Sepse zonjusha ne fjale gjendje ne 1:50 te nates me nje mashkull te martuar, 13 vjete me te madh se vetja ne makine. Arsye e mjaftueshme per te munguar cdogje. Nese kjo zonjusha u tregua gjate jetes aq e paskrupullt sa te shkele kuroren martesore te nje femre tjeter atehere pse u deshka qe media te tregoje skrupuj ndaj saje? Ajo duhej permendur, padyshim, por jo t'i thuren elozhe.
Dicka tj. qe s'mund te duroj jane politikanet e djathte qe po perdorin kete femren per te baltosur punen profesionale te Hoxhes. Eshte turp.
Kam vetem nje limit: qiellin!
nuk e di a me kuptove ate qe doja te thoja,
nuk me intereson fare se çfare kishte mes atyre dyve, dashuri, apo thjesht dashnore, apo thjesht shoqe.
Puna eshte se ajo vdiq, dhe me duket e drejte te respektohet dhe ajo, mbase jo ne te njejten menyre si ai, por te pakten nje fare respekti ti behet. Kaq.
Nuk e kuptoj pse kerkoni dhe homazhe dhe per vajzen.Nuk kam asgje me vajzen dhe shpreh ngushellimet familjes se saj ,por ne fund te fundit ajo ishte popull i thjesht si te gjithe te tjeret qe vdesin.Fakti qe vdiq me ate ne makine nuk eshte e thene qe duhet ti behen homazhe sic ju ben Dritanit.Ai ishte nje figure e rendesishme qe ka bere dicka per Shqiperine,kurse ajo nje qytetare e thjeshte qe kishte shoqeri me te si shume te tjere besoj.
Po ca respekti pret o vlla?!! Ajo ishte nje nga ato shume femra qe benin "zborrin" ne krevatin e Dritanit. A e di ti sa femra te bukura te Top Channelit kane dhene "intervista pune" para boseve te Top Medias?!Rri o burre mos flit per berje respekti se ska ca respekti tu behet. Vdiq, gjynah per ate dhe familjen, gjynah dhe qe su permend gjekundi. Kaq.
Autori, burre i martuar ishte tjetri por kishte bere nje korporate te tere. Normal qe do permendej me shume se kushdo. Ndani pak shapin nga sheqeri mos i merrni gjerat kaq hallve.
ABCÇDDhEËFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gërma)
Ah, me fal, le t'i shtoj dhe nja dy-tre pika postimit tim origjinal:
1. Sepse ajo NUK ka qene nje hallke e rendesishme ne boten e medias sa z. Hoxha pra s'meriton te permendet me teper se viktimat e tjera automobilistike.
2.Enteles s'do i thurim kenge vetem se i ngrohi krevatin nje mashkulli me para pa marre parasysh asgje.
3. Ka ardhur koha te pushojme se treguari anti-vlera: ajo e dashnores qe mori fame, qe iu thuren homozhe ne saje te ...aftesive te saja per te jetuar me djersen e ballit.
Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 25-05-2008 më 11:13
Kam vetem nje limit: qiellin!
Nuk eshte bere asnjelloj diskriminimi!! Entela ishte e dashura e Tanit, nuk ishte pjese e Top Channel. Pse u dashka ti bejn homazhe websiti i top channel? I behen homazhe presidentit, jo te dashures se presidentit, mos ja fusni kot.
Kjo goca skishte lidhje fare me top channel, ishte nje nder kurtizanet e Mbretit, edhe kur vdes mbreti, mund te vdesin edhe qindra ushtare, ama mbreti permendet, te tjeret eklipsohen para figures te madhe qe ai ka. Nuk ka diskriminim ktu.
There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.
Krijoni Kontakt