Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    i/e regjistruar Maska e ujkus
    Anëtarësuar
    17-10-2006
    Postime
    327
    tani qellimin nu k e paskan te keq .te leftojne per shqiperi
    por duket qe jane adoloshente se po te kishin 2 gram njohuri dhe logjike do te kuptonin qe nuk eshte emri qe i ben levizjet por ideali dhe njerezit .

mund tja kishin vene emrin levizja e patates ose levizja e kalase .

megjithate i pergezoj per nje fakt po lingjallet nje brez i cili do te luftoj per shqiperi dhe kjo eshte e rendesishme .

keta adoloshte neser do te marin pjese ne partite politike dhe do te kene paresore idealin e tyre . bravo djema dhe goca te elbasanit

ps : lexoni pak mbi hitlerin dhe i ndryshoni emrin levizjes

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Hero i Popullit Lexo Postimin
    A e din ti mor Ben sesa mijera vete kane vdek ne Kampin e perqendrimit te Prishtines???? A e din ti mor Ben sesa veta jane pushkatuar nga SS e Divizionit Scanderbeg??? N.q.se se di hape dhe nje here ate librin e gjermanit, kthjellohu, dhe mos u mburr me kriminelat naziskine
    i...

Ti a e din sa veta jan pushkatu e masakru nga sllavo komunistet ?
    Ne Monopolin e Tetoves rreth 5.000 shqiptar jan pushkatuar.
    Fshati Sopot i Kumanoves ka perjetu masaktren me te tmerrshme nga sllavo komunistet kur gjith banoret u dogjen me uj te vluar , burra gra e femij.

Nuk them se na duhen grupe naziste ne mesin e shqiptarve , mirpo na duhet dikush qe do tju tregoj grekve se ku e kan vendin , sikur qe ka ne Greqi organizata qe kryejn atentate ndaj shqiptarve , ambasadave dhe personaliteteve qe sipas tyre jan te demshem.

Dhe ju lus mjaft me romantizmin qe keni ndaj te huajve , sidomos grekve , italianeve , vlleheve , sllaveve , turqve .... Duhet tjau beni me dije se ata jetojn ne Shqiperi dhe sguxojn te kerkojn qe ne Shqiperi tjau zyrtarizoni gjuhen dhe kombin. Te drejtat duhet ti ken ashtu sic i kan shqiptaret ne shtetet e tyre. Nuk guxon te ket standarde te dyfishta.

E sidomos me nervozojn disa qe edhe pse sjan te ketill , marrin guximin te behen grek me zor , e kto patjeter e meritojn denimin nga shoqeria , ata sduhet te pranohen ne rrethin shoqeror , por duhet te distancoheni prej tyre , bile edhe presion tu beni.

Shqiperia e shqiptarve .
    Shqiperi eshte edhe Cameria

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Ti a e din sa veta jan pushkatu e masakru nga sllavo komunistet ?
    Ne Monopolin e Tetoves rreth 5.000 shqiptar jan pushkatuar.
    Fshati Sopot i Kumanoves ka perjetu masaktren me te tmerrshme nga sllavo komunistet kur gjith banoret u dogjen me uj te vluar , burra gra e femij.

Nuk them se na duhen grupe naziste ne mesin e shqiptarve , mirpo na duhet dikush qe do tju tregoj grekve se ku e kan vendin , sikur qe ka ne Greqi organizata qe kryejn atentate ndaj shqiptarve , ambasadave dhe personaliteteve qe sipas tyre jan te demshem.

Dhe ju lus mjaft me romantizmin qe keni ndaj te huajve , sidomos grekve , italianeve , vlleheve , sllaveve , turqve .... Duhet tjau beni me dije se ata jetojn ne Shqiperi dhe sguxojn te kerkojn qe ne Shqiperi tjau zyrtarizoni gjuhen dhe kombin. Te drejtat duhet ti ken ashtu sic i kan shqiptaret ne shtetet e tyre. Nuk guxon te ket standarde te dyfishta.

E sidomos me nervozojn disa qe edhe pse sjan te ketill , marrin guximin te behen grek me zor , e kto patjeter e meritojn denimin nga shoqeria , ata sduhet te pranohen ne rrethin shoqeror , por duhet te distancoheni prej tyre , bile edhe presion tu beni.

Shqiperia e shqiptarve .
    Masakren e Tetoves nuk e mohon kush por ate nuk e bene partizanet shqiptare nga shqiperia e as partizanet sllovene dhe boshnjake. Masakren e kryen partizanet serbe... Por kjo nuk e justifikon faktin e disa qindrave shqiptare SS qe kane vrare gra, femije, burra dhe partizane shqiptare qe luftonin kunder PUSHTUESVE GJERMANE dhe qe ishin antifashiste....

Fajin e greqizimit te jugut dhe sllavizimit te Ali Ahmetit dhe Menduh Thacit nuk e ka populli por keto palo politikane qe i voton ti ne Maqedoni dhe ne qe votojme Sal hajvanin ne Shqiperi
    FLANGO MA NON FLECTO

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Fajin e greqizimit te jugut dhe sllavizimit te Ali Ahmetit dhe Menduh Thacit nuk e ka populli por keto palo politikane qe i voton ti ne Maqedoni dhe ne qe votojme Sal hajvanin ne Shqiperi
    bla bla bla bla bla... bli bli bli bli bli...blu blu blu blu

Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Postime
    385
    Citim Postuar më parë nga Karl_Çekiçi Lexo Postimin
    bla bla bla bla bla... bli bli bli bli bli...blu blu blu blu
    Po Karr-li po ke te drejte....
    Ndryshuar për herë të fundit nga Hero i Popullit : 05-06-2008 më 11:38
    FLANGO MA NON FLECTO

Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Postime
    535
    Karr-li ik ngri flamurin turk ne tetove se ate maqedons e ke mrojt me gjak ne votime...
    jo kam ndermend te ngre flamurin tek kooperativa Bubullime, sepse ka realizu planin. Tashme kooperativistet do kene me shume kohe per veten e tyre dhe do ta kalojne mbasditen duke lexu Zerin e Popullit.

na myten komunistet, sidomos kur japin dhe men

Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Postime
    385
    jo kam ndermend te ngre flamurin tek kooperativa Bubullime, sepse ka realizu planin. Tashme kooperativistet do kene me shume kohe per veten e tyre dhe do ta kalojne mbasditen duke lexu Zerin e Popullit.

na myten komunistet, sidomos kur japin dhe men
    I dashur shoku Karr-li ne mendjen tende te perdhenu nga sistemi rref si cekic emri i xhaxhit Enver dhe ZP, derisa i man men kaq mire...
    Fol edhe pak se po i bashkohesh armates se spiunave dhe ishsigurimsave te Enverit ne Forum
    FLANGO MA NON FLECTO

Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Postime
    535
    I dashur shoku Karr-li ne mendjen tende te perdhenu nga sistemi rref si cekic emri i xhaxhit Enver dhe ZP, derisa i man men kaq mire...
    Fol edhe pak se po i bashkohesh armates se spiunave dhe ishsigurimsave te Enverit ne Forum
    Forumi shqiptar, ka spiune? Ateher ti je nje prej tyre. Ke trashegu profesionin e babes. Me vje gjynof per ju komunistet se shikoheni me perbuzje si virus, si nje epidemi e keqe. Por ka nje sherim.

Pse nuk shkon atje ne Elbasan ti takosh ata cunat dhe tju thuash ca meno per ata. Jam i sigurt se do te ta kendojne nai kong ushtrie.

Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Postime
    385
    Forumi shqiptar, ka spiune? Ateher ti je nje prej tyre. Ke trashegu profesionin e babes. Me vje gjynof per ju komunistet se shikoheni me perbuzje si virus, si nje epidemi e keqe. Por ka nje sherim.

Pse nuk shkon atje ne Elbasan ti takosh ata cunat dhe tju thuash ca meno per ata. Jam i sigurt se do te ta kendojne nai kong ushtrie.
    Ej kongen ta knoj ty dhe te gjithe fashistave dhe punistave qe enden forumeve te shqiipnise... Ti je hibrid i jashteligjshem mes Lenka Cukos dhe Ushtarit te funit Gjermon qe u kthy me motociklete per te lene nje bastard ne shqipni
    FLANGO MA NON FLECTO

Po sigurisht deri sa te kete njerez si ju, qe duan me shume flamurin me ylber se sa ate kuq e zi.

Mjaft me me objektivizma e racionalizma.

Ne racionale, tkurremi si ven, Greqia dhe Serbia iracionale, fup zmadhohen. Duhet te ekzistoje nje parti si ajo, pse te mos ekzistoje apo keni frike se mos e ndjekin. Lereni, a nuk e kuptoni qe kushtetuta vete eshte antidemokratike. "Dalohen", si mund te ndalosh ti krijimin e nje partie, lejoje dhe nese shqiptaret paskan bo shaka me traktet nuk do ta ndjekin nje parti te tille.
    Serbia sidomos po zmadhohet shumë kohët e fundit.

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përgjigje: 21
    Postimi i Fundit: 13-12-2010, 10:02
  2. Shumëllojshmëria e partive politike!
    Nga YoUGoTNoGaMe në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 09-04-2009, 04:53
  3. Historia ndryshe
    Nga karaburuni në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 43
    Postimi i Fundit: 01-07-2005, 09:53
  4. Ortodoksia dhe Shqipëria
    Nga shendelli në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 258
    Postimi i Fundit: 07-04-2004, 18:16
  5. Beratasit dhe çifutët
    Nga Brari në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 27-06-2003, 10:12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •