Close
Faqja 19 prej 39 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 390
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    ... por mos priste njeri ndonje homazh (per ate vajzen) se ne fund te fundit me burr te martuar po shkonte e ndjera.
    Ndaj dhe une nuk prisja ndonje homazh per ate burrin, se ne fund te fundit burre i martuar ishte i ndjeri (dhe shkonte me nje vajze).

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga Antimafia Lexo Postimin
    [SIZE="3"]Pse mungoi homazhi për Entela Hyskon?
    .
    Sepse zonjusha ne fjale gjendje ne 1:50 te nates me nje mashkull te martuar, 13 vjete me te madh se vetja ne makine. Arsye e mjaftueshme per te munguar cdogje. Nese kjo zonjusha u tregua gjate jetes aq e paskrupullt sa te shkele kuroren martesore te nje femre tjeter atehere pse u deshka qe media te tregoje skrupuj ndaj saje? Ajo duhej permendur, padyshim, por jo t'i thuren elozhe.

Dicka tj. qe s'mund te duroj jane politikanet e djathte qe po perdorin kete femren per te baltosur punen profesionale te Hoxhes. Eshte turp.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    A thua kishte rene ne dashuri te madhe me Dritanin?! . Rri aman mos na hapni zorret, se u mesuam me keto "dashurite" e bosave shqiptare dhe femrave te bukura aty.
    nuk e di a me kuptove ate qe doja te thoja,
    nuk me intereson fare se çfare kishte mes atyre dyve, dashuri, apo thjesht dashnore, apo thjesht shoqe.
    Puna eshte se ajo vdiq, dhe me duket e drejte te respektohet dhe ajo, mbase jo ne te njejten menyre si ai, por te pakten nje fare respekti ti behet. Kaq.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Nuk e kuptoj pse kerkoni dhe homazhe dhe per vajzen.Nuk kam asgje me vajzen dhe shpreh ngushellimet familjes se saj ,por ne fund te fundit ajo ishte popull i thjesht si te gjithe te tjeret qe vdesin.Fakti qe vdiq me ate ne makine nuk eshte e thene qe duhet ti behen homazhe sic ju ben Dritanit.Ai ishte nje figure e rendesishme qe ka bere dicka per Shqiperine,kurse ajo nje qytetare e thjeshte qe kishte shoqeri me te si shume te tjere besoj.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Nese kjo zonjusha u tregua gjate jetes aq e paskrupullt sa te shkele kuroren martesore te nje femre tjeter atehere pse u deshka qe media te tregoje skrupuj ndaj saje? Ajo duhej permendur, padyshim, por jo t'i thuren elozhe.
    Nese ky zoteria u tregua gjate jetes aq i paskrupullt sa te shkele kuroren martesore te tijen, atehere pse u dashka qe media te tregoje skrupuj ndaj tij ? Ai duhet permendur, padyshim, por jo ti thuren elozhe

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga autori Lexo Postimin
    Nese ky zoteria u tregua gjate jetes aq i paskrupullt sa te shkele kuroren martesore te tijen, atehere pse u dashka qe media te tregoje skrupuj ndaj tij ? Ai duhet permendur, padyshim, por jo ti thuren elozhe

Presidentja e ciles media ishte kjo Entela? Rikujtoma te lutem.

Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    nuk e di a me kuptove ate qe doja te thoja,
    nuk me intereson fare se çfare kishte mes atyre dyve, dashuri, apo thjesht dashnore, apo thjesht shoqe.
    Puna eshte se ajo vdiq, dhe me duket e drejte te respektohet dhe ajo, mbase jo ne te njejten menyre si ai, por te pakten nje fare respekti ti behet. Kaq.
    Po ca respekti pret o vlla?!! Ajo ishte nje nga ato shume femra qe benin "zborrin" ne krevatin e Dritanit. A e di ti sa femra te bukura te Top Channelit kane dhene "intervista pune" para boseve te Top Medias?! Rri o burre mos flit per berje respekti se ska ca respekti tu behet. Vdiq, gjynah per ate dhe familjen, gjynah dhe qe su permend gjekundi. Kaq.

Autori, burre i martuar ishte tjetri por kishte bere nje korporate te tere. Normal qe do permendej me shume se kushdo. Ndani pak shapin nga sheqeri mos i merrni gjerat kaq hallve.
    ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    27-06-2002
    Postime
    1,611
    Presidentja e ciles media ishte kjo Entela? Rikujtoma te lutem.
    Te rikujtoj dhe nje here mesazhi tend: nuk flitet kerkund per "presidentllëk", flitet per "shkelje kurore martesore":
    Sepse zonjusha ne fjale gjendej ne 1:50 te nates me nje mashkull te martuar, 13 vjete me te madh se vetja ne makine. Arsye e mjaftueshme per te munguar cdogje. Nese kjo zonjusha u tregua gjate jetes aq e paskrupullt sa te shkele kuroren martesore te nje femre tjeter atehere pse u deshka qe media te tregoje skrupuj ndaj saj? Ajo duhej permendur, padyshim, por jo t'i thuren elozhe.
    .

Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Citim Postuar më parë nga autori Lexo Postimin
    Te rikujtoj dhe nje here mesazhi tend: nuk flitet kerkund per "presidentllëk", flitet per "shkelje kurore martesore":
    Ah, me fal, le t'i shtoj dhe nja dy-tre pika postimit tim origjinal:

1. Sepse ajo NUK ka qene nje hallke e rendesishme ne boten e medias sa z. Hoxha pra s'meriton te permendet me teper se viktimat e tjera automobilistike.
    2.Enteles s'do i thurim kenge vetem se i ngrohi krevatin nje mashkulli me para pa marre parasysh asgje.
    3. Ka ardhur koha te pushojme se treguari anti-vlera: ajo e dashnores qe mori fame, qe iu thuren homozhe ne saje te ...aftesive te saja per te jetuar me djersen e ballit.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 25-05-2008 më 11:13

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga xfiles Lexo Postimin
    Sot doja te hyja tek siti i top channel, por kishte vetem videon dhe lajmin e vdekjes se Dritan Hoxhes. Pashe pak nga video por vura re se mungonte diçka, homazhi per Entelen.
    Shume hipokrizi, pothuajse shenjterimi i figures se dritanit, dhe heshtje e plote mbi Entelen. A thua se ajo nuk ndodhej ne te njejten makine.
    Per mendimin tim eshte turp i madh.

P.S. brooklyn, le te kete qene ajo dashnorja apo kush te doje. thua ti se me burre te martuar shkonte, po sepse burri i martuar e lejonte kete gje.
    Flasim per nje njeri qe u nda nga jeta bashke me dritanin, pse duhet te behen diskriminime te tilla?
    Nuk eshte bere asnjelloj diskriminimi!! Entela ishte e dashura e Tanit, nuk ishte pjese e Top Channel. Pse u dashka ti bejn homazhe websiti i top channel? I behen homazhe presidentit, jo te dashures se presidentit, mos ja fusni kot.
    Kjo goca skishte lidhje fare me top channel, ishte nje nder kurtizanet e Mbretit, edhe kur vdes mbreti, mund te vdesin edhe qindra ushtare, ama mbreti permendet, te tjeret eklipsohen para figures te madhe qe ai ka. Nuk ka diskriminim ktu.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Faqja 19 prej 39 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Moisiu: Nuk nënshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Ndëron jetë presidenti i Kosovës Dr. Ibrahim Rugova
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 02-02-2006, 21:32
  5. Papa Gjon Pali II, ndërron jetë
    Nga Brari në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 152
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 07:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •