrueshmi ynë Dr.Ibrahim Rugova.
    Kush jemi ne,të vdekshmit e rëndomt të kësaj bote të vejmë në pikëpyetje dhe në lojë verdiktet e shejta të Presidentit tonë dhe të Shejtës tonë-Pajtimtare Nanes Tereze.

P.s.Fisnik edhe unë, me prejardhje fetare jam i besimit tënd fetar-por mos harro se jemi pasardhës edhe të do burrave dhe grave që kanë folur dhe menduar arbrisht,ilirisht dhe shqip,para të cilëve mbarë bota përkulet dhe i nderon.Mos harro,para ca ditësh në Londër- nga një gazetë e madhe londineze-Nana Tereze është shpallur personalitet i shekullit 20-t në botë.

Të përshëndes dhe pres muhabet burrash !!!

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Thjesht nje Foto (po e zbus kriterin) sjelle te ndonje Xhamie ne Prishtinë ne diten e premte ,ora 13:00 - mesditë,nese gjen diqka te tillë ateher te premtoj se do ta braktisi kete forum dhe do iki...
    Ore kot te pyes, pushim e kini ju te premten?
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-10-2006
    Postime
    992
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Nuk e kemi pushim, po e bejm pushim.
    Urrejtja ndaj armikut, dyfishon forcën e një populli

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Shpat Berisha O Fisnik djali ?,

Nuk kanë qenë,nuk janë as që do të jenë shqiptarët e Kosovës dhe të Shqiperisë,çfarë do të doje ti shihje ti dhe disa të nderuar këtu. Pastaj,ato përqindje që i përmend aq shpesh,janë krejtësisht të pabaza. Kush dhe kur ka bërë një regjistrim të këtillë në Kosovë (përkatësia fetare),kur ne qe 27 vjet e ca nuk kemi fare regjistrim popullsie dhe në fakt as që dijmë sa jemi gjallë në këtë vend.
    Per Statistika te popullsis Islame,nuk kam qfar sepse nje fakt i tillë eshte Notorë ...

Pastaj,euforia yte rreth pjesëmarrjes së besimtarëve në rituale të faljes,është tejet intriguese dhe tërësisht e pa sakt. Me bindje të plotë- ta thot Shpati se:- në Prishtinë sidomos,pak kush qanë kokën për fe e sidomos për modelin e fesë që ti dhe disa miqë tanë në këtë Forum të nderuar propagandoni.
    Jam Kurrioz se ne qfar ambienti te jetes jeton ti ,nese je si shumica e rinis Prishtinasa "Sistem i Jetes se Lakuriqit - Diten Flejn dhe ne Mbremje zgjohen ,ateher te arsyetoj kete vlersim tendin,sepse nuk mund te me japesh nje vlersim preciz nga nje kendevshtrim te pozicionit "Diskoteka" sepse aty dihet mirfilli se nuk ka vend feja dhe as qe tenton te zhytet ne ato ambiente sataniste...
    Vlersimi me adekuat duhet te mirret ne ato vende strategjike qe kan karakter Intelektual,siq eshte Univerziteti i Prishtines,sepse ne keto ambiente vlersohet cilesia e nje Ari apo Argjendi...

Ne Univerzitetin e Prishtines ,konkretisht ne Fakultetet e ketij institucioni,per dy here me radhe ne vitet e pas luftes nje Organizatë qe perbehet me nga Aktivist (student) qe kan edukat Islame ,udheheqin senatin e ketij Univerziteti...dhe plus ne zgjedhjet e fundit jan ne Kualicion ne udheheqje te ketij Univerziteti...

Trendi I studenteve te ketij Univerziteti,drejt te informuarit ne Islam dhe praktikimit te tij ,eshte poashtu per tu admiruar,sepse kemi nje vetedijesim intelektual te mases se studenteve te lamive te ndryshme ne per fakultete...

Vetem shko dhe shiko ne ndonje Xhuma ,tek Xhamia e Muhaxhereve ,ateher do bindesh me kontrastin e perqindjeve te atyre qe shkojn ne kete Xhami(sepse gjendet ne mes te Fakulteteve qe kan mobilitet me te madh te studenteve...ateher do te verejsh se mbi 70 % e xhematit te kesaj Xhamie jan student,qe berbejn natyrisht shumicen absolute te xhamis ,qe mbushin 3 katët klesaj Xhamie per qdo te premte...

keshtu qe pohimi juaj nuk qendron ,mund te me thuash per mentalitetin Diskotekar dhe asesi me ndonje mentalitet te ndershem...

Ajo që po reklamohet se :-xhemati nuk vend ku të falet dhe falet në sheshet e Prishtinës,e para nuk qendron fare-një xhami po renovohet dhe -o burra u bë nami dhe të dalim në ish Sheshin Vëllaznim-Bashkim dhe të bëjmë Namaz-protest,
    Si do qe te jetë,kjo ka te beje direkt me temen qe po diskutohet,sepse ne munges te nje Xhamie ,Xhemati detyrohen te falen Rrugeve,dhe ky akt nuk eshte bere per shkaqe marketingu apo propagande,por thjesht nje perfundim me sukses i nje Obligimi fetar siq eshte Xhumaja ,dhe vend lokacioni nuk ka rendesi se ku kryhet ky obligim,por me rendesi eshte qe te kryhet me kohe,dhe falja e rrugeve nuk eshte diqka e jashtezakonshme ne Prishtine....sepse ne disa vite te pas luftes falja Trotuareve eshte e njohur ,ne Xhamin qe gjendet ne rrugen Bill Clinton,ka stacioni i autobuseve...

Ne ket xhami nje mase e konsiderueshme falen ne trotuar,madje per gjat kohes se faljes se Xhumas mbyllet kjo pjes e rruges qe kalojn njerzit...

Nese je nga prishtina ,konsideroj se duhet te jesh i njohur me keto info me heret se sa tash qe te informova,,,por kemi perjashtim nese bene Jetë Lakuriqash ateher te arsyetoj qdo mangesi te vlersimit ditor qe bene ,sepse thjeshte per qdo gje qe ndodh diten mund te jesh i fjetur (mos i kupto keto si ofendime sepse jan reale dhe sistem jete tek nje pjes rinie)

-E pakta që mund të them, -e pa hijshme dhe vullgare për një vend dhe komb që ka synim jetësor dhe pikë reference të vetme-Perendimin dhe vlerat e tij demokratike që fundja i bënë këtij populli të mundëshme- të jetojë në liri dhe demokraci në tokën e vet.
    Qka quan dhe konsideron ti vlera demokratike dhe perendimore???

tregom se jam kurioz ne kete qeshtje!!!

- E dyta,Fisnik më habitë pozicioni juaj rreth Katedrales së Nanes Tereze.
    Gjimnazi ,të cilin ju disa aq shumë e ankoni,ka qenë një godinë krejtësisht e amortizuar,me një histori tejet trishtuese (thuhet se ka qenë komanda e shtabit të ushtrise së kuqe jugosllave pas LDB,e cila ka masakruar mbi 45.000 shqiptarë),dhe,nuk e thoni trjetren- që Ipeshkëvia e R.Kosovës ka siguruar mjetet për ndërtimin e një godine të vërtetë për këtë Gjimnaz,sepse është krejt e natyrshme,që Ipeshkëvia jonë të kujdeset për popullin e vet dhe fëmijt e tij.
    -Dhe,e tretaurthemelin e kësaj shtëpie të shejte të kombit tonë që do mbajë emrin e figures më të shejte shqiptare-Nanes Tereze,e ka vu ai i cili e ka vu gurthemelin dhe e ka ndërtuar këte vend të bekuar-me emrin Republika e Kosovës-i madhi dhe i paharrueshmi ynë Dr.Ibrahim Rugova.
    Kush jemi ne,të vdekshmit e rëndomt të kësaj bote të vejmë në pikëpyetje dhe në lojë verdiktet e shejta të Presidentit tonë dhe të Shejtës tonë-Pajtimtare Nanes Tereze.
    Qdo gje rreth Rugoves dhe Nenes Terez , tek une ke nje kendveshtrim tjeter dhe aspak te ngjajshem me kendveshtrimin tend ....por kjo nuk ka te beje me temen...
    P.s.Fisnik edhe unë, me prejardhje fetare jam i besimit tënd fetar-por mos harro se jemi pasardhës edhe të do burrave dhe grave që kanë folur dhe menduar arbrisht,ilirisht dhe shqip,para të cilëve mbarë bota përkulet dhe i nderon.Mos harro,para ca ditësh në Londër- nga një gazetë e madhe londineze-Nana Tereze është shpallur personalitet i shekullit 20-t në botë.

Të përshëndes dhe pres muhabet burrash !!!
    Megjithatë Historia e sinqert njef figura me te shenjet dhe me te rendesishem se Nena Terezë per Kombin Shqiptar,keshtu qe duhet te kemi rrespekt proporcional ndaj te gjithe heronjeve te kombit...

Sepse Nje Adem Jashari ,per mua eshte me Hero dhe me i rendesishem dhe i rrespektuar se sa nje Nane te Tereza ...Dhe te mos flasim per Ibrahim Rugova (Dalai Lama - Clone)
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 28-07-2008 më 12:30

Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Jo, ne ket kohë hajm Drekë NE

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-06-2008
    Postime
    83
    Z.Fisnik,

E pakta qe mund te pergjigjem eshte: me ke zhgenjyer !

Ne fund te postimit tim,te jam lutur te flasim si burrat.Fisnik ,burrat flasin me fakte dhe argumente edhe ne rastet kur nuk pajtohen . Ata,edhe fjalte e fundit dhe te renda cofshin, i pertypin shumehere,para se ti thone.
    -Sincerisht te desheroje,te kesh shume kohe per mesim per te nxen dije.O djale Fisnik !-edhe ai sundimtari dhe profeti i Arabise,qe ti e adhuron aq shume (problemi yt), e ka pasur nje porosi te pare dhe me kryesoren,
    :-lexo,lexo dhe meso...
    -Ke nevoje ta kuptosh realitetin,i cili per fatin tone te keq-eshte krejt tjeter nga ai qe ne do te kishim dasht.Ne kete pergjegjje tenden-ka gjithecka,por mungojne faktet dhe argumentet.

p.s.jam ca si i mocem,per ato epitetet qe mi ke dhuruar,por magjithate te falemnderit dhe shendet!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Lioness : 28-07-2008 më 17:36

Faqja 36 prej 48 FillimFillim ... 26343536373846 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •