Close
Faqja 350 prej 1135 FillimFillim ... 250300340348349350351352360400450850 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 3,491 deri 3,500 prej 11341
    i/e regjistruar Maska e Uarda-1
    Anėtarėsuar
    09-06-2008
    Postime
    896
    djema mjaft me gjithe kete fjaslor kaq te pasur, se na i lodhet trute, kini pak edukate se eshte forum qe shihet nga shume persona.
    tregoni kulturen tuaj
    Zoti ėshtė pranė gjithė atyre qė kėrkojnė, pranė gjithė atyre qė e kėrkojnė nė tė vėrtetė.

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Pėrtej Gramozit, gati pėr luftė
    Postime
    535
    Citim Postuar mė parė nga LuKoLi Lexo Postimin
    Me ju bre dosta, qenka veshtir edhe me fakte me fol.
    Po mėr burr mjaft u torturove. U kuptuam, ti je arab, dhe tėrė myslymanėt gjithashtu.

Ju arabėt jeni dėrgu nė Tokat Shqiptare me qėllimin e vetėm qė nėpėrmes islamit ta boni gjakun tonė ujė.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Citim Postuar mė parė nga Karl_Ēekiēi Lexo Postimin
    Po mėr burr mjaft u torturove. U kuptuam, ti je arab, dhe tėrė myslymanėt gjithashtu.

Ju arabėt jeni dėrgu nė Tokat Shqiptare me qėllimin e vetėm qė nėpėrmes islamit ta boni gjakun tonė ujė.
    Tashė qė i kuptove planėt e tona, qfar do te besh ?

Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Postime
    535

Exclamation

Citim Postuar mė parė nga LuKoLi Lexo Postimin
    Tashė qė i kuptove planėt e tona, qfar do te besh ?
    Ja ky ėshtė qėllimi tė dallojmė kush ėshtė arab kėtu midis nesh. Tė tregojmė se ēfarė lloj helmi vdekje prurės ėshtė islami. Tė diskutojmė se si do ta luftojmė kėtė virus shkatėrrues.

Tani qė ti e pranove qė je njė bartės i virusit dhe qė deklarove dhe qė myslymanėt kėtu janė arabė qė flasin shqip, tema mund tė mbyllet.

U paskan dash vetėm 3 ditė qė tė zbulojmė se kush kėtu ėshtė arab, dmth tė gjithė myslymanėt, bartės virusesh.

Kujdes helmi islam u identifikua tani duhet vetėm tė luftohet, me: izolim, denigrim dhe sterilizim.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    Daja -Goni kadal he burr sen ska kush me besimtaret tradicionale muslimane SHQIPTAR

problemi asht ke kta wehabistat e ri qe skan atdhe po vec fe, qe gjergj kastriotin e qujn qafir qe ka luftu kundra fuqive te allahut qe cdo tradit shqiptare e qujn haram
    qe bredhin neper trojet tona e bertasin kundra amerikes e feve te tjera me mjekrra deri ne brez e pantolla trecerekshe, qe dun me i mulu femnat shqiptare si ningja

ky o virusi or daj
    Jo jo nuk eshte e vertete ajo cfare thua ti.Nese e lexon edhe njehere titullin e temes mire e mire,do ta shofesh kunder kujt eshte hapur kjo teme.Dhe nese i lexon pastaj reagimet e te tjereve(duke mos perjashtuar ekstremistet e te dyja paleve),do te shofesh se sa e pa kuptimt eshte kjo teme.

Pra edhe une edhe shume (pjesa bindshem me e madhe)musliman tjere qe jemi kunder wehamutave dhe te prapambeturve tjere,qe ne emer te islamit nuk lene gje te zeze pa bere,ndjehemi te sulmuar.Mbase edhe ky ka qene vet qellimi i hapesit te temes.

Por mua nuk do te me sjelle ne ate pozite sa ta shaje katolicizmin si,duke mos dashur ti lendoj vellezerit e mi te gjakut,katolik.

Virusi nuk eshte feja.Virusi jan njerezit,qe shfrytezojne fene dhe fotografi te ndryshme per te sulmuar te tjeret.

Ne syte e mi psh,virus eshte edhe hapesi i kesaje teme i cili me sa duket ka pase qellim te keq dhe antikombetare.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    11-12-2007
    Vendndodhja
    Nė tokėn e ZOTIT
    Postime
    152
    Ja ky ėshtė qėllimi tė dallojmė kush ėshtė arab kėtu midis nesh. Tė tregojmė se ēfarė lloj helmi vdekje prurės ėshtė islami. Tė diskutojmė se si do ta luftojmė kėtė virus shkatėrrues.

Tani qė ti e pranove qė je njė bartės i virusit dhe qė deklarove dhe qė myslymanėt kėtu janė arabė qė flasin shqip, tema mund tė mbyllet.

U paskan dash vetėm 3 ditė qė tė zbulojmė se kush kėtu ėshtė arab, dmth tė gjithė myslymanėt, bartės virusesh.

Kujdes helmi islam u identifikua tani duhet vetėm tė luftohet, me: izolim, denigrim dhe sterilizim.
    E harrove edhe bojkotin i nderuar

Anėtarėsuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Postime
    535
    Citim Postuar mė parė nga Daja-GONI Lexo Postimin
    Ne syte e mi psh,virus eshte edhe hapesi i kesaje teme i cili me sa duket ka pase qellim te keq dhe antikombetare.
    Kujdes, arab nė rrethina!!!

Arabi ėshtė prekur sepse i shamė kombin e tij arab. Por unė or shoku im arab nuk jam antikombėtar sepse nuk jam arab pėrkundrazi teje.

Dhe, tema ėshtė pikėrisht antiarabe dhe kurndėr ēdo gjėje qė ajo pėrfaqėson.

Nėse ti ndjen se po tė fyhet kombėsia duhet tė shkosh tek forumet arabe si forum-islamik.com. Atje tipa si Ebu_Duxhane alias Mujabit do tė tė thurin lavde pėr Arabinė e virusin islam sa tė tė lodhen sytė.

Gjithashtu, nė forumet arabe nuk humbet rasti pėr tė denigruar kombin shqiptar dhe kulturėn e tij.

Virus shumė i keq ky islami. Por ka shėrim gjithmonė pėr ēdo tė keqe, ėshtė ligj natyre.

i/e regjistruar Maska e Preng Sherri
    Anėtarėsuar
    19-02-2007
    Postime
    1,274
    Jo Jo s'ka qėllim Antikombėtar nė kėtė temė! Absolutisht Jo! Unė jam i besimit tė trasheguar nga prinderit por nuk e ndjejė atė gjė qė thonė tė tjerėt! Thjeshtė pajtohem me Karlin qė nuk e deshtė mė shumė se pak Ditė pėr tė kuptuar se " cili ėshtė qėllimi i arabėve"!
    Ajo qė thotė Daja_Gjoni nuk qėndron sepse po marrė vetėm njė shembul.
    " Adem Jashari duke qėndruar heorikishtė nė Luftė pėr pavdeksinė e tij dhe tė vendit tė tij brohoriste " Rroftė Kosova" dhe Kėndonte " besa besė besen ta kam dhanė Pėr Kosovė jeten kam me dhanė"!
    Pra nuk bėri " all-ahu ekber" e qaso farė qyfyresh!
    Unė jam kundėr ēdo identifikimi arab dhe kundėr ēdo perdorimi tė fjalėve dhe lutjeve arabe! identifikimi me Arabin dhe me Lutje arabe do tė thotė piikrishtė atė qė thotė Titulli i Temės: Po i bėjnė gjakun Ujė Shqiperisė!
    Edhe Kisha katolike do tė donte tė bėheshin Lutjet nė latinisht apo edhe Italishtė Por shqiptarėt Luten nė gjuhen shqipe dhe pagezohen nė gjuhen shqipe!
    Deri sa nuk t'i flakim ēdo simbol qė ngjanė nė arabėt, ēdo fjalė qė vjen nga arabet, ēdo lutje nė gjuhė arabe do tė kemi tė bėjmė me rrezikimin e sindromit mė tė rrezikshėm pėr Njerzimin: sindromin arabė!

Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Kujdes, arab nė rrethina!!!

Arabi ėshtė prekur sepse i shamė kombin e tij arab. Por unė or shoku im arab nuk jam antikombėtar sepse nuk jam arab pėrkundrazi teje.

Dhe, tema ėshtė pikėrisht antiarabe dhe kurndėr ēdo gjėje qė ajo pėrfaqėson.

Nėse ti ndjen se po tė fyhet kombėsia duhet tė shkosh tek forumet arabe si forum-islamik.com. Atje tipa si Ebu_Duxhane alias Mujabit do tė tė thurin lavde pėr Arabinė e virusin islam sa tė tė lodhen sytė.

Gjithashtu, nė forumet arabe nuk humbet rasti pėr tė denigruar kombin shqiptar dhe kulturėn e tij.

Virus shumė i keq ky islami. Por ka shėrim gjithmonė pėr ēdo tė keqe, ėshtė ligj natyre.
    Ndegjo or zoteri me paranoje!

Sikur t“i kishe lexuar postimet e mija nuk do me quajshe arab.Biles edhe sikur ta kishe lexuar postimin tim te fundit,drejtuar pjeserisht kokes sate te semure,nuk do me kishe keshilluar te shkoja ne kete apo ate forum.
    Ajo cfare ti apo edhe ndonje tjeter shkruan per Arabine dhe arabet,Pakistan,Afganistan a dreq,as me intereson as me bene pershtypje.Shaje ti Arabine deri sa te shterret zani.Por mos shaje religjione,se vret dikend,ndoshta nje fqinje ndoshta nje shok klase,ndoshta edhe dikend ne skajin tjeter te Shqiperise.

Dhe po ta perseris edhe nje here me kenaqesi:Virus nuk mund te jene religjionet si te tilla,por njerezit e mbrapsht te cilet bejne interpretimin e tyre simbas deshires.Virus jan edhe njerezit si puna jote,qe i "fusin zjarrin"nje bashkesie dhe dalin ne "lendine" e bejne sehir.

Anėtarėsuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar mė parė nga Preng Sherri Lexo Postimin
    Jo Jo s'ka qėllim Antikombėtar nė kėtė temė! Absolutisht Jo! Unė jam i besimit tė trasheguar nga prinderit por nuk e ndjejė atė gjė qė thonė tė tjerėt! Thjeshtė pajtohem me Karlin qė nuk e deshtė mė shumė se pak Ditė pėr tė kuptuar se " cili ėshtė qėllimi i arabėve"!
    Ajo qė thotė Daja_Gjoni nuk qėndron sepse po marrė vetėm njė shembul.
    " Adem Jashari duke qėndruar heorikishtė nė Luftė pėr pavdeksinė e tij dhe tė vendit tė tij brohoriste " Rroftė Kosova" dhe Kėndonte " besa besė besen ta kam dhanė Pėr Kosovė jeten kam me dhanė"!
    Pra nuk bėri " all-ahu ekber" e qaso farė qyfyresh!
    Unė jam kundėr ēdo identifikimi arab dhe kundėr ēdo perdorimi tė fjalėve dhe lutjeve arabe! identifikimi me Arabin dhe me Lutje arabe do tė thotė piikrishtė atė qė thotė Titulli i Temės: Po i bėjnė gjakun Ujė Shqiperisė!
    Edhe Kisha katolike do tė donte tė bėheshin Lutjet nė latinisht apo edhe Italishtė Por shqiptarėt Luten nė gjuhen shqipe dhe pagezohen nė gjuhen shqipe!
    Deri sa nuk t'i flakim ēdo simbol qė ngjanė nė arabėt, ēdo fjalė qė vjen nga arabet, ēdo lutje nė gjuhė arabe do tė kemi tė bėjmė me rrezikimin e sindromit mė tė rrezikshėm pėr Njerzimin: sindromin arabė!
    Urime zoteri!

Qe nga dita e sotit je ne liber te Ginisit."sindromi arab" eshte zbulimi yt.Te lumte!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •