Close
Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 58 prej 58
    PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anëtarësuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Citim Postuar më parë nga dea_07 Lexo Postimin
    Kam qene vet studente dhe nuk me duket cudi qe profesoret marrin para.Kush japin?Ato qe se kane idene se ku bie shkolla ,apo te jene ulur njehere neper leksione apo te mesojne nje rresht jo me shume.Po pse qyl do e marrin ato .Asgje nuk eshte pa djerse sidomos shkolla.Edhe ato femra qe shkojne me pedagoge .Shumica shkojne me deshire.Nuk dua te tregoje raste nga me te ulta te studenteve per te bere per vete pedagoget.Ka nga ata pedagoge qe jane vertet shumne te mire.Nuk ta hane noten,jane shume te drejte,por kur ti i jep nje dhurate normal dhe ai njeri eshte .Peshqeshin se refuzon as mbreti.Une vet s'kam dhene kokerr leku per shkollen.Me mire te thartoja trute ,se ti jepja dhe ato pak leke qe me jepte familja per note .

Tu rrit nera cuce!...
    Jam JETUS jo TREGUS!.

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    po mir mer njerez qe preokupoheni te veten ka dhon.a ju mori gjo borxh?

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anëtarësuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Citim Postuar më parë nga landi45 Lexo Postimin
    po ca i dhe moj aman si kalove se ti qenke si virgjeresha mari me siguri ke naj diplome nga ato te babrruse
    Me landrat qe rregjistrohen nga 17 here nuk komunikoj dot.
    Ciao landi se te bej te perjashtohesh prap.

Pse te djeg apo ishte ndonje shoqja jote ajo???????????

i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711

Smile

Citim Postuar më parë nga alda09 Lexo Postimin
    Me landrat qe rregjistrohen nga 17 here nuk komunikoj dot.
    Ciao landi se te bej te perjashtohesh prap.

Pse te djeg apo ishte ndonje shoqja jote ajo???????????
    une eshte hera pare qe hyj ne kete forum dhe po me prejashtove sme rruhet fare

dhe shoqe se kisha e as me djeg po ty sikur te ka djegur e me flet si nafija e sillos hahhhaha
    Ndryshuar për herë të fundit nga landi45 : 28-06-2008 më 07:23

i/e regjistruar Maska e pseudo
    Anëtarësuar
    29-02-2008
    Postime
    366
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Pedagogu i Infermierisë kërkoi më shumë se paratë. U kap në hotel me studenten jetime

Studentja që nuk ka pasur mbështetje nga të afërm të saj, pasi është jetime, i ka ofruar pedagogut Robert Rado një shpërblim në të holla për të kaluar në provimin e fiziologjisë. Por të tjera kanë qenë pretendimet e mësimdhënësit. Duke i premtuar rezultate pozitive në të gjitha provimet deri në mbarim të fakultetit, pedagogu Rado, sipas policisë i ka kërkuar studentes së tij që të kryenin marrëdhënie seksuale.

Gazeta Shqip
    Mua me habiti , kjo jetimja ku i gjeti ? dhe si i gjeti? edhe ato para qe i dha profesorit?
    Hmm
    Spara e besoj shume kete ngjarje.
    Me duket mua , te jete thjesht nje shantazh, kam idene se qellime te tjera fshihen pas kesaj ngjarjeje.

Wilma Maska e xhuliana
    Anëtarësuar
    15-12-2006
    Vendndodhja
    Emilia-Romagna
    Postime
    824
    Kam degju se gjendja eshte keq ne shkollat ne shqiperi.Ka pedagoge qe nuk te kalojne fare edhe pse meriton 9 apo 10. Mjafton te japesh parate edhe ec ne provim edhe pa mesuar fare. Ca faji kane studentet ne kete mes?
    Per rastet extreme me pagese ne natyre do te thoja qe ja ka qejfi vet studenteve.
    La Lussuria, La Superbia e L'Avarizia ostacolano il Pentimento

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    926
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Pedagogu i Infermierisë kërkoi më shumë se paratë. U kap në hotel me studenten jetime
    ...
    ...
    Studentja që nuk ka pasur mbështetje nga të afërm të saj, pasi është jetime, i ka ofruar pedagogut Robert Rado një shpërblim në të holla për të kaluar në provimin e fiziologjisë. Por të tjera kanë qenë pretendimet e mësimdhënësit. Duke i premtuar rezultate pozitive në të gjitha provimet deri në mbarim të fakultetit, pedagogu Rado, sipas policisë i ka kërkuar studentes së tij që të kryenin marrëdhënie seksuale.

E ndodhur në këto rrethana, studentja i është drejtuar policisë së Korçës duke e vënë në dijeni për gjithçka i kërkonte pedagogu 40-vjeçar. Sipas policisë, me miratim të gjykatës është vendosur që me mjete përgjimi të sigurohet prova se pedagogu synonte kryerjen e marrëdhënieve seksuale me studenten e tij dhe jo thjesht të merrte ryshfet për provimin e fiziologjisë.
    ...

Gazeta Shqip

I lexoni ju me pare ato qe shkruhen ketu, apo tyrrrryyyyyyyyyyyyyyyyrrrrrrrrryyyyyyyyyyyyy dhe e beni viktimen "Kur.ve", kurse ate kllufin e justifikoni me "dobesine mashkullore".

KODI PENAL

Neni 105
    Marrëdhënie seksuale ose homoseksuale
    duke shpërdoruar detyrën
    (Ndryshuar me ligjin nr.8733, datë 24.1.2001, neni 21)
    Kryerja e marrëdhënieve seksuale ose homoseksuale duke
    shpërdoruar marrëdhëniet e varësisë ose të detyrës, dënohet me burgim
    gjer në tre vjet
    .

I uroj atij kellufit, 3 vjite te paharrushme ne burg.

Ndoshta zene mend pas kesaj edhe te gjithe ata te marumit e tjere (si puna e ketij kllufit), qe nuk jane te zotet te fusin nje femer me deshiren dhe qefin e saj ne krevat.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga xhuliana Lexo Postimin
    Kam degju se gjendja eshte keq ne shkollat ne shqiperi.Ka pedagoge qe nuk te kalojne fare edhe pse meriton 9 apo 10. Mjafton te japesh parate edhe ec ne provim edhe pa mesuar fare. Ca faji kane studentet ne kete mes?
    Per rastet extreme me pagese ne natyre do te thoja qe ja ka qejfi vet studenteve.
    Nuk eshte e vertete qe te jesh nx i 9 e 10 dhe te ngelin.Profesoret kapen vetem me ata nx qe jane midis 4 dhe 5.Nje student i mire mund te ankohet se ju henger nje note ,por jo ta ngelin.Eshte e pamundur.Studentet e mire trajtohen me respekt nga pedagoget.

Faqja 6 prej 6 FillimFillim ... 456

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •