Close
Faqja 32 prej 48 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 311 deri 320 prej 475
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-06-2008
    Postime
    83
    Zarathustra,a thua ishin të tillë edhe Naim,Abdyl dhe Sami Frashëri,Eqrem Çabej,Esat Mekuli,Ahmet Zogu e shumë e shumë të tjerë.Është turp e për faqe të zezë kjo që shkruani ju disa.Nuk janë shqiptarët e besimt islam ata që mendja e jote e sëmuar ose e droguar ose e paguar i cilëson me këto lloj atributesh.
    Turpi e faqja zezë e shqiptarisë,mund të jeni ju disa në këtë Forum të nderuar, që herë bëhi fundamentalist i njërës apo fesë tjetër.Afroni mendtë se për zoten jeni bër me ju ankuar.

Kujtoni pakëz parardhësit tanë sa ishin para nesh... dhe turprohi

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2007
    Postime
    78
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jo une pergjigjem, se e pranoj realitetin.
    As myslimanet e as te krishteret, por fashizmi i qetnikeve xhelate serbe medhenj.
    Mendimi tendencioz gjithmone gravon ne drejtim te ndryshem nga e drejta, dhe me kete te ben qe te shohesh gjerat gabim.

1. Kisha Ortodokse therriste ne lufte kunder Shqipetareve(

http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=275004

http://www.kosova.com/artikulli/44454)

http://www.kosova.com/artikulli/30537

http://www.b92.net//eng/news/politic...3&nav_id=47681
    )

2. Kisha Ortodokse ende e quan terrorist Hashim Thacin perkunder zbutjes se fjaleve nga tjeret(
    http://www.freerepublic.com/focus/f-news/2047144/posts
    )

3. Organizatat terroriste sot jane ngusht te lidhura me kishen Ortodokse si psh. Garda e Car Lazarit -
    psh. ne lajmerimet e tyre ata thone se lufta te cilen do ta bejne tash pas pavaresise ne Kosove eshte lufte fetare kunder "Ekstremisteve Islamist Shqipetare ". Dhe se lufta ne Kosove ka qene lufte fetare..
    Lexo per me teper http://www.nacional.hr/articles/view/34170/

Partite Politike si SRS qe per disa pike nuk i fituan zgjedhjet, Organizata OBRAZ qe lufton per kthimin e Krishterizmit si fe Shteterore dhe udheheqjen nga Serbet etnik - http://bs.wikipedia.org/wiki/Ota%C4%...i_pokret_Obraz)

4. Kush e vendosi flamurin Serb pikerisht ne Xhami ne Mitrovice para 2 muajsh(http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=303759).

5. Gjithmone shenja e kryqit tek nje Serb ka sinjalizuar nacionalizem, ai qe ka jetuar ketu ne Kosove kete e di shumeee mire.

6. Amfilohije e puth varrin e nenes se Karaxhiqit dhe lidhja e fese me nacionalizmin Serb(http://www.b92.net/info/vesti/index....&nav_id=174072)

7. Arkani dhe Kisha Ortodokse(http://www.medijaklub.cg.yu/zanimlji...01-00/27-4.htm
    http://zeljko.raznatovic.free.fr/pravoslavlje.htm)

Atij qe i intereson mund tju sjell ende sa te doni qe te kuptohet drejte sa i lidhur eshte nacionalizmi Serb me kishen Ortodokse.

Kete e them me 0 urrejtje dhe shume pragmatizem e jo me tendenca dhe urrejtje.

Per kete teme te lutem leje anash perkatesine tende fetare dhe vazhdo diskutimin si i paanshem nese jo per hir te diskutimit atehere per hir te deshmoreve per te cilet duhet te kemi kujdes. Per shkak se nese vazhdon ne kete drejtim je duke e justifikuar njerin prej motiveve kryesore te luftes dhe masakrave Serbe ne Kosove.

Mos te keqkuptohemi. Une ketu nuk po flas per Ortodoksine ose Krishterizmin, ketu po flas per veprimet e Ketyre Ortodoksve Serb ne emer te fese se tyre. Keta dhe feja e tyre jo doemos jane kompatibil mes veti, aq sa Bin Ladeni dhe Islami.

Kriminelet per justifikim te veprimeve te tyre duhet te perdorim nje arsyetim "qiellor" qe i ben te sigurt qe po e bejne dicka te shenjte. Kete frymezim shpeshhere e gjejne ne verzionin e tyre fetar.

PS: Me pak urrejtje edhe paragjykime ju lutem.

Pershendetje.
    Ndryshuar për herë të fundit nga A_C : 24-07-2008 më 07:07

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin
    Kur i pyesin ça sekti janë, përgjigjen se janë mazllëma safi, por janë BURRA dhe burri nuk bie në gunjë.

Një sulltan njëherë u jepte këshilla vezirëve: Shqiptarët mos i bëj të gjunjëzohen nëse nuk u pret kokën më pas se të marrin hak.

Po këta krimba, veshtullorë, apo lloje tjera zvarranikësh, nuk kanë as kujtesë historike, as nderi e burrërie.
    Mëkat ça shpirti ka marrë më qafë fryma aziatike!!!
    Burri i bjen ne gjunj Zotit , nuk i bjen njeriut . Kujdes mos tjuv turperoje Zoti me burrnin tuaj.
    E ju te tjeret mos me folni per kanune se vet nuk e praktikoni , jeni ber gra te grave dhe sherbetor te grekve e italianve.

Papa i Vatikanit duke puth token (perkul njekohsisht)
    http://newsimg.bbc.co.uk/media/image...03bodapjpg.jpg

Puthja e dores tek krishteret (perkulja) ndaj njeriut ( priftit)
    http://nazret.com/blog/media/blogs/new/1.jpg

http://cache.daylife.com/imageserve/...V187k/610x.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...ire_Falcão.jpg

Cila esht me mire ? Perkulja ndaj njeriut ose perkulja ndaj Zotit .
    Ndryshuar për herë të fundit nga Renea : 24-07-2008 më 07:26
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga deshmuesi Lexo Postimin
    Po si shpjegohet qe 95% e te gjithe diskutanteve ne kete teme, te cilet jane kosovare dhe i peraksin religjionit mysliman, jane kunder jush??!?!?!? Nuk e di se si kini akoma fytyre dhe diskutoni. Gjithshka eshte no coment. Kush ka dy pare mend hesht..por ju jeni nga ata qe propogandoni parajsen islame, dhe vete jetoni ne "ferrin" amerikan.
    Si shpjegohet qe Allahu, perendia juaj, ju ka lene ne mjerim, ne fukarallek, ne dembelizem dhe pisllek. Bile ju jeni aq te verber sa kete mallkim qe kini e quani bekim nga allahu, dhe mendo per nje cast se si do te ishte, sikur e gjithe bota te jetonte ne kete nivel mjeran ne te cilij jetojn popujt nen islam. Tani ec e disktuo me ju. Ti jeton ne amerike si nje njeri qe zemren e ka te mbushur me helm per ameriken, edhe pse ky vend (armik) te pranoi me nje vize. Eh sa te ngatruar qe jeni sa dhe ato qe thoni nuk i veproni. Menjane i thoni amerikes armike, me anen tjeter paguani me cdo cmim qe te jetoni atje. Me vjen gjyna per ty Gost, sepse ke karakter teper te dobet saqe mohon vetveten dhe perzgjedhjen e besimit tend. Per ty dhe per te gjithe ata myslimane qe llapin kunder amerikes, por qe per ironi te fatit jetojne ne perendim, ju them se, jeni njerzit me te dobet dhe me hipokritet qe mund te kem njohur. Sepse kini vene dollarin dhe euron, para Allahut dhe kuranit.
    Si duket se nuk e kuptove as postimin tim po as videon qe ta solla.
    Nejse edhe pse nuk kam kohe, do te mundohem te te japi nje pergjigje sa i perkete fjaleve qe gejnden tek parate amerikane pra "IN GOD WE TRUST"!
    Askush nuk e mohon fakrin qe amerikanet besojne ne Zot, por parashtrohet pyetja se kush eshte Zoti i tyre ( te pakten Zoti i njerezve qe rijne pas dizajnimit dhe shtypjes se parave amerikane ).
    Historikisht dime qe edhe sumeret, edhe babilonasit, persianet, indianet, kinezet, romaket, iliret, hunet etj etj kane besuar ne Zot, kete nuk mund ta mohojsh.
    Kur kane qene te pyetur ne ate kose se a besojne ne Zot, te jane pergjigjur se "po, besojme ne Zot", dhe kur kane qene te pyetur kush eshte Zoti juaj, jane pergjigjur: " Zoti i Diellit, i henes, i lumit, i llumit, i eres, i detit , Zoti i spinakut ( popaji ), Zoti i prasit, i barit, Zoti i kesaj e Zoti i asaj. Pra besimi i tyre ka qene politeist.
    Tani parate amerikane qe me permend ti kane me miliona simbole pagane dhe asnje simbol te krishterimit, HIQ, NULA , NADA, ZIP, NO ONE etj etj po kane fjalite " In God We Trust" !!!
    Hmm kujt Zoti i besojne keta njerez qe shtypin parate amerikane, Zotit simbolet e te cilit nuk gjenden aspak tek parate oseeeeeeeeeeee ZOTIT SIMBOLET E TE CILIT GJENDEN ME SHUMICE TE PARAT AMERIKANE , PRA ZOTIT PAGAN!!!
    Mendo mire e me jep pergjigje!
    Ate videon e postova edhe me nje qellim tjeter qe tju tregoj se juve jeni akoma terrorista me te medhej se muslimanet, para se te rezohen kullat ne menyre figurative rezimin e tyre e keni paraqitur tek parate!
    Shikoj mire Dollaret, 5 dollareshi paraqet ne menyre te fshehur kullat binjake, 10 dollareshi, njeren kulle ne zjar, 20 dollareshe te dy kullat ne zjar, 50 dollareshi shembjen e kullave dhe 100 dollareshi tymin e mbetur pas shembjes.
    KEto para nuk ua shtypen muslimanet jo, i shtypet vet dhe vet i futet ato simbole aty para se te ndodhin ngjarjet si dhe me tonelata simbole pagane dhe me fol mua se cfar shkruan ne ato para, mua qe i kam cdo dite ne xhep, mitregon parate amerikane qe ne ender nuk i ka pa.
    Dhe nese dikush mendon se ajo eshte koincidence, ate person e ka kaplu vetetima.

Me Repekt GV_USA

P.S. " Per kuriozite kush deshiron te shikoj kete video urdheroni e klikoni tek videoja e poshtme "

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Ore, asaj katedrales ti vini nje rrufepritese se mos e pesoje si ajo minareja e Kurshunli xhamise.
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Jo une pergjigjem, se e pranoj realitetin.
    As myslimanet e as te krishteret, por fashizmi i qetnikeve xhelate serbe medhenj. Si te mendosh se je me i mire se te tjeret, ke bere hapin e pare drejt krimit, shembuj ke shume ne histori. Kjo nuk ka filluar me Milloshevicin e Mlladicin por me supremacistet e tipit Muhamed, Hitler, Musolin etj. qe kane dashur te sundojne duke shtypur te tjeret dhe lirite e tyre. Drejtesia vonon, por ne FUND VJEN.

Kush e ka ndalur Milloshevicin e Mlladicin saudat e juaj apo perendimoret?
    Shqiptari nuk i gjunjezohet as serbit, as turkut e as arabit, kjo na ka quar ne fitore dhe ndihma e aleateve (miq te vertete, miku i vertete ne kohe te veshtira, e jo 'miq' si islamiket qe na lane e ia mbathen me te katrat ne azi). Tradite e shqiptarit nuk ka qene kurre qe te nenshtrohet, por qe te luftoje dhe qe te bjere ne fushen e nderit. 500 vjete nen thundren islamike te ndare ne vilajete, pashalleqe, krahina, robe te islamit, e sheh perseri kemi mbijetuar edhe pse te plagosur me shume plage.
    Me ty as qe du te diskutoj sepse je nje cope njeriu tape nga trute!
    Askush nuk i ndali, e lane te lire te bej cfar te kete qef!
    Gjaku i atyre 8000 muslimaneve nuk eshte vetem ne duart e Mladicit ose Milloshevit, ose kti m.utit qe e burgosen , eshte po ashtu edhe ne duart e 1500 ushtareve kristijan FRANCEZ ( katolik si puna jote ) qe lejuan ajo masaker te marri pjese para syve te tyre !!!!
    E Sa i perket a.s. Muhamedit , ti as tek qimja e sjetullave nuk mund ti vish. Ti je nje ZEROOOOOOOOOOOOOOOOOOO e madhe qe Beson se Toka eshte e vjeter 6000 VITEEEEEEEE.
    Ti je nje njeri qe mendon me gangliona dhe beson se TOKA u krijua para DIELLITTTTTTTTTTTTT.
    Andaj nuk ka arsyeje njeri te flasi me ty sepse ke IQ = 100000000000000 * 0 !!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Myslimanet ishin bythegrisur ne Ballkan, shoqeri pa asnje lloj force, organizmi dhe fuqie per te ber lufte, llumi i kombeve Ballkanike, cfare krimesh do benin myslimanet, kur nuk i benin dot?

Por kur kishin ne dore edhe kane bere e jo pak. Kane vrare myslimanet e Bosnjes njerez te pafajshem, Serbe e Kroate sa te duash. Po sigurisht ishin me te dobet dhe u vrane me shume. Edhe ne Kosove gjate L2B, jane vrare e spastruar civile serbe sa te duash, madje edhe kampe perqendrimi kishte ne Prishtine. Une nuk e them kete si kritike, perkundrazi, ne beme ate cfare duhet te benim per te mbijetuar, dhe ta bejme perseri sot duke zhdukur islamin dhe bere aleance te perhershme me boten perendimore, por mos na fol per njerzillek e civilizim sidomos ne emer te nje kulture barbaro-kafsherore e njohur per filozofine e saj anti-jete, le te rrime shtrember dhe te flasim drejt.
    Ti krejt postimet i ke me urrejtje ,racizem, islamofobi e gjithçka tjeter negative , asnje shkrim pozitiv tendin nuk kam lexuar ketu ne forum.

Na flet per perendim e nuk po e din se kemi sa e sa njerez qe jetojm me dekada ketu dhe e dijm se çka eshte perendimi ,kultura e tyre e gjithçka tjeter.

Me kete urejtje çka po shkruan ti nuk po dallohesh nga disa fise te afganistanit primitiv , i vetmi dallim eshte se ata jane trullana krejt e ju po perdorni dinakeri.Ti nuk dallohesh as nga partite raciste qe gjenden ne evrope, deri dje partite raciste ne evrope thonin gjithçka per çifutet por tash cionistet ja'u kane shti dy kembet ne nje kepuc e nuk beni ze me.Viktima e radhes per racistat pasi nuk guxojn te prekin te çifutet me jane muslimanet.

Asnje politikan evropian (po flas per politikan te moderuar) nuk e sheh evropen me ndikim nga vatikani apo ndonje fe tjeter.
    Evropen te gjithe politikanet e njerezit me mendje te shendosh e shohin pa racizem , urrejtje e gjera tjera negative.
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga only truth Lexo Postimin
    Ti krejt postimet i ke me urrejtje ,racizem, islamofobi e gjithçka tjeter negative , asnje shkrim pozitiv tendin nuk kam lexuar ketu ne forum.

Na flet per perendim e nuk po e din se kemi sa e sa njerez qe jetojm me dekada ketu dhe e dijm se çka eshte perendimi ,kultura e tyre e gjithçka tjeter.

Me kete urejtje çka po shkruan ti nuk po dallohesh nga disa fise te afganistanit primitiv , i vetmi dallim eshte se ata jane trullana krejt e ju po perdorni dinakeri.Ti nuk dallohesh as nga partite raciste qe gjenden ne evrope, deri dje partite raciste ne evrope thonin gjithçka per çifutet por tash cionistet ja'u kane shti dy kembet ne nje kepuc e nuk beni ze me.Viktima e radhes per racistat pasi nuk guxojn te prekin te çifutet me jane muslimanet.

Asnje politikan evropian (po flas per politikan te moderuar) nuk e sheh evropen me ndikim nga vatikani apo ndonje fe tjeter.
    Evropen te gjithe politikanet e njerezit me mendje te shendosh e shohin pa racizem , urrejtje e gjera tjera negative.
    Ti mos e ndjen veten si Arab apo Zezak qe te dukem une racist? Apo ke qejf te ndihesh si ata qe te vuash dhe emocionohesh si dhe te aplikosh moralin e tyre prej viktime?

Cfare te shkuaj une per ata qe i thone vetes shqiptare dhe qe na e kane qelbur kulturen, tarditen, zakonin e cdo gje shqiptare me kulturen e ndyre arabo-magjype? Cfare te flas une per ate kulture qe i kthen shqiptaret ne kombin e fundit qe Europa kerkon ta shoh ne BE, per kulturen qe i ka lene shqiptaret kombin me te pa-arsimuar dhe paedukuar ne Europe, qe i ben te falen ne gjuhen e magjypit te Arabise dhe qe te jetojne jeten si arab? Cfare te them une per ca turq qe i thone vetes shqiptar qe kerkojne te na bejne aleate me kulturen me anti-amerikane sot ne bote, pra qe jane te orientuar totalisht kunder interesit kombetar shqiptar?!

Ju keni sa e sa njerez qe jetojne ne Europe por asgje s'keni mesuar prej saj, prape te orientuar nga kultura arabo-islamike jeni?

Mua s'me intereson sesi e shohin politikanet europiane Europen, por me intereson sesi shqiperia eshte zhytur ne kulturen e arabit dhe magjypit dhe eshte kthyer ne nje komb oriental, duke humbur shume aspekte te identitetit dhe autoktonise se saj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Nganjehere hyj ne (nenforumet) Boten (pa)Shpirterore te disa "fetarve"
    Postime
    700
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Ti mos e ndjen veten si Arab apo Zezak qe te dukem une racist? Apo ke qejf te ndihesh si ata qe te vuash dhe emocionohesh si dhe te aplikosh moralin e tyre prej viktime?

Cfare te shkuaj une per ata qe i thone vetes shqiptare dhe qe na e kane qelbur kulturen, tarditen, zakonin e cdo gje shqiptare me kulturen e ndyre arabo-magjype? Cfare te flas une per ate kulture qe i kthen shqiptaret ne kombin e fundit qe Europa kerkon ta shoh ne BE, per kulturen qe i ka lene shqiptaret kombin me te pa-arsimuar dhe paedukuar ne Europe, qe i ben te falen ne gjuhen e magjypit te Arabise dhe qe te jetojne jeten si arab? Cfare te them une per ca turq qe i thone vetes shqiptar qe kerkojne te na bejne aleate me kulturen me anti-amerikane sot ne bote, pra qe jane te orientuar totalisht kunder interesit kombetar shqiptar?!

Ju keni sa e sa njerez qe jetojne ne Europe por asgje s'keni mesuar prej saj, prape te orientuar nga kultura arabo-islamike jeni?

Mua s'me intereson sesi e shohin politikanet europiane Europen, por me intereson sesi shqiperia eshte zhytur ne kulturen e arabit dhe magjypit dhe eshte kthyer ne nje komb oriental, duke humbur shume aspekte te identitetit dhe autoktonise se saj.
    Prap ti ke me ja fut kodrave dikah se nuk din çka te thuash.
    Une e ndjej veten shume ma shume Shqiptar se ti , apo ndoshta duhet ta quajm Shqiptar vetem pse ka urrejtje palidhje , apo racistat duhet te behen heronjet tane. Ti po flet per evrope e po i harron vlerat e saj e po merr vlera afganistanqe.
    Une veç te tregova se me racizmin tend sidomos si po shprehesh kunder muslimanve Shqiptar ashtu palidhje nuk ke kurgjo dallim nga talibancat .Ti edhe talibancat i shihni vetem dy ngjyra . Edhe disa musliman primitiva por qe nuk jane talibanca kane ma shume kulture evropiane sesa ti.

Edhe une jam racist ne nje menyre tjeter por jo sikur ti. Une i urrej racistat , ka shume racista zezak e arab qe vetem popullin e tyre e dojn , ka shume gati krejt jane racista shkijet e greket. Kta njerez i urrej ,une nuk kam nevoj me urryer krejt boten ,nuk kam nevoje te urrej lindje e perendim ashtu veç si po me teket mua.
    Une i urrej te kqijat e njerezve , jam racist ndaj shkijev e milloshave por kurr nuk dua te behem racist sikur ata. Per çka do te jetoja jeten time , per tu bere diçka çka urrej ,ajo nuk jete eshte ferr i vertet te jesh millosheviç.

Shqiptaret nuk duhet te kultivojn racizem por nje nacionalizem te arsyeshem

Une 20 vjet kam jetuar rrit ne Prishtine asnjeher skam pa zezak apo arab , kur kam dal ne evrope i kam pa me tonelata per here te pare.
    Une nuk jau kam derguar zezakt e arabt e dreq e te bir evropianve , vete perendimoret per interesat e tyre jane perzier me te gjitha racat a kupton ti a jo.

Eshte politika e evropes dhe e shtetev tjera perendimore me u lidh me lloj lloj race, a kinez a magjup a gjithçka tjeter shko kritikoj ata atje mos na shurdho neve Shqiptarve.

Per te gjitha pengasat dhe demet qe nau kane shkaktuar neve duhet ti fajsojm fqinjet tane dhe dreqin rus. Ndoshta kishe me thane mos te na japin pavaresine neve Kosovarve se paskemi fe islamin, kur nje Shqiptar (shpresoj se je) shkruan ne kesi menyre , na kushtezon te drejtat tona per nje interes te ku me dite kujt atehere çka te presim nga shkije e grek dhe miqt e tyre.

Mirembetsh.
    SE KENDUAM "LET IT BE"

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Damastioni Lexo Postimin
    Unë do të isha shumë i kënaqur po të më jipej mundësia të flija deri në ora 14.00 por unë në atë kohë punoj, se duke fjetur e falur nuk kam mundësi të jetoj unë.

Bash po më interesojka të dij se në cilën Xhami qenke falur në trotuar në Prishtinë.

përpos gjatë bajramit nuk bëhet në Prishtinë aq tollovi sa të falen besimtarët nepër trotuare.
    Pasi qe Sot ishte Ditë e Premte,ti solla disa Foto te Bera pikerisht Sot ne Diten e Premte ,ne te cilen dite Muslimanet falin xhuman ne menyre masovike...

keto foto jan bere sot ,para parlamentit te Kosoves,ne Xhamin e quajtur "Xhamie e Qarshis"...

Te premtoj se do te te sjelli edhe foto te tjera ,pikerisht per ty...d.m.th enkas per ty jan bere keto foto...
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura   
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Faqja 32 prej 48 FillimFillim ... 22303132333442 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •