Close
Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 85
    don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Citim Postuar mė parė nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    Apollyon, i nderuar, per Zotin ka meshkuj te till, mu kshu sic e pershkroi veten ky, ama te rrall jan. Por, per sa i perket anetarit "Lenc Bukuroshi" s'mund te them se esht e as qe s'esht.... Gjithcka esht e mundur...
    Kerkoja msn, edhe shihe nese te ka ngel merak ta shohesh.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Kerkoja msn, edhe shihe nese te ka ngel merak ta shohesh.
    mbrem i kerkova, por me dha MSN te gabuar - te nje kirurgu qe operon zemra.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

i'm not fragile Maska e Daniel Maker
    Anėtarėsuar
    17-03-2008
    Postime
    1,802
    ko derri i madh..o do dali si di them un o ska!!
    dhe ja 3-400 gjera tjera..
    mos luj se sta quj

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Postime
    62
    "altruizmi"....sa here qe ben mire ta fusin....(prima o poi)...kujtojne sikur ta fusin.... por ajo qe me vjen keq eshte tentacioni per te ta futur.. sigurisht qe nuk e kane merituar ndihmen qe i ke dhene...(shyqyr qe s'kam patur nevoj te me ndihmoj njeri.... une do ta falenderoja dhe dop flisja mire per te ke te tjeret)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga neperka70 : 24-05-2008 mė 10:34

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    29-04-2008
    Postime
    62
    antar katastrof........je vertet katastrof.... po nuk besove ke njeri s'ke per te bere jete te qete...

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar mė parė nga neperka70 Lexo Postimin
    antar katastrof........je vertet katastrof.... po nuk besove ke njeri s'ke per te bere jete te qete...
    me mir kurr i qet dhe gjithnje i pergatitur per cdo gje te mundshme sesa t'i besoj e me pas kur te tradhtohem te shoh ne pasqyr gomarin ne vend te vetes.

Nuk thash se s'kam fare besim ne femra por thash se s'u besoj 100% - aty afer 90% po, e as me pak e as me shum sesa kaq.

Sot s'i zer bes askujt!! Un besoj bindshem dhe pa medyshje vetem ne ALlahun Fuqiplot, ndersa, cka esht njeri, qe merr frym si un, s'i zer bes gjithsekujt. As prinderve te mi s'u zer bes 100%, e le me nje femre qe nderrojn mendjen ne sekond porsi nje femij qe shum shpejt mund ta mashtrosh.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

Ngelem unė! Maska e DI_ANA
    Anėtarėsuar
    30-12-2006
    Vendndodhja
    France.
    Postime
    5,874
    Ndjeshmerine dhe romantizmin e tepruar!
    "Carpe Diem"

Hyllin Maska e Hyj-Njeriu
    Anėtarėsuar
    22-07-2007
    Vendndodhja
    Fatkeqesisht mes ndergjinoresh
    Postime
    2,945
    Bej me shume gjerat qe me pelqejne sesa ato qe duhen bere.
    Shqiptari e ka care rrugen e historise me Palle ne dore!

Maska e *Babygirl*
    Anėtarėsuar
    06-07-2006
    Vendndodhja
    Local Disk :D
    Postime
    910
    Ndjeshmerin dhe kokefortsine!
    Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!

BraiNNiac Maska e Bessar
    Anėtarėsuar
    16-02-2008
    Vendndodhja
    Tetovė
    Postime
    55
    Citim Postuar mė parė nga Anetar_kastarof Lexo Postimin
    S'kam besim ne femra, ndonese asnje femer deri me sot ne jeten time s'me ka tradhtuar, (flas ne aspekt timin, jo ne at prapa shpines, meqe nje gje te till mund ta di vec Zoti).

Nuk e di pse?? Madje edhe jam nje njeri tejet i dyshimt?? Ne fakt, un e di pse, por s'e di se perse kjo duhet te jet si nje arsye e qart qe t'i pergjithesoj te gjitha, njashtu dhe femren time.

Kot e kam e kot do ta keni, s'bindem dot se mund t'i besosh nje femre.

Mirepo, ne fakt, pak ka te bej edhe me ato qe kam perjetuar ne jeten time, p.sh.:

-isha 13 vjec, gruaja e fqinjit me ftoi per kafe edhe un e putha at - puthja e par. (ajo nje nuse shqiptare 24 vjece.)

-isha 15 vjec, femra e vellait me thoshte se jam shum i kendshem e m'i kapte faqet, (edhe me te vertet jam i kendshem dhe i hijshem ), pastaj dikur edhe deshi te te me puth, por un refuzova (sot pendohem, mbase e bukur ishte). Pas disa ditesh i tregova vellait dhe ai me pas e la. (ajo nje femer suedeze.)

-isha 17 vjec, gjat pushimit veror, si zakonisht ktu ne Suedi per ata nxenes qe duan te marrin ca te holla, gjeta nje vend praktike tek nje shok i babit, boshnjak, dhe fillova te punoj. Ajo, boshnjakja, gruaja e tij 40 vjecare, me thoshte; "Sa sy te bukur paske", mandej me zuri me nje qosh dhe me tha: "Do doje ta besh me nje grua me te moshuar sesa vet??". Menjeher ne at moment me shkoi mendja tek babi dhe thash: "Me siguri babi ka ber dashuri me kte", edhe i thash jo.

-isha 21, ateher kisha nje femer suedeze, edhe, nje mbremje m'u dha disi ashtu vec, pa i ber tel. fare, te shkoj e ta vizitoj ne shtepi. Ajo jetonte bashkerisht me familje. Por, fatkeqesisht ajo s'qelloi ne shtepi, kishte nxjerr qenin ne shetitje, dhe hapi deren motra e saj e madhja, e vetmja ajo ne shtepi. E, motra e saj ishte bashk me nje rom. Teksa po prisja Katrinen, ish-femren time, motra e saj, Malin, u zhvesh para meje dhe tha se doje te bej nje dush. Pjaaaaaa,...sa u skuqa un eee, nejse...por ne at moment vetem iu buzeqesha. Papritmas me thirri: "Kastarof??"...jo, m'falni, ne fakt emrin tim e tha..."...me duhet nje peshqir se harrova.."....opaaaaaaa...me vete thash: "Esht cmendur kjo apo vec me provokon"......i solla peshqirin dhe nderkoh ndodhi ajo qe s'duhet te ndodh.

Tani jam 23 vjec, u cmenda - besim s'kam.

Prandaj, ndoshta, s'kam besim ne femra.

Me falni nese ju bezdisa pak me historit e mia.
    Me mir spo shkoj tek shtepia e te dashures kur kam me pas me shku:P ...Jo veq shakkaa...interesant kjo historii..
    ... sTranger in Paradise

Faqja 3 prej 9 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-06-2006, 13:00
  2. A mund te predikoni karakterin e personit nga fytyra?
    Nga *~Rexhina~* nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 07:27
  3. Karakterin njeriu e formon vetė?
    Nga elda nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-08-2003, 17:42
  4. Sa i urreni Lamtumirat?
    Nga KosovaHawaii nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-08-2003, 15:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •