Close
Faqja 15 prej 39 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 390
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    06-03-2005
    Postime
    30

boll me teprime

Ja mori perendia mente e i veshi paraja syte. Me vjen keq me shume per ate vajzen idiote qe la jeten per nje budallek te nje njeriu te pa pergjegjshem.
    E boll se po e beni te shejte, ishte nje afarist i sukseshem qe kishte nje prejardhje te dyshimte ne afari e ne ortakllekun qe kishte dhe qe ka.
    Me beri per te vjelle topi kur pashe videon , njesoj si kur vdiq xhaxhi dhe cuditerisht e lexon i njejti spiker me te njejten ton te lexuari, o zot ruajna nga keta sherbetore te paftyre qe vetem gazetare nuk mund ti quash.
    Ndryshuar për herë të fundit nga veris : 24-05-2008 më 09:31 Arsyeja: plotesim

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga RaPSouL Lexo Postimin
    Shuhet Presidenti i "Top Media"-s, Dritan Hoxha

Bota e medias dhe veçanërisht "Top Media", "Top Channel", "Top Albania Radio", "DigitAlb" janë në një gjendje shoku,.....

......
    Humbja është e pazëvendësueshme për gruan e tij, Vjollcën, me të cilën ai krijoi familjen e tij të shtrenjtë.

Dritan Hoxha do t‘u mungojë tri vajzave të tij, Lorit, Sarës, Redias, si dhe djalit të tij të vogël, Itan, i cili lindi vetëm një vit më parë.

....
    Hipokrizia nuk ka kufi.
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Hipokrizia nuk ka kufi.
    Yeap, bashke me servilizmin byt.lepires. Kulti i individit vazhdon te egzistoje fort ne ate vend.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i regjistruar Maska e Breshka
    Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga Borix Lexo Postimin
    S'e kuptoj pse nuk i ndani gjerat. Aksidente dje kane ndodhur tre: nje aksident ne aksin e Himares, nje tjeter ne Lushnje, ky i Dritan Hoxhes dhe Enteles (vajzes 27-vjecare). Ne kete teme, o shqiptarë, po flitet per te tretin aksident. Perderisa organizata Top Media pati nje ndikim te madh (te pavezhguar ndonjehere), shume persona publike pritej te merrnin pjese per homazhe. Por me shume se personat publik, ishin kolege, miq, etj. C'eshte ky mentalitet i kalbur qe ka shqiptari per te qene i pari dhe absolutisht i pari per te gjykuar e paragjykuar?
    Mentalitet i kalbur eshte pikerisht ai qe na paraqitet nga ky shkrim. Me plot gojen mund te them qe eshte nje mentalitet bajraktar turko anadollak.
    Shokeve i dhemb, miqeve i vjen keq, por une te garantoj se as edukimi, as jeta e meparshe, as edukata nuk ka sjell qe i ndjeri te jete "shok me Topin, Ramen, ministrat, deputetet, partiaket....... mund ti kete sjelle tavolina, rakia, dhe me e rendesishmja suportimi/frika mediatik qe te paraqiten"shoke". Ata nuk kane qene shoke kurre.
    Ne po vazhdojme te flasim per aksidentin e trete, por nga ana njerzore nuk eshte ndrushe nga i pari apo i dyti...... mos u mundoni ta paraqisni si te tille.
    I pari; ishin 4 shoke qe nje rrufe u be sebep dhe i ndau nga jeta, kur po festonin nje bashkim mbas shkolle.....
    I dyti nene e bir...........
    I treti nje burre dhe baba i kater femijve me nje dashnore ne mes te nates ne mes te tiranes me 170km/ore....... keqardhje si jete njerzish PO......lavdi ????!!!!
    JO.........
    ky nuk eshte gjykim apo paragjykim........ky eshte "common sense"....
    Apo bajraktarizmi shqiptar e plas gruan ne shtepi me nje tufe kalamaj dhe sh.......het me dashnoren....... dhe kjo eshte heroike????? C'fare kulture eshte kjo????

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-04-2002
    Postime
    876
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin

“Ai jetoi me 300 km në orë dhe fluturoi larg, duke ndezur ekranin e shekullit të ri”

Edi Rama: Humbëm një nga njerëzit që bëjnë histori

Ai jetoi me 300 km në orë dhe fluturoi larg, duke kapur ëndrrën e tij dhe duke ndezur ekranin e shekullit të ri në një Shqipëri që ende jeton pas perdes së shekullit të vjetër. ...Pa e ulur shpejtësinë për asnjë dekikë. Pa pyetur për orën dhe as për rreziqet e rrugës. Pa fjetur, përveçse duke mbyllur sytë, për të ecur më shpejt.

Shekulli
    Cka asht ky IDIOT kryetar i Bashkise se Tiranes, i paguem per sigurine e qytetareve te tij e per respektimin e rregullave ne ate qytet?!
    Nuk po i ban nekrologjine nji piloti te garave te F1 te vdekun ne piste, por nji njeriu qe me shpejtesi te palejueshme per nji qytetar po ecte me makine ne rrugen e qytetit te tij, Tiranes! Ky budalla kryetari i thur edhe hymn shpejtesise 300km ne ore ne rruget e qytetit. "Pa e ulur shpejtësinë për asnjë dekikë. Pa pyetur për orën dhe as për rreziqet e rrugës" duhet te shtonte edhe "pa pyet per rregullat e bashkejeteses qytetare e te shtetit e per jeten e tjereve".
    Kur kryetari flet keshtu...merret vesht se me cfare rregullash udhehiqet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga shkodra13 : 24-05-2008 më 11:31

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Hero i Popullit Lexo Postimin
    Ketu e paska gdhi Apollyoni me u marr jo ferrari testacoda jo ferrari qe ka pas motorin me firmen e Tanit. Jo po dashnore e vet ka pas audi tt etj hajvanlliqe si keto. Po kujt i plasi se Tan Hoxha ka pas dashnore apo nje nga 5 ferraret ne europe. Mua me shqeteson vetem nje fakt qe keto lacat e viteve 90 skane vene akoma mend qe te sillen si biznesmene te vertete. Hajde hero hajde, tui shtyp robte rrugeve...
    Nuk e di se cili eshte problemi qe te shqeteson ty ne kte mes!! Gjithsesi besoj se nuk eshte puna jote qe te shohesh orarin se kur fle une!!

Sa per temen me eshte duk absurde nje vdekje e tille, pashe edhe gjurmet qe kishin lene gomat e makines sot, edhe ska burre te me mbushe mendjen se ai person ka qene duke ec me 250/kmh. Kushdo mund te shkoje ti shohe ato shenja, edhe ta llogarise vete me mendjen e vet, se si ka mundesi qe nje makine me 250/kmh te lere shenja ne bar nga fillimi buze trotuarit edhe deri ne fund, ne nje vije te drejte! Kjo makine me 250/kmh nuk paska kercyer aspak nga bordura? Makina qe ecen aq shpejt edhe merr ate trajektore, hudhet ne ajer si avion! Nejse, ai qe ka ber ate ekspertize e di me mire. Por dikush qe e di se si eshte Lana edhe cfar pjerrtesie ka, do te mendoje me veten e vet, "cne qe kjo makine nuk paska kercyer aspak me gjith ate shpejtesi qe ishte" ? I thone 250/300 km/h..!!
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Lavdi Deshmoreve! Maska e Hero i Popullit
    Anëtarësuar
    21-05-2007
    Vendndodhja
    Ke Varrezat e Deshmoreve: Between Nowhere and Good-Bye!
    Postime
    385
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Nuk e di se cili eshte problemi qe te shqeteson ty ne kte mes!! Gjithsesi besoj se nuk eshte puna jote qe te shohesh orarin se kur fle une!!

Sa per temen me eshte duk absurde nje vdekje e tille, pashe edhe gjurmet qe kishin lene gomat e makines sot, edhe ska burre te me mbushe mendjen se ai person ka qene duke ec me 250/kmh. Kushdo mund te shkoje ti shohe ato shenja, edhe ta llogarise vete me mendjen e vet, se si ka mundesi qe nje makine me 250/kmh te lere shenja ne bar nga fillimi buze trotuarit edhe deri ne fund, ne nje vije te drejte! Kjo makine me 250/kmh nuk paska kercyer aspak nga bordura? Makina qe ecen aq shpejt edhe merr ate trajektore, hudhet ne ajer si avion! Nejse, ai qe ka ber ate ekspertize e di me mire. Por dikush qe e di se si eshte Lana edhe cfar pjerrtesie ka, do te mendoje me veten e vet, "cne qe kjo makine nuk paska kercyer aspak me gjith ate shpejtesi qe ishte" ? I thone 250/300 km/h..!!
    Problemi qe me shqeteson mua nuk eshte orari i gjumit tat, por menyra sesi ti Apollyon e shikon ket problem. Une po diskutoj si qytetar dhe po them me cfare te drejte nje qytetar tjeter (kushdo qofte ai) leviz me 180 km/h ne rruget urbane (nuk po e shtoj sa ka thene shoku i Tanit, Ed Palla)??????
    Mos na fut kot ne teorite e konspiracionit jo atentat jo po i paskan fut durt ke sistemi i frenimit e jo te tilla si keto.. Ai eshte aksident i paster automobilistik per shkak te mos respektimit te rregullave te trafikut. Persa i perket aksidenteve ne rruget prane Lanes kane ndodhur shume me pasoje vdekjeje dhe me shpejtesi te njete. Po nuk e besove hap arkivat e do te shofesh se njehere ne vit bien makina dhe motora mbi Lane.
    FLANGO MA NON FLECTO

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Ai vdiq dhe shkoj kurse ju vini ketu dhe shkruani budalliqe si nuk keni turp?!
    Nuk e kuptoj si nuk keni pak respekt per te vdekurin!
    Po e ndjete beni ngushellime, po nuk e ndjete lereni fare!
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

Djem e vajza, lereni fare kete muhabet se sja vlen me. Si tha ai "Cudia me e madhe 3 dite zgjat, do harrohet"
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i regjistruar Maska e Breshka
    Anëtarësuar
    10-06-2002
    Postime
    351
    Citim Postuar më parë nga Hero i Popullit Lexo Postimin
    Mos na fut kot ne teorite e konspiracionit jo atentat jo po i paskan fut durt ke sistemi i frenimit e jo te tilla si keto.. Ai eshte aksident i paster automobilistik per shkak te mos respektimit te rregullave te trafikut. Persa i perket aksidenteve ne rruget prane Lanes kane ndodhur shume me pasoje vdekjeje dhe me shpejtesi te njete. Po nuk e besove hap arkivat e do te shofesh se njehere ne vit bien makina dhe motora mbi Lane.
    Ligjet e fizikes e vrane te ndjerin, te njejta ligje qe vrane dhe Daianen.
    170km/h - 180km/h te perplasesh me nje objekt fix, nuk ka fat qe te shpetoje.
    Nuk e kam idene se sa eshte limiti i shpejtesise ne ate rruge, por besoj se ferrari do ta kishte shpetuar po te kishte qene brenda shpejtesise se lejuar.

Faqja 15 prej 39 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Moisiu: Nuk nënshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Ndëron jetë presidenti i Kosovës Dr. Ibrahim Rugova
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 02-02-2006, 21:32
  5. Papa Gjon Pali II, ndërron jetë
    Nga Brari në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 152
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 07:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •