Close
Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 58
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Duke i lexuar te gjitha postimet kishte mendime nga me te ndryshmet , dhe thuaj shumica ishin per tu vlersuar .
    Shume femra tani po zgjedhin te marrin shkollen me lek qe mos mesojn , plus kur su shkon kjo shkojn dhe me mesuesit , e ne fund pastaj shkojn i denoncojn se gjoja keta te fundit ja kan lypur , po nese kto trusharat mesojn ska shans njeri ne bot tja heqi meriten , se kemi pasur motra e vellezer ne shkoll qe kan mbaruar me 10 e njeri si ka ulur dot noten , por tani duket se zgjidhja per te mar shkollen vika me leht duke dhen lek e duke kryer marrdhenie sexsuale .
    Kemi shkuar ne shkolla dhe ne vet po ska pasur shans te na afrohej mesuesi keshtu si u afrohet ketyre gocave , pasi rrinim ne vendin tone por tani vim dhe ne piken qe shkollat jan ber si bordello kur secila vishet me rrospi se tjetra e normal qe dhe mesuesi mashkull eshte dhe fundja do tundohet , keshtu qe analiza con te ajo qe sipas vendit do behet edhe kuvendi .....

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Keto jane raste banale dhe mendjelehtesie.Ne rastin e pedagogut qe paska mare flake per nje studente lol dhe ne rastin e vajzes,ku papergjegjshmeria dhe mendjelehtesia e saje ia kane bere ambientin fushe me lule.

Sa raste ka qe femrat jane shume te "ndyra" duke tunduar pedagoget ?! (sepse meshkujt dihet qe tundohen me kollaj)

Rast per tu denuar,por amaaaaa duhet te meren masa edhe per keto lloj femrash te ulta qe veprojne ne kete menyre,pasi nuk jane nen moshe apo minorene.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga SaS Lexo Postimin
    mendoj se po !!! eshte shembull shume i mire qe meson shume te tjera si te mos ngelin ne vjeshte si puna e asaj bundrices !!! ka vlera morale dhe bashkekohore qe ia vlen te diskutojme !!!
    SaS prap e ke gabim

Ky eshte nje rast i mire per tu thene studenteve shembullore hidhni librat dhe hidhjuni prof.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    18-06-2005
    Postime
    22
    E pare e punes ne Shqiperi te hane noten e te kerkojne lek, kush thote qe jo sja ka haberin fare muhabetit dhe mos harroni behet fjale per universitetin e Korces. Sidomos tipa te dobet si kjo vajza,paska qene jetime, ska patur besoj ndonje ti dali krahe, mire ska qene me mesime etj. Ky profesori rrezik ja ka vene syrin te shkretes qe ne fillim te vitit, i ka marre leket e tani ka thene ti fus e nje nejse, tani kjo ska qene ndonje nxenese e shkelqyer por kjo si jep te drejte atij moter... ta shfrytezoj dobesine e asaj te shkretes. Ju te "ndershmet" qe shkruani me kaq zell ne kte teme cdo benit po te ishit ne vend te saj?

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Me thene te drejten nuk bej pjese ne psikologjine e "casting stones". Dmth, jo se s'jam ne gjendje te gjykoj nje person, por pa njohur rrethanat tamam, nuk me duket se kam te drejte. Kjo vajze jetime, me halle qe vetem nje Zot e di, aq mundi, aq beri. Nuk e aprovoj aktin e saj, perkundrazi, por ne te njejten kohe shume ketu anojne nga pergjegjesia e vajzes dhe shume me pak ne pergjegjesine e atij profesori te degjeneruar.

Nota merret nqs meson. Ime moter me 9 mbaroi inxhinierine. Dhe pa leke, se sidomos profesoret e inxhinierise qe kane te ardhura pertej rroges se universitetit, as u afrohesh dot. Nga ana tjeter, im vella per juridik ne Shkoder, iu desh te paguante per 9 (teten e merrte vete.) Por 9 s'ta jepnin pa leke. Gjithesesi, nuk kam vajtur ne universitet ne Shqiperi, por histori sidomos me lek degjojme perdite. Ky rast tejlkalon cdo kufi. Dhe ne fund te fundit, per mua, profesori nuk duhet lene pa gjykuar e ndershkuar.

Duhet te kemi parasysh dhe dicka tjeter, pa nje dipllome ne Shqiperi (si kudo, por ne fakt me shume se kudo) nuk ushqehesh dot. Por jo te gjithe kane kapacitetin te vazhdojne universitetin. Restoja, ne kete rast dihet ...

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Citim Postuar më parë nga Lioness Lexo Postimin
    Me thene te drejten nuk bej pjese ne psikologjine e "casting stones". Dmth, jo se s'jam ne gjendje te gjykoj nje person, por pa njohur rrethanat tamam, nuk me duket se kam te drejte. Kjo vajze jetime, me halle qe vetem nje Zot e di, aq mundi, aq beri. Nuk e aprovoj aktin e saj, perkundrazi, por ne te njejten kohe shume ketu anojne nga pergjegjesia e vajzes dhe shume me pak ne pergjegjesine e atij profesori te degjeneruar.

Nota merret nqs meson. Ime moter me 9 mbaroi inxhinierine. Dhe pa leke, se sidomos profesoret e inxhinierise qe kane te ardhura pertej rroges se universitetit, as u afrohesh dot. Nga ana tjeter, im vella per juridik ne Shkoder, iu desh te paguante per 9 (teten e merrte vete.) Por 9 s'ta jepnin pa leke. Gjithesesi, nuk kam vajtur ne universitet ne Shqiperi, por histori sidomos me lek degjojme perdite. Ky rast tejlkalon cdo kufi. Dhe ne fund te fundit, per mua, profesori nuk duhet lene pa gjykuar e ndershkuar.

Duhet te kemi parasysh dhe dicka tjeter, pa nje dipllome ne Shqiperi (si kudo, por ne fakt me shume se kudo) nuk ushqehesh dot. Por jo te gjithe kane kapacitetin te vazhdojne universitetin. Restoja, ne kete rast dihet ...
    Lioness pse ky rast kalon cdo kufi????

Ne fund te fundit ajo perseri me FORCAT E VETA e mbaroi shkollen.
    Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.

.... ...
    Anëtarësuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    Citim Postuar më parë nga IL__SANTO Lexo Postimin
    Lioness pse ky rast kalon cdo kufi????

Ne fund te fundit ajo perseri me FORCAT E VETA e mbaroi shkollen.
    Shiko ti, paskam bere te njejten gafe qe paskan bere te tjeret ketu . Mua s'me falet lool, dmth s'ia fal vetes.

S'e lexova artikullin dhe shkruajta ne baze te titullit. Kjo vajza nuk beri seks, perkundrazi, i ofroi leket, 100 euro qe donte ky profesori dhe kur ai kerkoi me shume iu drejtua policise. Qe te benin arrestimin e vune ne pergjim me aprovim te gjykates dhe tani le te haje ca burg.

Bravo i qofte vajzes (te pakten e kam ndergjegjen te paster qe s'e gjykova lol.)

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    Citim Postuar më parë nga alda09 Lexo Postimin
    Lum them dhe vete,

po ca i dhe moj aman si kalove se ti qenke si virgjeresha mari me siguri ke naj diplome nga ato te babrruse

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Kurvlliqet gjithmone kane ekzistuar dhe ky nuk eshte as rasti i pare e as i fundit.
    Vajza ka pasur shume mundesi te tjera ne dore perapra se te shkonte ke thyrja misrit por mesa mendoj me kaq informacion qe na eshte dhene, motra ka zgjedhur rrugen me te shkurter. Gjithesesi pune per ate. Eshte e vertet qe c`do note ne shkolle te larte ne Shqiperi e ka nga nje cmim, por kjo sdo te thote qe edhe ato qe studiojne e marin shkollen me lek

Kam shoke ne Shqiperi qe vazhdojne per Juridik. Diten neper kafe..naten neper pube kur vjen koha provimeve japin lekun dhe marin provimin. Imagjino drejtesine ne shtetin tone pastaj...
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Kam qene vet studente dhe nuk me duket cudi qe profesoret marrin para.Kush japin?Ato qe se kane idene se ku bie shkolla ,apo te jene ulur njehere neper leksione apo te mesojne nje rresht jo me shume.Po pse qyl do e marrin ato .Asgje nuk eshte pa djerse sidomos shkolla.Edhe ato femra qe shkojne me pedagoge .Shumica shkojne me deshire.Nuk dua te tregoje raste nga me te ulta te studenteve per te bere per vete pedagoget.Ka nga ata pedagoge qe jane vertet shumne te mire.Nuk ta hane noten,jane shume te drejte,por kur ti i jep nje dhurate normal dhe ai njeri eshte .Peshqeshin se refuzon as mbreti.Une vet s'kam dhene kokerr leku per shkollen.Me mire te thartoja trute ,se ti jepja dhe ato pak leke qe me jepte familja per note .

Faqja 5 prej 6 FillimFillim ... 3456 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •