Close
Faqja 31 prej 48 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 301 deri 310 prej 475
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Ka ardhur koha qe te pakten Shqiperia te marri masa te forta anti-islam.
    Domethënë me pak fjalë, shyqyr që na iku Enveri që të kemi liri feje.

Ca flisni kshu se po bëheni më keq se kta 2-3 ekstremistat islamik të forumit.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Qyfyre, islamizmi është i lidhur shumë ngushtë me injorancën. Aty ku lulëzon injoranca, për karshi ka islamizmin ekstremist. Kudo nëpër Shqipëri.
    Edhe ndërmarrja e ndonjë veprimi të tillë ekstremist si ndalimi i islamikëve, nuk është me vënd. Mirëpo mund të bëhet mjet i domosdoshëm nëse merr përmasa të mëdha. Sfida kryesore e elitave duhet të jetë edukimi i popullit.

Nuk mundesh me mjete demokratike të ndalosh një sistem antidemokratik.
    Nuk mundesh me fjalë të bindësh të tjerët se të vrasësh njerëz për zotin është gjë e mirë se shkon në xhenet.
    Të dhënat e antidemokracisë në islam, janë shumë alarmuese. 1/3 e islamikëve britanikë mendon se duhet aplikuar ligji i sheriatit.

Shumica e islamikëve mendojnë se po "tradhëtove" besimin e tyre, duhet të vritet "tradhëtori".

Shumica e islamikëve mendojnë se ata që ofendojnë profetin e tyre dhe besimin, duhet të burgosen.

Shumica e islamikëve janë antiperëndimorë. Dmth anti-sistem perëndimor.
    Shumica absolute e islamikëve janë antisemitistë.

Dhe për tu përgjigjur te shembulli në lidhje me Bollanon, ki kujdes se nuk është qëndrim fetar, po nacional. Ai (nëse) mendon të bashkohet me Greqinë, këtë e bën për arsye kombëtare dhe jo fetare.

Shembulli koherent në lidhje me islamin do të ishte:
    Të gjitha shtetet katolike të bashkoheshin në një të vetëm.
    Të gjitha shtetet ortodokse të bashkoheshin në një të vetëm.
    Të gjitha shtetet protestante të bashkoheshin në një të vetëm.

Shembuj të tillë NUK KE nëpër botë. Sepse shtetet më të shumta nuk identifikohen me fenë.
    Organizimi shtetëror është i tillë që bazohet në kombe. Ndërsa vetëm për islamin nuk vlen kjo.
    Bota islamike identifikohet me pushtetin fetar, lidhjen fe-pushtet. Pushtetin dmth ta ketë feja.

Shumica e islamikëve duan kalifatin e madh që ua hoqi qafe ataturku. Këtë ujë u japin nëpër xhamira allahologët. Këtë synim, normalisht e fshehin dhe e mbajnë në axhendën e tyre.
    Qafirëve nuk ua tregojnë. Në islam, ai që është qafir, nuk konsiderohet i pafajshëm. Në islam qafirat duhet të paguajnë taksë që të mbajnë të përndriturit islamikë.
    Ezekiel 25-17.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Domethënë me pak fjalë, shyqyr që na iku Enveri që të kemi liri feje.

Ca flisni kshu se po bëheni më keq se kta 2-3 ekstremistat islamik të forumit.
    Liri feje? Zoteri ti ke nje komb qe nuk njeh, dhe nuk praktikon zakonin dhe kulturen e vet, qe edhe emrat i ka arab, qe ka orientim kulturor regresist arab, qe falet arabisht, dhe jeton nje jete me mendesi arabi. Shumica dermuese e besimtareve praktikues myslimane ne Shqiperi e sidomos jashte saj, jane anti-amerike, anti-perendim, ose shume shpejt do te jene te tille.

Hallet tona ne kete aspekt jane shume me te medhaja sesa liria e besimit. Nje komb qe kerkon progres pa vet-disipline dhe strategji te qarte perkatesie kulturoro-mendore eshte i destinuar te deshtoje.

Vet-disiplina e shqiptareve duhet te jete pikerisht pershtatja 100% e kultures dhe e menyres te jetuarit me ate perendimore, qe ne fakt eshte nje kthim ne origjine, dhe kjo menyre ka shekuj tashme qe e verteton se eshte me prodhimtare, me progresiste, dhe me e begate. Gjeneron shoqeri dhe kombe shume here me te qendrueshem dhe solid, dicka qe ne kemi shekuj qe nuk arrim ta bejme fal pisllekut islamo-evgjit.

Vetem kur shoqeria shqiptare te jete e tille ajo do jete vibrante, e suksesshme dhe do siguroje mbijetesen e saj nder shekuj.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Zarathustra. Lexo Postimin
    Nqs ne nuk disiplinojme vetveten islami do te na lere nje dite pa aleat, pa miq, pa mbeshtetje....
    Do te kemi 'aleate' monstrumet islamiko fashiste qe do na kthejne ne kamikaze dhe kunder te gjithe botes demokratike dhe te lire!...

http://www.thebuggyprofessor.org/upl...%20Violent.jpg

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Dhunuesit ftojn ne paqe , kush i beri gjith kto tmerre ne Ballkan , muslimanet ose te krishteret ?
    Mundesh edhe mos te pergjigjesh fare , nese te vjen rend ta pranojsh.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Keta islamiket e duan me thuper si grate qemotit,se vetem ashtu vene mend.
    Ca ishin gjithe ata ne rruge si lypsa, po ky eshte turp per shqiptarin, te zhgerryhet rrygeve si lamash. Po ata do jene turq se sma ha mendja te bjere shqiptari aq poshte.
    Ju islamikeve ju duhet vene kanuni me detyrim, se vetem ai ju sjell ne rruge te drejte e nuk do beni si gra te liga forumeve apo te zhgerryheni rrugeve te qyteteteve,se sdo ju lene 'Mustaqet' .
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    E ke lexu Edit Durhamin mer?
    Aty në i vend thoshte se kishte ardh koha e faljes edhe do faleshin kta myslot oficerë (nuk e di në ça vend ishte), edhe po e bënin ritin në këmbë. Me një fjalë e masakruan fare të ngriturit e sumës përpjetë.

Kur i pyesin ça sekti janë, përgjigjen se janë mazllëma safi, por janë BURRA dhe burri nuk bie në gunjë.

Një sulltan njëherë u jepte këshilla vezirëve: Shqiptarët mos i bëj të gjunjëzohen nëse nuk u pret kokën më pas se të marrin hak.

Po këta krimba, veshtullorë, apo lloje tjera zvarranikësh, nuk kanë as kujtesë historike, as nderi e burrërie.
    Mëkat ça shpirti ka marrë më qafë fryma aziatike!!!
    Ezekiel 25-17.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Dhunuesit ftojn ne paqe , kush i beri gjith kto tmerre ne Ballkan , muslimanet ose te krishteret ?
    Jo une pergjigjem, se e pranoj realitetin.
    As myslimanet e as te krishteret, por fashizmi i qetnikeve xhelate serbe medhenj. Si te mendosh se je me i mire se te tjeret, ke bere hapin e pare drejt krimit, shembuj ke shume ne histori. Kjo nuk ka filluar me Milloshevicin e Mlladicin por me supremacistet e tipit Muhamed, Hitler, Musolin etj. qe kane dashur te sundojne duke shtypur te tjeret dhe lirite e tyre. Drejtesia vonon, por ne FUND VJEN.

Kush e ka ndalur Milloshevicin e Mlladicin saudat e juaj apo perendimoret?

Shqiptari nuk i gjunjezohet as serbit, as turkut e as arabit, kjo na ka quar ne fitore dhe ndihma e aleateve (miq te vertete, miku i vertete ne kohe te veshtira, e jo 'miq' si islamiket qe na lane e ia mbathen me te katrat ne azi). Tradite e shqiptarit nuk ka qene kurre qe te nenshtrohet, por qe te luftoje dhe qe te bjere ne fushen e nderit. 500 vjete nen thundren islamike te ndare ne vilajete, pashalleqe, krahina, robe te islamit, e sheh perseri kemi mbijetuar edhe pse te plagosur me shume plage.
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 23-07-2008 më 17:48

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga Julius Lexo Postimin

Po këta krimba, veshtullorë, apo lloje tjera zvarranikësh, nuk kanë as kujtesë historike, as nderi e burrërie.
    Mëkat ça shpirti ka marrë më qafë fryma aziatike!!!
    E ke tho aq mire sa ska ku te veje. Po cti besh kultures eunuke islamike dhe ketyre eunukeve qe ka mbjelle turku ne trojet e Arberit, ja me thuj ti ca tu besh, nuk jane per ti zene me dru keta e tu thuash o meso zakonet shqiptare o do hash dajak mjes,drek,darke.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    11-04-2003
    Postime
    1,348
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Myslimanet ishin bythegrisur ne Ballkan, shoqeri pa asnje lloj force, organizmi dhe fuqie per te ber lufte, llumi i kombeve Ballkanike, cfare krimesh do benin myslimanet, kur nuk i benin dot?

Por kur kishin ne dore edhe kane bere e jo pak. Kane vrare myslimanet e Bosnjes njerez te pafajshem, Serbe e Kroate sa te duash. Po sigurisht ishin me te dobet dhe u vrane me shume. Edhe ne Kosove gjate L2B, jane vrare e spastruar civile serbe sa te duash, madje edhe kampe perqendrimi kishte ne Prishtine. Une nuk e them kete si kritike, perkundrazi, ne beme ate cfare duhet te benim per te mbijetuar, dhe ta bejme perseri sot duke zhdukur islamin dhe bere aleance te perhershme me boten perendimore, por mos na fol per njerzillek e civilizim sidomos ne emer te nje kulture barbaro-kafsherore e njohur per filozofine e saj anti-jete, le te rrime shtrember dhe te flasim drejt.

Faqja 31 prej 48 FillimFillim ... 21293031323341 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •