E kane kete kompleks se jan rritur me kete fryme, burri duhet te bej cdo gje femra jo.
Femra me e ulet se mashkulli.Dmth nuk kan barazi.
Pastaj mos te duket cudi se ka plot meshkuj qe i kan falur, panvaresisht se ne i quajm budallenj me mentalitetin tone.Mashkulli se fal tradhetine nga mentaliteti i njerezve qe e rrethojne.Dhe se nuk i duket vetja burre.
Nuk e di por mbase ky kompleks tek meshkujt sikur po zhduket si specie ne zhdukje dhe mbase do te qe mire qe ti shikonim gjerat ne nje kendveshtrim tjeter .
Dhe nje pyetje si e shikon veten me nje mashkull qe je ndare dhe kthehesh perseri me te.
suada dr per ty kjo pyejte
skerdigodo@hotmail.com
Hajde hajde gjith keto pyetje per mua!!hahhah
kthehem nese e dua, nese ai ka kuptuar gabimet (nese jemi ndar per faj te tij kuptohet)
nese mendon se ai me te vertet ka ndryshuar yhyyyyy jan shum gjera.
personalisht kam qen e mendimit qe gota qe thyhet nuk ngjitet me, por kam degjuar shum raste e ashtu i bje me u thy shum gota....hahhahah
S'kam tradhetuar kurre!
Njoh te dashuruar qe e kane kthyer ndonjehere faqen.C'ti besh sex appeal!
Elegance is an attitude.
Kam tradhetuar 100 her. Dhe cdo her kam menduar se kam qen i dashurur. Me shqiptaret kam pas probleme, po amerikanet se rrujshin hic.
Jam tradhtar, skam ca ti boj.![]()
Jo jo, edhe ne realitet. Se maj tradhtin hic, le qe s'rrej dot, u tregoj qe i kam tradhetu , dhe kam shku me nje tjeter. Taksirati im eshte qe ky problem me ndodh shum shpesh, dhe perben shkakun e vetem te te gjitha ndarjeve. Ca t'i bosh, jam tradhetar i lindur!
Sic edhe thash, shqiptaret nuk e kaperdijne dot kete cast, mezi e majn veten, nxehen keq dhe ka iher bejn si histerike. Normal qe kan te drejte, po ske ca i ben. E vetmja gje qe duhet te besh, eshte te distancohesh nja dy metra, mundesiht afer ndonje dere, qe te kesh mundesi tu shpetosh ndonje sendi qe mund te vertitin. Ndersa te hujat jan me ndryshe, amerikanet nuk e rrujshin hic, su bente pershtypje. Per to me e rendesishme ishte sinqeriteti im. Dhe shum her ma kane fal. Prandaj kohet e fundit jam distancuar shume me femrat shqiptare.
Fatkeqesisht Po
skerdigodo@hotmail.com
Clidhje ka dashuria me tradhetin. Mundesh o qe cke me te.
Jeta eshte e shkuter dita eshte e gjate
Krijoni Kontakt