Close
Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 61
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Olimp Lexo Postimin
    Mbase per femrat jo por mos te me vije nje mashkull e te me thoje jo se bej
    Pse ca kane meshkujt? Une psh s'e kam bere! Dhe jo njehere, por disa here i kam refuzuar femrat kur vete jam i lidhur me dike.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Citim Postuar mė parė nga Edvin83 Lexo Postimin
    Pse ca kane meshkujt? Une psh s'e kam bere! Dhe jo njehere, por disa here i kam refuzuar femrat kur vete jam i lidhur me dike.
    Ej nuk e kisha per te ofenduar gjinine femerore apo mashkullore apo te ngrija e te ulja keto te bmesipermet por thjesht qe mashkulli shpesh here eshte i pavetepermbajtshem kur behet fjale per sex .......
    une personalisht kam refuzuar sepse nuk mund te me jepte me shume se ajo qe kam perkrahe por smund ta mohoj qe ka pas raste qe kam tradhtuar
    Tradhetia varet edhe nga gjendja emocionale e momentit.... nje njeri mund te ndihet i vetmuar dhe ne nje cast kur i ndodhet dikush prane e ben ate gabim sado i dashuruar te jete

Une i ketij mendimi jam ....
    Ere mire mire

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nje qe dashuron me gjithe shpirt nuk tradheton ,se per te ekziston vetem nje .

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    NJe shoqe e imja me te cilen po diskutoja teme me tha keto fjale qe po i sjell ketu te cituara"
    Per cafre dashurie flisni? Per ate ndaj tjeteri? Nese eshte ashtu ka shume mundesi te ndodhe sepse ka njerez qe kane dashuri patologjike, dhe e dini se pse? Sepse cdo gje fillon nga vetja, qe njeriu te doje shendetshem nje tjeter duhet te doje veten. Une them nese ka dashuri dhe respekt ndaj vetes nuk ka tradheti sepse nuk ia ben vetes ne rradhe te pare pastaj tjetrit.
    Mundohuni te jeni pak me te fokusuar te vetja dhe me pak tek groshet dhe kjo do ju beje te jeni te lumtur.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anėtarėsuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Citim Postuar mė parė nga Olimp Lexo Postimin
    Ej nuk e kisha per te ofenduar gjinine femerore apo mashkullore apo te ngrija e te ulja keto te bmesipermet por thjesht qe mashkulli shpesh here eshte i pavetepermbajtshem kur behet fjale per sex .......
    une personalisht kam refuzuar sepse nuk mund te me jepte me shume se ajo qe kam perkrahe por smund ta mohoj qe ka pas raste qe kam tradhtuar
    Tradhetia varet edhe nga gjendja emocionale e momentit.... nje njeri mund te ndihet i vetmuar dhe ne nje cast kur i ndodhet dikush prane e ben ate gabim sado i dashuruar te jete

Une i ketij mendimi jam ....
    Po mire ky mashkull "i papermbajtshem", a nuk i duhet nje femer e "papermbajtshme" qe te kryeje tradhetine? Ashtu si ka meshkuj te tille, ka dhe femra te tilla, keta dy tipe plotesojne njeri-tjetrin.

UNTILL WE MEET AGAIN Maska e arjeta3
    Anėtarėsuar
    12-11-2007
    Vendndodhja
    shrine
    Postime
    471
    Citim Postuar mė parė nga dea_07 Lexo Postimin
    Nje qe dashuron me gjithe shpirt nuk tradheton ,se per te ekziston vetem nje .
    fjale me vend dea_07
    Loneliness comes in only one size - Extra Large

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Nese dashuron me te vertet nuk tradheton.Por kohet e fundit eshte kthy ne mode, hajtmo kto cunat e ri por keto burrat e martum moo.bahhhhhhhhhh
    Gjithsesi tradhetia eshte dobesi karakteri.

DEM I KUQ Maska e lenci_80
    Anėtarėsuar
    16-04-2007
    Vendndodhja
    espań, mendjen e kam ne laprak , bertas fort PARTIZONI FITORE.
    Postime
    117
    A mund te tradhetosh nese dashuron ?

Per mua si person , ka gjera qe si ben me te dashuren ( nqs e ke te dashur e se po qe dashnore ka kuptim tjeter ) dhe shkon diku tjeter shtepi publike( po e quaj se se di si thuhet shqip ) dhe ben ato nevoja ( qe si ben dot me te dashuren ) qe mendon cdo mashkull ti provoj nese me kuptoni ēfar dua te them , dhe kjo smund te quhet tradheti per mua si person pastaj marim versionin tjeter , se ke te dashuren aty e ke larg ca do besh ke nevojat e tuja si mashkull do shkosh diku te ( shfryhesh ) pastaj smund ta quash tradheti , mendoj une keshtu se pastaj cdo njeri mendon si don e ben si ka qef .

Ky qe mendimi im, qe keshtu ka shum per te diskutuar rreth tradhetis e dashuris qe me kaq po hedh nje mendim spo zgjatem me shum
    PARTIZONI

i/e regjistruar Maska e suada dr
    Anėtarėsuar
    04-04-2008
    Postime
    652
    Citim Postuar mė parė nga lenci_80 Lexo Postimin
    A mund te tradhetosh nese dashuron ?

Per mua si person , ka gjera qe si ben me te dashuren ( nqs e ke te dashur e se po qe dashnore ka kuptim tjeter ) dhe shkon diku tjeter shtepi publike( po e quaj se se di si thuhet shqip ) dhe ben ato nevoja ( qe si ben dot me te dashuren ) qe mendon cdo mashkull ti provoj nese me kuptoni ēfar dua te them , dhe kjo smund te quhet tradheti per mua si person pastaj marim versionin tjeter , se ke te dashuren aty e ke larg ca do besh ke nevojat e tuja si mashkull do shkosh diku te ( shfryhesh ) pastaj smund ta quash tradheti , mendoj une keshtu se pastaj cdo njeri mendon si don e ben si ka qef .

Ky qe mendimi im, qe keshtu ka shum per te diskutuar rreth tradhetis e dashuris qe me kaq po hedh nje mendim spo zgjatem me shum
    Sa te ket cuna me keto mendime gjithmon do ket mosmirekuptime, debate .........e deri ndarje.

DEM I KUQ Maska e lenci_80
    Anėtarėsuar
    16-04-2007
    Vendndodhja
    espań, mendjen e kam ne laprak , bertas fort PARTIZONI FITORE.
    Postime
    117

Talking

Citim Postuar mė parė nga suada dr Lexo Postimin
    Sa te ket cuna me keto mendime gjithmon do ket mosmirekuptime, debate .........e deri ndarje.

Ben vaki pastaj me duket se paske kapur kuptimi ku dua te dal nejse smund te mbush mendjen e askujt thjesht hodha nje mendim si mund te jen disa gjer qe smund tja vesh emrin tradheti besoj se do arish ta kuptoh .

Mos u kqekupto ylli
    PARTIZONI

Faqja 3 prej 7 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrkufizimi i dashurisė!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Njeriu nuk dashuron vetėm njėherė...
    Nga anila_gv nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 64
    Postimi i Fundit: 12-12-2008, 09:55
  3. Si do tė vepronit nėse i dashuri ju dashuron marrėzisht?
    Nga BOY_Michigan nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 36
    Postimi i Fundit: 10-08-2004, 15:14
  4. Kur dashuron nė chat!
    Nga Agim Doēi nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 16-01-2003, 11:16
  5. Kush tha se dashuron me fort nje burre ?
    Nga marinI nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 17-09-2002, 15:09

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •