Close
Faqja 9 prej 39 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 390
    Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Citim Postuar më parë nga Diesel Industry Lexo Postimin
    Gerrard sdua te ngul kembe po as si modena nuk me ngjan mua.... sec paska nje "presa d'aria" atje direkt pas rrotes qe modenat nuk e kane... po as F430..... hmmm.....cte jete valle? GOOOOGLE!

F360 Modena që nxora unë nuk është i modifikuar është normal, pas asnjë shtesë. Unë thjesht kam dëgjuar nga çuni i xhaxhait të vetë që vinte pinte kafe tek lokali poshtë shtëpisë time. Dhe më është fiksuar që ditën që e ka porositur duke thënë se i ndjeri do të sjelli një F360 Modena, që ka disa modifikime në timon dhe opsine që nuk i kan të tjerët.

P.s Dhe sa për dieni, mbas një jave fiks do të vinte dhe një super makinë e të ndjerit nga Gjermania, Lamborghini Murcielago e prodhimit të vitit 2007-të.

Iku njeriu pa hekurat vijnë e ikin. Pffffffffffff ç'farë fati i keq.

kalofshi mirë,
    Liverpool is now where it belongs
    The cry was no surrender,
    We'll fight for the boys in red,
    We'll fight, we'll fight for Liverpool,
    The team that Shankly bred.
    We'll fight for Alun Evans,
    We'll fight for Ian St.John,
    The pride of division one - two- three - four
    Listen to the Kopites roar

LIVERPOOL - LIVERPOOL - LIVERPOOL

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Me grua me kalamaj te shtepia?! Me erdhi keq ne fillim, u pendova tani. Per ca me t'ardh keq?!
    Pikerisht. Ashtu mendova dhe une. 40 vjeç burre me nje femer 26 vjeçe ne makine ne 1:50 te nates ndersa gruaja e tije ne shtepi, me 4 femije, me i vogli 1 vjeç. Ka dale mesa duket ne mode imoraliteti...
    Kam vetem nje limit: qiellin!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Pikerish. Ashtu mendova dhe une. 40 vjeç burre me nje femer 26 vjeçe ne makine ne 1:50 te nates ndersa gruaja e tije ne shtepi, me 4 femije, me i vogli 1 vjeç. Ka dale mesa duket ne mode imoraliteti...
    Ai ishte VIP, kishte leke, kishte makina nga me lluksozet, pronar i Top Medias. Femrat e duan.. E dashura e tij ka pas makine te tipit Audi.TT, shtepine ja kishte blere, leke i jepte, etj etj. Pse mos ta donin femrat nje pasunik te tille.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Apollyon Lexo Postimin
    Pse mos ta donin femrat nje pasunik te tille.
    Sepse ishte i martuar.
    Sepse i ka premtuar besnikeri nje femre tjeter, nenes te 4 femijeve te tije.
    Sepse ishte baba 4 kalamajsh qe e prisnin ne shtepi.
    Sepse ishte 40 vjec...

Paraja s'eshte justifikim prostitucioni.

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Cuna po juve qe jini ne shqiperi, lajmet dhane ndonje gje? ndonje filmim apo foto kshu nga afer,apo vetem ajo video e Youtube qarkullon?
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Pikerish. Ashtu mendova dhe une. 40 vjeç burre me nje femer 26 vjeçe ne makine ne 1:50 te nates ndersa gruaja e tije ne shtepi, me 4 femije, me i vogli 1 vjeç. Ka dale mesa duket ne mode imoraliteti...
    Më fal se po citojë si shum, po pse arijmë gjithmonë në paragjukime ne Shqipëtarët. Më fal familjes i mungonte ndonjë gjë ?! Në mes të Romës me një kështjell ku jetonin të gjithë të mirat, nuk i mungonte asnjë gjë. Po ju keni dhe me vite në Europ more njerëz pse jeni kaq të dobët dhe direkte shkoni në paragjykime familja. Ai atë femër e ka ritur vetë, u bë 9 vjet që e ka të dashur, që kur ka mbaruar shkollën e baletit, po fjalët e njerëzve nuk kanë kufi dhe ç'farë nuk thon. Nuk është hera e parë që një persona kaq publik të ketë një familje të shëndoshë dhe të lumtur plus dhe një të dashur.

Për mua ka qënë është dhe do të ngelet njeriu që ngriti mediat në shqipëri, i dha një emër të madh ne Europ dhe në botë, është forca digitale më e madhe në botë, ka 6 kanale HD, ku SKY që ka 10-të vjetë si platformë digitale ka vetëm 4-ër. Ishte perandori dhe inisiatori i teknologjizimit në Shqipëri, njeriu që i dha njerëzve një burim ku të shpreheshin lirshëm, i dha lirinë e fjalës, ishte njeriu që rrogën minimale që merte një pastruese tek Top Channel paguhej me 300 Euro. Njeriu që i bëri televizionet të ritesh profesionalisht dhe të kishte konkurenc të ndershme. Dhe ne të arim në paragjykime që kishte të dashur, për mua është gjëja e fundit që do mendoja dhe do nxirja nga goja.

U shuajtë Dritan Hoxha, u shuajtë liria e fjalës në Shqipëri. Ajo liri fjale që na mungonte prej 50-të vjetësh dhe kur vjen moment na e jep njëri këtë mundësi ne në fund e paragjykojmë dhe nuk themi një ngushëllim.

Ju që jetoni largë fal forcës dhe vullnetit të atij Dritan Hoxha, patët më afër njerëzit tuajë dhe familjarët që shprehnin shqetësimet.

P.s Më vjen keq që dëgjojë të tilla komente.

P.s 1, Pa më thoni diçka Aleksandër Frangaj, President i KLAN TV dhe Tan Dulaku President e Viozion Plus, po vajtonin për humbjen e atij njeriu që në momentin që ndodhi aksidenti deri në mëngjes sa u hoq pjesa e fundit e makinës. Kjo do të thot që kishte konkurenc dhe vllazëri mes presidentëve të mediave.

Kalofshi mirë,

Endri
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gerrard : 23-05-2008 më 18:35

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Sepse ishte i martuar.
    Sepse i ka premtuar besnikeri nje femre tjeter, nenes te 4 femijeve te tije.
    Sepse ishte baba 4 kalamajsh qe e prisnin ne shtepi.
    Sepse ishte 40 vjec...

Paraja s'eshte justifikim prostitucioni.
    Kshu duhet te jete!!

Por mjeti justifikon qellimin. Kshu eshte kur je i pasur e ke lek me thase.. Gruan e mban vetem per te pjelle edhe per te ruajtur femite.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Gerrard Lexo Postimin
    Më fal se po citojë si shum, po pse arijmë gjithmonë në paragjukime ne Shqipëtarët. Më fal familjes i mungonte ndonjë gjë ?! Në mes të Romës me një kështjell ku jetonin të gjithë të mirat, nuk i mungonte asnjë gjë. Po ju keni dhe me vite në Europ more njerëz pse jeni kaq të dobët dhe direkte shkoni në paragjykime familja. Ai atë femër e ka ritur vetë, u bë 9 vjet që e ka të dashur, që kur ka mbaruar shkollën e baletit, po fjalët e njerëzve nuk kanë kufi dhe ç'farë nuk thon. Nuk është hera e parë që një persona kaq publik të ketë një familje të shëndoshë dhe të lumtur plus dhe një të dashur.
    Je mire ti? Sinqerisht, je ok me ato çfare thua? Ore...me ke lene pa fjale dhe besome, s'me ndodh shpesh.

Maska e *Babygirl*
    Anëtarësuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Nuk i kuptoj disa ketu qe thon ka pas dashnore dhe mir e ka qe ka vdek.
    Pse ka pas dashnore ca u be pastaj? Secili politikan, president, kryeminister, bissnesmen, mafioz ka dashnore edhe pse ka grua te shpija, e jo ky qe ka pas lek me ble gjysen e Shqiperis... Pfffff!
    Po te kishit dhe baballaret tuaj ndonje nga keto qe permenda me siper s'kishte pas dashnore e?! Po t'ju kishte ndodh ne familjet e juaja kjo gje do flitshi ndryshe po he vini dhe beni ketu si interesant.
    Pastaj ca faji ka pas ky perderisa ajo vajza ka pas interes te shkoj me nje njeri qe i blen shpi, makin, rrobe, tel etj etj dmth tedy kan pas interesat e tyre.
    Po mos kishte qen ky Dritan Hoxha do kishit shikua Tv Koplikun dhe Tv Bajzen, nuk theni shyqyr qe ka qen ky dhe gjithe Ballkani e ka njohur Shqiperin neper mes Top Channel dhe Digitalb.

Me vjen keq seriozisht dhe i shpreh ngushllime familjareve dhe Top Medias
    Ndryshuar për herë të fundit nga *Babygirl* : 23-05-2008 më 18:43
    Mos jeto pa buzëqeshur...sepse dikush në këtë botë jeton nga buzëqeshja jote ...!

Larguar Maska e Gerrard
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Anfield Road
    Postime
    1,603
    Je mire ti? Sinqerisht, je ok me ato çfare thua? Ore...me ke lene pa fjale dhe besome, s'me ndodh shpesh.
    Ti nuk më dukesh mirë, se jeton jashtë dhe nuk e di ç'farë ndodh këtu dhe ku njerëzit gjenin mbështetje.

Dhe nuk më tregon dot ti apo asnjë njeri jamë mirë apo keq. Se ç'farë e them e mendojë po për ty më vjen keq se nuk qeke mirë, kur nuk ke ç'farë thua për një njeri që nuk e di cili është më mirë mos shkruajë fare.

Jemi në 2008-ën dhe ju akoma me kanunin e Lek Dukagjinit, i kishte dhënë besën i kishte dhënë këtë. Aty po ndajnë gratë Presidenta e dreq e shejtan dhe qekan imoral. Ik o njeri të paktën mos trego injoranc në mes të Europës se i ulni akoma më shum vlerat këtij vëndi.

Faqja 9 prej 39 FillimFillim ... 789101119 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Moisiu: Nuk nënshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Ndëron jetë presidenti i Kosovës Dr. Ibrahim Rugova
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 02-02-2006, 21:32
  5. Papa Gjon Pali II, ndërron jetë
    Nga Brari në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 152
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 07:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •