Close
Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 122
    i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    Citim Postuar më parë nga Tironcja_BLN Lexo Postimin
    do mesoja te gatuaj:-)
    uaààà un menoja se po u tallshe kur thuje qe gatunte ai..i shkreti gjys robi do jetjith kocka do ta kesh bo

***LOVE*** Maska e Tironcja_BLN
    Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    Citim Postuar më parë nga Daniel Maker Lexo Postimin
    uaààà un menoja se po u tallshe kur thuje qe gatunte ai..i shkreti gjys robi do jetjith kocka do ta kesh bo
    hik ore ti na le rehat nuk ke shkuar akoma ne durres ti more apo atje je dhe nuk rri pa hy ne forum se te esht ber si nuse..une e mbaj mire mer esht shendosh dreqi duhet me u dopsu
    zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac

Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    hik ore ti na le rehat nuk ke shkuar akoma ne durres ti more apo atje je dhe nuk rri pa hy ne forum se te esht ber si nuse..une e mbaj mire mer esht shendosh dreqi duhet me u dopsu
    sa inat qe me ke ri: po se jam me i mir se i joti skam faj..boni cik gjimnastik mos rrini ne forum

jo mi skam ik ala se sdo me shikoje ketu,neser pun kshu qe shpi ne dark..nisem nga java par e gushtit sa qe ta shenosh ne kalendar sa dit besdisje ala do durosh nga un ktu

Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    sa inat qe me ke ri: po se jam me i mir se i joti skam faj..boni cik gjimnastik mos rrini ne forum

jo mi skam ik ala se sdo me shikoje ketu,neser pun kshu qe shpi ne dark..nisem nga java par e gushtit sa qe ta shenosh ne kalendar sa dit besdisje ala do durosh nga un ktu
    jo mer durrsak nuk je me i mire se burri im(flas per veten time)....sa do na rrish ne ate plazh te pisur mer?jo mer se e kam zemren e mire nuk te kam inta se i dua kafshet...hahahahahahahahaha(mos ma mer per keq e se ne te dy bejm keshtu shakash apo jo)

Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    jo mer durrsak nuk je me i mire se burri im(flas per veten time)....sa do na rrish ne ate plazh te pisur mer?jo mer se e kam zemren e mire nuk te kam inta se i dua kafshet...hahahahahahahahaha(mos ma mer per keq e se ne te dy bejm keshtu shakash apo jo)
    gjith kto komplimente qe me bere me skuqe..dhe icik do ndahemi nga partneret me vazhdu kshu..po puna eshte qe un e di qe per mua ti e len tatin edhe se ben naze kshu sa mos te bish ne sy me burrin,po se lej un timen per ty..jo vetem sepse eshte ma e mir,po sepse eshte kriminele e madhe,ne vorr te fut

sdi gje sa do rri sme pelqen te bej plane..ju tironcit shkoni ke plazhi kosovarve ne durrsaket i dim venet te mira!!me kismet po desh Zoti do shkoj me ja 2-3 vene te mira ket vit te bej plazh..eshte i lum anej nga kavaja dhe nje liqen qe me u la,direkt vdes
    po ju ne shpi do rrini?do beni cunin?

Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    gjith kto komplimente qe me bere me skuqe..dhe icik do ndahemi nga partneret me vazhdu kshu..po puna eshte qe un e di qe per mua ti e len tatin edhe se ben naze kshu sa mos te bish ne sy me burrin,po se lej un timen per ty..jo vetem sepse eshte ma e mir,po sepse eshte kriminele e madhe,ne vorr te fut

sdi gje sa do rri sme pelqen te bej plane..ju tironcit shkoni ke plazhi kosovarve ne durrsaket i dim venet te mira!!me kismet po desh Zoti do shkoj me ja 2-3 vene te mira ket vit te bej plazh..eshte i lum anej nga kavaja dhe nje liqen qe me u la,direkt vdes
    po ju ne shpi do rrini?do beni cunin?
    ne ne shpi mer ku te shkojm nuk kam mare pushime ne ver nga punoa po do hiki per vitin e ri nja 2 jave ne shqiperi dhe me kismet ne itali te shofim....

po mer po ti nuk e le meduket se je ti ai qe na ben gam gam ketu dhe ne te verteti do me radh me vrap ketu...
    po hajd mo ishallah ja kalon mire andej dhe befsh qef!

Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    ne ne shpi mer ku te shkojm nuk kam mare pushime ne ver nga punoa po do hiki per vitin e ri nja 2 jave ne shqiperi dhe me kismet ne itali te shofim....

po mer po ti nuk e le meduket se je ti ai qe na ben gam gam ketu dhe ne te verteti do me radh me vrap ketu
    po hajd mo ishallah ja kalon mire andej dhe befsh qef!
    ne itali ti?jo jo jo..extrakomunitare rri ku je,,jemi plot ktej!!
    un ne gjermani vetem per te vra njonin se kshu svi kurr..ma gjuh te shpifme keni

dhe mjaft punut mi mjaft gjithato lek ala sju mjaftojn..ishalla bejm qef me gjithmen ket ver se dum te shplodhemi pak!na myti puna me gjithmen..dhe budallenjt

Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    ne itali ti?jo jo jo..extrakomunitare rri ku je,,jemi plot ktej!!
    un ne gjermani vetem per te vra njonin se kshu svi kurr..ma gjuh te shpifme keni

dhe mjaft punut mi mjaft gjithato lek ala sju mjaftojn..ishalla bejm qef me gjithmen ket ver se dum te shplodhemi pak!na myti puna me gjithmen..dhe budallenjt
    jo mer se nuk punoj shume nuk du me se esht dhe vap jena tu vdek po dasma mer dasma po na vret pak...jo mer gjuha mire esht ketu po e dite nuk esht e shpifme mer....

Anëtarësuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    jo mer se nuk punoj shume nuk du me se esht dhe vap jena tu vdek po dasma mer dasma po na vret pak...jo mer gjuha mire esht ketu po e dite nuk esht e shpifme mer....
    ah e mjera ti per tu martu ca sbon robi..hec mos u merzit se ma keq nuk behet!po u be,shtrengo burrin,ti qe mundesh dhe kalon cdo gje..

per gjuhen e juj?me ngjan si nje maroken qe pin cigaren qy 12 vjec dhe ka ate kollen e trash me ta shpif..nuk eshte fare gjuh romantike!ska qe pasional ne fakt hitleri

Anëtarësuar
    01-02-2008
    Vendndodhja
    Berlin City
    Postime
    3,440
    ah e mjera ti per tu martu ca sbon robi..hec mos u merzit se ma keq nuk behet!po u be,shtrengo burrin,ti qe mundesh dhe kalon cdo gje..

per gjuhen e juj?me ngjan si nje maroken qe pin cigaren qy 12 vjec dhe ka ate kollen e trash me ta shpif..nuk eshte fare gjuh romantike!ska qe pasional ne fakt hitleri
    pse me italishtja nuk merret hic vesh folin shpejt ato dhe duket shumtut fare..por ndonji gju e bukur nuk esht gjermanishtja jo edi dhe une ket gje

Faqja 11 prej 13 FillimFillim ... 910111213 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Shën Maria e Egjiptit - 1 prill
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 22-04-2013, 00:02
  2. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27
  3. Leonard Cohen
    Nga flurans ilia në forumin Shkrimtarë të huaj
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 05-06-2007, 13:42
  4. Shkrimet e Hershme: Tertuliani mbi lutjen
    Nga Kryeengjelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 08:34
  5. Ç'është Krishti?
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 23-07-2006, 17:18

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •