Close
Faqja 10 prej 39 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 390
    Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anëtarësuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Mos ngaterro sukseset profesionale me ate qe ai ka qene si njeri, lepurushe. Imoraliteti nuk eshte norme e te gjitheve, mund te jete e jotja por jo e botes time. Dhe jo cdo politikan ka dashnore + grua, jane vetem ata te shthururit dhe qe materializojne femren qe merren me pune te pista. U kthyem ne kohen e haremeve tani...pupupu!

Citim Postuar më parë nga Gerrard Lexo Postimin
    Ik o njeri të paktën mos trego injoranc në mes të Europës se i ulni akoma më shum vlerat këtij vëndi.
    Injorance? Ti do zhvillohesh me dashnore? Keto norma nuk vlejne ne Perendim, GeRRRRRR...ard. Keto vlejne vetem tek barkthatet qe papriturazi kane rene ne para dhe jane shthurur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Blue_sky : 23-05-2008 më 18:53
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga brooklyn2007 Lexo Postimin
    Me grua me kalamaj te shtepia?! Me erdhi keq ne fillim, u pendova tani. Per ca me t'ardh keq?!
    Pajtohem,...po megjithat, ndonese i pabes ne bashkeshortesi, nuk do ia deshiroja vdekjen askujt.

Ngushellime familjes se tij.

Shikoni, mua personalisht me vjen shum keq per femijet e te ndjerit, qe tani do mbesin te pabab. Mirepo, akoma me shum me vjen keq per gruan, ngaqe veshtir esht t'i perballosh dy dhimbje ne te njejten koh.
    Pasi, nen nje; lajmin per vdekjen e te burrit dhe nen dy; pandershmerin bashkeshortore.

Nderkaq, ta ngasesh makinen 200km/h (nuk e di sa esht i sakt ky lajm, por nese??), duke e pasur parasysh se ke grua dhe femij, vdes si i marr dhe shum shpejt do te te harrojn. Mirepo, s'jam nje nder ata te cilet besojn ne ato qe shpifin gazetat qe kan per synim vetem lekun.

-Kini kujdes nga shpifjet e as mos i rrisni ato per interesa tuaja!!
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anëtarësuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Me ate qe ka bere Dritani nuk ishte njeri i zakonshem.Ka qene njeri shume i zoti pa dyshim.Kur u ndodhin aksidente njerezve te famshem mendja te shkon qe mund te kete qene dhe atentat.Sidoqofte ai u nda nga jeta dhe ka lene pas 4 femije.Kto komentet qe pse ishte ne 2 te nates me nje femer ne makine me duken te teperta se kushdo qe shkruan e lexon ketu do ja kishte qefi te ishte ne vend te tij pervec pjeses se aksidentit.Kjo vlen edhe per shumicen e femrave qe shkruajn e lexojne ktu do donin te ishin ne vend te asaj goces pervec pjeses se aksidentit.
    Per Topin une mund te them qe ka qene mire shume mire cka keq mire shume mire keq shume mire por gjithmone ka pasur profesionalizem dhe ky Tani ka qene presidenti.
    Ngushellime
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Denim Division Maska e Diesel Industry
    Anëtarësuar
    05-05-2005
    Vendndodhja
    Rome
    Postime
    901
    Shiko si qenka bere makina...... fare e pabesushme qe nje aksident kaq i rende mund te ndodhe brenda ne rruget e qytetit
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Nqs nje dite zgjohesh dhe nuk e sheh diellin, ose dielli je ti vete ose ke vdekur (Jim Morrison)

Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Kjo eshte nje dite zie per gjithe shqiptaret. Ngushellime familjes dhe gjithe shqiptareve per vdekjen e tij. Dritan Hoxha ka bere aq shume per kombin saqe na ben te gjitheve te ndjehemi krenar se ne shqiptaret, te pakten ne aspektin medial, kemi lene pas shume vende europiane duke perfshire edhe disa me nje standard goxha te larte te jeteses si Sllovenia etj. e edhe fqinjet tane tjere si Kroacia, Serbia, Maqedonia, etj. Spekullohet se kapitali fillestar i tij ka origjine nga biznese te pista si droga etj., por edhe nese eshte e vertete, gjysma e fajit i heqet per vet faktin qe e ka kanalizuar kete kapital ne drejtimin e duhur dhe qe ja kane pare hajrin gjithe shqiptaret.

Per punen e moralit, 99% e meshkujve dhe 75% e femrave (jo vetem shqiptare por ne gjithe boten) ne pozicionin e tij, do benin te pakten te njejten gje, nese jo me shume. Shume njerez kur jane pasuruar e kane lene gruan dhe femijen per ndonje modele etj. por ky edhe pse ka pasur dashnore, prape eshte kujdesur per gruan dhe femijet e tij.

Une cuditem se si nje biznesmen kaq i shquar, arrin ne kete gjendje sa te gjej vdekjen ne nje menyre kaq adoleshenteske si shpejtesia e makines, duke pasur edhe kater femije ne shtepi. Kjo eshte nje gje e pafalshme, per mua personalisht. Mirepo, asnjeri nuk eshte perfekt, dhe te gjithe kemi thembren e Akilit. S'kemi c'ti bejme pos te pajtohemi me fatin.

Edhe njehere, vdekjen e tij e konsideroj si nje humbje shume te madhe per gjithe shqiptaret, sepse njerezit si ky na duhen sot me shume se gjithcka tjeter por jam i bindur qe Top Media dhe DigitAlb do mbijetojne dhe do vazhdojne me sukseset e tyre te jashtezakonshme.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dodoni : 23-05-2008 më 19:04
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin

Jam shokuar. Te kesh para do thote te sillesh keshtu? Pastaj ajo qe vertete me revoltoi ishte fakti qe ne shtyp se permendin ate femren, sikur te ishte nje qen qe eshte shtypur aksidentalisht dhe asgje me shume. Gjynah.
    Nuk e kan permend, madje kan dasht ta fshehin fare ate, sepse do dukej keq ne sy te "popullit"
    Sic e the edhe ti, njelloj sikur te kishin shtypur nje qen, jo sikur te kishte vdek nje njeri. Kto jan gjera qe dikush qe ka leke, mund te fshehe cte doje edhe te beje cte doje! Mos u habit Blue.. ti po e lexon vete, se kjo na qenka dicka normale.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Allahu është më i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anëtarësuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gëteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar më parë nga Blue_sky Lexo Postimin
    Sepse ishte i martuar.
    Sepse i ka premtuar besnikeri nje femre tjeter, nenes te 4 femijeve te tije.
    Sepse ishte baba 4 kalamajsh qe e prisnin ne shtepi.
    Sepse ishte 40 vjec...

Paraja s'eshte justifikim prostitucioni.
    Te lumt dhe mos shto dic ma shum se do ta prishesh!!

Tash pse ti je pasanik s'do te thot se je ZOT, prap je njeri i vogel e i thjesht. Ja se sa i madh ishte Dritani, i madh dhe pasanik ne Shqiperi po, ama shkoi i thjesht, duarbosh.

-Jo s'mund ta blesh nje sekond nga jeta!!

O besoni o mos besoni, ashtu sic e ka then vet ALlahu Fuqiplot, Krijuesi i Gjithesis, Madheria e Tij, dhe esht e vertet; se te gjith ne në kte jet jemi kalimtar. Edhe, pate c'pate te gjitha do t'i lesh ne kte bot. Ti endu posht e lart kah do, prapeseprap ne Doren e ALlahut je dhe do biesh.

Paraja s'eshte justifikim prostitucioni!!

Perkuluni Zotit (ALlahut Meshireplot), se vdekja te vjen ne befasi.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen më, andaj mendo shumë herë e fol njëherë.

Ngushellime per familjen.

Po mir si nuk na doli ne asnje media kjo femra e famshme qe na paskesh qen ne makine, sado te mundohej ta fshihte Top-i do e bente publike dikush tjeter nuk mendoni?!

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Deklaratë për shtyp

Rreth orës 01.50? të ditës së sotme, në Bulevardin Bajram Curri në
    Tiranë, ka ndodhur një aksident i rëndë automobilistik, ku kanë gjendur
    vdekjen shtetasit : Dritan Hoxha, 37 vjeç, banues në Tiranë, pronar i
    televizionit Top Channal si dhe shtetasja me iniciale H.E, 27 vjeç,
    banuese në Tiranë.

Në vendin e ngjarjes, mbërritën forca të shumta policie, duke ndërhyrë
    menjëherë, për të dhënë ndihmën e parë të dëmtuarve, ku për pasojë
    shtetasi Dritan Hoxha, përgjatë rrugës për në Spitalin Ushtarak Tiranë,
    nuk mundi të jetonte, ndërsa 27 vjeçarja ka gjendur vdekjen e
    menjëhershme.

Si pasojë e humbjes së kontrollit të drejtimit, gjatë dhënies së
    automjetit në pronësi të tij, tip Ferrari ngjyrë e kuqe, me targa DK
    3892 H, me një fuqi motorrike prej 6000 kubik, ka përshkruar në një
    hapsirë të plotë 82 metra, duke dalë nga rruga dhe rërë në lulishten
    përbri lumit të lanës, ku për pasojë automjeti është ndarë në dy pjesë
    dhe është shkatërruar tërësisht.

Gjatë dhënies së mjetit, viktima është përplasur me një pemë dekorative
    (perimetri i të cilës është 3.1 metër) si dhe dy ndiçues dekorativ buzë
    trotuarit, në afërsi të lulishtes Çajupi në Bulevardin ?Bajram Curri? në
    Tiranë.

Ndërkohë, si pasojë e pëplasjes automjeti tip Ferrari është përplasur
    me pemën 3.1 metra, ku dhe pjesët e saj janë ndarë në dy pjesë.

Aktualisht, në vendin e ngjarjes ndodhet grupi hetimor nën drejtimin e
    Zv.Prokurorit të Rrethit Gjyqësor Tiranë z. Genci Qano, drejtues të
    Policisë së Tiranës, tre ekspertë të Institutit të Policisë Shkencore,
    Ekspertë të Mjekësisë Ligjore, dhe Ekspertë të Policisë Rrugore, pranë
    Drejtorisë së Përgjithshme të Policisë së Shtetit.

Të gjitha veprimet proceduriale janë shoqëruar me filmimet përkatëse,
    gjatë kqyrjes së vendit të ngjarjes.

Duke ju falenderuar për vëmendjen.

Zëdhënëse

Alma Katragjini

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    edhe mua me vjen shume cudi si nuk permendet tel mediat vdekja e asaj vajzes me te ne makine..por nga ana tjeter te deklarata per shtyp cilesohet qarte megjithese jepet me iniciale; e shkreta as copat nuk do t'i kene mbetur.. Po pse fshehet vdekja e saj dhe jo e tij?

Faqja 10 prej 39 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Fatmir Sejdiu
    Nga YlliRiaN në forumin Elita kombëtare
    Përgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-05-2010, 18:47
  2. Moisiu: Nuk nënshkruaj shkarkimin e kryeprokurorit Sollaku
    Nga Antimafia në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 192
    Postimi i Fundit: 30-09-2007, 18:11
  3. A po realizohet teoria e konspiracionit hebre?
    Nga DEN_Bossi në forumin Problematika shqiptare
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 20-11-2006, 12:27
  4. Ndëron jetë presidenti i Kosovës Dr. Ibrahim Rugova
    Nga Veshtrusja në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 220
    Postimi i Fundit: 02-02-2006, 21:32
  5. Papa Gjon Pali II, ndërron jetë
    Nga Brari në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 152
    Postimi i Fundit: 24-05-2005, 07:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •