Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 26
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261

A mund te predikoni karakterin e personit nga fytyra?

Kur shikoni nje person te panjohur, cfare karakteristika mendoni qe kan... bazuar nga fytyra e tyre? A mendoni qe aparenca e personit tregon pak per personalitetin e tij/saj?

Physiognomy ne anglisht domethene te lexosh karakterin e nje personit nga fytyra dhe aparenca. Kjo shkence eshte marre nga India, dhe eshte shperndar ne Iran, Rome dhe France, keshtuqe vende te tjera kan bere me shume kerkim/studim per kete shkence.

"Physiognomy" te Femrave (perkthyer nga nje website... do shkruaj vetem disa pjese te fytyres dhe te trupit, neqoftese dikush do te shkruaj pjesat e tjera do ta vlersoj shume...por mos harroni ti pergjigjeni pyetjeve )

Syte- neqoftese jane te medhenj, ose pupilet e syve jane te erreta, ato indikojn qe femra eshte me fate, ka natyre dominuese, eshte e respektuar dhe nje udheheqese ne shoqeri. Kur i ka syte te vegjel, te zymte, te rrumbullakte, ngjyre gri, dhe njecike te perkulur, tregojn shemti ne nje femer. Keto femra jane te zgjuara. Kur syte jane te medhenj dhe te gjate, tregojn nje natyre pasionante. Neqoftese syte jane te zinj dhe te rrumbullakte, femra eshte shume seksi. Neqoftese syte jane te pergjumur, femra ka shume qejf seksin e kundert, dhe ka "morale te liruara"

Gjatesia- Femrat mesatare jane te dashuruara nga burri i tyre, dhe i bejn punet e shtepis shume mire (lol). Neqoftese nje femer eshte shume e gjate nuk eshte shume seksi. Neqoftse eshte e shkurter eshte nje tipik i gezuar, me fat, ka zemer te mire dhe seksi.

Floket: Neqoftese jane te gjata dhe te erreta konsiderohen si nje pjese te bukuris. Floket deri tek shpatullat tregojn arogance, dhe nje femer xheloze. Te zeza dhe kacurela tregon nje femer qe eshte me fat. Nje femer me floke te shkurtra dhe te trasha, konsiderohet te kete fat te keq.

Physiognomy per Meshkujt
    Gjatesia- Nje mashkull i gjate indikon nje personalitet te mire, eshte me fat, dhe jeton nje jete te rehatshme. Meshkujt e shkurter jane seksi ne natyre, dhe shpesh jane te zgjuar.

Kembet: kur i ka te gjata, mashkulli ka qef fuqin...te kete fuqi (pushtet). Kembet mesatare indikojn nje jete mesatere.

Buzet: neqoftese jane te holla indikojn inteligjence, kur buza e ulet eshte e madhe, tregon qe punon shume dhe ralle eshte besnik.

Fytyra: neqoftese eshte e rrumbullak indikon fate, dhe ka natyre shoqerore

Veshet: neqoftese jane te vegjel indikon qe eshte i pamenduar/i marre. Veshet e gjate tregojn inteligjence.
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Lulka sa interesante... mgjth nuk me thua nje pale sycka te mėdha dhe jeshile cfare indikojne tek nje femer? Por ky lloj kombinimi ama, per veten time te pyes

Tani nuk i duhet zene bese sh paraqitjes pasi shpesh te fut ne qorr sokak mgjth si Shqiptare qe jam(dhe dihet qe po e tham ne Shqiptaret dicka nuk ka shkence e teknologji te na kundershtoje ) kam konkluduar qe femrat e shkurtra ne pergjithesi jane me koketa ndersa ato te gjatat, serish ne pergjithesi, anojne nga arrogantet.

P.S O sa mire me qene mesatare, i gezon pak nga te dyja...
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Ncncncnc , paska filluar prezantimi modest i terthorte ketu
    Te pakten e morem vesh qe njona ketu paska sy jeshil te medhenj , rreth 168 cm e gjate , flirtuese dhe arrogante ( si i thojne taljanet...ragazza alla moda ) lol
    Tashi jam dakort qe tiparet e fytyres flasin pak per personalitetin e njeriut...!
    Sidomos disa , njihen nga syte dhe menyra si shohin te cilet flasin per nje mendim paraprak per kete njeri..! Thojne qe first impression is the right one... prandaj ketu ka te beje edhe paraqitja fizike e nje njeriu ne formulimin e kesaj quote !
    E keqja eshte kur njerezit vejne lente ne sy dhe si perforcim gjyslyke dielli...ec e merre vesh ate njeri ..
    ...

E Lirė! Maska e KaLTerSi
    Anėtarėsuar
    27-10-2003
    Vendndodhja
    NYC.
    Postime
    850
    Mire e ke ti Double A... shkoj tek parukieri im shoh djalken me tre ngjyra ne koke, vete tek dentisti kur prape djalka duke porositur proteza, vete tek kinezia per te heq vetllat kur prit o zot radhen se djalka po hollon nje cik vetllen e majte, epo tek thonjte do jem rehat mendoj, ah think again... eshte bere trend ky feminiteti mashkullor. Nuk dime cte mendojme duhet t'ju shohim kater a pese here, poshte e lart, majtas djathtas te bindemi qe personi qe po ben flirt me ne eshte mashkull...
    Uff
    Toleranca, eleksiri i lirisė.

<-----
    Anėtarėsuar
    13-05-2002
    Postime
    985
    Citim Postuar mė parė nga KaLTerSi
    Mire e ke ti Double A... shkoj tek parukieri im shoh djalken me tre ngjyra ne koke, vete tek dentisti kur prape djalka duke porositur proteza, vete tek kinezia per te heq vetllat kur prit o zot radhen se djalka po hollon nje cik vetllen e majte, epo tek thonjte do jem rehat mendoj, ah think again... eshte bere trend ky feminiteti mashkullor. Nuk dime cte mendojme duhet t'ju shohim kater a pese here, poshte e lart, majtas djathtas te bindemi qe personi qe po ben flirt me ne eshte mashkull...
    Uff
    lol
    I guess you're knocking in the wrong door..
    ...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    hmmm nuk besoj se fytyra e personit tregon karakterin e ti.

Neqoftse eshte e shkurter eshte nje tipik i gezuar, me fat, ka zemer te mire dhe seksi.
    yeah right i thon kto qe mos te merziten shume ato qe jan te shkurtra

Kembet: kur i ka te gjata, mashkulli ka qef fuqin...te kete fuqi (pushtet).
    kam degjuar qe shenja e Luanit eshte ata njerez qe ju pelqene te ken fuqi/pushtet...nje nga karakteristikat e tjera te luanit jan qe i kan kemet te shkurtera!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    lol alda se kisha degjuar ndonjehere qe shenja e luanit ka kemet te shkurtera

nejse physiognomy sme duket shume e mbindshme...nuk i perket cdo njeriut prandaj mos e merrni serjozisht

ps: neqoftese thone qe te shkurterat jane seksi si ve faje loooool

ky eshte websiti

http://www.aryabhatt.com/women/women.htm

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~*
    Floket: Neqoftese jane te gjata dhe te erreta konsiderohen si nje pjese te bukuris. Floket deri tek shpatullat tregojn arogance, dhe nje femer xheloze.
    Ketu i ke rene ne te.

Rexhina, kete physiognomine e besoja kur isha 14... lol
    Megjithese, keto pershkrimet qe ke vene ti, me duken pak te cuditshme me ato qe kam lexuar, nuk perputhen. Jane shume te thjeshtuara. Na jep ca links te tjera rrotull subjektit (mos u shqeteso te na i perkthesh).
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    lol alda se kisha degjuar ndonjehere qe shenja e luanit ka kemet te shkurtera
    yup...kan dhe koke te madhe
    nuk them se jan te shpifur, se e kam babain luan dhe ka qene me i bukuri ne lagje (lol) thjesht luanet po tju krahasosh kemet me trupin, trupin e kan me te gjat nga kemet.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    hihi ti ke babain me shenjen e luanit kurse une kam babain shenjen e gafores (si ty)

Mbase ke te drejte se kam pare dhe kete policin ne universitet qe ka te njejten ditelindje me mua dhe trupin e ka te gjate por kembet jo aq te gjata...por per vete njerzit me thone qe kam kembet e gjata per trupin qe kam, prandaj jo te gjithe jan njesoj

Leila dhe une kur isha e vogel mbaj mend dicka qe motra na tha per hunden, veshet etje...physiognomin se besoj shume...pshm besoj se trupi i gjate konsiderohet seksi, prandaj ja kan futur kote tek ajo pjese lol

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Australi, lind macja me dy fytyra
    Nga Albmaster nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 25-11-2008, 05:49
  2. Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-06-2006, 13:00
  3. "Abedin Dino, nje novator dhe adhurues i natyres"
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Elita kombėtare
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 27-08-2005, 14:59

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •