muzaka,xaxiki dhe suvlaki.kush pranon receta?
muzaka,xaxiki dhe suvlaki.kush pranon receta?
po mirbrema nje here..ca po behet ktej kshu se dhe pak i afrohemi forumit spanjes per postime!
ala shi nga conat e juja se ktej na myti!!
mos luj se sta quj
daniel ketu sot binte shi dhe dilte djelli...me syze donna dhe vuuu shiu ne tangenziale ngjaja si idjote![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
po dhe ketej nga una shi a volontą sot..
me zuri shiu ne mes te rruges dhe une kisha harruar dhe cadren ne shtepi..
njerzit me shikonin cuditshem..c'eshte kjo pazza in giro...![]()
NESSUNA VITA PUO' DIRSI COMPLETA SENZA UN PIZZICO DI FOLLIA (COELHO)
ciao mariucca
shi dhe ne magica Roma sonte
shpresojme qe kete fundjave te mos vazhdoje keshtu se ngelem mbyllur ne shpi dhe ne forum ...babam![]()
"Mi dissero che per farla innamorare dovevo farla ridere. Ma ogni volta che ride, m'innamoro io."
jo ktej gjys per gjys po prap sa inat..ne maj te bi shi?me zor pres te iki ne gardaland ket vit dhe vetem shi..
mos luj se sta quj
Mbrema Mileto.
Pershendetje per te gjitheeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.![]()
Hapu Shoqe Se Skom Frenaaa.
va fanciullo na the? učč ca na thot kjo..certo ke ci vado!!cn tutti gli altri 3000 adulti ke c sono..sono talmente uomo nei problemi ke affronto dalla vita ke se non evado ogni tanto riskio di impazzire quindi evviva gardaland..nessuna tazza o girello (non so dove sali tu) ma viva il tornado e le torri gemelle!!l'anno scorso 15 volte di seguito c sono salito..
santo thuja nje here ti sa here do jetojm neve qe mos ti bejm te gjitha gjerat ne ket jet,edhe gardaland..notte
mos luj se sta quj
Buongiorno Italia![]()
Krijoni Kontakt