Close
Faqja 29 prej 48 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 281 deri 290 prej 475
    Qyteti pa lum Maska e Damastioni
    Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Jo Jo mos me keqkupto nuk kisha asgje personale...

Vetem desha qe te potencoj se ,disa qe e quajn veten ne menyre Idioteske Patriota dhe Atdhetarë,qdo Ditë ndegjojn Muziken Serbe...dhe ne kete rast Kjo Dragana ishte nje kengetare Serbe e Fmashme nje kohë,dhe besa i kishte hyr ne gjak shqiptareve shumë ,thash bile kur te flasesh me mua ,leta qkyq vinampin se degjuari kete kengetare serbe...

Deshiroj qe te ta bej me dije ty dhe vellezerve te tjere nga Shqipria:

Para ca vitesh isha (pas luftes) ne Durres ,dhe kur leshoja Radiot "Shqiptare" vetem Muzik Shqip nuk ndegjoja,se greqisht dhe Italisht besa edhe serbisht dhe bullgarisht i kishe ne Podium...
    Dola ne tregun e Dursit,nga deshprimi qe fitova nga Radiot ne Shqipri,qe te blej noj Cd apo Kasetë,te ndonje kengetari Shqiptar...besa kerkova me ngulm qe te gjej Ilir Shaqirin (thjesht me pelqen),,por asesi nuk mund ta gjeja ne treg...dhe per qudi ,sa here qe kerkoja Ilir Shaqirin ,e gjeja kaseten e Draganes apo Llepa Brenes

Ne nje fare menyre kuptova se cili eshte Nacionalizmi apo Atdhetarizmi ne Shqiprin e ketyre Forumisteve qe me qajn Koken ketu me pallavra te tipit "Anegdota"

Nëse i ke dëgjuar në Kosovë shqiptarët të dëgjojnë këngë serbe atëherë duhet të pyesësh veten se pse sillesh në rrethe të tilla. E nëse sillesh në rrethe të tilla me shoqëri të tillë atëherë duhet të jesh i tillë.
    Ndërsa në Shqipëri është p.sh. TopAlbaniaRadio të cilën fatëkeqësisht nuk dëgjohet mirë në Prishtinë se radio më të mirë nuk ma merr mendja se ka në ballkan dhe nuk do ta ndërroja kanalin e radios asnjëherë. E sa herë që e kam dëgjuar këtë radio nuk më ka ndodhur të dëgjoj muzikë serbe.

Qyteti pa lum Maska e Damastioni
    Anëtarësuar
    16-07-2004
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    152
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Ti definitivisht ne Diten e Premte ,ose flenë tere diten (mjafton te flesh deri ne oren 2 ne mesditë),ose ne ket ditë qendron i mbyllur ne Shtepinë apo Banesen tende ,qe te te pranohet mos informimi i sakt per kete gjë...

Ne kete javë jo ,por para dy javeve,me ka ra rasti qe ne nje Xhami te Prishtines te Falem ne Trotuar,ku bllokohej ajo pjes qe kalonin njerzit...
    Unë do të isha shumë i kënaqur po të më jipej mundësia të flija deri në ora 14.00 por unë në atë kohë punoj, se duke fjetur e falur nuk kam mundësi të jetoj unë.

Bash po më interesojka të dij se në cilën Xhami qenke falur në trotuar në Prishtinë.

përpos gjatë bajramit nuk bëhet në Prishtinë aq tollovi sa të falen besimtarët nepër trotuare.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Damastioni Lexo Postimin
    Qytetarët shqiptar të besimit mysliman nuk falen rrugëve por në Xhami prandaj të lutem mos i zmadho gjërat.
    Prandaj te lutem mos genjej

Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ne fakt per semundjet virusale nuk ekziston VAKSINA!!! Sa keq per juve qe do na keni aty para syve tuaj deri sa te jeni gjalle!!!

GV_USA
    JO jo ka ....per ty qe qenke ne Amerike po te them qe nuk eshte ne kete bote vetem nje GEORGE W BUSH por ka edhe te tjere, se se shpejti me keto ide te semura qe paske do te falesh ne ate burgun e famshem guantanamo a si quhet, SHIJOJ edhe naj dite MCdonalldsat e amerikaneve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Prandaj te lutem mos genjej

Mjerimi nuk ka tjeter pamje .
    Nuk eshte mekat te lindesh injorant por te vdesesh i tille.

Argjentinas Maska e ArberXYZ
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Postime
    867
    Me siguri eshte ne Maqedoni.

Veritas liberatis Vos
    Anëtarësuar
    07-10-2006
    Postime
    2,204
    Citim Postuar më parë nga ArberXYZ Lexo Postimin
    Me siguri eshte ne Maqedoni.
    Keta do jene tregtaret e atyre dyqaneve atje prane, se xhamia (duket nga minarea) eshte perballe tyre mbrapa asaj shtepise ngjyre krem
    Shqiperia ka rreshtur se ekzistuari qe kur jevgjit i thane vetes "shqiptar".
    xfiles

Citim Postuar më parë nga deshmuesi Lexo Postimin
    E di ti se kete liri e jep vetem Perendia ku besojne te krishterret dhe jo Allahu juaj.
    Më habiti pak kjo fjali. Pra kemi dy krijesa të plotfuqishme ? Njëra jep udhëzime të mira, kurse tjetra nxit luftë dhe urrejtje?

Citim Postuar më parë nga ArberXYZ Lexo Postimin
    Une ne Shqiperi me gjithe ate shoqeri te madhe qe kam, nuk njoh as nji qe te shkoje ne xhami. ahahahaha. As edhe nje kusheri te ndonje shoku, apo naj shok te ndonje shoku.

Dhe diten e premte xhamiat jan bosh ne Tirane, nuk shkon njeri me e ul koken pertok.
    Unë vetëm një njof në Shqipëri që shkon rregullisht në xhami. Se besoj se mund të jenë më shumë se 5% besimtarët e vërtetë në Shqipëri.

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Korcar-L1 Lexo Postimin
    Keta do jene tregtaret e atyre dyqaneve atje prane, se xhamia (duket nga minarea) eshte perballe tyre mbrapa asaj shtepise ngjyre krem
    Jo sesht ashtu , kto besimtar jan te xhamise qe esht ne te majt , por qe nuk duket ne foto, ndersa ajo minarja qe esht posht esht tjeter xhami dhe ka poashtu te njejten situat, besimtar ne rrug , faktikisht ne te gjitha xhamite ne Shkup esht situata e njejt , besimtar qe falen ne rrug , ne rreth 15 xhami te qytetit te Shkupit ( pa fshatra).
    Xhami qe jan rreth 30 metra larg njera tjetres , te dyja te mbushura me besimtar, edhe ne rrug. Ne fakt ket foto e kam ber para se te filloj falja e namazit , me von e gjith kjo rrug mbushet me besimtar.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Faqja 29 prej 48 FillimFillim ... 19272829303139 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •