Close
Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 85
    rrushja Maska e Bejbi
    Anėtarėsuar
    03-06-2007
    Vendndodhja
    Kėndej rrotull
    Postime
    382

Cila eshte gjeja qe urreni me shume ne karakterin tuaj?

Mendova te hap kete teme pasi kam dicka qe urrej te vetja ime.
    Prekem shume shpejt kur dikush me qorton dhe filloj e qaj.
    Po ju te dashur anetare te forumit a keni ndonje te mete si kjo apo dicka tjeter?
    I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection

don't bother me Maska e Apollyon
    Anėtarėsuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Fal.

Kte e kam kte keqe. Disa njerez se meritojne ti falesh, po skam ca i bej, kshu jam gatuar.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Nderi i Universit Maska e Gostivari_usa
    Anėtarėsuar
    12-08-2005
    Vendndodhja
    Atje ku nuk me gjeni dot!
    Postime
    3,639
    Pa diturine e urrej ma shum !
    WE WILL NOT GO DOWN!

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    S'kam besim ne femra, ndonese asnje femer deri me sot ne jeten time s'me ka tradhtuar, (flas ne aspekt timin, jo ne at prapa shpines, meqe nje gje te till mund ta di vec Zoti).

Nuk e di pse?? Madje edhe jam nje njeri tejet i dyshimt?? Ne fakt, un e di pse, por s'e di se perse kjo duhet te jet si nje arsye e qart qe t'i pergjithesoj te gjitha, njashtu dhe femren time.

Kot e kam e kot do ta keni, s'bindem dot se mund t'i besosh nje femre.

Mirepo, ne fakt, pak ka te bej edhe me ato qe kam perjetuar ne jeten time, p.sh.:

-isha 13 vjec, gruaja e fqinjit me ftoi per kafe edhe un e putha at - puthja e par. (ajo nje nuse shqiptare 24 vjece.)

-isha 15 vjec, femra e vellait me thoshte se jam shum i kendshem e m'i kapte faqet, (edhe me te vertet jam i kendshem dhe i hijshem ), pastaj dikur edhe deshi te te me puth, por un refuzova (sot pendohem, mbase e bukur ishte). Pas disa ditesh i tregova vellait dhe ai me pas e la. (ajo nje femer suedeze.)

-isha 17 vjec, gjat pushimit veror, si zakonisht ktu ne Suedi per ata nxenes qe duan te marrin ca te holla, gjeta nje vend praktike tek nje shok i babit, boshnjak, dhe fillova te punoj. Ajo, boshnjakja, gruaja e tij 40 vjecare, me thoshte; "Sa sy te bukur paske", mandej me zuri me nje qosh dhe me tha: "Do doje ta besh me nje grua me te moshuar sesa vet??". Menjeher ne at moment me shkoi mendja tek babi dhe thash: "Me siguri babi ka ber dashuri me kte", edhe i thash jo.

-isha 21, ateher kisha nje femer suedeze, edhe, nje mbremje m'u dha disi ashtu vec, pa i ber tel. fare, te shkoj e ta vizitoj ne shtepi. Ajo jetonte bashkerisht me familje. Por, fatkeqesisht ajo s'qelloi ne shtepi, kishte nxjerr qenin ne shetitje, dhe hapi deren motra e saj e madhja, e vetmja ajo ne shtepi. E, motra e saj ishte bashk me nje rom. Teksa po prisja Katrinen, ish-femren time, motra e saj, Malin, u zhvesh para meje dhe tha se doje te bej nje dush. Pjaaaaaa,...sa u skuqa un eee, nejse...por ne at moment vetem iu buzeqesha. Papritmas me thirri: "Kastarof??"...jo, m'falni, ne fakt emrin tim e tha..."...me duhet nje peshqir se harrova.."....opaaaaaaa...me vete thash: "Esht cmendur kjo apo vec me provokon"......i solla peshqirin dhe nderkoh ndodhi ajo qe s'duhet te ndodh.

Tani jam 23 vjec, u cmenda - besim s'kam.

Prandaj, ndoshta, s'kam besim ne femra.

Me falni nese ju bezdisa pak me historit e mia.
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Antar katastrof, e di qe shoh nje fenomen te pergjithshem tek ato qe sapo pershkrove? Deshira jote per femra me te medha, mé me eksperience, kjo me ben te mendoj qe eshte pikerisht kjo qe te mungon. Persa iu perket elementeve reale te asaj qe sapo tregove...mah, ndoshta duhen minimalizuar.
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Qe urrej me shum .... naiviteti dhe temperamenti i nxehte qe kam , baaaahhhh ma kan sjell ne maje te hundes.

Allahu ėshtė mė i Madhi! Maska e Anetar_kastarof
    Anėtarėsuar
    28-03-2008
    Vendndodhja
    Suedi - Gėteburg
    Postime
    323
    Citim Postuar mė parė nga Blue_sky Lexo Postimin
    Antar katastrof, e di qe shoh nje fenomen te pergjithshem tek ato qe sapo pershkrove? Deshira jote per femra me te medha, mé me eksperience, kjo me ben te mendoj qe eshte pikerisht kjo qe te mungon. Persa iu perket elementeve reale te asaj qe sapo tregove...mah, ndoshta duhen minimalizuar.
    hahaha,....sikur e dija se s'do besoj njeri, ama se cfar te besoni varet nga ju...
    Fjala dhe plumbi kur dalin s'kthehen mė, andaj mendo shumė herė e fol njėherė.

i/e regjistruar Maska e alda09
    Anėtarėsuar
    08-02-2008
    Vendndodhja
    a casa
    Postime
    1,327
    Jam shume nevrike,dhe ne disa raste me mungon vullneti per keto do ti fut nje dack vetes.

life is a flower Maska e maryp
    Anėtarėsuar
    02-05-2006
    Vendndodhja
    ne univers
    Postime
    3,897
    fal me teper sesa duhet
    NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)

lepurushe Maska e bebushja
    Anėtarėsuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Ke vetja ime sme pelqen fakti qe nuk fal kollaj,thell brenda vetes e mbaj merin ,,,,,Kam dhe nje zakon tjeter te keq ne veten time nje gje qe se pelqej se dua ,nuk bej asnje sforcim per ta pelqyer apo dashur (nuk shtirem dot).
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

Faqja 0 prej 9 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 12-06-2006, 13:00
  2. A mund te predikoni karakterin e personit nga fytyra?
    Nga *~Rexhina~* nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 25
    Postimi i Fundit: 15-12-2004, 07:27
  3. Karakterin njeriu e formon vetė?
    Nga elda nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 07-08-2003, 17:42
  4. Sa i urreni Lamtumirat?
    Nga KosovaHawaii nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 03-08-2003, 15:44

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •