Close
Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 58
    i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga landi45 Lexo Postimin
    lume si profesori qe te ka dhene provimin
    Lum them dhe vete,

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Nuk ka dasht goca te ngilte per vjeshte, ndaj ka preferuar te hape shalet ne hotel.

Ske ca i ben injorantes, ne nje menyre do behet infermiere ajo, ne mos me zgjuarsi do behet me hapje shalesh.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga alda09 Lexo Postimin
    E po pastaj???? S'ka shume vite qe e kam mbaruar universitetin ne shqiperi keshtu qe s'pranoj kundershtime se e njoh mire realtan aty.
    Epo fillo te pranosh kundershtime .... Hajde beje sot nje universitet te dyte ne Shqiperi dhe do shofesh veten sesa "vlen" ... po keshtu me kode morale te mbajme fjalim gjithe diten. Kur i shef keto gjera neper gjimnaze , e jo me ne universitete ... kalon koha ... budallepsen njerezit ne vend qe te nxene ... mos i vere duart ne zjarr , pasi do digjeshe.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anëtarësuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    1. Ndrysho fjalor

2. Po e the ti qe merret i ke vene vulen.

3. Mos eshte sapllaku-legenin ?!

Dmth sllogani eshte "Burrat joshen, por... s'kane faji "
    1-S'du

2-Njoh njerez qe marrin 10-ta

3- Aty ku ka kur-va ka edhe kur-vare, logjikisht ku ka kur-vare ka edhe kur-va

Dmth ka nja 100 mije vjet qe mashkulli rralle i reziston nje femre shalehapur,sidomos po te jete edhe e bukur.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga [Perla] Lexo Postimin
    Epo fillo te pranosh kundershtime .... Hajde beje sot nje universitet te dyte ne Shqiperi dhe do shofesh veten sesa "vlen" ... po keshtu me kode morale te mbajme fjalim gjithe diten. Kur i shef keto gjera neper gjimnaze , e jo me ne universitete ... kalon koha ... budallepsen njerezit ne vend qe te nxene ... mos i vere duart ne zjarr , pasi do digjeshe.
    Po te jap emrin e motres e shko pyet te mjekesia ne Tr. Eshte viti i trete.

Pyet me c'fare metodash i merr notat. nuk e di sa e njeh ti universitetit por me gjithe universitetin njoh mire dhe aftesite e mia dhe e di qe "vlej" mjaftueshem se me ate pregatitje aty kam care dhe ketu ku jam jo ne shqiperi qe po e po. Nuk shpenzoj kohen kot une per moral te tjereve se nuk me ka hyre kurre ne xhep po kujdes se bie brenda me kembet e tua. Kthjello mendimet

Mir e beri kot po rrinte...
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga MorDor Lexo Postimin
    Mir e beri kot po rrinte...
    Ja dikush qe flet drejt.

Se mos e perdhunoi ai qe ta bejm qeshtje te dites.. Seks ben o popull. Ca na duhet neve te diskutojme se sa veta shkepen hoteleve, ta bejm qeshtjen primare te dites.

hajde mendje
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

… ßriläntě … ΅ Ø λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anëtarësuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Citim Postuar më parë nga alda09 Lexo Postimin
    Po te jap emrin e motres e shko pyet te mjekesia ne Tr. Eshte viti i trete.

Pyet me c'fare metodash i merr notat. nuk e di sa e njeh ti universitetit por me gjithe universitetin njoh mire dhe aftesite e mia dhe e di qe "vlej" mjaftueshem se me ate pregatitje aty kam care dhe ketu ku jam jo ne shqiperi qe po e po. Nuk shpenzoj kohen kot une per moral te tjereve se nuk me ka hyre kurre ne xhep po kujdes se bie brenda me kembet e tua. Kthjello mendimet
    I kam shume te te qarta idete e nuk bie aspak me kembet e mia ... hape pak me shume horizontin ,pasi une keto qe them nuk po i shpik nga mendja ime .. OK.

Klm.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    Sipas ketyre shkrimeve i bie qe eshte turp te thuash ne shqiperi se je me nota 10, te thojne njerezit bo cpaska punuar kjo nate e dite , pune fizike.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sipas ketyre shkrimeve i bie qe eshte turp te thuash ne shqiperi se je me nota 10, te thojne njerezit bo cpaska punuar kjo nate e dite , pune fizike.
    E ke shum gabim.

Femrat qe mesojne, ju bejn zbor mesuesve! Kurse ato barbonet qe rrijne ter diten kafeneve edhe pubeve, kerkojne vetem nje cope '5' nga profesori, por edhe profesori ka hormone, kur gjen mish te njome ai edhe gjoks te forte, normale qe ja jep 5 me gjith qejf. Nuk eshte faji profesorit, sepse ai po i ben nder ksaj bullondres qe ka kerkuar 5-n. Do te kaloje klasen pra kjo.. me mire preferon qe te rrije ter vitin kafeneve edhe pubeve, se sa te mesoje. Me 2 ore seks, ajo merr provimin e fundvitit. Kshu e mendojne disa femra.

Nje vajze qe meson ne shkolle, sdo tja dije fare per profesorin as per nenen e profesorit. Ja nxjerr noten prej hundesh do apo sdo profesori.

Faqja 3 prej 6 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •