Close
Faqja 349 prej 1135 FillimFillim ... 249299339347348349350351359399449849 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,481 deri 3,490 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e landi45
    Anėtarėsuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    kujt i plas k===a===r==i ne shqiperi per fene islame o lali numrohen me gishta ata dhe jane naj fakir i maru qe ska ku me shty kohen ne hajme mish derri e pijme raki e kur dalin ne evrope keta myslimanet e shqiperis nuk i afron asnje mysliman tjeter pasi quhen myslimane te keqije

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga Karl_Ēekiēi Lexo Postimin
    Po ti je njė hiē. Ti as kuranin nuk e ke lexu tė gjithin. Mos je gjė hoxhė? Mos je gjė nxėnės i islamit? Ti sje askush. Sikur tė kishin mundėsi, vėllezėrit e tu myslyman do tė tė vrisnin pa teklif.

Ti je njė myslyman mediokėr, hamės picash hallall qė gėzohet kur njė prift ėshtė konvertu nė islam. Dhe mėrzitesh kur njė fėmijė palestinez vritet.

Ēa je ti? Ti nuk je shqiptar!? Ty tė hidhėrojnė dhe tė gėzojnė DY gjėra qė nuk kanė lidhje fare me Shqipėrinė.

Ti je askushi.
    Ah sikur te kishin mundesi, sikur te kishe mundėsi nje Katolik si ti, do ti vriste ter muslimanet a eshte keshtu ?

Vertet qe konsumoj prodhime Hallall, nuk jam ngrėnės i kafshėve tė ndyta siq eshte derri,

Vėrtet qe gėzohem kur Priftat bėhen te sinqert dhe konvertojn jo vetem veten, por ter Meshėn e sė dieles !

Vėrtet qe sa her qe te vritet nje fėmi palestinez mėrzitem, i nemi ato duar qė vrasin njerez te cilet vriten per te vetmin krim, e ajo eshte dėshmija "QĖ NUK KA ZOT TJETER POS ALLAHUT !! DHE SE MUHAMEDI, ESHTE ROBĖ! DHE I DĖRGUAR I TIJ !

Qka jam un ? Askushi jam, pėrderisa lejoj qė derra tė ndyt ja lejojn vetės qė t'ofendojn dhe tė shktarrojn qka eshte me e shtrenja ne kete botė, une Jam ASKUSHI ! Por kjo mizorie mund te ndodhe vetem ne virtualitet, ku nxitėsit e luftės mshihen pas ekranit te tyre, ke te drejt, mshehu, dhe ne paq mundesi futu me nje bunker ku as dreqi ne fije sun te bjen.

Eshte rrezik te luajsh me zjarr e sidomos kur mos ta sundosh ate !

Karl, mir mbetshi,

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga landi45 Lexo Postimin
    per mendimin tim hitleri do i vinte hakut myslimaneve
    Duhėt shumzuar Hitlerat dhe Gjorgj bushat dhe prap se prap kot...

Neve na mjafton Allahu !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga pseudo Lexo Postimin
    Kesaj i them civilizimi i femrave.
    Kjo eshte vetem nje foto e ndershme qe po ta sjelli nga "femrat e civilizuara" duke i evituar ato tjerat qe jan krejtsisht te shveshura dhe qe bejn ....... ok ?

Te lumet ju, u knaqėt, asi u pėrtrit ha,haahaa...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Ke harru me shtu kėtu pjesėn PĖR ARABĖT

O miku im arab, unė nuk jam katolik...jam antivirus... jam antimyslyam...dakort!!!
    Qka me intereson mor qka je ti ? A mos po mendon qe anti-virusat nuk egzistojn a ? daē me crak, daq origjinal...

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga ArberXYZ Lexo Postimin
    Shoku ti po na trego Dubai e Leshit, qe ka 500 mij banor, sa i lagje e Egjiptit ose e Pakistanit. Te gjithe projektet i realizojne europianet, i ndertojne firmat europine, arabet vetem japin paret e qe i ka fitu prej naftes. Nuk i bejne vete, sepse s'kan tru s'kan ide.

Me fol per 400 milion arabet e tjer, dhe per vendet myslimanet ne pergjithesi? B-L-O-Z-E! Me fol per Marokun, Algjerin, Egjiptin, Sirine, Jeminin, Omanin, Iranin, Pakistanin, Indonezine etj...

Jane vende me te prapambetura ne bote, ne cdo aspekt, qoft kulturalisht qoft ekonomikisht. Sketerr dhe faqja e zeze. Zotesia e tyre eshte vetem rrafja e grave, kaq s'di gje me.

Shpejt do te vij dita qe te vdesin per buk, si vemje, sepse Europa dhe Amerika nuk pse t'i mbaje me ushqim ata pertace parazita qe s'di gjo tjeter pervec pjelljes se kalamajve dhe pirjes se cigares.
    Ja edhe disa pamje nga shtetet muslimane (pos-Dubajit ku per puntor, i ka evropjanet lol,)

Ka edhe shum tjera, po fatkqesisht vetem ka tri foto mund ti postoj ne form "t'faktėve" :-(

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Ja, arabit nuk i ka ngel gjė tjetėr veēse tė na sjellė "arritjet" e kombit tė tij.

Nuk i mjaftoi Arabisė qė me fenė e saj na e boni gjakun ujė, po duhet tė vish kėtu edhe tė na ngresh nė ajėr "arritjet" e shtetit tat.

Kujdes!!! arab nė afėrsi. Goditeni ose injoroheni
    Ja qka i mungon shtetit tim pos "menve", ...."Rrugėt Arabe"

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Dubai ėshtė shembulli mė i mirė i Investimeve Europiane dhe i Kultures Europiane!
    Nė Hotelin me 7 yje jetohet si tė jesh nė Europė nė Monte karlo ta zėmė!
    Dubajasit pėr tė fituar paran punojnė pėr Amerikanet, Gjermanet, Holandezet e etj etj!
    Pra, ata e panė qė nga feja dhe verberia e Kuranit s'mund tė pėrparohet dhe vendosen tė hapin rrugen njė civilizimi siq ėshtė ai Europian!
    Sot nė Dubai s' sheh asgjėkundi Kulturen arabe por vetėm atė Europiane!
    Paria e tyre deshiron qė ēdo gjė tė Importojė nga Amerika dhe Europa! Nė ato Hotele ke sherbime tė njejta me sherbimet nė Majami: Viski nga llojet me" tė ndryshme!
    Shembullin e Dubait nėse duan tė civilizohen duhet tė ndjekin edhe vendet e tjera tė Arabisė e sidomos kjo gjė duhet tė fillojė nga Mekka qė tė mos flenė haxhit nė ēadra por nė Hotele tė ndertuara dhe Investuara nga Europianet sikurse nė Dubai!
    Me gjithate vetėm DUBAJASIT jan pronar, te huajt nuk e posedojn kete drejt, pra gjithkushi eshte i mirseardhur, por jo te behet pronar.

Nje foto e sjella nga Dubai, te tjera jan nga shtetet tjera,

Dy kullat gjigante me stil ISLAMIKE !

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Ju hu... harrove tė thuash NE ARABĖVE NA MJAFTON lahu
    Edhe arabėve i mjafton Allahu

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152

Wink

Me ju bre dosta, qenka veshtir edhe me fakte me fol.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •