Si Ndiheni Kur Jeni Larg NJe Personi Qe e Doni Shume...?
Si Ndiheni Kur Jeni Larg NJe Personi Qe e Doni Shume...?
COPE COPE E PERJETOJME. normalisht kur je e dashuruar pas dikujt keq do ta perjetosh largesine . do kesh mall, po edhe cik shqetesim se te ha berbrenda ku do jete ai tani ca po ben??edhe pyetje te tilla qe vazhdojne por smund ti shkruajme ketu
. halle halle kjo dynja
ti gjithmone me thua jeta eshte e bukur ndaj te kam jete
A ka rendesi vendi nga esht i dashuri / e dashura juaj ? a jeton ne Evrop apo ne Shqipni / Kosove ? e tjera venda shqiptar ?
M'erdh ideja e temes pasi e ndegjova nje ilake teme se tha: " Kurr nuk do te martona me nje nga Kosova " bla bla bla ... thojke se "skan pare, nese martona me nje nga Ks duhet mi ndimu familjes e une du mi rujt paret per veti , skan kurfar edukimi, kurfar kulture ..."
Me jepni opinionin e juaj ... Flm
Rrespekt nga M85![]()
Think only of the past as its remembrance gives you pleasure. J. Austen
Ka shume mundesi qe nje njeri me te tilla paragjykime te ngelet pa martuar.
keta jan njerez qe sdashurojn me zemer... ter paragjykime
ca rendesi ka vendi nese nje djal eshte i mir ose goca eshte e mir
Lost time is never found again.
-Benjamin Franklin-
ku i dihet fatit ? mbase kur ski qef dicka te besh, zoti ta qon dhe duhet te pajtohesh me te :S
mu mem pas than dikush ki me u dashuru me nje qik nga shkupi kisha me rre e mi than mos em fol po ja qe ndodhi jam nga nje qytez afer prizreni dhe jetoj ne austri ajo qika jeton ne gjermani dhe eshte nga shkupi jemi taku mir i kemi punet po te vazhdoj keshtu do te bej edhe dasem![]()
M85 thuj ati X personi nuk i dihet fatit![]()
Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!
Normal qe ka rendesi.Nese eshte nga kina,nuk i du kinezet une,nee eshte nga afrika,nuk du 2 kile rob uneetj.etj
Per mendimin tim se nga eshte e dashura,ka shume pak rendesi.Mjafton qe ti te ndihesh mire me te dhe shume pak rendesi ka se nga eshte,po te jemi realist une per veten time do e kish shume te veshtire te lidhesha seriozisht me nje vajze me ngjyre.Nejse nuk me pelqen qe te paragjykohem si racist,po fundja fundit te ter jemi nga pak!
Nejse kete rreth vajzave me ngjyre ndoshta po e them edhe per arsye se nuk me ka rastisur ndonjehere te njihem me nje vajze me ngjyre ne jeten time
se jam me shume i parimet,gjykoj njerezit nga veprimet qe bejne dhe jo nga ngjyra apo vendi nga jane.
Without deviation from the norm, progress is not possible
Besoj se nese martohesh me nje vajze/djale qe eshte nga i njejti vend ose nje vend te huaj, e rendesishme eshte qe kultura, traditat dhe parimet te pergjithshme ne jete te perputhen me njera-tjetren. Per mendimin tim eshte e kote te lidhesh seriozisht me dike qe ka kulture te ndryshme dhe tradita te ndryshme nga vendi i lindjes tend sepse mbas disa kohesh do te kete ferkime te cilat mund te rezultojne ne argumente etj, etj. Psh personalisht nuk e shoh veten time te martohem ose te bashkejetoj me nje Angleze sepse kultura ime me ate te anglezes eshte shume e ndryshme dhe akoma me teper nuk deshiroj qe kur te plakem femijet e mi te me vendosin ne nje azil pleqsh (ha,ha,ha). Per keto dhe arsyje te tjera kam vendosur personalisht te perfundoj me nje vajze shqiptare ose nje vajze qe ka pothuajse te njejtat parime ne jete dhe kulture si mua.
Krijoni Kontakt