Close
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 140
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Kjo mund te aplikohet tek te dyja tipet e femrave apo jo?

Kam lexuar pak kohe me pare rezultatin e nje sondazhi qe kishin bere. Rezultati ishte se : ato qe ishin te virgjera (pjesa me e madhe) kishin patur nje lidhje te dyte jashte martese, ne te cilat kane patur ne disa raste dhe femije. Ndersa ato qe kishin qene jo te virgjera dhe ishin dashuruar vertet me ate person (me te cilin ishin martuar) rezultuan se kishin formuar familje me solide, pa tradheti etj. Por asnjehere s'mund te vesh doren ne zjar per asnje prej tyre. Asnjehere s'mund te thuash garanci per kete apo ate. Beso dhe kontrollo! kjo eshte motoja.
    Dmth ti thua, qe eshte me mire nese femra nuk eshte e virgjer, te pakten ajo nuk do te tradhetoje?
    Edhe kte sma priste mendja ta degjoja nga nje femer! Dmth femrat e virgjera te tradhetojne madje bejn edhe femije me nje mashkull tjeter, kurse ajo qe nuk ka qene e virgjer, nuk te tradheton madje behet nene perfekte!

O cna the!

Hajt o femra c'virgjerohuni te gjitha.. LOL Gallate
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Nusja do vulosej si e perdale. Femija si bastard e do perfundonte ne shtepine femijes. Cifti do divorcohej. Nene e bir te lumtur qe gjuajten shtrigen e pandereshme. Na rrofshin llogarite e plakave.

Mese e vertete Blue_Sky

Hylli, me lejo te te bej nje pyetje. Sheh shume filma ti? Dhe nje te dyte, ma shuaj pak kete kuriozitet.. sa u beson? (kjo vlen dhe per librat e historise qe lexon)
    Mendimi im eshte ky: Ti nuk mund te kesh asnje garanci nga nje cipe. Garancia e vetme qe ke eshte dashuria qe ajo dhe ti do keni per njeri tjetrin. Respekti qe do krijonin ndaj njeri tjetrit. Po vazhdove keshtu, me plaka, e mish mash, s'ke per te bere hajer ne jete...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Dmth ti thua, qe eshte me mire nese femra nuk eshte e virgjer, te pakten ajo nuk do te tradhetoje?
    Edhe kte sma priste mendja ta degjoja nga nje femer! Dmth femrat e virgjera te tradhetojne madje bejn edhe femije me nje mashkull tjeter, kurse ajo qe nuk ka qene e virgjer, nuk te tradheton madje behet nene perfekte!

O cna the!

Hajt o femra c'virgjerohuni te gjitha.. LOL Gallate
    Une them se cdo gje varet nga lloji i femres dhe i mashkullit. Nuk po them se cdo gje varet nga cipa e aq me pak te jete garancia ajo.
    Mendimi im eshte gjithashtu se asnje dashuri e pare nuk qellon ne shenje. Dhe po nje mendim tjeter i imi eshte se nese mendon te martohesh me dike, duhet ne rradhe te pare te plotesoje shume kushte qe ti mendon se jane te 'detyrueshme' qe te krijohet nje familje e qendrueshme apo ndryshe me taban. Asnje nuk besoj se do martohej me dike sepse a- do i mbetej mamase ne dere apo se b- i iku mosha. (nuk them se nuk ka raste te tilla, me kupto, por per mua familja eshte gjeja me e shenjte, qe nese do arrija ta krijoja me thonj do e mbaja)
    Por dihet, cdokush mban idene e vet.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Cuna & goca,
    ne nje shoqeri moderne njeriu duhet te kete te drejten e marrjes te vendimeve ne lidhje me trupin e tije/saje.
    Nje femer qe vendos te kete nje partner seksual ne jete dhe te ndaje ato momente vetem me njeriun me te cilin do te ndertoje te ardhmen s'ka pse gjykohet negativisht. Ama ajo duhet t'a beje dicka te tille nga vendimi i saje i lire dhe jo nga presioni social se ndryshe s'do martohet. E pikerisht ate te drejte po mbroj ketu: te drejten e lirise personale.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anėtarėsuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    hyjo kon me ta hudh daje. ke me rit kalamonin e nai tjetri. se jo ta murim gruja jote o e virgjer ene qe neri jot me pre shiritin e inagurimit hahahahahaha. po ja qi sbo dot bingo qysh heren e par. as dyten as treten.

tani un sdyshoj ne afsit e tuja tok punuse po del nai bukurosh tjeter qi din me e punu ma mire bacen ene i mbin ma kollaj fara hahahahaha ene ty te roft inagurimi
    no glove no love

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Aman, si na e shpifen keto gazetarucet duke u marre me vaginat e femrave dhe prerogativet e tyre personale. Mire iu a bejne perderisa ndeshin meshkuj hipokrite qe dhe pse s'kane lene kurve pa vajtur, kane aq fytyre sa t'i kerkojne llogari femres dhe per te kaluaren. Po keto duhen peshtyre ne surrat.
    Kush e ruan e ruan per qejf e principe te veta, kush s'e ruan poashtu s'e ruan per qejf te vet. Keto jane gjera personale ne te cilat s'ka askush te drejten te perflase.
    Blu per shume gjera s'duhet te gjykojme po ja qe i fusim hundet.
    Sigurisht secili ben c'fare i do qejf po nje femer qe shkon e qejfoset e thote beme te qeskes une e quaj.......(pse?) sepse nese je e zonja i thuaj atij tipit qe une kam bere c'me do qejfi nese me pranon keshtu si jam ok,nese jo ik p...
    se kush te vlerson nga himeni eshte djali tezes skenderbeut. por te kesh frike se mbetesh pa martuar e vete arnosesh boooooh s'di c'te them.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Cuna & goca,
    ne nje shoqeri moderne njeriu duhet te kete te drejten e marrjes te vendimeve ne lidhje me trupin e tije/saje.
    Nje femer qe vendos te kete nje partner seksual ne jete dhe te ndaje ato momente vetem me njeriun me te cilin do te ndertoje te ardhmen s'ka pse gjykohet negativisht. Ama ajo duhet t'a beje dicka te tille nga vendimi i saje i lire dhe jo nga presioni social se ndryshe s'do martohet. E pikerisht ate te drejte po mbroj ketu: te drejten e lirise personale.
    Alda09! Lexo mesiper.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Me thėnė tė drejtėn nuk ėshtė te cipa vetėm jo. Frojdi psh thoshte se me atė mashkull qė do i marrė virgjėrinė, femra ka shance tė qėndrojė mė shumė me tė. Ndoshta tė kalojė gjithė jetėn, duke qėnė se kemi tė bėjmė me transformim psikologjik para dhe pas himenit.

Pastaj qė thu ti Anxhi, dikujt mund t'i pėlqejė qė ta mėsojė vetė gruan e tij. T'i japė formė karakteri, ta rrisė si njeri. Dhe pėr kėtė, ka nevojė pėr njė person nuk po them "tė pastėr" pėr tė mos u keqkuptuar, por me njė tė kaluar "blank". kėshtu i heq dhe vetes bezdisjen e tė thėnit se "ishi im ishte mė i mirė se ty" lol

Si pėrfundim pra, tė kritikosh dikė se e do tė virgjėr ėshtė njėsoj si tė kritikosh dikė se e do burrin tė gjatė psh apo bjond. Nuk ka asnjė ndryshim Kush i ka cicat pėrpjetė mjaftushėm pėr tė mė kundėrshtu nė kėtė pikė, bujrum.
    Ezekiel 25-17.

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga *Anxhi* Lexo Postimin
    Une them se cdo gje varet nga lloji i femres dhe i mashkullit. Nuk po them se cdo gje varet nga cipa e aq me pak te jete garancia ajo.
    Mendimi im eshte gjithashtu se asnje dashuri e pare nuk qellon ne shenje. Dhe po nje mendim tjeter i imi eshte se nese mendon te martohesh me dike, duhet ne rradhe te pare te plotesoje shume kushte qe ti mendon se jane te 'detyrueshme' qe te krijohet nje familje e qendrueshme apo ndryshe me taban. Asnje nuk besoj se do martohej me dike sepse a- do i mbetej mamase ne dere apo se b- i iku mosha. (nuk them se nuk ka raste te tilla, me kupto, por per mua familja eshte gjeja me e shenjte, qe nese do arrija ta krijoja me thonj do e mbaja)
    Por dihet, cdokush mban idene e vet.
    Anxhi nese burri qe more nuk te pelqen, sepse i dashuri jot i pare ka qene me i mire se burri qe ke, cfar do beje?

ps; mos me thuaj qe se mban mend te dashurin e pare qe ke pas, sepse do mashtroje! Edhe kur te martohesh sdo e harrosh te dashurin e pare qe ke pas. Atehere si do ja beje kure ne rruge te kalonte i dashuri jot i pare qe ke pas, edhe te keshe per krah burrin? Sdo te behet mishi me kokrra?

Edhe mos e nxirr te meshkujt kte muhabet, sepse meshkujt smbajn mend cfar kan ngrene mbreme, lere te kujtohen se kush ka qene femra e pare per ta.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    24-03-2008
    Vendndodhja
    'Itlodeum' world
    Postime
    694
    Citim Postuar mė parė nga alda09 Lexo Postimin
    Blu per shume gjera s'duhet te gjykojme po ja qe i fusim hundet.
    Sigurisht secili ben c'fare i do qejf po nje femer qe shkon e qejfoset e thote beme te qeskes une e quaj.......(pse?) sepse nese je e zonja i thuaj atij tipit qe une kam bere c'me do qejfi nese me pranon keshtu si jam ok,nese jo ik p...
    se kush te vlerson nga himeni eshte djali tezes skenderbeut. por te kesh frike se mbetesh pa martuar e vete arnosesh boooooh s'di c'te them.
    Po pikerisht, veprimi i qepjes per 'hater te botes', mashtrimi qe do i besh tjetrit qe gjasme ke qene e virgjer etj, jane veprimet me te ulta qe nje femer mund te beje. Realiteti eshte i hidhur, por me mire nje realitet i hidhur se sa nje e ardhme me bojra fallco.

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Virgjėria tek femrat
    Nga klandestini nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 260
    Postimi i Fundit: 03-05-2007, 16:37
  2. Sa ju intereson virgjėria e njė mashkulli?
    Nga FierAkja143 nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 140
    Postimi i Fundit: 15-12-2006, 22:13
  3. Pėrmirėsohet ndjeshėm furnizimi me energji elektrike nė vend
    Nga Darius nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 130
    Postimi i Fundit: 01-02-2006, 00:54
  4. A blihet dashuria me lek?
    Nga Noerti nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 100
    Postimi i Fundit: 02-11-2005, 16:46
  5. Virgjeria ne ankand...miliona dollare...
    Nga [xeni] nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 37
    Postimi i Fundit: 29-08-2005, 22:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •