Close
Faqja 24 prej 48 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 475
    Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga zenith Lexo Postimin
    bizantini thot per turgutin mer ti qorr,pse bon gjasme sikur nuk kupton,nje turgut osman,dhe osmanllinjte tha qe do kapnin romen athinen dhe tiranen.................pseeeeeeee vellai i shqiptareve eshte turgut turku.

na çat t.rapin ju trutharet islamike,jeni te gjithe debila,boll ere se lat nom,tru thare,ça dreqin keni ne vend te materies gri???kashte.

ps.i kemi pa ne xhamite ne shqiperi sesa plot jane,vetem hoxha qe ngre ****** perpjete eshte,prish dhe qetesine publike qe heret ne mengjes...dhe kalamojt e vegjel nuk gjejne qetsi
    Tani duke pa fjalorin tend ma mer mendja qe femijet nuk gjejne dot qetesi prej tipave si puna jote e jo hoxhes !!!
    Sa i perket osmanlinjeve , nuk ke pse frigohesh , ato nuk ekzistojne!!! po juve qe i keni inat turqit , duhet te kujtoni pak '97 kur greku hapi rruge 800 metra ne thellesi te kufirit shqiptar !!!
    A me tregon se me cfar qellimi e bene greket kete rruge dhe kush i ndali greket ne ate cast ?!!!
    Andaj juve duhet tuqve tua lani kembet e ta pini ujin, se sikur mos ishin turqit sdo kishe Shqiperi sot!

GV_USA
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gostivari_usa : 18-07-2008 më 23:26
    WE WILL NOT GO DOWN!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Muslimani kete lloj Nacionalizmi praktikon>>>

http://www.forumishqiptar.com/showpo...85&postcount=2

Muslimani nuk Lufton per ta lavderuar dhe per ta sharë ti ne fund...
    Muslimani nuk lufton per Karrierizem...
    Muslimani nuk lufton per nje fotele ne Parlament dhe per ti shkaktuar deme ne fund shtetit me Korrupsion fatal...
    Muslimani nuk lufton qe te shkruhet ne Histori dhe ti ndertohen Shtatore te bronzta...

Muslimani qdo veper qe bene Sinqeritetin e ka ne te kuqen,d.m.th aq i pa kompromituar eshte Muslimani kur vepron diqka sa qe ,per nje Jomusliman kjo lloj vepre konsiderohet Mission Impossible...

Muslimani nuk e Pshurr ne goj Nacionalizmin e Llojit te Hitlerit,Millosheviqit,Stalinit,Leninit,Sadamit e shum bishave te tjere,qe menduan dhe synuan se vetem popujt e tyre jan Nr.1 ne kete Botë...

Muslimani synon qe ne kete jetë te mos ketë ndarje Identitetesh te llojit Ncional apo Racial,Por muslimani qdo Njeri e konsideron si nje Krijes te zakonshme ,qe duhet ta rrespektoj dhe asesi te ndjej inferioritet ndermjet tij dhe atij...

Muslimani Ka per Obligim ndaj Zotit qe te luftoj qdo Sulmues apo Pushtues qe ka per qellim te te luftoj dhe te te humb te drejten ty per te jetuar,qe ka per qellim ta vras familjen,popullin tend dhe ta shkatrroj qdo te mire qe ti posedon ne kete Jetë...

Muslimani nuk e ka per obligim qe te pushtoj Toka dhe ti perulë te tjeret per te vetmin qellim ,e ai eshte Ta ngris mbi te tjeret Popullin Tim kete nuk ia kan arritur askush ,dhe as qe do ia arrijn askush... sepse ky nuk eshte Nacionalizem i mirefillt por ky eshte Terrorizem Classic..

"Nese Dikush mendon se mund te ia Kaloj nje Muslimani per Atdhetarizem,,ateher ai le te shikoj prej sot EuroSportin"
    Po mire, ne cfar familje i vrame turqise islame, qe erdhi dhe na shkrumboi, dhunoi dhe perdhunoi ???

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Jo Jo mos me keqkupto nuk kisha asgje personale...

Vetem desha qe te potencoj se ,disa qe e quajn veten ne menyre Idioteske Patriota dhe Atdhetarë,qdo Ditë ndegjojn Muziken Serbe...dhe ne kete rast Kjo Dragana ishte nje kengetare Serbe e Fmashme nje kohë,dhe besa i kishte hyr ne gjak shqiptareve shumë ,thash bile kur te flasesh me mua ,leta qkyq vinampin se degjuari kete kengetare serbe...

Deshiroj qe te ta bej me dije ty dhe vellezerve te tjere nga Shqipria:

Para ca vitesh isha (pas luftes) ne Durres ,dhe kur leshoja Radiot "Shqiptare" vetem Muzik Shqip nuk ndegjoja,se greqisht dhe Italisht besa edhe serbisht dhe bullgarisht i kishe ne Podium...
    Dola ne tregun e Dursit,nga deshprimi qe fitova nga Radiot ne Shqipri,qe te blej noj Cd apo Kasetë,te ndonje kengetari Shqiptar...besa kerkova me ngulm qe te gjej Ilir Shaqirin (thjesht me pelqen),,por asesi nuk mund ta gjeja ne treg...dhe per qudi ,sa here qe kerkoja Ilir Shaqirin ,e gjeja kaseten e Draganes apo Llepa Brenes

Ne nje fare menyre kuptova se cili eshte Nacionalizmi apo Atdhetarizmi ne Shqiprin e ketyre Forumisteve qe me qajn Koken ketu me pallavra te tipit "Anegdota"
    Shqipria eshte europe dhe jo palestine.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Edhe une jame nga Kosova dhe i perkase fes mysimane, siq ma kane trashigue prindit e mi, mire po veq dita dites jame duke pritur, se kurre do ta varrosi ket fe, ndoshta ne diten e hapjes se katedrales ne Prishtin, ku pase pavarsis se kosoves,gezimi ime i dyte eshte ndertimi dhe hapja e kesaj katedrale ne kryeqytetin tone Prishtine.

TI "Fisniku-studenti" nuk po i shiqon disa shqiptar e kosoves[shih burllogu i kosoves] se si dite dhe nete ndegjojn muzike arapistance, tuli fare magari me mjekrra pa la, tu u gervalla si gjaja, me ato Cd, duke u niser edhe nga kengtari Adem Ramadani, qe ishe ba si talibanc, me talibancat e vet, bre fara ju hupt, po ti Fisniku-studenti, po i shiqon shqiptaret ne shtetin ame se si po ndegjojn kenge Bugare apo greke apo sllave.

Pastroje oborrin tuaj njeher e tani fole per dika tjeter.
    Une nuk munde ti kuptoj disa diskutues ketu ne kete teme, se si munden me diskutue kunder katedralesqe po ndertohet ne Prishtin, nuk e dije per qka jane kunder, si nuk ju vije marre, me mire eshte te ndegjoni kenge te sllave dhe grekve, se sa te shkruani ose te jeni kunder Katedrales.

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga dardaniAU Lexo Postimin
    Edhe une jame nga Kosova dhe i perkase fes mysimane, siq ma kane trashigue prindit e mi, mire po veq dita dites jame duke pritur, se kurre do ta varrosi ket fe, ndoshta ne diten e hapjes se katedrales ne Prishtin, ku pase pavarsis se kosoves,gezimi ime i dyte eshte ndertimi dhe hapja e kesaj katedrale ne kryeqytetin tone Prishtine.

TI "Fisniku-studenti" nuk po i shiqon disa shqiptar e kosoves[shih burllogu i kosoves] se si dite dhe nete ndegjojn muzike arapistance, tuli fare magari me mjekrra pa la, tu u gervalla si gjaja, me ato Cd, duke u niser edhe nga kengtari Adem Ramadani, qe ishe ba si talibanc, me talibancat e vet, bre fara ju hupt, po ti Fisniku-studenti, po i shiqon shqiptaret ne shtetin ame se si po ndegjojn kenge Bugare apo greke apo sllave.

Pastroje oborrin tuaj njeher e tani fole per dika tjeter.
    Une nuk munde ti kuptoj disa diskutues ketu ne kete teme, se si munden me diskutue kunder katedralesqe po ndertohet ne Prishtin, nuk e dije per qka jane kunder, si nuk ju vije marre, me mire eshte te ndegjoni kenge te sllave dhe grekve, se sa te shkruani ose te jeni kunder Katedrales.
    Une te kisha thene mos prit shum qe te varrosihs kete fe, bene kte pune qe sot. A mendon ti se i ben dem fese islame nese ti ndron fene ?!! Allahu nuk ka nevoje per njerez , njerezit kane nevoje per Allahun!!!
    Sa i perket atij berllogu qe flet ti , ata jane me pak se nje perqind e muslimanve qe paraqesin sekt ne vehte, nuk dmth se te gjithe muslimanet besojne dhe veprojne sic bejne ata, une jam musliman dhe mjeker nuk kam , pantallona te shkurtera nuk vesh, arabet nuk i imitoj !!!
    Sa i perket muzikes, per mendimin tim me mire muzike arabe me degju se sa muzik serbe qe me degjon ti! Nga e di qe me degjon muzik serbe, nga fakti qe ti e uren artin islamik qe me ben te besoj qe pelqen artin kristijan , duke pasur parasysh se serbet jane te tille, ti degjon muziken e tyre!
    Sa i perket katerdales do te shkruaj me shkronja te medha qe te lexojsh me mire e ndoshta do te kuptojsh se cfar po i brengos muslimanet lidhur me kete katedrale!

NDERTIMI I KATEDRALES NUK I PENGON ASNJE MUSLIMANI. KURRE NUK I KA PENGUAR DHE KURRE NUK KA PER TI PENGUAR!!! A KAQ VESHTIRE E KE TA KUPTOJSH KETE AH ?!!!
    AJO QE NA PENGON NEVE ESHTE, PSE VALLE DUHET TE RREZOHET NJE SHKOLLE QE ATY TE NDERTOHET KATEDRALJA ?!!! PER CFAR ARSYEJE DOEMOSDO QE TE RREZOHET SHKOLLA ?!!! A JENI NE VEHTE OSE JO ?!! A PAK VEND KA PRISHTINA KU MUND TE NDERTOHET KATEDRALJA?!! CFAR PUNA ME LLOGJIKEN TUAJ, DO TE RREZOJME SHKOLLA QE TE NDERTOJME OBJEKTE FETARE?!! NGA SHQIPERIA THUAJNE " A JENI NE METRO OSE JO" !!!
    KETE QE KERKOJNE KATOLIKET PARAQET NENSENSIN ME TE MADH DHE APSURDITETIN ME TE MADH QE KA PA NDONJEHERE HISTORIA NJEREZORE. DO TE SHEMBIM SHKOLLA QE TE NDERTOJME KISHA E XHAMIJA!!!
    KUJT LLOGJIKE I BENI YZMET AMAN ?!!!
    NE VEND QE TE NDERTOJME SHKOLLA, JUVE KERKONI QE TI REZZONI ATO!!!
    KAM BESUAR QE POPULLI SHQIPTAR ESHTE ME I ZGJUAR SE KAQ , POR DITA DITES ME DUKET SE KAM GENJYER VETEN TIME!

Besoj qe e ke lexuar me vemendje kete postimin tim dhe se ke kuptuar se ku qendron problemi i ndertimit te kesaj katedrale.

Me Respekt
    GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga deshmuesi Lexo Postimin
    Shqipria eshte europe dhe jo palestine.
    Ke kunder ti dicka me Palestinen ?!!! Cfar eshte problemi i yt ?!! Ah harova ti je i njejti tip qe hape temem "Perse dua Izraelin" ku sipas fjaleve te tua pak a shum tregoje qendrimin tend ndaj muslimaneve duke i quajtuar njerez qe besojne ne satan, duke u dale ne ndihme cifuteve qe sot e kesaj dite ju quajne pagan ne besim, te pakten muslimanet ju quajne monoteista ( me disa gabime ne besim - por nuk ju quajme pagan ) dhe perseri ti dhe ato si puna jote kerkoni zhdukjen e muslimaneve me force !
    Nga i merr keto mesime pash Jezu Krishtin ?!! Nga Rob Parsley ?!! Ose John Hagee?!! Ose mos valle nga Jimmy Swagart ?!!

Ke zgjedhur njerez te mire per tu besuar !!!

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

OPENMINDED Maska e land
    Anëtarësuar
    12-12-2003
    Postime
    7,684
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Andaj juve duhet tuqve tua lani kembet e ta pini ujin, se sikur mos ishin turqit sdo kishe Shqiperi sot!

GV_USA
    ne duhet tu lajme kembet turqve???????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!

e kupton mire se ça po thua ti!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

poshte raca me e qelbur ne bote,raca turke qe skllaveroi popullin tone per me teper se 500 vjet.per 500 vjet ata penguan te kishte nje shtet shqiptar,por popullin shqiptar nuk mund ta zhduknin kurre zgjebjet aziatike, te shkojne ne djall mongolet turq dhe zakonet e tyre te qelbura.

kembet shko lajua ti truthare,,,,,,shqiptaret nuk lajne kembet e askujt,lajne vetem te vetat dhe ujin e derdhin.
    UNE JAM TI-TI JE UNE

E LA NOSTRA GIOIA CON NOI

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anëtarësuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar më parë nga Gostivari_usa Lexo Postimin
    Ke kunder ti dicka me Palestinen ?!!! Cfar eshte problemi i yt ?!! Ah harova ti je i njejti tip qe hape temem "Perse dua Izraelin" ku sipas fjaleve te tua pak a shum tregoje qendrimin tend ndaj muslimaneve duke i quajtuar njerez qe besojne ne satan, duke u dale ne ndihme cifuteve qe sot e kesaj dite ju quajne pagan ne besim, te pakten muslimanet ju quajne monoteista ( me disa gabime ne besim - por nuk ju quajme pagan ) dhe perseri ti dhe ato si puna jote kerkoni zhdukjen e muslimaneve me force !
    Nga i merr keto mesime pash Jezu Krishtin ?!! Nga Rob Parsley ?!! Ose John Hagee?!! Ose mos valle nga Jimmy Swagart ?!!

http://www.youtube.com/watch?v=WXZbIGJrDkg

http://www.youtube.com/watch?v=FVHTv0CHwVw

http://www.youtube.com/watch?v=-4fkt0UR8AQ

Ke zgjedhur njerez te mire per tu besuar !!!

GV_USA
    Po mirë atëherë, përse ke emigruar në vendin e imoraliteti, padrejtësive dhe qafirave? Përse nuk ke emigruar në ndonjë vend islamik, atje ku drejtësia, mirëqenia dhe rregulli është si në Eden?
    Life's too short to remove USB safely.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-11-2006
    Postime
    103
    Me vika shume mire qe po e bejne nje kishe ne qender.

Anëtarësuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Postime
    3,639
    Citim Postuar më parë nga godel Lexo Postimin
    Me vika shume mire qe po e bejne nje kishe ne qender.
    Dmth te vjen mire qe shembet shkolla qe te ndertohet kisha. Nuk ka ps faj Gjergj fishta kurr ka thene " Le te dij bota mbare se prej sodit sjam me shqiptar"!
    Tipat si puna jote na felliqin kombin, juve jeni fundrina e ketij kombi !
    Cdo njeri qe kerkon te shemben shkollat qe te ndetohen aty kisha e xhamija jane fundrina qe duhet nje dite e me pare te zhduken nga faqja e dheut!
    Pak vend kemi neve , andaj duhet te prishim shkolla!
    TURP TURP TURP per ata intelekual qe lejone te prishen shkollat.

GV_USA
    WE WILL NOT GO DOWN!

Faqja 24 prej 48 FillimFillim ... 14222324252634 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Kush ishte në të vërtetë Josip Broz - Tito?
    Nga Cimo në forumin Historia botërore
    Përgjigje: 284
    Postimi i Fundit: 19-01-2015, 10:36
  2. Gonxhe Bojaxhiu - Nënë Tereza
    Nga Brari në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 30-12-2006, 15:05
  3. Historia e Kishes Katolike shqiptare ne Kosove
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-06-2006, 16:43
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Përgjigje: 139
    Postimi i Fundit: 14-06-2005, 06:29

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •