sa inat qe me ke ri: po se jam me i mir se i joti skam faj..boni cik gjimnastik mos rrini ne forum
jo mi skam ik ala se sdo me shikoje ketu,neser pun kshu qe shpi ne dark..nisem nga java par e gushtit sa qe ta shenosh ne kalendar sa dit besdisje ala do durosh nga un ktu![]()
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
gjith kto komplimente qe me bere me skuqe..dhe icik do ndahemi nga partneret me vazhdu kshu..po puna eshte qe un e di qe per mua ti e len tatin edhe se ben naze kshu sa mos te bish ne sy me burrin,po se lej un timen per ty..jo vetem sepse eshte ma e mir,po sepse eshte kriminele e madhe,ne vorr te fut
sdi gje sa do rri sme pelqen te bej plane..ju tironcit shkoni ke plazhi kosovarve ne durrsaket i dim venet te mira!!me kismet po desh Zoti do shkoj me ja 2-3 vene te mira ket vit te bej plazh..eshte i lum anej nga kavaja dhe nje liqen qe me u la,direkt vdes
po ju ne shpi do rrini?do beni cunin?
ne ne shpi mer ku te shkojm nuk kam mare pushime ne ver nga punoa po do hiki per vitin e ri nja 2 jave ne shqiperi dhe me kismet ne itali te shofim....
po mer po ti nuk e le meduket se je ti ai qe na ben gam gam ketu dhe ne te verteti do me radh me vrap ketu...
po hajd mo ishallah ja kalon mire andej dhe befsh qef!
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
ne itali ti?jo jo jo..extrakomunitare rri ku je,,jemi plot ktej!!
un ne gjermani vetem per te vra njonin se kshu svi kurr..ma gjuh te shpifme keni
dhe mjaft punut mi mjaft gjithato lek ala sju mjaftojn..ishalla bejm qef me gjithmen ket ver se dum te shplodhemi pak!na myti puna me gjithmen..dhe budallenjt![]()
ah e mjera ti per tu martu ca sbon robi..hec mos u merzit se ma keq nuk behet!po u be,shtrengo burrin,ti qe mundesh dhe kalon cdo gje..
per gjuhen e juj?me ngjan si nje maroken qe pin cigaren qy 12 vjec dhe ka ate kollen e trash me ta shpif..nuk eshte fare gjuh romantike!ska qe pasional ne fakt hitleri![]()
Krijoni Kontakt