Shoh qe mendimi im paska ngjallur shume "replika"..
Uroj me gjithe zemer qe askush te mos detyrohet per hir te nje ndjenje te beje sakrifica jetesore ose te pakten edhe nqs ben te shpreblehen te pakten..
Shoh qe mendimi im paska ngjallur shume "replika"..
Uroj me gjithe zemer qe askush te mos detyrohet per hir te nje ndjenje te beje sakrifica jetesore ose te pakten edhe nqs ben te shpreblehen te pakten..
Ajo c`ka harrohet eshte njelloj sikur te mos kete ndodhur!
Kam qeshe shume me humorin tuaj.Dmth po denon veten me heqje lirie ( burgimi perjetshem).Postuar më parë nga LONDON-TIRONC
Une mendoj se i kam dhene zemren.Do perpiqesha te kuptoja nese e ndien kete fakt ose jo.Une jam kjo qe jam dhe nese me do , me do pa me ndryshuar sikurse edhe une.Nese jo do te ishte nje fund me dhimbje mendoj per te dy
pink
cfare mund te them une personalisht kam sakrifikuar mjaft por kur dhe te tjeret nuk sakrifikojne fare nuk me vjen mire dhe per kete behem mjaft nervozrespekte
Postuar më parë nga ||_BeJbi_||
Me pak fjal Do beja te pamunduren te mundur
do te beja shume.
Po kur them shume dmth SHUME me shkronja te medha LOL
Postuar më parë nga BRADYKININ
Pse ashtu dashuron ti ?
Postuar më parë nga *SaBiNa*
Pergjigjia per te gjithe eshte me poshte ( ke firma)
dashuria do sakrifica nga te dy, po eshte budallek per mendimin tim te thuash qe do hiqje dore nga cdo gje per te
Edhe un ashtu thoja dikur?
Do te beja gjithcka qe ate e ben te lumtur,do doja qe ne syte e tij te shihja vetem gezim, do ti falja dhe tradhetine (pasi e di qe nuk me tradheton e them une kete)pike dhe fund deri tani jemi sh te lumtur dhe uroj te zgjase deri sa te behemi per ilace ndihmese
aha mund te behen shume gjera por aman dashuria duhet shprehur cdo dite jo vetem ne raste te vecanta, une per vete kam bere shume sacrifica per dashurine dhe i ka merituar te gjitha.![]()
jeto pa paragjykime dhe ler te tjetret te jetojne
Krijoni Kontakt