Close
Faqja 351 prej 1135 FillimFillim ... 251301341349350351352353361401451851 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,501 deri 3,510 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e udhetari
    Anėtarėsuar
    31-07-2005
    Postime
    103
    Citim Postuar mė parė nga Karl_Ēekiēi Lexo Postimin
    Kujdes, arab nė rrethina!!!

Arabi ėshtė prekur sepse i shamė kombin e tij arab. Por unė or shoku im arab nuk jam antikombėtar sepse nuk jam arab pėrkundrazi teje.

Dhe, tema ėshtė pikėrisht antiarabe dhe kurndėr ēdo gjėje qė ajo pėrfaqėson.

Nėse ti ndjen se po tė fyhet kombėsia duhet tė shkosh tek forumet arabe si forum-islamik.com. Atje tipa si Ebu_Duxhane alias Mujabit do tė tė thurin lavde pėr Arabinė e virusin islam sa tė tė lodhen sytė.

Gjithashtu, nė forumet arabe nuk humbet rasti pėr tė denigruar kombin shqiptar dhe kulturėn e tij.

Virus shumė i keq ky islami. Por ka shėrim gjithmonė pėr ēdo tė keqe, ėshtė ligj natyre.
    hhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaa

ti me tevertet je i cmendur per tu lidhur

virus qe munde te te infektoi kujdes se eshte epidemi

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2008
    Vendndodhja
    Durres
    Postime
    195
    Kjo do te thote se Kur'ani na tregon se si ta gjejme, se si ta zbulojme Zotin -pra se si te arrijme te koncepti 'Zot' me te ghithe atrobutet e Tij. Jo se na detyron dhe na thote Kur'ani me besuar dhe ne si budallenj te ebsojme. Zoti ne Kur'an i eshte drejtuar natyres si fakt per krijimin e Tij(pra ne thote se ju keni sy e veshe dhe shikojeni nayren dhe vetentuaj sa te veshtire jeni per t'u krijuar dhe keto tregojne se ekgsistoj Une, Zoti).
    Pra, Zoti krijon argumentet qe ne ta besojme Ate! As Ai nuk don besimtar budalle se ai neser degjon nje tjeter besim dghe si budalla merr besim te gabuar. Pra Zoti i do njerezit intelektuale dhe ne versete te ndryshme te Kur'anit na drejtohet duke na nxitur qe te hulumtojme krijimin e qiellit e te tokes dhe gjallesat dhe te ne te kete rrahje ide-she dhe mendimesh ne menyre qe ta besojme Ate. Pra nje popull, nje grup, nje shoqeri pa rehje idesh dhe mendimesh, pa kontradikta dhe pa debate multidimensionale eshte nje shoqeri e vdekur! Nuk ekziston gjalleria por nje gjume i thelle qe ne fatkeqesisht e kemi prezent.
    Ju kerkoj falje per vonesen e pergjigjes.

Domethėnė duhet tė jesh europian/amerikan apo i krishter qė tė pėrparosh ?

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anėtarėsuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Po mėr burr mjaft u torturove. U kuptuam, ti je arab, dhe tėrė myslymanėt gjithashtu.

Ju arabėt jeni dėrgu nė Tokat Shqiptare me qėllimin e vetėm qė nėpėrmes islamit ta boni gjakun tonė ujė.

Pershendetje Cekici !!

Ne shume komentete e juaja s'i perfundim, shkruani fjaline perfundimtare, gjaku i shqipetareve eshte berre uje nga arabet,dhe islami .

Zoteri i nderuare ,une mendoje se ju jeni njeri (shqipetare) qe ne shpirtin tuaj nuk keni nje ""grame naionalizem""" ) Nga kjo nenkuptojme se ju ndoshta nuk jeni fare shqipetare,pore beni propaganda qe nuk ju kane hije.

Kahasimet te cilat ju i beni ndermjet te ashtuquajtures bota demokratike, dhe fanatizmit arab,(islam ) jane vetem propaganda te kulluara.

S'imbas mendimit time une do te kisha propozuare qe ju me se shumti te harxhoni energjine tuaj per kombin shqipetare, se s'a te humbet kohe me arabet.

Eri_eri DjAl KuCoVaR Maska e EnRy
    Anėtarėsuar
    07-05-2006
    Vendndodhja
    Verdalle
    Postime
    310

O miku im arab, unė nuk jam katolik...jam antivirus... jam antimyslyam...dakort!!!

Te paska hyr nje virus i keq mor shoku dhe pak nga pak po ja shperndan edhe te tjereve.Ne vend qe te besh punen e antivirusit po ben ate te virusit.
    ,,,,,,,,,,,,((((""""))))
    ~<@@@(((EnRY)))@@@>~
    """"""""'''((((,,,,,))))

Eri_eri DjAl KuCoVaR Maska e EnRy
    Anėtarėsuar
    07-05-2006
    Vendndodhja
    Verdalle
    Postime
    310
    Duke pare zhvillimet qe po ndodhin ne bote, kjo e fundit do te ishte me mire pa fene islame. Dhune, egersi, prapambetje, ja cfare eshte islami. Pse duhet nje fe si kjo pra?

Ku ka konflikt sot ne bote, eshte e sigurt qe nje pale eshte myslymani dhe feja e tij.

Ku plas nje bombe sot, ose e ka bere ETA ose fraksionet e fese myslymane.

Feja islame eshte prodhuese e luftes. Pa Al Kaeda, Hamas apo Hezbollah nuk do ishte nevoja te prodhoheshin aq arme e bomba, kallashe e rraketa. Prodhohet se myslymanet jane ushtare te vdekjes.

Islami=dhune
    Ndoshta ke te drejte po dhe pa fete e tjera bota do te ishte me mire.Prifterinjt duke abuzuar seksualisht me femijet e vegjel,vjedhin lek ne kisha,Papa Janra qe kan mbushurboten me pislliqe.Shum me mire do te ishte bota edhe pa keta.
    ,,,,,,,,,,,,((((""""))))
    ~<@@@(((EnRY)))@@@>~
    """"""""'''((((,,,,,))))

LIVERPOOL FC Maska e geezer
    Anėtarėsuar
    29-09-2007
    Vendndodhja
    Windy City Chicago.USA
    Postime
    836
    ooo katolik o shpejt kemi me ju shkatrru na dmth islamistet shkoni i krishter shqiptar shkoni en serrbi se atje e keni vendine duhur hahahah atje eshte parajsa juve 3% jeni ose 10 me se shumti oo karkaleca

moderator nese me fshihet ky postim keni pun me fshi edhe shum postime te KATOLIKVE OSE ORTODOKSEVE TE QMENDUR
    LIVERPOOL
    you`ll never walk alone

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Ne Mesfush!!
    Postime
    387
    perseri ky kontesti :;;

O Brryla te mos mundoheni qe me urrejtjen e juaj ndaj nje feje te mundoheni qe ta "Mbroni" kombin e juaj...kishe ju patriota te leshit.....

Jan disa brryla ketu qe vetem dijn te flasin shqip dhe asgje tjeter.....dhe po ti pyesesh se qfar te mira ka ,shteti apo Kombi nga ju...pergjigja eshte Ne fabriken ku punoj ,kam vjedhur kaq makina,kontrabandoj me cigare dhe drog per ca lek,nese me ipet rasti per trafikim qenjesh njerzore ,nuk e refuzoj kete ofert te majme...po qfra lloj lesh patrioti me shte bree kyyy pis...

Nuk edi cila eshte me e vlershme,fjala dhe pallavra apo vepra dhe kontributi per kombin tend...

Edhe njeher po ju bej thirrje ,qe te mos kompromitoni fen dhe kombin per interesa te ndyta epshore...

Kush eshte ai Pis apo Manjak,qe me del mua dhe me flet ne kete menyre per Kombin tim.....

Une jam Musliman dhe Mburrem qe jam i ketij Besimi,mirpo Identiteti qe me dallon nga nje popull tjeter eshte Kombi im Shqiptar...

Tek rrethi im Familjar i madh dhe i vogel kan qen ne Luftė dhe ne front lufte,kemi luftu per kete komb dhe per kete vatan....kemi dhene me te shtrejten Jetė...Tash Kush eshte me e rendesishme ,pallavra e pist e Qekiqit & Co per Kombin...apo Vepra dhe Kontributi direkt ne luft per atedheun e tij...

bollni me marrina se e keni bere bajat...duhet te turperoheni nga vetvetja
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga D@mian : 13-06-2008 mė 10:45

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga geezer Lexo Postimin
    ooo katolik o shpejt kemi me ju shkatrru na dmth islamistet shkoni i krishter shqiptar shkoni en serrbi se atje e keni vendine duhur hahahah atje eshte parajsa juve 3% jeni ose 10 me se shumti oo karkaleca

moderator nese me fshihet ky postim keni pun me fshi edhe shum postime te KATOLIKVE OSE ORTODOKSEVE TE QMENDUR

Ti shkruan te njejtat marrezira sikur Cekici,por nga nje kende tjeter.Ai thot"shkoni ne Arabi" kurse ti thua "shkoni ne serbi".

Pra ju dy nuk keni pse ta luftoni popullin shqiptare katolik ose musliman.Luftojeni njeri tjetrin me idet e juja te semura.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Ja e ardhmja e gjuhės shqipe po nuk luftuam virusin islam!!!

مقاله قرآنی در نشريات عمومی، تخصصی و ويژه*نامه*های قرآ

Mbase kjo eshte edhe deshira jote,por nuk do tia arrini as ti dhe as wehamutat.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •